Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 31 минути, В. Велев написа:

В Русия никога не е имало робство!!!

А крепостничеството какво е? Когато селяните са били стока и са можели да се продават заедно със земята, на която живеят? Не са имали право и да я напускат.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Това е възможно само при пряко участие на военните спътници на САЩ.   НАТО вече участва в събитията.   Не се знае Тръмп какво ще видоизменя.    Може и НАТО.    Защото страните от ЕС ще откажат да поемат цялостното финансиране на режима в Киев. Те и нямат подобни финансови възможности.   Американецът е обещал да извади САЩ от конфликта в Европа.   Ще прехвърли горешия картоф на Европолитиците.  

Ама нали ги поразявали?

Най-глупавите хора на света са тия които си мислят, че Украйна може да победи Русия във война.

За футбол не съм сигурен.

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Косьо

Що няма нищо там бе :)

И кухото шофьорче остана живо.

Дай бутусов, мядар и т.н. 

Само това върви по всичките канали.

Пп

Перемога - на куково лято

Ванката тая снимка от Крим ще се изтърка от показване. По добре прочети колко ракети са отишли за "перемогата"

Ама как ще има както ще треснат с ядрената доктрина? Тия луди ли са да го правят? И да -биконките помогнаха много.

Абре някой сети ли се да прати едно копие от неизползваната(в куфарчето)доктрина в Украйна ? Добре де, аз ли трябва да ви казвам тия работи. Значи заради точно такива недоглеждания ще стане WW3.

И поради липса на китайски части и дрончета -2:30 Мин дрононарезка тази вечер няма да има:

Вечеря падна облада номер 165. Хайде другари -стегнете се вече искам 200 до края на годината. Както казаха няколко пропагандиста - живота е преоценен.

преди 23 минути, В. Велев написа:

Най-глупавите хора на света са тия които си мислят, че Украйна може да победи Русия във война.

Най-глупавите хора са путинофилите.

Аз ще кажа, че по-глупави от тези които си мислят, че Русия може да победи НАТО - няма!!!  :nono:

на 25.11.2022 г. в 17:16, glen написа:

Да се надяваме това да докара укронацистите на масата за преговори!

Те не го ли видяха?Или бяха ли твърде арогантни, за да го видят?

Може би са си мислели, че ще спечелят този военен конфликт само с пропаганда.

Аз знам една така една дето се надяваше и след 9 месеца роди. Я да чуем пак за завода на прах?

на 25.11.2022 г. в 17:34, Banesc написа:

може и 100 да докарат но няма снаряди

западното общество  се е ориентирало към   компютризация и програмистчета

а за снарядите трябват стругари

пример е че  още не могат американците да излеят  бетона  в основите на завода  дето ще произвежда  ф16 блог  70

Другари на всичкото това нямане вече няма и от 2 години снаряди за Himars. Причината е ясна- стругари няма. Верно тука виреят най-умните екземпляри- направо се чудя как съм влязал в този клуб. Чувствам се с привилегии направо.

преди 7 минути, kosyo написа:

Верно тука виреят най-умните екземпляри- направо се чудя как съм влязал в този клуб.

По заповед от посолството?

на 25.11.2023 г. в 19:23, attj написа:

Какво ти е ясно?   Режимът в Киев фалира и нещо ще трябва да се уточнява.

Имаме ли новини по този фалит?

Едно интересно мнение. Верно ли украинците са казали, че жертвата е била само едно стреснато коте?:lol6:

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/19386930

току-що, kosyo написа:

Имаме ли новини по този фалит?

Байдън скоро щял да опрости някои дългове на режима в Киев.  Някъде го четох това.

Някой знае ли днес колко е курса на рублата спрямо долара?

Предполагам растежа или обезценяването на руската рубла е по план?

на 26.11.2023 г. в 9:26, kirko12 написа:

Косе

както е тръгнало по нова година ще имате само ПВО :) 

@nikolov2020 само ПВО :)

Винаги ме радва какво познава кристалната топка. Това за коя нова година се отнася. Между другото и това ти влиза в златния фонд:)

преди 5 минути, orhidea написа:

Някой знае ли днес колко е курса на рублата спрямо долара?

Предполагам растежа или обезценяването на руската рубла е по план?

101- пожарна

102- полиция

103- Бърза помощ

104- долар

Поне така се бъзикаха сутринта.

Я гледайте в Германия какво става:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19393959

Само дето Дмитрий Медведев казва, че:

https://trud.bg/медведев-за-орешник-бомбоубежищата-няма-да-ви-помогнат/

:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

преди 11 минути, kosyo написа:101- пожарна

101- пожарна

102- полиция

103- Бърза помощ

104- долар

Един лев е 56 рубли а един долар е 104 рубли. 😁

Не се и съмнявам, че такъв е плана! 😂

преди 44 минути, orhidea написа:

Аз ще кажа, че по-глупави от тези които си мислят, че Русия може да победи НАТО - няма!!!  :nono:

Букмейкърите какви прогнози дават :rolleyes:

Аз продължавам да не разбирам защо трябва НАТО да се намесва във войната Украйна -Русия ,Украйна не е членка на НАТО нито членка на ЕС ,освен това НАТО е отбранителен съюз по устав си? А още по малко разбирам що за желание е това да видите война между НАТО и Русия?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз продължавам да не разбирам защо трябва НАТО да се намесва във войната Украйна -Русия ,Украйна не е членка на НАТО нито членка на ЕС ,освен това НАТО е отбранителен съюз по устав си? А още по малко разбирам що за желание е това да видите война между НАТО и Русия?

Аз също продължавам да не разбирам защо трябва Русия да унищожи Украйна и народа?

Жалко за С 400! Явно такъв е бил плана!

преди 33 минути, attj написа:

Байдън скоро щял да опрости някои дългове на режима в Киев.  Някъде го четох това.

Аз също ,но той ако реши може да им опрости всички дългове ,проблема е на американските данъкоплатци.

току-що, orhidea написа:

Аз също продължавам да не разбирам защо трябва Русия да унищожи Украйна и народа?

Защото не са успяли двете страни да стигнат до консенсус помежду си по проблемите си като съседи ,плюс намесата на стрета страна е катализатора на процеса. Нещо като когато се намеси втора жена или мъж в една връзка между двама ,е в някой случай заживяват щастливо тримата ама какъв е шанса за това ?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Аз също ,но той ако реши може да им опрости всички дългове ,проблема е на американските данъкоплатци.

Невъзвръщаеми са.  Друго е да се правят САЩ на велики.       

Това са 7-8 милиарда от 200

Дълговете към международни институции трябва да се плащат.

Мрънкалото искаше и тях да му опростят :)

Това което направиха - отложиха плащанията с 1 година.

Целия укронет се е напрегнал къде ще е удара на Путин.

Общо е мнението е че ще е нещо болезнено :) 

преди 2 минути, attj написа:

Невъзвръщаеми са.  Друго е да се правят САЩ на велики.       

Велики са ама с над 30 трилиона долара дълг ,кога ще ги изработят американците тези пари които раздават по света?

преди 39 минути, attj написа:

Още не са фалирали? Е не и ти май не ги познаваш ,а? Хайде малко да се вземете в ръце - един "познавач" ми стига, ама от вчера имаме яко прираст на такива. И да и ти си в кюпа:)

Не може така другари , ако другаря Сталин беше жив , не знам дали вие щяхте с тия прогнози да бъдете като него.

Ще помоля за по- яростно търкане на всякакви кристални топки и точно по мануала.

Докато чакате опрощение на греховете малко пречистващи взривове:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.