Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, orhidea написа:

Глен друго пише, че ракетата е унищожила завода и там е останало само прах! :giggle1:

Това е за сплашване на врага. Но реално си е предупреждение. То и NATO бая се уплашиха.

Путин каза идеята: да се покаже че тая ракета не се засича. Ако някой не е разбрал и продължава следващия път ще се поставят глави. Според случая ще се решава какви да бъдат :)

преди 9 минути, orhidea написа:

Официално дори не е уцелила завода? 😁

Уцелила го е, но както казах е била без заряди. Путин не иска да избива украинския народ без повод.

Паднала е без заряди и е счупила няколко прозореца и 2 керемиди. Но истинските спецове от НАТО знаят за какво иде реч.

Така че тук и да се радвате че няма щети вас никой не ви е-ава. Целта не е била нанасяне на щети.

Ако някой не го е разбрал пак ще му го напиша.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, В. Велев написа:

Това е за сплашване на врага. Но реално си е предупреждение. То и NATO бая се уплашиха.

Путин каза идеята: да се покаже че тая ракета не се засича. Ако някой не е разбрал и продължава следващия път ще се поставят глави. Според случая ще се решава какви да бъдат :)

Уцелила го е, но както казах е била без заряди. Путин не иска да избива украинския народ без повод.

Паднала е без заряди и е счупила няколко прозореца и 2 керемиди. Но истинските спецове от НАТО знаят за какво иде реч.

Така че тук и да се радвате че няма щети вас никой не ви е-ава. Целта не е била нанасяне на щети.

Ако някой не го е разбрал пак ще му го напиша.

Това означава ли, че @glen лъже?

Последно на кого да вярвам? На теб или на Глен? Кой от двама ви лъже? :popcorn2:

Благодаря на @glenза поредното доказателство че тук са най ама най-твърдо сварените ватенки. Благодаря на другаря Пу че показа че безаналоговата ракета е най-безаналоговата в света и с 36 заряда уцели точно 0. И обещавам да не бъзикам @maxthon за гражданските цели защото аз лично видях една баба от старческия дом с лека картечница.

Няма такива ливади като вас! Окончателно счупихте тъпомера. А да и моля ви се не хвърляйте пари през прозореца!

току-що, orhidea написа:

Това означава ли, че @glen лъже?

Не. Трябва такива като вас постоянно да сте под напрежение.

преди 1 минута, orhidea написа:

Последно на кого да вярвам? На теб или на Глен?

На Путин.

Намери му изявленията сега да не ги търся.

Още едни излъгани калинки:

Няма да се плашите - не сте само вие. Тия са излъгани, че в западните гей-клубове е по-хубаво от московските.

току-що, В. Велев написа:

Не. Трябва такива като вас постоянно да сте под напрежение.

На Путин.

Намери му изявленията сега да не ги търся.

Ти сега съвсем ме обърка! :popcorn2:

Последно на теб ли да вярвам?

На Глен ли да вярвам?

Или и двамата лъжете и трябва да вярвам на Путин? :cantbelieve:

Между другото става страшно!

Вкарали са Робокоп вече в играта(за по-умните и четящи с разбиране тук)

преди 8 минути, orhidea написа:

Ти сега съвсем ме обърка! :popcorn2:

Последно на теб ли да вярвам?

На Глен ли да вярвам?

Или и двамата лъжете и трябва да вярвам на Путин? :cantbelieve:

Не е важно точно пък ти на кой ще вярваш.

Важното е че от NATO разбраха какво им каза и доказа Путин.

Виж за какво са я кръстили Орешник. Представяш ли си какво щеше да стане ако имаше заряди.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не е важно точно пък ти на кой ще вярваш.

Важното е че от NATO разбраха какво им каза и доказа Путин.

Как да не е важно? Искаш да кажеш, че ти и Глен ще лъжете тук и това не било важно, МОЛЯ????? Ехоо?

преди 3 минути, orhidea написа:

Как да не е важно? Искаш да кажеш, че ти и Глен ще лъжете тук и това не било важно, МОЛЯ????? Ехоо?

Че кои сме ние? Само се джафкаме тука и всеки вика за неговия отбор.

Ето например сега за теб е най-важното нещо в живота да докажеш че аз или Глен лъжем. И какво като лъжем?

Важното е че Путин показа и предупреди че следващия път ще има бойни глави.

Тогава пак и да лъжем и да не лъжем, кои сме ние? Просто един град ще го няма. А аз тогава ще те лъжа че го има.

Рибаря съм постнал отдолу...
Принципно, от тия сателитни снимки наистина не личи, да има някакъв удар по въпростният завод, ама там е работата, че не личи и да има изобщо удари около него. Нещо определено не е наред... Изключвам факта, че наистина, както "Два Майора" упоменават, качеството е ужасно.... Не ми отговаряйте, вмъкнах го само, понеже подхванахте тая тема. Няма да пиша повече в тая тема, чакам само тая от Калофер, да ми отговори за славяните, че ми се забавлява с нея. Просто... нивото тук е потресаващо ниско. Все едно съм във форум "Наука", там е същата работа. Никакви наченки на мислене.
https://t.me/dva_majors/58514

преди 11 минути, В. Велев написа:

И какво като лъжем?

Аааа нищо, нищо! 

Помислих, че казвата истината! 

преди 15 минути, communismatic написа:

Принципно, от тия сателитни снимки наистина не личи, да има някакъв удар по въпростният завод, ама там е работата, че не личи и да има изобщо удари около него. Нещо определено не е наред... Изключвам факта, че наистина, както "Два Майора" упоменават, качеството е ужасно.... Не ми отговаряйте, вмъкнах го само, понеже подхванахте тая тема. Няма да пиша повече в тая тема, чакам само тая от Калофер, да ми отговори за славяните, че ми се забавлява с нея. Просто... нивото тук е потресаващо ниско. Все едно съм във форум "Наука", там е същата работа. Никакви наченки на мислене.

Аз вярвам само на нашите ватенки! Те са най-умните тук и никога не лъжат. Е само @glen, @nikolov2020(aka баба Пенка с кристалната топка) и @maxthon (дори се изкара лъжец сам) . И разни други по-умни от тях но само те казват истината- дори когато лъжат!

на 24.11.2022 г. в 16:27, Banesc написа:

киев на батерии

за тва просто кирчо и кокорчо искаха и ние да строим батерии

подготвят ни за фронтова държава

2 години яростна подготовка и още не е гръмнала пушката. Сигурно е мокър барута.

на 24.11.2023 г. в 20:37, attj написа:

Шойгу се изказа, че за около месец щели да ги унищожат.

Мина повече от месец и вече трябва да ги няма. Странно, миналата седмица метнах един на едно видео. Кой кълве на гола кука? Няма нужда да вдигаш ръка-знам те вече:)

Два дебила - страшна сила :)

Косьо е и друго - казвали сме му го няколко пъти.

Некрофилчо - дай некролога :)

ПП

Не се опитвай да остроумничиш - няма повод 

Впрочем и корифея Ботусов само това пляка - дрони

Като каза 2 години, сетих се за няколко украинци с вили в Ялта които щяха да пият кава в Севастопол.

Как е Косе голямата перемога ?

на 24.11.2023 г. в 21:00, Flashback написа:

photo_2023-11-23_12-12-36.thumb.jpg.4ea4d097f50c595755b7f5d36eefbb73.jpg

:) ти си знаеш

на 24.11.2023 г. в 21:43, kirko12 написа:

Никакви ф16 няма да има

До момента на обучени украински пилоти Зеленски (или наследника) ще е подписал капитулация

А @nikolov2020 защо така бре друже? Непоправим си бил с тая кристална топка. Днес 2-ри път те хващам в издънка и мисля че 3 дена непоряд не ти мърдат просто. Марш за кофата :)

Ама недей бе папагал смотан :)

Ще се умиля да ти пусна 2-3 линка.

Какво плякаш без повод ?

Кажи сега утре ще има ли 33 линка (99 ти е невъзможно )

на 24.11.2023 г. в 21:55, kirko12 написа:

Крилати ракети не могат да пускат защото всички самолети носители са свалени.

Охо, е не това вече е нечувано просто. Баба Пенка пак се изхвърлила малко . Вземете, четете го това упътване най-накрая че онзи некрофил ей сега ще си ги запомни това изказване и ще го цитира за щяло и нещяло. Опа късно е -надушил го е вече. И дори го е записал да се гаври с бедната бабичка и нейните гледачески способности ... Стана страшно :)

Косе

Къде са ефките ? Дай видео скъпи :)

Това обаче не е дрон :)

ПП

Абе плякай - други ден е 26-ти

преди 42 минути, communismatic написа:

Тоя път ще пиша бавно, дано да разбереш.

Целта не е да има удар по въпросния завод, а да покаже че ракетата не могат да я засекат от ПВО. Това говори ли ти нещо? Или пак ще търсиш снимки къде е ударен завода? До кой клас си учил?

Косьо да каже - НАТО ще се самоубива или ще има още глупости в темите?   Никой не вярва Западът да се самоубива.    Тогава е време за някакво реално приключване.    НАТО  са губещи като в Сирия и в Афганистан.   Китайците са най-щастливи - всеки се сеща защо.   

на 24.11.2023 г. в 22:06, kirko12 написа:

Миро

Нападение в Крим с крилати ракети има ли ?

Къде са ? Трябва да има 100 на склад.

Смачкаха укрите - не се разбра ли ?

На 15.12 ще се решава как да се приключи веселбата - не разбра ли ?

Вчера нищо не е станало. Ама веселбата продължава с пълна сила. Силен ден е имала баба Пенка преди 1 година. Определено познава много.

преди 3 минути, attj написа:

Косьо да каже - НАТО ще се самоубива или ще има още глупости в темите?   Никой не вярва Западът да се самоубива.    Тогава е време за някакво реално приключване.    НАТО  са губещи като в Сирия и в Афганистан.   Китайците са най-щастливи - всеки се сеща защо.   

В тая необявена война, в която ти обяви че свършили оръдията, после цитираш че вече трябва да няма самолети не знам какво очакваш да се случи?

Честно 2-дена подред играете някаква игра на прецакай другарче. Моля ви се спрете се, че само ме разсейвате с вашите смешки и не мога да следя къде какво става. На колене падам - не се прецаквайте така зверски един друг - и без това сте за смях и не си правите живота по-лесен с тия изказвания.

Сега очаквам с интерес кой ще прецака другарчето утре. Някакви залагания позволени ли са?

преди 57 минути, В. Велев написа:

И какво като лъжем?

преди 6 минути, В. Велев написа:

Целта не е да има удар по въпросния завод, а да покаже че ракетата не могат да я засекат от ПВО. Това говори ли ти нещо? Или пак ще търсиш снимки къде е ударен завода? До кой клас си учил?

:giggle1:

преди 57 минути, В. Велев написа:

И какво като лъжем?

:lol6:

преди 9 минути, В. Велев написа:

А Глен каза че бил на прах завода. Аз толкова голям прах не съм виждал никога.

на 24.11.2023 г. в 22:54, kirko12 написа:

Косьо кораба потъна - на ясно ли си ?

IMG_20231124_225052_861.jpg

Ох не мога просто- баба Пенка отново начело в класацията.

току-що, kosyo написа:

А Глен каза че бил на прах завода. Аз толкова голям прах не съм виждал никога.

А Велев каза, че лъжели и двамата и, че нямало нищо лошо в това!

Явно е практика да лъжат постоянно и във всички теми! 😃

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.