Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе

Искам да купиш една бутилка азот за балони - и да се гръмнеш :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Да не му свършиха дроновете на Косьо?

преди 5 минути, В. Велев написа:

Да не му свършиха дроновете на Косьо?

Заради драмите с дроните и некролозите,  Маруся предприема действия и Косьо да го заведат при Кокич - в Мосейково,  за принудително лечение.  Следва санитарите да го арестуват за известно време.   

преди 19 минути, nikolov2020 написа:

Косе

В момента съм зает да дъвча дървото както позна баба Пенка.  3-ти месец вече го дъвча от последното й обещание за спиране на частите, че имаше и други преди това. Така става като се вярва на всичко написано в нета както неведнъж съм казвал.

Сега е момента да се смеете и да освиркваме баба Пенка и нейните прословути  познания и наивинитет. Що не й се смеете?

Другарката баба Пенка ще я порицае лично другаря Пу- ще ми вярвя тя на западните технологии.

Анатема за наивните баби. ФСБ-то след като не успя с Мадяр и приказката за 6-куршума е време да се преориентира към по лесни цели. Ох, все забравям че тя пък го уби, ама пък той пак е пуснал видеа дето наказва преди малко. Няма значение това - това че е жив е тъпа западна пропаганда и така нататък.

Явно наближава последния украинец, затова САЩ подготвят Грузия за това. Пак платени и купени протести също като майдана 2014 година в Украйна.

Жалко за Украйна! Сега жалко за Грузия. 

Няма ли кой да покаже на грузинците как живеем в европейския съюз? Най-бедни. А при грузинците е по-зле защото веднага ще ги хвърлят във война срещу Русия.

преди 22 минути, attj написа:

Заради драмите с дроните и некролозите,  Маруся предприема действия и Косьо да го заведат при Кокич - в Мосейково,  за принудително лечение.  Следва санитарите да го арестуват за известно време.   

На 99.63% за и на 0.37% против ли е Маруся. Смешно е така да си сменяш мнението без да имаш разумно обяснение. Аз пак апелирам за превантивни действия че след някаква възраст е опасно вече.

Ето този герой късно се е сетил да вземе мерки:

"Една секунда невнимание и после цял живот мъртъв"!

Косе ако те гръмне дрон в  главата човечеството ще се отърве от един некрофил :)

Старите хора знаят - безконтролното биене на злобарки води до слабоумие.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Косе ако те гръмне дрон в  главата човечеството ще се отърве от един некрофил :)

Старите хора знаят - безконтролното биене на злобарки води до слабоумие.

Както вече те цитирах неведнъж - няма части от Китай. От къде дрончета, а и то всеки знае че те стават. Познай кой му го каза- сещаш ли се или да те цитирам:)

на 16.08.2024 г. в 13:36, nikolov2020 написа:

Морковче 

плякаш ли ?  а?  Дрончетата ще оправят ли фронта ? а? 

Как е Суджа - заснеха ли другата улица?

Май няма да има време...

IMG_20240816_133738_384.jpg

И в Суджа не успяват да снимат дрончетата другата улица- щото не стават , не защото имат време

И не защото не сме наивни:)

Володимир Зеленски изисква гаранции за сигурност от НАТО и допълнителни доставки на оръжия, преди да започнат мирни преговори с Владимир Путин, пише The Telegraph.

Зеленски подчерта на пресконференция по време на среща с новия върховен представител на ЕС по външната политика Кая Калас и председателя на Европейския съвет Антониу Коста, че поканата на Украйна в НАТО е необходима за оцеляването на страната.  Няма такава държава без донските и запорожските казаци.   Отделно и Зельо е узурпатор и не им е държавен глава.  Лъжите нямат спиране.

@nikolov2020 да знаеш случайно дали ще искат паспорти между различните области дето ще си ги поделят запасняците, Не ми харесва германската част- много близо , а то ама то английската също.

Или да питам баба Пенка че тя ги знае по-добре нещата с тъпата руZката пропаганда? Това разделяне на окупация ми изглежда:)  Е и според същата тая тъпа пропаганда.

P.S тая карта малко фалшива ми изглежда между другото - -hint за по-наблюдателните -реката:) малко другарите са се престарали пак, няма ли вече жест на добра воля?

преди 3 часа, kosyo написа:

Аз вярвам че само баба Пенка вярва на всичко написано в Х, не разбирам аз защо съм и виновен че тя носи всичките простотии от Чебурашка нет и после прави анализи въз основа на фейкове.

Едва ли е щото много разбира краварската политика, а според мен защото се предоверява на тъпата руZка политика. И после става за смях. Да точно сега е момента да й се смеете. Хайде бабче стани на крака Данте видят всичките! Поклони се на почитателите си. Каза ли добре дошли на новоприетите гости ? Е бива ли така да не ги поздравяваш?

А само да напомня че всичко приключи 2023. Една баба ми го предрече - ох все забравям в кой говоря -ми да ти беше.

И тук е приключило всичко.

Няма ли да покажеш някоя нова снимка на кандидат инвалид или кандидат покойник?

Дай Косе дай

Роя дрони ти се върти из главата ...

Не се опитвай да ми размишляваш.

Сега в Международния легион на Украйна има около 20 000 чуждестранни бойци - по данни от западни медии.     Не е ясно и не пишат тези хора  защо отиват да воюват в югоизточна Украйна.  И това не било ескалация като тази на корейците дошли в област Курск.    А КНДР и РФ имат пакт за подпомагане и взаимна отбрана.  Подобни РФ  има с Китай и с Иран.    Ако питате Тръмп - пак Байдън бил най-много виновен.  Азиатският съюз е по-силен от НАТО. Имат повече оръжия и повече хора.    Провеждат си всякакви военни учения.   А в католическия Запад още не са разбрали и пак говорят за още пари и оръжия за бандеровците.

Байдън помилва сина си Хънтър. . . Но има обрат. . . УКРАЙНА!

Нелегитимния президент Джоузеф Байдън е помилвал сина си Хънтър за всички престъпления, в които може да е замесен, започвайки от 1 януари 2014 г. Защо е избрал тази дата? Защото . . .

През 2014 г. ЦРУ/Държавният департамент превзе Украйна. 2014 г., а също и когато компанията за биолаборатории на Хънтър, Metabiota, започна да търси коронавируси в Украйна.

Джо Байдън не само покрива обвиненията за притежание на наркотици и оръжие на сина си Хънтър, Джо Байдън покрива цялата престъпност на Хънтър в Украйна.

Но има и друг проблем: докато президентът може да помилва всеки за всяко федерално престъпление, има много реален въпрос дали това правомощие за помилване се разпростира върху ДОГОВОРИ. По-конкретно, Договорът за биологичните оръжия.

Има само едно наказание, посочено в Договора за биологични оръжия за всякакви нарушения: смърт чрез обесване.

Това може да е началото на много ожесточена конституционна битка. Може ли президент на САЩ да помилва някой, който може да е нарушил ДОГОВОР, който е по-висок от федералните наказателни закони??

преди 11 часа, nikolov2020 написа:

Докато не се е появил дрона-архивар да напиша че до 31.12 тока в Украйна ще изчезне напълно.

Нощес са атакували подстанции - поредния град без ток е Ровно

ПП

Укрите продължават да стрелят с АТАК по Курск. Изключително тъпи парчета.

:yanim::yanim::yanim:

преди 3 часа, nikolov2020 написа:

Пуснаха го в украинския нет

Реват на умряло

IMG_20241202_164515_664.jpg

Да не бяха започвали тази война!!! Сами са си виновни!!!:yanim::yanim::yanim:

преди 4 часа, В. Велев написа:

Явно наближава последния украинец, затова САЩ подготвят Грузия за това. Пак платени и купени протести също като майдана 2014 година в Украйна.

Жалко за Украйна! Сега жалко за Грузия. 

Няма ли кой да покаже на грузинците как живеем в европейския съюз? Най-бедни. А при грузинците е по-зле защото веднага ще ги хвърлят във война срещу Русия.

Като купувате избори ше си търпите последствията.

Ако си мислиш.ще грузинците са забравили 2008г се лъжеш.

В Русия ще ги подготвят за победата.

https://www.rbc.ru/politics/02/12/2024/674d56439a7947862c1d2fd3

Но по-интересен е въпроса защо се налага това?

Някоя добра душа ще ми обясни ли що дири Грузия в ЕС?🤔 Та те не са в Европа географски! Да си се присъединяват къв някакъв там азиатски съюз, моля!:getout:

преди 3 минути, Anneliese написа:

Някоя добра душа ще ми обясни ли що дири Грузия в ЕС?🤔 Та те не са в Европа географски! Да си се присъединяват къв някакъв там азиатски съюз, моля!:getout:

Грузия е модерна държава и за това ѝ е ЕС. А за изостанали препарирани соц мумии мястото им е в Евразия. При диктаторите, казармите, 600-те лв заплата, неремонтираните тоалетни и болници и военните паради. :getout:  Кога ще заминеш за Русия? Нали все се ежиш, мразиш ЕС, защото навремето Костов и САЩ те излъгали за "Легото". Мрънкаш навсякъде вместо да хващаш пътя за мечтания живот?

преди 35 минути, BANKATA написа:

Ако си мислиш.ще грузинците са забравили 2008г се лъжеш.

Разбира се, че не са забравили. И виновника за това се намира в затвора.

преди 36 минути, BANKATA написа:

Като купувате избори ше си търпите последствията.

Френската баба лично съобщи, че няма никакви доказателства за руска намеса в изборите там. Ти имаш ли?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.