Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, kosyo написа:

шизофреници 

Визираш Тръмп!?   Прави вече противоположни неща на обещаните.   Уж щеше да бори инфлацията в САЩ,  а с действията си ще я увеличи. С новите мита в САЩ всичко ще поскъпне.  Още не се знае и за Украйна какви ще ги натвори.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 34 минути, nikolov2020 написа:

Докато не се е появил дрона-архивар да напиша че до 31.12 тока в Украйна ще изчезне напълно.

Нощес са атакували подстанции - поредния град без ток е Ровно

ПП

Укрите продължават да стрелят с АТАК по Курск. Изключително тъпи парчета.

Докато баба Пенка не каже как тя вярва на всичко дето го пише в Х, а ние сме тъпите , дрона няма да мине. Че и анализи прави на тъпотиите от там. Само защото безрезервно на всичко дето го пише в Чебурашка нет и става за смях. Айде баби не можеш да се отречеш, че ние сме виновни че си толкова доверчива.

И дори няма да питам за червените линии и новите доктрини че ще станеш за мезе направо. А знаеш- аз обичам това.

преди 16 минути, attj написа:

Визираш Тръмп!?   Прави вече противоположни неща на обещаните.   Уж щеше да бори инфлацията в САЩ,  а с действията си ще я увеличи. С новите мита в САЩ всичко ще поскъпне.  Още не се знае и за Украйна какви ще ги натвори.

Ами не, визирам тебе - колко си смешен като си за Тръмп на 533 мнения и рязко на вече 2 не го обичаш. Това си има медицински термини ама предполагам не ги помниш.

Хайде другарчета можете да станете за смях още повече. Аз съм тук да ви посочвам къде точно да се смеете че може да сте забравили вече.

Смях моля за вентилаторите дето си сменят мненията и забравят какво са писали преди време. Бурен смях, със ставане на крака и бурно овации. Другари поклонете се -вече имате публика и фенове.

преди 14 минути, kosyo написа:

Докато баба Пенка не каже как ...     Ами не, визирам тебе 

Визирайте се с баба Пенка.  Леля Станка и тя много харесва Доналд Тръмп.  Зеленски сега му се подмазва - за още пари и оръжия.

преди 9 минути, attj написа:

Визирайте се с баба Пенка.  Леля Станка и тя много харесва Доналд Тръмп.  Зеленски сега му се подмазва - за още пари и оръжия.

Леля Станка и тя ли на 533 мнения и обича и направо иска деца от Тръмп, но последните мнения я хвана шизофренията?

Смейте се и на другарката Станка тогава. Да живее шизофренията-  споко знам че ще забравите за това след 5 минути.

Паднал вчера още един герой:

Съседката леля Станка и Доналд Тръмп са почти набори.   Косьо все не е разбрал.    Може да го е харесвала на младини.   Стига вече некролози.  Няма смисъл, загиналите са милиони.

преди 1 час, attj написа:

Съседката леля Станка и Доналд Тръмп са почти набори.   Косьо все не е разбрал.    Може да го е харесвала на младини.   Стига вече некролози.  Няма смисъл, загиналите са милиони.

Опитите да се бяга от въпроса за 500+ мнения за възхвала и желание да имаш деца от Тръмп направо , и след това рязко да смениш посоката както казах говори за някакви сериозни отклонения и да се опитват да се изкарат виновни всички (дори и мене-ама аз съм по подразбиране) само и само да да не се вземат мерки навреме, може да има сериозни проблеми след време.

Другари моля ви преглеждайте се на време и си пийте хапчетата. Аз мога да да ви посоча проблема от нататък сте вие с действията. Моля ви- лекувайте се.

Дори вече не е смешно-тъжно е.

преди 57 минути, nikolov2020 написа:

IMG_20241201_181607_170.thumb.jpg.3463623c551f661c3dbfb6519fb2b6c5.jpg

Чувал съм че много помагат картинките  за особено вярващи във всичко написано в Х. Дори помагало за правенето на заключения въз основа на фейкове. Ох забравих че това не беше за мен а за баба Пенка.

Пенче, що се излагаш така - вярваш на тъпотии там( а много ясно ние сме виновни за това) , предсказанията са ти пълна скръб ама пак за това ние сме виновни.

Докога баби ще го караме така?

Между другото как е в клуба на провалените врачки? Гледам се разширявате и се притеснявам дали ще ви стигне мястото че знаеш- онзи списък се пълни постоянно с нови изказвания и членове.

Хубавото е че този списък също:

Знаете всички няма китайски части (виден краварски експерт ги спря на границата)- няма бодра дрононарезка за обяд. Тази е специално без гадостите, ще не е като да нямаше:

Всичко е точно по ПЛАНА!

На героят на обяд дори не мога да му кажа името:

Косе,

Няма нямаааа. Само пропаганда навсякъде да му се не види

Плана за приключване в 2025 явно се изпълни :)

peremog30.jpg.c3be4f07cd956ee94f24d03c35c988a2.jpg

преди 22 минути, nikolov2020 написа:

Косе,

Няма нямаааа. Само пропаганда навсякъде да му се не види

Плана за приключване в 2025 явно се изпълни :)

peremog30.jpg.c3be4f07cd956ee94f24d03c35c988a2.jpg

Аз вярвам че само баба Пенка вярва на всичко написано в Х, не разбирам аз защо съм и виновен че тя носи всичките простотии от Чебурашка нет и после прави анализи въз основа на фейкове.

Едва ли е щото много разбира краварската политика, а според мен защото се предоверява на тъпата руZка политика. И после става за смях. Да точно сега е момента да й се смеете. Хайде бабче стани на крака Данте видят всичките! Поклони се на почитателите си. Каза ли добре дошли на новоприетите гости ? Е бива ли така да не ги поздравяваш?

А само да напомня че всичко приключи 2023. Една баба ми го предрече - ох все забравям в кой говоря -ми да ти беше.

И тук е приключило всичко.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Баба Пенка ми каза че такъв смешник като тебе няма другаде.

Мани го това бабе- не стига че е тъпо и вярва на тъпата руZка пропаганда и всичко в Х ами и нищо не познава. Ама много другите са и криви, че е толкова наивна. Скоро да е мятала пари през прозореца? Да не го прави ей.

Той пое към Берлин:

Джеронимо!

преди 2 часа, M.Николов написа:
Цитат

Западът беше изумен от изстрелването на новата руска ракета "Орешник", сравнявайки нейното значение с изпращането на първия съветски сателит в орбита, каза американският икономист проф. Ричард Улф в предаване на канала Dialogue Works в YouTube.

„Станахме свидетели на появата на нова технология, която представлява напълно нов тип руски ракети. Западът беше изумен".

Според него американците са били убедени, че след разпадането на Британската империя и след Първата и Втората световна война завинаги ще останат „център на Вселената“. Но демонстрацията на възможностите на „Орешник“ ги изненада, предизвиквайки безпокойство и страх, тъй като вярата в „избраността“ на американските военни технологии също беше разклатена. Затова те продължават да изострят ситуацията в Украйна, заключи Волф.

хахаха :)  "икономист " специалист по военни ракети  :)

Докато се прехласвате по рашисткото вундервафе , никой от военните експерти и анализатори въобще не е впечатлен от рашисткото вундервафе, в което няма абсолютно нищо ново :

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ако не друго, то поне погребалната агенция е на линия.

А междувременно:

В САЩ: Зеленски може да избере само цвета на химикала, с който да подпише капитулацията

Ауу, "В САЩ". Интересно ми е, дали можеш да намерш кой е този Майк Адамс :giggle1:

преди 3 часа, kosyo написа:

Дори вече не е смешно-тъжно е.

Казаното от Джо Байдън, че "Съединените щати ще защитават всеки сантиметър от територията на нашите съюзници", дали ще е все валидно?  От режима в Киев се питат  какво ще стане, ако имате президент, който казва, че няма да защитава всеки сантиметър от тази територия?".    "Ако Тръмп каже нещо подобно, щитът на НАТО вечe няма да го има и Путин ще се чувства свободен да прави каквото си иска“.   Предусещат капитулацията си.    Косьо, моля,  това коментирай.    Остави бабите и некролозите.     

Всичко е фейк бе Николов

И завземането на 88 села и 2500 кв.км. също.

Два дебила - това е сила.

Адски ме кефи как Парамобил ме бърка с тебе :)

преди 23 минути, attj написа:

Казаното от Джо Байдън, че "Съединените щати ще защитават всеки сантиметър от територията на нашите съюзници", дали ще е все валидно?  От режима в Киев се питат  какво ще стане, ако имате президент, който казва, че няма да защитава всеки сантиметър от тази територия?".    "Ако Тръмп каже нещо подобно, щитът на НАТО вечe няма да го има и Путин ще се чувства свободен да прави каквото си иска“.   Предусещат капитулацията си.    Косьо, моля,  това коментирай.    Остави бабите и некролозите.     

За бабата с 99.63% подкрепа за Тръмп и с 0,37% неподкрепа ли говорим? Дето гласуват и за и против ли.. Мани ги я тая баба - трябва да е тотално изкукала да гласуват и за и за против. Време е да се пият лекарствата, че сега ще дойде доктор Иванов с голяма спринцовка.

току-що, nikolov2020 написа:

Всичко е фейк бе attj

И завземането на 88 села и 2500 кв.км. също.

Два дебила - това е сила.

Най-големия фейк тук е баба Пенка дето вярва безрезервно на всичко в нета, ама ние сме и виновни.  Не мятайте пари през прозореца - лъжат ви... Да не кажете че не съм Ви предупредил.

Тръмп ще встъпи в длъжност официално на 20 януари 2025 г. Доколкото има яснота за тях, предложенията на съветниците на Тръмп за прекратяване на военния конфликт в Украйна всъщност отчитат исканията на Путин. Те включват замразяване на сегашната фронтова линия и спиране на преговорите за присъединяване на Украйна към НАТО.  Фронтовата линия се очаква до 20 януари и още да бъде видоизменена .  ВСУ трябва да не са все още налице и в района Курск - на руска земя.

Млъкни бе некролог :)

Или реши да спреш :)

Дай някоя дронска новина - или аз да я пусна :)

Ще удряте ли Масква с той дрони :)

Не ... един чичо ще гепи парите.

И този се беше излъгал, че ще е по добре в московските гей-клубове:

Сега ще усети разликата. Буквално:)

Леле майко - Путин е съкрушен :)

Косе с кинтите от нефта дето го изгорихте събраха бая наемници.

Как е при Зеля ? ПЛАЩАТ ЛИ ?

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Млъкни бе некролог :)

Или реши да спреш :)

Баба Пенка след като я излъгаха няколко пъти в нета, защо си мисли че не я лъжат и в момента?

Нета е пълен с лъжи , само тотално изперкали баби може да им се вържат. А то тя вече взела се вързала. Колко пари метна през прозореца ?

Аууу дадох ги на дрон :)

Косе братле - толкова си изперкал с некролозите че сам си вярваш :)

преди 15 минути, nikolov2020 написа:

Леле майко - Путин е съкрушен :)

Косе с кинтите от нефта дето го изгорихте има бая наемници.

Как е при Зеля ? ПЛАЩАТ ЛИ ?

Другаря Пу е съкрушен от наивността на бабите дето го поддържат. И ги призовава да не вярват на всичко дето го пише в нета. Че стават за мезе единствено след като изтипосат поредната глупост от там. Дори персонално посочи баба Пенка и баба Станка. Не правете като тях каза. Аз лично го чух.

Голямо буум  с последния дрон( няма китайски части)

преди 13 минути, nikolov2020 написа:

Аууу дадох ги на дрон :)

Косе братле - толкова си изперкал с некролозите че сам си вярваш :)

на 3.08.2024 г. в 15:18, nikolov2020 написа:

Основното в китайския мирен план е 

СПИРАНЕ ПРОДАЖБИТЕ НА ДРОНИ И  ЧАСТИ ЗА ТЯХ И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ДИСТРИБУЦИЯТА ИМ СТРОГО САМО ЗА ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ

От 1 септември Косьовците ще ядат дървото - освен ако някой не даде пари да се запасят с части сега

Тъжна вест.. без части за дрончета започвам 4-ти месец... Бива го бабето в прогнозите. Тотален контрол е това все пак.

Да вчера, както казах вече,гледах по единия месарски канал от къде вадеха перки вече, че нямаше. (Онзи без вдв в и името) Ами то с тая криза за части...:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.