Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Пич, по-спокойно само... Ще скъсаш някоя артерия така...

преди 5 минути, Гoст написа:

Когато една война е несправедлива, първо се навиват да участват наемници.

Първо, коя е тая война, която е "справедлива", че да има такава, която е НЕсправедлива...? Не знам, дали осъзнаваш, каква простотия написа току що, няма такова нещо като "справедлива" война. Няма нищо "справедливо" в това, да се убиват хора... Иначе... аз за разлика от вас виждам доста по-далеко от козирката на шапката си, последният човек съм който ще ти твърди, че Владимир Путин е нападнал Украйна заради милосърдието към украинците с руско самосъзнание, ама... извинявай много... украинските управляващи направиха доста, че руснаците да ги убиват в момента. Просто... извинявай, ама така не трябва да се държи една съседка с хората на една велика сила, която за огромно съжаление е твой комшия. Не видях някой да рони виртуални крокодилски сълзи, когато горяха хора в Одеса.  Примерно... давам най-обикновен пример. Или когато се взеха сума ти важни решения, които ограничават тотално свободите на тия, които не са промити мозъци и не почитат фашистка измет като Степан Бандера. Примерно... много често умнокрасивитета дава за пример нашите отношения с Турция, ама аз нещо не помня някой някога да е ограничавал българските турци, да си говорят на техният език, да си тачат тяхната култура и т.н. Говоря за времето след 1989-а. Абсолютно никой не ги пипа с пръст, аз самият ги уважавам страшно много, понеже са работливи и добри хора... За разлика от циганската сган, която по цял ден не прави нищо и цоца помощи. На всичкото отгоре турците си имат и партия в НС откакто е започнал УЖ демократичният път на България. Ми... извинявай, ама нищо общо нямат двата случая. А в Украйна не можеш дори сметките, да си платиш, ако не говориш... "по държавная мова". А украинският език е една абсолютна измислица, смесица между руски и полски, нарочно даже се взимат само западните наречия за да се разграничат максимално от руският. Той е доразработван особено от 1917-та насам. Преди това... трудно би се различил от традиционният руски, но пак е имало разни залитания. Не случайно Александър забранява книгоиздаването на тоя език.

преди 14 минути, Гoст написа:

Не виждам какво се пилееш да защитаваш такъв отвратителен режим в 21 век, който единственото което го крепи е масовата психоза и начело му е един самозабравил се диктатор, тотално откъснат от реалността. Хората го обсъждат, че не е сядал да влезе в интернет от години, което наскоро си пролича, когато едно дете го пита "ще се подпишете ли на моя канал?" (всички руснаци казват така на "абонирате ли" и той не вдяна изобщо за какъв канал и какво абониране говори детето и го пита в прав текст да му каже "ама къде да се подпиша" и то съвсем не на шега. Това е човек, който е тотално обезумял от вертикалата на властта. В пищният му дворец в Геленджик показаха чак как там е поръчал да си сложи орнаменти от хералдиката на последното руско царско семейство. Тотално обезумял човек, който може да има само тотално обезумяли последователи. Мисля, че е ясно кого имам предвид.

Т.е. искаш да ми кажеш, че един политик, който печели изборите с над 80% го крепи "масовата психоза"? Ти нормален ли си изобщо? Айде, да приемем, че изборите са фалшифицирани масово, да ги разделим процентите на 2. И? При 40% Путин печели заради "масовата психоза"? Едно време БЗНС при 80% селско население са печелили изборите с толкова (40% визирам). Факт е, че Путин е харесван от обществото. Какво му харесват нямам идея, може и просто да няма други читави кандидати. Нямам понятие, не смятам да говоря за неща, които не зная...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

Пич, по-спокойно само... Ще скъсаш някоя артерия така...

Първо, коя е тая война, която е "справедлива", че да има такава, която е НЕсправедлива...? Не знам, дали осъзнаваш, каква простотия написа току що, няма такова нещо като "справедлива" война. Няма нищо "справедливо" в това, да се убиват хора... Иначе... аз за разлика от вас виждам доста по-далеко от козирката на шапката си, последният човек съм който ще ти твърди, че Владимир Путин е нападнал Украйна заради милосърдието към украинците с руско самосъзнание, ама... извинявай много... украинските управляващи направиха доста, че руснаците да ги убиват в момента. Просто... извинявай, ама така не трябва да се държи една съседка с хората на една велика сила, която за огромно съжаление е твой комшия. Не видях някой да рони виртуални крокодилски сълзи, когато горяха хора в Одеса.  Примерно... давам най-обикновен пример. Или когато се взеха сума ти важни решения, които ограничават тотално свободите на тия, които не са промити мозъци и не почитат фашистка измет като Степан Бандера. Примерно... много често умнокрасивитета дава за пример нашите отношения с Турция, ама аз нещо не помня някой някога да е ограничавал българските турци, да си говорят на техният език, да си тачат тяхната култура и т.н. Говоря за времето след 1989-а. Абсолютно никой не ги пипа с пръст, аз самият ги уважавам страшно много, понеже са работливи и добри хора... За разлика от циганската сган, която по цял ден не прави нищо и цоца помощи. На всичкото отгоре турците си имат и партия в НС откакто е започнал УЖ демократичният път на България. Ми... извинявай, ама нищо общо нямат двата случая. А в Украйна не можеш дори сметките, да си платиш, ако не говориш... "по държавная мова". А украинският език е една абсолютна измислица, смесица между руски и полски, нарочно даже се взимат само западните наречия за да се разграничат максимално от руският. Той е доразработван особено от 1917-та насам. Преди това... трудно би се различил от традиционният руски, но пак е имало разни залитания. Не случайно Александър забранява книгоиздаването на тоя език.

Т.е. искаш да ми кажеш, че един политик, който печели изборите с над 80% го крепи "масовата психоза"? Ти нормален ли си изобщо? Айде, да приемем, че изборите са фалшифицирани масово, да ги разделим процентите на 2. И? При 40% Путин печели заради "масовата психоза"? Едно време БЗНС при 80% селско население са печелили изборите с толкова (40% визирам). Факт е, че Путин е харесван от обществото. Какво му харесват нямам идея, може и просто да няма други читави кандидати. Нямам понятие, не смятам да говоря за неща, които не зная...

Всяка война срещу Русия е справедлива.

ПП: Асад спечели с над 80%, видя се колко го подкрепиха миналата седмица.

преди 5 часа, BANKATA написа:

Сега остава да кажеш кое е справедливо спрямо донските и запорожските казаци?   

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Китайското ембарго работи!

Вече и заводите се включиха в денацификацията и демилитаризацията.

Заради ембаргото и тази сутрин няма бодра дрононарезка:

Героят на сутринта:

на 17.12.2024 г. в 20:02, communismatic написа:

Това е направо легендарен пост, заклевам се! 😆

Много почнах, да се кефя на тоя форум... Баси забавлението! Все едно съм в лудницата... 😆

В този форум винаги е забавно да четеш фенчетата на запада какви простотии измислят, как нагло обиждат и как млъкват, като бъдат затапени. Те всичките са прости, необразовани и на заплата към американска фондация или към посолството. Масово си живеят в 90 - те години на 20 век.:giggle1:

Ако Украйна загуби, Русия ще нападне други европейски държави, включително членки на НАТО, предупреждава  Зеленски.    Този лъжец да беше си изпълнил предизборните обещания от 2019 година.  Трябваше да омиротвори Донецк-Луганск като прекрати безумната АТО и им предостави автономия във федерализирана Украйна.  СВО от 2022 година нямаше да се случи.   Сега ще е по-лошо за режима в Киев - защото украинските казаци се отделят при всички варианти.   Както личи - няма да бъде само с 20 % от бившата украинска територия.      Зеленски отдавна е вреден за всички!   Привлякъл е досега над 20 000 доброволци от Западна Европа да умират за Бандеристан,  очевидно са му недостатъчно    https://www.dnes.bg/a/2-svyat/663265-evropa-shte-izprati-mezhdu-40-000-i-100-000-mirotvortsi-v-ukrayna

на 18.12.2024 г. в 7:50, communismatic написа:

Ми... извинявай, ама... някои хора, все пак стават и сутринта за работа. Ясно ми е, че болшинството от вас сте разни бавноразвиващи, дето родителите ви издържат, ама е напълно нормално да се става по-рано от 8, ако работиш някъде. Сутринта с кафето, що да не ви се посмея?! И то не само на теб, бъди спокоен... Аз по принцип не спирам, да се хиля с тоя форум. Пълно е с лоботомирани.

И аз им се хиля, такива бисери вадят, а най - обичам като почнат с квалификациите, предвид, че не ме познават. Забавно ми е да чета прости и необразовани хора, едва завършили гимназия и с нула познания по история. И как си живеят в 90 - те години на 20 век.:popcorn2:

преди 22 часа, nikolov2020 написа:

Направо се върни по времето на Иван Грозни

Къде ви копаят такива малокнижници. 

Засега сте два трола. Чакаме Парамобил с маслото.

debil_p4.jpg.2af5c668ac520bd17b5cb0f984371339.jpg

Нали ви казах, че по история са мега зле?:popcorn2:

преди 22 часа, В. Велев написа:

И сам знаеш че си заложил на куц кон. Какво толкова се пениш и самоуспокояваш?

Фенчетата на запада не обичат да губят и като стане така, се чувстват зле и си го изкарват на нас, че са заложили на куция кон.:popcorn2:

преди 11 минути, Anneliese написа:

И аз им се хиля, такива бисери вадят, а най - обичам като почнат с квалификациите, предвид, че не ме познават. Забавно ми е да чета прости и необразовани хора, едва завършили гимназия и с нула познания по история. И как си живеят в 90 - те години на 20 век.:popcorn2:

Нали ви казах, че по история са мега зле?:popcorn2:

Поли,

уважение за факта, че сама се справяш със състоянието ти толкова години. Ти обаче беше значително по-добродушна преди години, когато беше фенка на певицата Райна.

Не ти е виновна Украйна за нищо, нито ако Русия спечели, твоят живот ще цъфне и ще върже. Русия няма да върне соц-а (даже сега там е див капитализъм).

Не си лош човек - напротив, но явно вече си много уморена и изнервена от всички тия години проблеми. Моето лично мнение е да гледаш по-малко геополитика и повече да се връщаш към това, което те правеше щастлива - поп-фолка, сериалите и четенето на книги.

преди 14 часа, communismatic написа:

Само да допълня нещо...

Аз от доста време смятам, че тази война е една предварителна договорка между САЩ и Русия. Просто логиката ме води натам. Няма какво да се лъжем, тези две велики сили са работили заедно дори и по време на "Студената война". Факт е, че дълго време Байдън и тия, които са над него (ясно е, че тоя човек не е в състояние да си поръча дори и кафе в някое заведение) дълго време не разрешаваха на Украйна, да бомбардира руската територия, което е доста странно. Друг е въпроса, че откакто им разрешиха нещата за Украйна, изобщо не са се променили към по-добро, фронта буквално рухва като къща от карти. Факт е и че НАТО изобщо не си мръдна пръста за приятелчето си. Да, САЩ и техните роби от ЕС насочиха много пари към Украйна, но това е чисто и просто бизнес с цената на стотици хиляди славянски жертви. Помощ е ако "мироопазващата" организация се беше намесила с военни. Другото е раздвижване икономиката на американците.
Абсурдно е да се мисли, че икономистите от ЕС не са били наясно с евентуалните последици от едно "санкциониране" на икономическият донор на континента. Пределно ясно е, че когато врътнеш кранчето от евтините руски ресурси, това ще доведе до икономическа рецесия. Просто разходите се вдигат рязко. Както виждаме... всичко живо се изнася от Европа и се насочва основно или към САЩ, или към Китай, а Европа го д*ха под вода. Какво се случи в Русия? Санкциите удариха жестоко "Газпром", понеже тръбният газ беше спрян към Европа. Но за сметка на това втечненият от "Роснефт" малко по-късно започна да приижда, в резултат на което "Роснефт" захлебиха яко от санкциите. Още в първите седмици след началото на войната, редица западни компании започнаха, да се изнасят от Русия, но... Путин и хората около него взеха нещата в свои ръце. И тук идва и основната причина, да смятам, че войната е една договорка между САЩ и Русия. В Русия започнаха, да се случват кардинални промени в икономиката, които нямаше как просто да се случат, ако не беше военно време. Примерно, изискването на Владимир Путин плащането да се случва само в рубли. Или извиването ръцете на всички руски компании, които бяха задължени, да превалутират капиталите си от чужда валута в рубли, като естествено идеята е да се поддържа висока националната валута. Или приватизацията на една дузина руски компании, а чуждите бяха принудени да си ги продадат пак на руснаци, но на нищожна цена. Вие осъзнавате ли каква "плячка" е това, да вземеш компании като OTIS, Kone, Continental, Bridgestone, Starbucks и т.н. буквално за никакви пари. Какви пари са взели собствениците им? Тръгваш да продаваш компанията си, когато буквално си яко на зор. Ами естествено, че купувача ще ти извие ръцете...
Санкциите удариха тръбният газ, но втечненият започна да се изнася малко по малко, това вече го написах. Защо не се запитате, как така азерите започнаха, да изнасят толкова много газ? Това не е ли странно? Как така турците започнаха, да изнасят толкова много петрол? Еми естествено, че те отнякъде го взимат и после го препродават. И какъв да бъде друг, освен... именно руски. Не случайно и ние продължаваме, да си купуваме руски газ. Просто... географското положение на Европа е такова, че тя е силно зависима към руските ресурси. Просто иначе ще излиза в пъти по-скъпо. Не случайно след като американците започнаха, да изнасят втечненият си газ икономиката на Европа закъса тотално.
Китайците и те извиват ръцете на Русия, знаят ги, че и те са на зор и са една от малкото държави чрез които се заобикалят санкциите. Ама и това ще е до време, понеже и на Китай не им е лесно. И те разчитат на "Силата на Сибир", в крайна сметка.
Да, инфлация има... Никой не го отрича това нещо, но няма и как да няма инфлация, при положение, че войната помпа постоянно разходи, а Русия не разчита на помощта на САЩ и ЕС, да й изплащат заплатите и пенсиите. Освен това, руснаците са толкова "закъсали", че Путин налива милиарди във възстановяването на новоприсъединените територии. Колко да им е зле?
Всичко ще е до време... Европа пак ще купува руски тръбен газ. Боли го шпека собственика на Michelin, че руснаците убивали хора в Украйна, оня иска да му върви бизнеса...

Добави и "Макдоналдс" , а "Данон" си останаха в Русия май, имам предвид, собственика май реши да остане там. "Кока - Кола", издателството "Егмонт".............. Това са много пари и много успешни фирми. И всичките сега са руски за без пари. Хитро!:yanim::yanim::yanim:

преди 10 часа, glen написа:

Kакво може да се случи, когато относително малко малцинство от радикализирани фанатици може да осъди на смърт много по-голяма група.Tероризиране на хората е последният елемент в една проваляща се държава. 

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr0.mp4?_=1

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr1.mp4?_=3

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr3.mp4?_=4

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr4.mp4?_=5

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr5.mp4?_=6

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr6.mp4?_=7

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr7.mp4?_=8

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr8.mp4?_=9

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr9.mp4?_=10

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr10.mp4?_=11

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/12/mobUkr11.mp4?_=12

В крайна сметка тази способност да се принуждава хората е функция на субсидиите, идващи от Запада. Западът плаща не само за оръжията, които поддържат претенциите за жизнеспособна армия, но и за заплатите на въоръжените бандити, които отнемат мъже от скърбящите им семейства.

Всяка принудителна държава, а украинската държава във всеки случай е изцяло принудителна, разчита на платени главорези, за да наложи волята си.

Германия, 1944-1945. https://en.wikipedia.org/wiki/Volkssturm

Съвсем същата история. Ще завърши също така безславно.:popcorn2:

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Поли,

уважение за факта, че сама се справяш със състоянието ти толкова години. Ти обаче беше значително по-добродушна преди години, когато беше фенка на певицата Райна.

Не ти е виновна Украйна за нищо, нито ако Русия спечели, твоят живот ще цъфне и ще върже. Русия няма да върне соц-а (даже сега там е див капитализъм).

Не си лош човек - напротив, но явно вече си много уморена и изнервена от всички тия години проблеми. Моето лично мнение е да гледаш по-малко геополитика и повече да се връщаш към това, което те правеше щастлива - поп-фолка, сериалите и четенето на книги.

Проблема е че такива като нея платени тролове са наследствено задължени на партията и до гроб ги използват за свои цели. 

преди 1 час, attj написа:

Ако Украйна загуби, Русия ще нападне други европейски държави, включително членки на НАТО, предупреждава  Зеленски.    Този лъжец да беше си изпълнил предизборните обещания от 2019 година.  Трябваше да омиротвори Донецк-Луганск като прекрати безумната АТО и им предостави автономия във федерализирана Украйна.  СВО от 2022 година нямаше да се случи.   Сега ще е по-лошо за режима в Киев - защото украинските казаци се отделят при всички варианти.   Както личи - няма да бъде само с 20 % от бившата украинска територия.      Зеленски отдавна е вреден за всички!   Привлякъл е досега над 20 000 доброволци от Западна Европа да умират за Бандеристан,  очевидно са му недостатъчно    https://www.dnes.bg/a/2-svyat/663265-evropa-shte-izprati-mezhdu-40-000-i-100-000-mirotvortsi-v-ukrayna

Бабо Станке, с Поля в една стая ли сте или тя е другаде в Мосейково

преди 7 минути, K.Р написа:

Проблема е че такива като нея платени тролове са наследствено задължени на партията и до гроб ги използват за свои цели. 

Тя не е платена, 100% съм убеден. Просто е отраснала с идеята, че в соц-а всичко е било по-справедливо и е щяла да има по-лек живот. А това просто не е вярно. Но ходи я убеди ...

А и намирам за безумие хем да обожаваш поп-фолка - в частност Райна, Константин и Анелия, да харесваш турнетата на "Пайнер" и музиката им отпреди 10 години, хем да искаш тази музика да е забранена.

Никога не съм искала музиката да е забранена. Попфолка си беше добре, докато не се появи онази простакеса Андреа с тъпите и еднотипни песни за секс и купони. Андреа, Диона и подобни простакеси развалиха хубавата музика.

А към музиката няма как да се върна, защото съм напълно глуха! Още някой неразбрал?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Тя не е платена, 100% съм убеден. Просто е отраснала с идеята, че в соц-а всичко е било по-справедливо и е щяла да има по-лек живот. А това просто не е вярно. Но ходи я убеди ...

А и намирам за безумие хем да обожаваш поп-фолка - в частност Райна, Константин и Анелия, да харесваш турнетата на "Пайнер" и музиката им отпреди 10 години, хем да искаш тази музика да е забранена.

Платена е горката, платенаа. 

преди 5 минути, Anneliese написа:

Никога не съм искала музиката да е забранена. Попфолка си беше добре, докато не се появи онази простакеса Андреа с тъпите и еднотипни песни за секс и купони. Андреа, Диона и подобни простакеси развалиха хубавата музика.

А към музиката няма как да се върна, защото съм напълно глуха! Още някой неразбрал?

И как се представяш Райна по времето на соц-а? Кой щеше да й даде да пее, вместо да е на поточна линия нейде из Сандански?

Съжалявам, че ще го кажа, но отдавна си се превърнала в жертва. Всеки ден виждам глухи хора по път за работа, които общуват на жестомимичен език с други - и те отиват на бачкане. Смеят се и се закачат едни с други. Осъзнавам, че в Берковица е по-различен живота, но ти си се предала напълно. И по-лошо - позволила си на тоя образ да те завладее.

преди 21 минути, K.Р написа:

Бабо Станке, с Поля в една стая ли сте или тя е другаде в Мосейково

Кокич,  нали ти си все в Мосейково?    Реджеп защо не успява като теб да избяга от санитарите?  

преди 47 минути, attj написа:

Кокич,  нали ти си все в Мосейково?    Реджеп защо не успява като теб да избяга от санитарите?  

Станке защо не знаеш къде се намираш

Има нещо шоколадово :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек

Подаръка от Дед Мороз :wink12:

Може да бъде изображение с 2 души, сегуей и скутер

С 900 000 долара от САЩ: Обновиха изцяло детска градина в Кнежа

Предколедният подарък е от американското посолство и европейското командване на въоръжените сили на САЩ.

Според руското правителство в Кнежа е направена биолаборатория маскирана като детска градина. Може да стане легитимна цел на Путин. Така ще освободи поредните дечица от англосаксонските изедници...

П.П. напомням на @maxthon да докладва , където е необходимо.

ПП "Възраждане" да направят протест под надслов - "Америка ни превзема в Кнежа"

Братле ти си неспасяем 

като Косьо - копача на перемога.

Чакам с нетърпение вечерта за да споделя победни новини от Брюксел.

ПП

Укроканалите са пълни с убити корейци.

Чакам един пленен за кашмер. Толко ли са некадърни тия укри?

Разбра се какво избухна днес в Новосибирск:

Поради прословутото ембарго от една година и на обяд няма бодра дрононарезка:

https://t.me/immitis71/773

преди 10 часа, BANKATA написа:

Т.е. ако в момента се бият Руската империя и Османската на наша територия и зависи освобождението ни от изхода на тази битка, ти избрал руснаците да загубят войната? Така ли да разбирам? Щом всяка война срещу руснаците била "справедлива" (поредният уникално тъп твой пост)? Или би избрал Хитлер да спечели войната срещу СССР и арийската раса да доминира над всички останали? Ти чел ли си "Моята борба", между другото? Знам, че не си... та, отвори си я и виж мнението на Хитлер за славяните.

преди 1 час, БаалБек написа:

ПП "Възраждане" да направят протест под надслов - "Америка ни превзема в Кнежа"

Ква Кнежа, тя Америка е превзела цялата ни държава... Не случайно американски марионетки управляват България от сума ти време и всички търгове се печелят все от американски компании. Ама това не го пише във Фактор БГ, по принцип. Знам, че ти е един от любимите сайтове за НЕкомунистическа пропаганда...

Време е безумието на католическия запад вече да приключва - бандеровските хохли ги водят към апокалипсис     https://www.actualno.com/europe/putin-zaplashi-da-napravim-duel-v-kiev-shte-udarim-s-oreshnik-i-da-vidim-dali-shte-ja-svali-zapadyt-news_2362309.html  

Борисов за договора с Украйна: Все едно да си купим фабрика на 9-ти септември

"ГЕРБ са напълно против премиерът Димитър Главчев да сключи споразумение с Украйна" - това заяви пред журналисти лидерът на партията Бойко Борисов.

"Винаги съм твърдял, че служебните правителства са, за да провеждат избори. И винаги съм бил абсолютно против те да подписват дългосрочни договори. Сега, когато и Европа, и Америка, особено в изказванията на президента Тръмп относно прекратяването на войната в Украйна, ние малко като на 9-ти септември фабрика правим...", допълни лидерът на ГЕРБ. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.