Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Моля Ви, не пишете много , не мога да ви стегна!

Дни наред не съм на себе си от объркания ми режим заради разкарването като цирково пони до Монтана, за ТЕЛК, и новини почти не съм гледала.

Яд ме е, май искат да ни вкарат във войната срещу Русия и София да бъде отново бомбардирана! Няма ли кой да се намеси и да отрови предателите? Навремето така е била спасена България, царчето кой знае какви глупости още е щял да забърка...............

Какво стана, караха ли вече моряците да лъжат и да говорят политкоректно?:angry22:

Бясна съм! Още по - съм бясна, че нямаше нормални граждани да отидат и да благодарят на руското посолство. Имам предвид обикновени граждани!

Страхът от САЩ и НАТО е просто отвратителен.

В предната война заради гнусния съюз с Германия, при бомбардировка са унищожени оригиналната къща на Иван Вазов в София и мебелите и вещите на писателя, както и оригиналната сграда на народната библиотека - много красива е била. Кой знае колко архиви и исторически артефакти са заминали тогава...................

А замислете се за сега! Сегашната власт застрашава столицата ни!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, miro20 написа:

Избърши си сополите, смени си памперса.

Подкрепа към украинците е единствения начин да не ни "ползват  като месо или тестов ядрен полигон" .

:hush:

Не болтай!

преди 6 минути, miro20 написа:

Избърши си сополите, смени си памперса.

Подкрепа към украинците е единствения начин да не ни "ползват  като месо или тестов ядрен полигон" .

:hush:

Ти си един от първите де ще избягате на запад заедно с реджепа като платите с американски пари ако стане война. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Тъй се псува то.

И да псуваш се иска майсторлък.

Ма не се чувствам длъжен да ти отварям очите.

Разбрах що харесваш рашистите.

И те не умеят нищо и се разбирате.

Ти ли каза?

Значи всичко е наопаки.

Ще се извиниш ли на Кунчев?

Нали честта и достойнството са най-важни за теб?

Или и това, като целия ти живот е просто виртуално изхвърляне?

преди 2 часа, _nib_ написа:

под контроль российских военных, устанавливают флаг СССР. Ранее там висел флаг Украины, который был сброшен вниз.

Добре де, квадратните глави можете ли да ми обясните защо флаг на СССР ??

преди 1 час, Богатир написа:

Пейстни линка ..който ползва Телеграм ще го види

Пратиха ми го по Viber ... 

преди 6 минути, miro20 написа:

Добре де, квадратните глави можете ли да ми обясните защо флаг на СССР ??

Как защо.

Тях червеното знаме роди ги

преди 4 минути, Anneliese написа:

Моля Ви, не пишете много , не мога да ви стегна!

Дни наред не съм на себе си от объркания ми режим заради разкарването като цирково пони до Монтана, за ТЕЛК, и новини почти не съм гледала.

Яд ме е, май искат да ни вкарат във войната срещу Русия и София да бъде отново бомбардирана! Няма ли кой да се намеси и да отрови предателите? Навремето така е била спасена България, царчето кой знае какви глупости още е щял да забърка...............

Какво стана, караха ли вече моряците да лъжат и да говорят политкоректно?:angry22:

Бясна съм! Още по - съм бясна, че нямаше нормални граждани да отидат и да благодарят на руското посолство. Имам предвид обикновени граждани!

Страхът от САЩ и НАТО е просто отвратителен.

В предната война заради гнусния съюз с Германия, при бомбардировка са унищожени оригиналната къща на Иван Вазов в София и мебелите и вещите на писателя, както и оригиналната сграда на народната библиотека - много красива е била. Кой знае колко архиви и исторически артефакти са заминали тогава...................

А замислете се за сега! Сегашната власт застрашава столицата ни!

В любимия ти рашистки режим, глобяват с 35 хил. р .  пенсионер заради  това че е нарисувал "гълъб на мира" .

Съгражданите заедно събрали пари и платили глобата.

Цитат

84-летнего пенсионера из подмосковного Боровска оштрафовали на 35 тысяч рублей за антивоенные росписи на стене. Он нарисовал голубя мира. Жители города помогли ему собрать деньги и оплатить штраф. Мужчина говорит, что рисунками пытается донести свою позицию до тех, “кто политикой не занимается, кроме работы и домашних дел, ничего не знает и отдыхает у телевизора”

Организацията на концлагеристите от лагера Маутхаузен в Австрия забранили представители на  РФ и Беларус да посещават 77 годишнината от освобождението от нацистите на 15 май.

В април пък , бе отказано по подобен начин честването на освобождението на Бухенвалд заради смъртта от руски обстрел на 96 годиния ветерана от лагера Борис.

Цитат

Общественные организации узников концлагеря Маутхаузен в Австрии запретили (https://apa.at/news/mauthausen-gedenken-ohne-offizielle-aus-russland-und-belarus/) официальным лицам от России и Беларуси приезжать на 77-ю годовщину освобождения лагеря, которая пройдет 15 мая.

В апреле официальным делегациям стран отказали в присутствии на годовщине освобождения концлагеря Буханвальд. Решение было принято после гибели от российского снаряда узника Бухенвальда, 96-летнего Бориса Романченко.

Замисли се много хубаво къде е  фашисткия режим в момента и с кого се води война.:hush:

Превеждам ти защото знам че квадратните путинсити дето се пишете русофили бъкел руски не разбирате. :getout:

Тъй, тъй! Хората казват: "Да би мирно седяло, чудо не би видяло" Още натискайте педала, и катастрофата е неизбежна! "Великата" САЩ и НАТО на което функцията му е само да защитава своите членки. СИЛЕН СМЯХ В ЗАЛАТА!

Русия е тествала нова балистична ракета (ВИДЕО).

В SMO новините Патрик Ланкастър най-накрая получава признанието, което заслужава, с повече от 400 000 абонати. Мисля, че докладът е преди два дни.

Пичът има стоманени топки и е истински военен репортер, старомоден, пухкав и мръсен, но това е истинската война. Патрик трябва да остане в безопасност, заедно със смелия си оператор. Има някои съобщения за VSU просто изоставя села и градове и потокът от военнопленници продължава. Много от тях дори вече не приличат на военни: напълно предупредени и разбити, мнозина казват, че потокът от предаване на VSU би бил още по-голям ако мнозина ,които се опитваха да се предадат не бяха застреляни в гърба от нацисти. Е, знаехме това от самото начало, нали? 

преди 1 час, Богатир написа:

Пейстни линка ..

https://dox.abv.bg/download?id=264b68df49# - Линк за сваляне

Постнах го в Dox ,,, 

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Тъй, тъй! Хората казват: "Да би мирно седяло, чудо не би видяло" Още натискайте педала, и катастрофата е неизбежна! "Великата" САЩ и НАТО на което функцията му е само да защитава своите членки. СИЛЕН СМЯХ В ЗАЛАТА!

Русия е тествала нова балистична ракета (ВИДЕО).

Как всегда. Няма да се похвалят с нещо полезно, а "направихме нова пушка, 'щото са ни малки пишките".

преди 3 часа, absurt написа:

Разбира се, че не искат! Не са им пълнили гушите години наред, че да имат собствено мнение. Когато и ако памперсът им каже, ще поискат. Ако ли не, да се молят на руснаците по- бързо да си постигнат целите.

Да бе. Те нападнаха РФ ,нали ? И винаги хамериканците са ви в главата. А не това че хората искат да живеят нормално, демократичн, с нормален стандарт идобър живот, и не искат да са в сферата на блатото , корупцията  и рашистки ботуш. След който трева не никне.

преди 23 минути, miro20 написа:

Всеки ден по 3 пъти цитирате този фейк :)

Мире, аз не съм множество ... :) До момента не съм го поствал ... :) 

Честит ти рожден ден на Хитлер ... :) 

Русия вече не се интересува от всички тези "рейтингови агенции" на BS и "прогнози" на МВФ и Световната банка - идиотите живеят във виртуален свят на виртуални пари. Новата стратегия на Русия за участие в СТО в металургичната сфера трябва да бъде готова до 1 юни, а Владимир Путин беше много ясен днес, че поведението на Запада спрямо Русия няма да се промени . Ще бъде много интересно да се види тази стратегия и как ще се отрази в нея защитата на Руските производители. Очаквайте нови разработки в сферата на добива, защото Русия има ВСИЧКИ критични ресурси, вариращи от уран до титан до това, което имате в промишлени обеми и единствената причина Русия да не разработва тези находища беше, че беше малко по-евтино да ги купува от други страни. Обстоятелствата се промениха драстично и Русия разполага с достатъчно пари, за да направи всичко.

преди 12 минути, glen написа:

Патрик трябва да остане в безопасност, заедно със смелия си оператор

Отдавна мина времето на пропагандните кинопрегледи от соца 

Не е лесно да си соц чугун

https://www.youtube.com/watch?v=6hgZQ13nhD0&t=65s

Андриане, Андриане ще направя опит за последно да ти обърна внимание! Ако твърдиш, че само ти ползваш акаунта си тук, значи в главата ти "живеят" няколко човека. Как се нарича това заболяване - АЗ НЕ ЗНАМ КАЖЕТЕ ВИЕ! :cool:  "Цанов напред и нагоре" 

Какво имам предвид!

Твърдиш, че аз съм те цитирала първа 

Цитат
на 16.04.2022 г. в 21:40, andiay написа:

Можеш ли да посочиш мой пост към теб, който не е отговор на твой към мен в тази тема?

Аз ти доказах, че това не е вярно. На стр.76 ти първи ме цитираш. Всеки може да го види. С това показваш, че лъжеш и манипулираш останалите хора с неверни твърдения!

Твърдиш, че мнението си по темата си го казал още в първия пост:

Цитат

Че аз мнението си кратко и ясно съм го казал още с първия си пост по темата.

А първия ти пост е на стр.40 и даже не е самостоятелен, а цитираш Аспект. Ето го

Цитат

Приятелю, завиждам на младежката ти наивност.

Съвсем искрено го казвам.

Браво! Прекрасно мнение имаш ПО ТЕМАТА!

Кратко и ясно!!!!

Пак излъга!

Не случайно те помолих да си цитираш първия пост, тоест да си докажеш твърдението, но ти лъжливо заяви:

Цитат

Нали не смяташ, че ще ровя над сто страници, за да задоволявам точно твоите капризи?

Цитат

Последно, какво искаш - да ти изнамеря точен цитат, да повторя по памет или да кажа отново мнението си, дори и да ползвам други думи?

Ако желаеш точен цитат, то ще трябва да се погрижиш сама.

Ако желаеш да го повторя по памет, ще те разочаровам, но никога не съм "зубрил" и не мога по памет да повтарям вече казани неща.

Ако желаеш да кажа отново мнението си, макар и изразено с други думи, то пък отдавна вече нямам такова желание в тази тема.

Предвидливо забрави какво си писал, а само малко преди това пишеш следното:

Цитат

Виж първия ми пост в тази тема, виж как е било реагирано на него и тогава ела пак да видим кой манипулира.

Значи помниш, а?

Не можеш да се изразяваш кратко, ясно и точно, но тролиш по другите. 

Може да си специалист по други неща, но в тази тема си ТРОЛ. И нищо не разбираш освен да пишеш общи приказки, да философстваш и да се подиграваш на другите, като смесваш различни теми от форума. 

преди 5 минути, БаалБек написа:

но в тази тема си ТРОЛ.

Руски чугун с раздвоение на личноста, в тази тема са няколко но при него е по-изразено. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.