Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, dioib написа:

https://dox.abv.bg/download?id=264b68df49# - Линк за сваляне

Постнах го в Dox ,,, 

Видеото е абсолютен фейк, от най-смешните, превода няма нищо общо с това какво говорят в него, отделно от това на места е наложено друго аудио върху картината и превода пак няма нищо общо с аудиото, а бе с две думи фейк за лапнишарани, които хал хабер си нямат от руски па камоли украински, та ще е по-добре да не се излагате с постването му.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Това видео го има. Сирена го публикува.

https://www.facebook.com/100010671948196/videos/314375530805585/

Браво! Истински 70г. военен от запаса, който се "връзва" на видео, което не си знае пътите, в които е било редактирано и монтирано. 

Ще си спестя ехидните коментари от кого е репостнато.

https://www.24chasa.bg/novini/article/11410148

Надявам се някой да го взриви този "Посейдон" и да го запрати на най - дълбокото морско дъно със все екипажа му!:angry22::angry22::angry22:

преди 7 минути, parmobil написа:

Браво! Истински 70г. военен от запаса, който се "връзва" на видео, което не си знае пътите, в които е било редактирано и монтирано. 

Ще си спестя ехидните коментари от кого е репостнато.

Остави това, ама поне малко от малко да вдяваше от руски се щеше да разбере, че превода няма нищо общо с аудиото.

Вече изкараха Гагарин измамник! Гаврят се със всичко руско! Някой да го прати това на руснаците!:angry22:

https://www.mentrend.bg/Article/11407059

Няма да е зле в отговор на тази гавра, някой да издири къде и под какво име живеят сега наследниците на семейство фон Браун! Ще е интересно!

преди 3 часа, ncl написа:

Украинците не искат мир.

аха.. затова руснаците нападнаха и избиват хиляди хора и сриват градове си със земята, защото ... именно те искат мир и нормализация.Самия Путлер го каза.

Абсолютен ненормалник. След Украйна ще се заеме и със "световния мир" предполагам.

Хитлер няма да е сам....

преди 2 минути, bulljo написа:

Остави това, ама поне малко от малко да вдяваше от руски се щеше да разбере, че превода няма нищо общо с аудиото.

Той и от военно дело толкова вдява, колкото и от руски

Одесса мама

преди 2 минути, Anneliese написа:

Вече изкараха Гагарин измамник! Гаврят се със всичко руско! Някой да го прати това на руснаците!:angry22:

https://www.mentrend.bg/Article/11407059

ти неможеш ли

"Благодарността" на укронацистите у нас:

https://www.dnes.bg/sofia/2022/04/20/zaliaha-s-chervena-boia-oblastnata-uprava-na-sofiia.527665

Малоумната Литва забранява буква от азбуката:

https://www.dnes.bg/eu/2022/04/20/litva-zabraniava-izpolzvaneto-na-bukvata-z.527622

току-що, БаалБек написа:

Андриане, Андриане ще направя опит за последно да ти обърна внимание! Ако твърдиш, че само ти ползваш акаунта си тук, значи в главата ти "живеят" няколко човека. Как се нарича това заболяване - АЗ НЕ ЗНАМ КАЖЕТЕ ВИЕ! :cool:  "Цанов напред и нагоре" 

Какво имам предвид!

Твърдиш, че аз съм те цитирала първа 

Аз ти доказах, че това не е вярно. На стр.76 ти първи ме цитираш. Всеки може да го види. С това показваш, че лъжеш и манипулираш останалите хора с неверни твърдения!

Твърдиш, че мнението си по темата си го казал още в първия пост:

А първия ти пост е на стр.40 и даже не е самостоятелен, а цитираш Аспект. Ето го

Браво! Прекрасно мнение имаш ПО ТЕМАТА!

Кратко и ясно!!!!

Пак излъга!

Не случайно те помолих да си цитираш първия пост, тоест да си докажеш твърдението, но ти лъжливо заяви:

Предвидливо забрави какво си писал, а само малко преди това пишеш следното:

Значи помниш, а?

Не можеш да се изразяваш кратко, ясно и точно, но тролиш по другите. 

Може да си специалист по други неща, но в тази тема си ТРОЛ. И нищо не разбираш освен да пишеш общи приказки, да философстваш и да се подиграваш на другите, като смесваш различни теми от форума. 

Душко тенекиена, направо ми бе домъчняло за теб.

Викам си край, любимата ми сапунка свърши.

Слава богу, не съм бил прав.

Това нов сезон ли ша бъде или просто пореден епизод?

ОК, права си явно, първия ми пост в тази тема е бил реакция към Аспект и в него няма нищо обидно, както няма и нищо обидно в първия ми пост към теб.

Съжалявам, но не ми е сред приоритетите да си водя хронология на постовете.

Но съм убеден, че в някой от първите си постове много ясно съм изразил своята позиция, както и в доста от последващите.

Доказа, че поне да ровиш из дебрите на темата те бива, постарай се да откриеш и този мой пост, както и от кой пост насам вече само ви се подигравам.

И никога не съм го крил.

Що се отнася до това, дали в тази тема имам необходимите познания или не, то нямаш капацитета, за да го определиш.

Троловете пускат предварително подадени им картинки, клипчета, реплики, дуплики и т.н.

Троловете винаги ползват едни и същи изрази, дори когато искат да "кфалифицират" опонентите си.

Троловете не мислят, те изпълняват план, защото не умеят да мислят самостоятелно.

Позна ли се?

Трол ли си?

Мен евентуално можеш да ме определиш като спамер, макар то цялата тема да е спам.

Едни тролове се борят с други тролове, така нищо друго освен спам не може да се генерира.

Съответно, освен нормалния човек да се забавлява, то какво друго да прави?

Да спори срещу аргументи като - рашист, путлерист, чугун, кравар, говедар, глобалист?

Ако някой иска да води цивилизован диспут, то моля, нека заповяда, но да се опита и да вникне в това, което му се казва, а не да се прави на Матросов.

Ти готова ли си за това?

Смяташ ли, че имаш необходимите познания за това?

Кръчмарски диспути не ме вълнуват.

Предпочитам да ви се подигравам, поне става шоу.

П.С. Виждам, че си посетила и профила ми в друг форум.

Пак ще ти кажа, подобен маниакален интерес от твоя страна, нито ме ласкае, нито ме плаши.

С теб живеем в различни Вселени, които единствено в мрежата се преплитат за кратко.

преди 31 минути, bulljo написа:

Той ми се "подигра", когато му казах, че владея руски поне колкото него. И после попаднах в списъка МУ. Едва заспивам от тревога.

преди 8 минути, parmobil написа:

Той ми се "подигра", когато му казах, че владея руски поне колкото него. И после попаднах в списъка МУ. Едва заспивам от тревога.

Единици от поддържащите пУтин тук вдяват от руски, смятай щом "ветерани", като старшина Ристо и гръмналия Грец се подвеждат, какво остава за заблудените русалки и берковски принцеси, то и другите, как свеждат информацията през на гошо преводача, излагацията е пълна.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Че ти нали уж не знаеш руски...

Явно знае повече от старшината и пробития.

Еха Поля Нацистка се развихри, тъй де шоуто трябва да продължи

преди 7 минути, bulljo написа:

Единици от поддържащите пУтин тук вдяват от руски, смятай щом "ветерани", като старшина Ристо и гръмналия Грец се подвеждат, какво остава за заблудените русалки и берковски принцеси, то и другите, как свеждат информацията през на гошо преводача, излагацията е пълна.

Е нали ви казах как се наричат такива кат берковското наци - путифили

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Украински ме затруднява, но руски (ако не бичат на идиотски жаргон) - нямам грижи. Мога да ти рецитирам цялото "Бородино".

преди 1 час, Anneliese написа:

Бясна съм! Още по - съм бясна, че нямаше нормални граждани да отидат и да благодарят на руското посолство. Имам предвид обикновени граждани!

Ами казах ти занеси цветя ти де не само да искаш да носят други

преди 14 минути, petie1 написа:

Ами казах ти занеси цветя ти де не само да искаш да носят други

Ти пък сега, ще прати мама, при нея всичко е тате носи, мама меси.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ако дойде Путин, гешев е аут! 

:D то и корнела ще е аут - все пак БСП ни вкара в ЕС и НАТО

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Сега какво - ако си циганин незнаещ украински и руски, ще се засилиш ли да умираш заради глупостите на Зеленски!?  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.