Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, miro20 написа:

Янукович който отказа евроинтеграция , с дворците му и олигархията бяха символ на корупцията  и деградацията.

От това искаха да избягат украинците, за това бе Майдана , но рашистите не им хареса че им се изплъзват от орбитата, и спретнаха тази инвазия и война, подкрепена с мощна дезинформационна кампания за бендерафффци, преврати, фашистки хунти , разпънати момченца на площади и какви ли не лъжи . 

Да и отидоха от трън та на глог, че по-висок. При Янукович поне нямаше диктатура и война. Крупцията и сега си я има. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Да и отидоха от трън та на глог, че по-висок. При Янукович поне нямаше диктатура и война. Крупцията и сега си я има. 

Майдана бе именно против корупцията на Януковишкото управление. За борба с олигархията, за евроинтеграция и броба с корупцията. Ах колко са лоши а ? 

Едногодишни протести от 2013-2014 г. И никой не е имал никакви намерения за една година да коли или беси руснаци . Тази пропаганда я вкара кремълскатра пропаганда и дезинформация след като нахлуха  с войските си .  войната 2014 г  я вкараха рашистите в Крим и Донбас когато видяха че изпускат Украйна която се запути към по добро бъдеще с Европа . Майдана бе далеч далеч в Киев. 

:hush:

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Кой кого е укротил? Фактите говорят, че след като иранците удариха най-голямата краварска база в региона, САЩ се кротнаха и почнаха да говорят за примирие. Само два дни преди това, бай Тръмп искаше да сваля/убива аятолаха. 

Дали я удариха тази база? Колко много я удариха? 

преди 1 минута, miro20 написа:

Майдана бе именно против корупцията на Януковишкото управление. За борба с олигархията, за евроинтеграция и броба с корупцията. Ах колко са лоши а ? 

Едногодишни протести от 2013-2014 г. И никой не е имал никакви намерения за една година да коли или беси руснаци . Тази пропаганда я вкара кремълскатра пропаганда и дезинформация след като нахлуха  с войските си .  войната 2014 г  я вкараха рашистите в Крим и Донбас когато видяха че изпускат Украйна която се запути към по добро бъдеще с Европа . Майдана бе далеч далеч в Киев. 

Майдана доведе Украйна до суверенен дефолт въпреки помощите и над милион украинци в гроба или болниците. Над 15 милиона емигрирали, загубени територии и огромни страдания за по-голямата част от хората. Е, някои направиха кинти, за тях е добре...

преди 4 минути, miro20 написа:

И накрая какво се казва ? - Активистът се е върнал и си продължава... 

Казва се, че разследванията продължават!

"Междувременно разследванията срещу Шабунин продължават. Активистът се е върнал в своята част в Харков и иска да продължи да защитава Украйна - срещу руската агресия отвън и срещу корупцията отвътре."

И продължението:

Украйна гласува закон, който дава голяма власт на главния прокурор. Еврокомисията е загрижена

преди 32 минути, miro20 написа:

Да не те чуе Левски и истинските Възрожденци които са си посветили целия живот , и накрая са си дали живота  именно за българската кауза, колкото и безнадежна да е изглеждала под османско робство.

Няма по националнокастриран народ от българския като ви гледам какви тотални антибългарски глупости пишете.

Ха, османско робство?!? Че нали беше "съвместно съжителство"? Както и да е. Я сега кажи как свършва това османско робство. Някой освободил ли ни е?

Интересно става тук. Според това дали ще отговориш на въпроса ми, или ще получиш "избирателна слепота", много ясно ще си проличи кой е антибългарин :)

преди 18 минути, miro20 написа:

Фейкометите на Мирчолина нямат край!

Мда, повЕрвахме, особено след Янукович, когато американците инсталираха на власт още по-корумпирания олигарх Порошенко, а след него Зельо - протеже на друг виден корумпиран олигарх Коломойски. 

Хохлите отлично се намайданиха! 

Не само, че продължиха да ги управляват още по-корумпирани олигарси, но ги и набутаха в пълномащабна прокси война срещу Русия. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ха, османско робство?!? Че нали беше "съвместно съжителство"? Както и да е. Я сега кажи как свършва това османско робство. Някой освободил ли ни е?

Интересно става тук. Според това дали ще отговориш на въпроса ми, или ще получиш "избирателна слепота", много ясно ще си проличи кой е антибългарин :)

Абе темата не беше ли за Украйна?

Мен никой не ме е освободил. Някога Царска Русия е освободила нашите деди. Сега няма нито има Царска Русия, разбирай няма живи руснаци освободители, няма и живи наши деди, които да им благодарят. Едните да благодарят на другите в отвъдното.... Е, хубаво ще им благодаря и аз, защото нямаше да се родя, ако нямаше Руско-турска Освободителна война, но не на сегашните руснаци, а на техните деди. Тия сегашните не са направили нищо за мене... 

преди 41 минути, miro20 написа:

От това искаха да избягат украинците,

А днес ограничават правата на Националното антикорупционно бюро на Украйна със закон. Е? Избягаха ли?

преди 42 минути, miro20 написа:

за това бе Майдана

Майдана беше за това да се изпълнят целите на този, който го финансира.

преди 27 минути, M.Николов написа:

И продължението

Ем желае Еленски да прекрати делата срещу близкото си обкръжение.  Реално можеш ли да го виниш за това в предвид на това какво може да стане ако не подпише този закон?

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Абе темата не беше ли за Украйна?

Мен никой не ме е освободил. Някога Царска Русия е освободила нашите деди. Сега няма нито има Царска Русия, разбирай няма живи руснаци освободители, няма и живи наши деди, които да им благодарят. Едните да благодарят на другите в отвъдното.... Е, хубаво ще им благодаря и аз, защото нямаше да се родя, ако нямаше Руско-турска Освободителна война, но не на сегашните руснаци, а на техните деди. Тия сегашните не са направили нищо за мене... 

Ми тогава що изобщо пишеш тук? Украинци и руснаци не са направили нищо нито "за", нито "против" теб. Какво те интересува че някакви си там льольовци се избиват едни други?

преди 32 минути, Flashback написа:

Фейкометите на Мирчолина нямат край!

Мда, повЕрвахме, особено след Янукович, когато американците инсталираха на власт още по-корумпирания олигарх Порошенко, а след него Зельо - протеже на друг виден корумпиран олигарх Коломойски. 

Хохлите отлично се намайданиха! 

Не само, че продължиха да ги управляват още по-корумпирани олигарси, но ги и набутаха в пълномащабна прокси война срещу Русия. 

а ще кажеш л;ио до теб кой инсталираха американците - по твоята логика и ти си корумпе и разнасяш фейкове за руусия

я кажи от 2019Г. колко пъти беше в Русия и колко пъти в САЩ

но пак ще си замълчиш, че неискаш да се омазваш в фейковете си

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ми тогава що изобщо пишеш тук? Украинци и руснаци не са направили нищо нито "за", нито "против" теб. Какво те интересува че някакви си там льольовци се избиват едни други?

Как да не ме интерсува? Хайде помисли. 

Тия наистина не ме интересуват дали са живи или мъртви, но... Хайде понапъни се и отговори.

Ама без да гледаш предишни мои мнения. ;)

преди 34 минути, maxthon написа:

А днес ограничават правата на Националното антикорупционно бюро на Украйна със закон. Е? 

С това си решение Върховната рада днес доказва, че тези, които са против корупцията в Украйна, са агенти на Путин. :rabbit:

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Никой не обича хората да се избиват. Особено пък хора, които се намират близо до него. Особено пък хора, които са славяни също като него... У повечето хора има едно нещо, наречено съчувствие. Всеки иска хората да са добре, ако не може всички хора ,то поне хората, които са около него, но ако може всички хора, още по-добре. Ние не сме изолирани острови, засяга ни съдбата на всеки, от тяхната съдба, зависи и нашата. Никой не знае докъде могат да изтрещят някои политици и докъде биха стигнали. Т.е. дори и от егоистична гледна точка за нас е по-добре войни да няма. 🍀 

преди 1 минута, Мери) написа:

Никой не обича хората да се избиват. Особено пък хора, които се намират близо до него. Особено пък хора, които са славяни също като него... У повечето хора има едно нещо, наречено съчувствие. Всеки иска хората да са добре, ако не може всички хора ,то поне хората, които са около него, но ако може всички хора, още по-добре. Ние не сме изолирани острови, засяга ни съдбата на всеки, от тяхната съдба, зависи и нашата. Никой не знае докъде могат да изтрещят някои политици и докъде биха стигнали. Т.е. дори и от егоистична гледна точка за нас е по-добре войни да няма. 🍀 

Съчувствие към идиоти и то вредни идиоти нямам. 

преди 33 минути, Мечо Хубавеца написа:

Съчувствие към идиоти и то вредни идиоти нямам. 

Не знам кого наричаш "вреден идиот", може би руските политици? 🙄 Да ,вредни са , но аз и тях ги разбирам - Украйна им трябва като протекторат, трудно им е, затова са я предприели тази СВО, а не от разкош, но можеха да стиснат зъби и да се справят с тази трудност без да нападат съседни страни ,можеха... Както и да е, и на тях им съчувствам. Защото никой никога не знае на чие място би се оказал в един следващ момент. Защото ги разбирам и искам всички да са добре - и Украйна, и РФ, и ние и т.н. и т.н. А ти, ако искаш съчувствай, ако искаш не съчувствай,  но ако не можеш да съчувстваш  на някого как искаш някой да съчувства  на теб, особено след като знаеш, че в този живот никой от нищо не е застрахован? 😥

преди 27 минути, Мери) написа:

Не знам кого наричаш "вреден идиот", може би руските политици? 🙄 Да ,вредни са , но аз и тях ги разбирам - Украйна им трябва като протекторат, трудно им е, затова са я предприели тази СВО, а не от разкош, но можеха да стиснат зъби и да се справят с тази трудност без да нападат съседни страни ,можеха... Както и да е, и на тях им съчувствам. Защото никой никога не знае на чие място би се оказал в един следващ момент. Защото ги разбирам и искам всички да са добре - и Украйна, и РФ, и ние и т.н. и т.н. А ти, ако искаш съчувствай, ако искаш не съчувствай,  но ако не можеш да съчувстваш  на някого как искаш някой да съчувства  на теб, особено след като знаеш, че в този живот никой от нищо не е застрахован? 😥

Повтарям, не бъркай мерзавците с идиоти.

Идиоти са тези, които са на фронта без значение дали са украинци или руснаци.

Изключвам такива, които продават оръжие и боприпаси и за тях рискът да ги убият е много малък....

преди 9 часа, miro20 написа:

И кой закрива антикорупторите - резултат от Майдана - Зеленски

Ох Миро като ми паднеш на пангара умирам от кеф

ПП

Знам знам - руснаците са виновни че са гепили американските пари

преди 9 часа, miro20 написа:

Майдана бе далеч далеч в Киев. 

Мероприятие с преврат на ляхи и хохли - с основна идея за бъдеща конфедерация с Полша  - заедно с тях в НАТО и в ЕС.  Около половината украински казаци сега са избягали в Русия.    Реално  военният конфликт е за техните земи.    Нима тези в Киев не можеха да го предвидят?  Ореваха света, че Русия ги е нападнала. А тяхната АТО си е против АнтиМайдана на украинските казаци. Стигнаха до гражданска война.   Май нищо не ти е ясно.

охххххх слънце ох  кеф

Тутууууу

Ммммммм местното ПП работи ли работи

Западняците снимат ли снимат ... абе я да приемат еврото ... ВЕДНАГА

5188645592983794511.jpg

5190897976913031693.jpg

5188598717710725080.jpg

Carnegie Endowment заключи, че „Украйна постоянно губи територия във войната с Русия от 2023 г. насам“, след като контраофанзивата се провали, но „реалността е много по-лоша“.    Сега  украинските въоръжени сили „са изправени пред изчерпване на ресурсите и намаляване на подкрепата“, „украинската армия е отслабена поради липса на човешки ресурси“, а руското настъпление се ускорява – след превземането на последните укрепени градове в Донбас, „руската армия ще се окаже на прага на централните степи на страната“.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.