Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Zolin написа:

Защо Пернишките психолеви ползвате най-новия водопровод от ЕС ? А не ползвате безаналоговия водопровод от соца

Сега вместо да напишеш нещо за Майдана,  вече превключи и на водопроводи...  Помпите ти да не са се повредили?      

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Косе

пак не избра момента за перемогата - разбирам имаме някакво събитие снимано от селяците но пък чак толкоз

Колумбииската мафия мре в Сумска област на тумби

5 области на Украйна имат ток по 2 часа на ден, чакаме пак Киив да остане без вода.

Купянск вече не е фортеция

ПП

Баба Пенка ти праща въздушни целувки

Sneider David Lemus Sanchez callsign Torito from Barranquilla, Atlantico, Colombia
FB, FB, FB, IG
Cristian Leonardo Tovar Rozo callsign Makyna from Acacías, Meta, Colombia
FB, FB, TK
Brayan Ceballes Urriago callsign Panda from Garzón, Huila, Colombia
TK, FB, FB
David Fernando Navarrete Aguirre callsign Maverick from Ipiales, Narino, Colombia
TK, TK, FB
Jairo Mestra Misat callsign Leon from Arboletes, Antioquia, Colombia
IG, TK, FB, FB
Joni Nehil David Burgos callsign Fenix from Villagarzón, Putumayo, Colombia
TK, IG, FB, FB
Pedro Celio Acosta Chavez callsign Majo from Barrancabermeja, Santander, Colombia
FB, FB, TK, TK
Owen Mauricio Suarez Sanchez callsign Owen from Villavicencio, Meta, Colombia
TK, FB, IG
Jhony Alejandro Chavarria Jaramillo callsign Atila from Medellín, Antioquia, Colombia
TK, IG, FB, FB
Hector Cardozo Aldana callsign Troya from Bogota, Colombia
FB, IG

Untitled-2.jpg

Untitled-1.jpg

Не виждам обективни доказателства, че някой в умрял. Да викна ли най-жалката и отчаяна тролка сега да ти разтяга празни локуми, само и само да не признае че много лесно се лъже?

преди 13 часа, maxthon написа:

И как така няма поне една пералня за чип....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Нямаш убедителни доказателства, бъди. А аз имам ;)

Косенце да не се обиди скъпи

колкото твойте некролози са актуални - толкова и мойте :)

ПП

Да почна ударите с фабове да пускам - при 120 на ден - тутуууу

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Косенце да не се обиди скъпи

колкото твойте некролози са актуални - толкова и мойте :)

ПП

Да почна ударите с фабове да пускам - при 120 на ден - тутуууу

Ами я дай кой не е валиден,бре Кире?

Нали знаеш че най-жалката тролка тук вече настоява за доказатества, все си мислех че важи за всичките? Не отричам че не умират ама така снимка с кръст -само баба Пенка може да се върже. И се е вързвала де - няколко пъти

@maxthonтова за доказателствата само за нас ли важи или за всички? Аз мисля че знам ама кой-знае може и да ме изненадаш (бъзикам се - знам че си "безпристрастен" ;) )

преди 1 минута, Zolin написа:

Прясно прясно, нова нефтобаза топли съветските пенсионери от интерната безплатно:giggle1:

Както каза @kiro 2025 една цистерна гори ;)

Героят на обяд

Баба Пенка да гледа и да се учи, че не искам да и се подигравам много( всъщност искам)

преди 36 минути, Zolin написа:

Защо Пернишките психолеви ползвате най-новия водопровод от ЕС ? А не ползвате безаналоговия водопровод от соца

не е от соца ат царско време 

минала му е годността не е имало пластмаса да е вечна 

преди 3 минути, kosyo написа:

Както каза @kiro 2025 една цистерна гори ;)

Объркал се е Кирката, искал е да каже, че са сухи треви

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през, еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург Нижни Новгород и Минск разказва за живота след големия размер помощ от Червения кръст 

току-що, Banesc написа:

не е от соца ат царско време 

минала му е годността не е имало пластмаса да е вечна 

От соца е, психоляв

преди 6 минути, Zolin написа:

Прясно прясно, нова нефтобаза топли съветските пенсионери от интерната безплатно

А да си забелязал това да има някакъв ефект при движението на фронтовата линия? Тя продължава да върви в посока запад. Нека приказките за компютри, забиване започнат.......сега......

Естествено, че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго и на обяд няма бодра дробонарезка 

току-що, Zolin написа:

От соца е, психоляв

пп а знаеш ли че  в зградата на европарламента няма топла вода щото няма кой да смени тръбите всичко  бежанци за социални помощи а баба меркел се надяваше да са водопроводчици а те резняци

от царско време е водопровода

язовира е правен от нацистите 

много си зле образовай се 

току-що, maxthon написа:

А да си забелязал това да има някакъв ефект при движението на фронтовата линия? Тя продължава да върви в посока запад. Нека приказките за компютри, забиване започнат.......сега......

Не виждам убедителни доказателства за движения по-бързи от охлюви. Ти очаквашe ли го това от най-силната и опитна войска в света( според последните думи на другаря Poo-tin)

преди 3 минути, maxthon написа:

Някъде към запада съветския ти комп заби в постоянни саморестарти. 

ЕФтина съветска пропаганда от еФтини тролове.

преди 4 минути, Banesc написа:

пп а знаеш ли че  в зградата на европарламента няма топла вода щото няма кой да смени тръбите всичко  бежанци за социални помощи а баба меркел се надяваше да са водопроводчици а те резняци

от царско време е водопровода

язовира е правен от нацистите 

много си зле образовай се 

Всичко е от соца, и ти си от соца, психоляФ. Все дефектни произведения.

G3EOqp5XgAA6uKQ?format=jpg&name=small

Новото чудо-оружие което ще промени войната ;)

Ако усещате иронията , ще усетите и към кого е насочено ;)

@maxthon за тебе е човек, все забравям с какъв материал имам работа ;)

/ Борислав Цеков /

След мира в Близкия изток за Доналд Тръмп предстои да принуди агресивна Русия най-после да поиска мир. Дотук, само за няколко месеца, американският президент постигна огромен успех – разруши руската опорка, че „Западът води война срещу Русия на територията на Украйна“, че Западът насъсква тази война. Чували сте я многократно от Кремъл и неговите глашатаи из социалните мрежи и телевизионни студия у нас и в чужбина. Направи го, като създаде условия и атмосфера, които доведоха до срещата в Анкоридж, където предложи на диктатора Путин прагматични мирни преговори с Украйна. Но Путин отказа мир – и така потвърди това, което за просветената общественост, която не е зомбирана от руската пропаганда, е ясно изначално: шовинистична Русия иска тази война. С умела дипломация и плащайки политическа цена, Тръмп позиционира САЩ като арбитър между агресора и жертвата. И разкри на света истинското лице на агресора, който не иска да преговаря за мир. Сега обаче предстои втвърдяване на курса – така, както направи Роналд Рейгън със СССР. Казвам за пореден път на отрицателите на Тръмп, които повърхностно се поддадоха на руската пропаганда за „агент Краснов“, който бил мекушав с Путин – това е подходът на Рейгън. Защо ли? Защото всички помнят знаменитата реч на Рейгън, в която призова Горбачов да събори Берлинската стена. Но малцина помнят, ако са знаели, че преди тази реч и втвърдяването на курса, Рейгън показно кокетираше със съветското ръководство, отправяше коледни обръщения към народа на СССР, изразяваше възхищение към руската култура и силата на съветските лидери. Да ви напомня това за отношението на Тръмп към Путин в периода януари–май тази година? Естествено, че напомня, макар и в друга епоха и друг контекст. Това се прави, за да поставиш противника на масата на преговорите, не става, като го сочиш с пръст като универсално зло. Тръмп го направи и така разобличи Путин, показвайки, че Кремъл не иска мир. Затова сега предстои да бъде принуден да го сключи – не само с „Томахоук“, но и чрез мащабни икономически маневри, а не просто „санкции“, които ще притиснат в максимална степен икономически и политически Русия и нейните съюзници – Китай, Северна Корея, Куба, Венецуела и Иран. Администрацията на Тръмп мълчаливо подпомага ударите на Украйна срешу петролните рафинерии на агресора – това вече доведе до остър дефицит на бензин за руснаците и километрични опашки пред бензиностанциите. И това е само началото. По-важното е, че случващото се в Близкия Изток е въведение към този процес. Така както ударът срещу Иран беше предмостие за мирното споразумение за Газа. Защото истинският мир се постига не с приказки в брюкселските салони, не с безсилни резолюции и наивни декларации за „ценности“. Истинският мир се постига чрез сила, смелост и твърдост. Това е доктрината „Тръмп“, за която пиша вече десет години. В началото я игнорираха, после ѝ се присмиваха, после започнаха да се борят с нея, и после доктрината „Тръмп“ започна да побеждава. Благодаря ви за вниманието по този въпрос.

Източник

преди 4 минути, Zolin написа:

Всичко е от соца, и ти си от соца, психоляФ. Все дефектни произведения.

хич не ми се спори прав си

ChatGPT said:

1887–1918: 0
1920–1945: ≈ 5
1946–1990: ≈ 2 200
След 1990: ≈ 15

Общо: ≈ 2 220 язовира

G3EOqp5XgAA6uKQ?format=jpg&name=small
Новото чудо-оружие което ще промени войната [emoji6]
Ако усещате иронията , ще усетите и към кого е насочено [emoji6]
[mention=483801]maxthon[/mention] за тебе е човек, все забравям с какъв материал имам работа [emoji6]
То оръжията чудо ги ползват по други места. Следващото ще е Томахоук. Разбира като предишните такива няма да измени нищо на бойното поле. За справка чудото на Пво вече има доста ниска ефективност. А за още по-голяма справка и лично мнение. Никога не е имало по-висока ефективност от сегашната.

преди 7 минути, Banesc написа:

хич не ми се спори прав си

Винаги съм прав дори когато съм седнал 

преди 8 минути, maxthon написа:

То оръжията чудо ги ползват по други места. Следващото ще е Томахоук. Разбира като предишните такива няма да измени нищо на бойното поле. За справка чудото на Пво вече има доста ниска ефективност. А за още по-голяма справка и лично мнение. Никога не е имало по-висока ефективност от сегашната.

Бъди , хайде да не ме вкарваш в своите сценарии ,а? Знаеш колко лош мога да бъда към твоите тъпи изказвания, нали?  Няма по-жалка отчаяна тролка от тебе тука и 2-мата сме наясно с това нали?  Не ми пробутвай от тъпата пропаганда, ами кажи с одобрената от руZката православна църква пола ли си в момента? И добре ли се целува по стара руZка традиция уста в уста гаджето северно-корееца? Нали ти казах че след един запой с едни китайци преди време ми разправяха колко са им малки 🍌. Ти на такива ли се кефиш , верно?

Борис Джонсън е получил 1 млн. Паунда от бизнесмен от оръжейната промишленост – 13.10.2025 г.

Трепери НАТО!

Най-доброто от най-доброто !Направо е неубиваемо! 

Бъди , хайде да не ме вкарваш в своите сценарии ,а? Знаеш колко лош мога да бъда към твоите тъпи изказвания, нали?  Няма по-жалка отчаяна тролка от тебе тука и 2-мата сме наясно с това нали?  Не ми пробутвай от тъпата пропаганда, ами кажи с одобрената от руZката православна църква пола ли си в момента? И добре ли се целува по стара руZка традиция уста в уста гаджето северно-корееца? Нали ти казах че след един запой с едни китайци преди време ми разправяха колко са им малки [emoji529]. Ти на такива ли се кефиш , верно?
Не те вкарвам в никакъв сценарий. Него го мислят на други места. И вече са преценили, че трябва да има Томахоук в Украйна. Съответно правя проста прогноза за употребата му. Ако не си съгласен имаш пълното право да направиш и своя прогноза. Само трябва да изчакаме и да видим коя ще се превърне в реалност. А тя ще е, че Томахоук ще се нареди в един списък с Байрактар, Хаймарс, Атакмс, Леопард, Абрамс, и т.н.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.