Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, maxthon написа:

Айде пак аз да търся доказателства за глупостите, които пишеш. Кога съм бил на друго мнение? Цитирай точно за да установим кой е чел, но не разбрал....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Айде пак аз да търся доказателства за глупостите, които пишеш. Кога съм бил на друго мнение? Цитирай точно за да установим кой е чел, но не разбрал....

Ами ти не можеш да прочетеш какво пише и си правиш случайни съчинения , не можеш да търсиш със търсачката в компютърен форум. Ти какво правиш тука освен да си вееш православна пола ? Едва ли е да показваш знания ;) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ами ти не можеш да прочетеш какво пише и си правиш случайни съчинения понкаетинка, не можеш да търсиш със търсачката в компютърен форум. Ти какво правиш тука освен да си вееш православна пола ? Едва ли е да показваш знания [emoji6] 

Е понеже знам какво евентуално щеше да цитираш...."Ако така ще работи едно Пво в града, то по-добре да го няма там". Това как го разбра, че съм против разполагане на Пво насред градовете само ти си знаеш. Така, че следващия път малко повече четене и още повече разбиране от твоя страна.

току-що, maxthon написа:

Е понеже знам какво евентуално щеше да цитираш...."Ако така ще работи едно Пво в града, то по-добре да го няма там". Това как го разбра, че съм против разполагане на Пво насред градовете само ти си знаеш. Така, че следващия път малко повече четене и още повече разбиране от твоя страна.

Ами знаеш колко много обичаш да пращаш хората да търсят, и си викам явно му харесва... Че какво ще кажеш сега за това чудо дето го е направило единственото в света ешалонирано ПВО? Важното е със звук да го чуеш. Има един интересем момент -бмижеш ли да го откриеш или рязко загуби интерес както обикновенно?

Ами знаеш колко много обичаш да пращаш хората да търсят, и си викам явно му харесва... Че какво ще кажеш сега за това чудо дето го е направило единственото в света ешалонирано ПВО? Важното е със звук да го чуеш. Има един интересем момент -бмижеш ли да го откриеш или рязко загуби интерес както обикновенно?

Е чува се звук от дронове....Разбира се би следвало да покажеш дали се чува звук от друго и в коя секунда....

преди 1 минута, maxthon написа:

Е чува се звук от дронове....Разбира се би следвало да покажеш дали се чува звук от друго и в коя секунда....

Е пак си изпуснал важното, бива ли така да се излагаш като жалка отчаяна тролка?

Е пак си изпуснал важното, бива ли така да се излагаш като жалка отчаяна тролка?
Е посочи го важното след като сме го пропуснали. Важното е, че е пълно с военни цели в района..... Затова се целят в жилищните сгради. И няма нищо на тези четири материала, което да показват нещо различно.

преди 2 часа, Мери) написа:

чат  джи пи ти: 

"Нека разгледаме внимателно твърдението.

1. Восстанието на Октомврийската социалистическа революция (ВОСР) и Ленин

Ха сега пак вярваш на ИИ 😁

Я го питай: Когато украйна влиза в СССР при създаването му, със сегашната си територия ли е.

Дай да видим дали ще отново ще загубиш доверие в ИИ, защото евентуалният му отговор няма да ти хареса 😁

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

В чугунолеярен завод

Млади комсомолски надежди.

българските рашисти ще получат оргазъм от идеята Русия най-сетне да превземе още нещичко. Нали не те мрат за целта... И това показва що за любов изпитват към Русия - радост, че тя е загубила десетки хиляди хора за няколко квадратни километра развалини.
Странно? Никак. Радва ги всъщност идеята как руската армия приближава и аха-аха вече да дойде. И да им даде Безценното им - възможността безнаказано да хапят по-свестните от тях по краката и да ги стискат за гушите. И вече се виждат в мечтите си като местни назгули... Само че са и винаги ще бъдат жалки ам-гълчета. Като ги гледам, ми става жал от мисълта, че един ден ще бъдат съдени за предателство към България. И ще погнусяват дори най-много виделите съдии с държането си

.414943038_122124528620052757_2590145227886354952_n.jpg.04d6c00c1f7b3169a2b767d10064fe28.jpg
преди 2 минути, maxthon написа:

Е посочи го важното след като сме го пропуснали. Важното е, че е пълно с военни цели в района..... Затова се целят в жилищните сгради. И няма нищо на тези четири материала, което да показват нещо различно.

Е сега ти искаш да ти търся , да ти казвам, ти какво ще правиш с тая тясна пола,а? Я си напрегни малко междуушието де, развий го този мозък, че ще закърнее съвсем .

Може да бъде изображение с един или повече хора, брада и текст, който гласи 'нямаш Кажи ми, че мозъчни гънки, без да ми казваш, че нямаш мозъчни гънки: Класически 9 MAJ панагюрец панаг юрец ственная EHHAS O нио'

Е сега ти искаш да ти търся , да ти казвам, ти какво ще правиш с тая тясна пола,а? Я си напрегни малко междуушието де, развий го този мозък, че ще закърнее съвсем .
Е нали твърдиш, че нещо съм пропуснал? Ще намериш ли или пак ще се класифицира в групата на глупостите?

Ей не се научиха да карат тия безаналогови мотори тези с допълнителните хромозоми

Ама какво яко салто направи само,а? За 100 направо.

Ей не се научиха да карат тия безаналогови мотори тези с допълнителните хромозоми
Ама какво яко салто направи само,а? За 100 направо.

Най-якото е, че хем руснаците са отблъснати от Мала Токмачка, хем са в населеното място.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали твърдиш, че нещо съм пропуснал? Ще намериш ли или пак ще се класифицира в групата на глупостите?

Явно твърдя че пропускаш нещо , нали така бъди... Малко напрегни се се , не върви на такива жалка тролка да ти се подиграват някакви първокласници, че не струваш и не можеш да ползваш търсачката ;) Забавно глупаво ,а?

Явно твърдя че пропускаш нещо , нали така бъди... Малко напрегни се се , не върви на такива жалка тролка да ти се подиграват някакви първокласници, че не струваш и не можеш да ползваш търсачката [emoji6] Забавно глупаво ,а?
Е след като твърдиш нещо се аргументираш. Нямам и най-малкото желание да ти доказвам глупостите.

преди 5 минути, maxthon написа:

Най-якото е, че хем руснаците са отблъснати от Мала Токмачка, хем са в населеното място.

Още по забавно е че се опитваш да избягаш от темата . Винаги ти се получава. Забравил ли за ПВО-то в града и неговото благотворно влияние върху града? Нали знаеш че по това надушвам жалките тролки , дето отчаяно бягат от темата. Е да де ти не го правеше ;) ,ама само на думи. А знаем как боравиш с тях:) 

преди 30 минути, Мери) написа:

Хубаво е  хората да не  се превъзнасят и да не  се смеят над чуждото нещастие, за да ги пази Бог от всичко онова, от което искат да стоят далеч. 

Хайде стига с тези долнопробни внушения!

Бандеровците да бяха мирно седели - не биха се в чудо видели!

Колкото до Бог, имаме още една известна поговорка, а именно, че "каквото сам си направиш (от глупост) и Господ не може да ти го направи!"

Никой не им е виновен на глупавите, вечно просещи, крадливи и корумпирани хохли, че докараха измислената си държава до това дередже!

Пещерната русофобия до това води, до наградата "Дарвин". :)

Ах как ще ги уважат утре други ден

Решиха да ударят масирано Крим :)

Ех - не се научиха - ще зарадваме Косьо :)

току-що, kiro 2025 написа:

Ах как ще ги уважат утре други ден

Решиха да ударят масирано Крим :)

Ех - не се научиха - ще зарадваме Косьо :)

Тоз пък, а дебелите червени линии, а новата ядрена доктрина? Забрави ли за тях, че действат още? Баба Пенка чавка ли е изпила акъла да твърди тия работи?

Още по забавно е че се опитваш да избягаш от темата . Винаги ти се получава. Забравил ли за ПВО-то в града и неговото благотворно влияние върху града? Нали знаеш че по това надушвам жалките тролки , дето отчаяно бягат от темата. Е да де ти не го правеше [emoji6] ,ама само на думи. А знаем как боравиш с тях:) 
Не съм забравил. Казвам го пак ако ще прави така както работи украинското, то по-добре да го няма. Пак ти изглежда , че съм против разположението в градовете нали? После кой чел и кой разбирал. А какво прави украинското сме го виждали не един път. Пълна програма с бойна глава и след това рев как руска ракета била ударила жилищния блок....

Некрофилеску

Занимавай се с Макстънката и не се бутай в шамарите :)

Хайде стига с тези долнопробни внушения!
Бандеровците да бяха мирно седели - не биха се в чудо видели!
Колкото до Бог, имаме още една известна поговорка, а именно, че "каквото сам си направиш (от глупост) и Господ не може да ти го направи!"
Никой не им е виновен на глупавите, вечно просещи, крадливи и корумпирани хохли, че докараха измислената си държава до това дередже!
Пещерната русофобия до това води, до наградата "Дарвин". [emoji4]
От 91-ва подготвяни за Анти-Русия и какъв да е резултата?

току-що, maxthon написа:

Не съм забравил. Казвам го пак ако ще прави така както работи украинското, то по-добре да го няма. Пак ти изглежда , че съм против разположението в градовете нали? После кой чел и кой разбирал. А какво прави украинското сме го виждали не един път. Пълна програма с бойна глава и след това рев как руска ракета била ударила жилищния блок....

Ама виждаш и руZкото не му отстъпва нали. Ти да не си смени мнението пак,а?

Ей верно пак са бомбили по Крим. Значи тихо да не събудим единственото в света ешалонирано ПВО че знаете колко е добро в правенето на поразии. А този радар бил за малоразмерни цели ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.