Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

А господата украинци в такъв случай какво пишат? Руските ракети и дронове удрят нарочно по жилищните сгради.... Ето така пишат. Което разбира се е долна лъжа.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ами не знам бре бъди, ти сега за самолетите ли говориш или за чудесната работа на ПВО? Знаеш много ти се събраха темите и малко ставаш смешен.. Да ти го кажа в очите , че да ме разбереш. И сега какво май се оказа пак че не ви прав , опроверган от собствените хора. Не ти е за сефте и ти го знаеш , нали ? Със северно-корейците пак беше така да напомня. Такива приятели да имаш- не ти трябват врагове да ти кажа. Ела при мене аз не съм чак толкова лош кучковладелци , поне защитавам хората си вместо да ги правя за смях като твоите :) Помисли все пак- все още може да се уредиш със южно-корейка вместо северно-кореец. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ами не знам бре бъди, ти сега за самолетите ли говориш или за чудесната работа на ПВО? Знаеш много ти се събраха темите и малко ставаш смешен.. Да ти го кажа в очите , че да ме разбереш. И сега какво май се оказа пак че не ви прав , опроверган от собствените хора. Не ти е за сефте и ти го знаеш , нали ? Със северно-корейците пак беше така да напомня. Такива приятели да имаш- не ти трябват врагове да ти кажа. Ела при мене аз не съм чак толкова лош кучковладелци , поне защитавам хората си вместо да ги правя за смях като твоите [emoji4] Помисли все пак- все още може да се уредиш със южно-корейка вместо северно-кореец. 
Малко материални щети без жертви си влиза в класификацията за добре свършена работа. За разлика от това на други места откровено лъжат за липса на работа и директни преднамерени удари. Както днес с детската градина в Харков. Украинското пво свалило дрона в градината, но пък нещата се оказват други според пропагандата. За късмет този път жертви няма.

преди 2 минути, maxthon написа:

Малко материални щети без жертви си влиза в класификацията за добре свършена работа. За разлика от това на други места откровено лъжат за липса на работа и директни преднамерени удари. Както днес с детската градина в Харков. Украинското пво свалило дрона в градината, но пък нещата се оказват други според пропагандата. За късмет този път жертви няма.

Ама нали за ПВО-то и за самолетите говорехме? Къде отече пак по другите теми като северно-кореец към ориза?

Къде са ми "глупостите" ? Защо си мислиш че ставаш за нещо въобще и до кога ще поддържаш тези дето те затапват така зверски всеки път? Знам че е тежко но както казах - ти сам си си избрал съдбата на жалка и отчаяна тролка . И харесваш северно-корейски 🍌

Ама нали за ПВО-то и за самолетите говорехме? Къде отече пак по другите теми като северно-кореец към ориза?
Къде са ми "глупостите" ? Защо си мислиш че ставаш за нещо въобще и до кога ще поддържаш тези дето те затапват така зверски всеки път? Знам че е тежко но както казах - ти сам си си избрал съдбата на жалка и отчаяна тролка . И харесваш северно-корейски [emoji529]
Е аз да не би да съм спрял да говоря за Пво? Как отразиха работата му днес в Харков?

току-що, maxthon написа:

Е аз да не би да съм спрял да говоря за Пво. Как отразиха работата му днес в Харков?

Ами защо не за Махачкала? Ти сега за ПВО-то в града или против си? Гледам към звездите сега да пробвам да отгатна ;) и да не забравиш за самолетите , че и там знаеш колко си зле. 

Ами защо не за Махачкала? Ти сега за ПВО-то в града или против си? Гледам към звездите сега да пробвам да отгатна [emoji6] и да не забравиш за самолетите , че и там знаеш колко си зле. 
За Махачкала вече показа и коментирах. Свален дрон, материални щети и няма жертви. Още ли нещо се оказва, че трябва да напиша за там? Съответно и правя разлика с Харков. Свален дрон, материални щети и също няма жертви, но пък и има и откровена лъжа, че дрона не е свален от Пво.

За Махачкала вече показа и коментирах. Още ли нещо се оказва, че трябва да напиша за там?

Да разбирам че единственото в света ешалонирано ПВО ги прави тия работи? Хм бе имаше едно бъди дето викаше че само украинското го правело това . Ти сещаш ли се за кой говоря?

И да ти се намират някакви доказателства -да се подготвиш за следващия въпрос ( да те подготвя още от сега ) че да не загубиш рязко интерес ;) Знаем как държиш на тия работи ти...

Да разбирам че единственото в света ешалонирано ПВО ги прави тия работи? Хм бе имаше едно бъди дето викаше че само украинското го правело това . Ти сещаш ли се за кой говоря?
Украинското има навика да си вкарва Пво ракетите заедно с бойната си глава по жилищните сгради. И след това плякат как нещо друго е паднало. И сега ще последва отново уатаболизма за руското Пво. След това ще те приканят да покажеш доказателство за думите си, а ти такова няма и да имаш. Възможно е да ме изпратиш аз да ти го намеря.

преди 12 минути, Flashback написа:

Явно в Брюксел си въобразяват

Че няма да им се наложи да възстановяват парите от държавния си бюджет.   Те са малка и беззащитна държава.   Не могат за нищо да спорят с представените в ООН    РФ и КНР.   Оглупяването в Европа е тотално.   Руската федерация съвсем не е като бившата Федератива Югославия.  

За Махачкала вече показа и коментирах. Още ли нещо се оказва, че трябва да напиша за там?

Макстъне запада е виновен така е. Не даде още заеми на БКП да си фантазирате и сега такива като тебе от последните редици се мъчите по форумите с дребни петолевки на ден.

Украинското има навика да си вкарва Пво ракетите заедно с бойната си глава по жилищните сгради. И след това плякат как нещо друго е паднало.

Ама и твойте кучковладелци го правят виждаш. И къде са доказателствата моля :) категоричните за днес моля. Иначе пак ще ти казвам колко жалка и отчаяна тролка си без южно-корейки, а със северно-корейци с малки 🍌

Ама и твойте кучковладелци го правят виждаш. И къде са доказателствата моля [emoji4] категоричните за днес моля. Иначе пак ще ти казвам колко жалка и отчаяна тролка си без южно-корейки, а със северно-корейци с малки [emoji529]
Виждаш ли познах какво ще напишеш. Сега ще покажеш ли руска ракета влезнала с бойната си глава в жилищна сграда някъде (в Русия)

току-що, maxthon написа:

Виждаш ли познах какво ще напишеш. Сега ще покажеш ли руска ракета влезнала с бойната си глава в жилищна сграда някъде?

Уф.. ама верно си много зле.

Последната за която ти говорех преди време.

Внимавай може да е уловка , знаеш колко лесно се вързваш на тия работи, и колко боса тролка си.

Уф.. ама верно си много зле.

Последната за която ти говорех преди време.
Внимавай може да е уловка , знаеш колко лесно се вързваш на тия работи, и колко боса тролка си.
И как видя къде падна? Или може би си свърши работата...... Бота щом написал по наземна цел....

Знаех си че ще вържеш:) Ето затова ме кефиш .

Другата гледна точка на случката :)

Сега те искам с полата ( късата ) и ще те водя да се целуваш с мъже по стара руZка традиция :) Аз ще гледам южно-корейки междувременно. Знаеш всеки има собствени интереси.

Знаех си че ще вържеш:) Ето затова ме кефиш .
Другата гледна точка на случката [emoji4]
И как разбра, че това е ракета, а не свален дрон? Или може би дрон, който не е свален?

току-що, maxthon написа:

И как разбра, че това е ракета, а не свален дрон? Или може би дрон, който не е свален?

Ами как да разберем че си жалка и отчаяна тролка и че детската градина днес е ударена от ПВО, ,особено след като ти го твърдиш. Имаше и още едно видео на случката между другото.

Сигурно по същия начин и по който няма северно -корейци, или пък че твойте кучковладелци не свалят дронове с витлови самолети. Ама не едва ли е това ...аз залагам на други методи , ти как мислиш, бъди?

Ами как да разберем че си жалка и отчаяна тролка и че детската градина днес е ударена от ПВО, ,особено след като ти го твърдиш. Имаше и още едно видео на случката между другото.
Сигурно по същия начин и по който няма северно -корейци, или пък че твойте кучковладелци не свалят дронове с витлови самолети. Ама не едва ли е това ...аз залагам на други методи , ти как мислиш, бъди?
Кога съм твърдял, че градина в Харков е ударена от Пво? А на другата гледна точка как установи, че удара е по сградата, а не по цел. Вижда се всичко идеално нали?

преди 4 минути, maxthon написа:

Кога съм твърдял, че градина в Харков е ударена от Пво? А на другата гледна точка как установи, че удара е по сградата, а не по цел. Вижда се всичко идеално нали?

Ами не знам , ти видя ли къде ПВО удря блок?

Ами не знам , ти видя ли къде ПВО удря блок?
И аз това питам.... Къде е удара по блока?

Примерно тук?

3-та гледна точка:)  Отивай да слагаш православната рокля - днес е щастливия ти ден:)

Примерно тук?
3-та гледна точка:)  Отивай да слагаш православната рокля - днес е щастливия ти ден:)

И как от Дзержинске, Новгородская Область, отиваме в Белгород? И се оказва, че ми даваш втора и трета гледна точка. Пво ракетите оставят много специфична следа след себе си поради твърдото гориво, което ползват. На третата гледна точка не се вижда и помен от такава следа. Защо ми показваш украинска ракета ударила жилищен блок в Белгород?

Да разбирам че няма удар по блока така ли?

Тази следа през нощта как е? Зелена или само ракетите бяха такива са ох извинявай не бяха такива :)

Да разбирам че няма удар по блока така ли?
Показваш ми удар на украинска ракета. Благодаря за близкия кадър.

току-що, maxthon написа:

Показваш ми удар на украинска ракета. Благодаря за близкия кадър.

Ама и на 2-те места ли е така мисля че изпускаш нещо важно - я прегледай добре нещата.

Между другото перфектно зрение имаш да видиш надписа Украйна на ракетата в тъмното ! Не всеки ги умее, но ми даваш нови насоки да ти се подигравам колко жалка и отчаяна тролка си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.