Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Още един за баба Пенка- добър прираст ;)

току-що, maxthon написа:

А от клипа, които си гледал да си личи за какво са ползвани?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Е... Ама ти нали ползваш търсачка - чети военткорите ,аз само ти давам насоки . Искаш ли още безаналоговост да ти покажа че покрай тия щурмове знаеш ли колко излязоха ;) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Макстънка 

Местните жители в Дагестан свалят дроновете с винтовки.

От втория изстрел макс.

пп

Видеото е топ в Х

Косе до никъде не ви докараха тия дрони :)

току-що, kiro 2025 написа:

Макстънка 

Местните жители в Дагестан свалят дроновете с винтовки.

От втория изстрел макс.

пп

Видеото е топ в Х

Дори не го уцели ама хайде...да не изпадаме в подробности.

Право между очите ;)

Още един за баба Пенка- добър прираст [emoji6]
Е... Ама ти нали ползваш търсачка - чети военткорите ,аз само ти давам насоки . Искаш ли още безаналоговост да ти покажа че покрай тия щурмове знаеш ли колко излязоха [emoji6] 
И пак чети този, чети онзи. Искам да ми покажеш конкретно тези самолети за какво са ползвани. Самолетите да ми покажеш, а не кой какво говори за тях.

преди 1 минута, maxthon написа:

И пак чети този, чети онзи. Искам да ми покажеш конкретно тези самолети за какво са ползвани. Самолетите да ми покажеш, а не кой какво говори за тях.

Четинпри твойте кучковладелци- единия се жалват за укрития, другия че не може такива ПР акции насред война. Трябва ли да те цитирам за търсачката отново че да се сетиш ;)

Четинпри твойте кучковладелци- единия се жалват за укрития, другия че не може такива ПР акции насред война. Трябва ли да те цитирам за търсачката отново че да се сетиш [emoji6]
Четин какво? Какво казах вече. Няма четин този, четин онзи.

Баба Пенка пита дрони за ВЕЦове хохлите имат ли ?

Освен това Зеляка пак е отишъл да проси.

Отделно са ги дали на фирма която открива пране и крадене от сметки. Krol.

Изобщо перемогата почна да изглежда загубена кауза.

пп

косе що не почнеш да се заяждаш с Zolin, гледай къв начин да изпълняваш нормата

преди 3 минути, maxthon написа:

Четин какво? Какво казах вече. Няма четин този, четин онзи.

на 17.10.2024 г. в 20:55, maxthon написа:

Древно форумно проклятие и достига хората, които не използват търсачките.

Внимавай за древното проклятие :).

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Баба Пенка пита дрони за ВЕЦове хохлите имат ли ?

Освен това Зеляка пак е отишъл да проси.

Отделно са ги дали на фирма която открива пране и крадене от сметки. Krol.

Изобщо перемогата почна да изглежда загубена кауза.

на 10.10.2024 г. в 18:45, Киро Н. написа:

Дойде време да се насладим на последните гърчове на укробандата.

Абе косе

Гледам проф. Преображенски има 50 лайка.

пп

пенЦия братле - това те чака по темата украйна

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Абе косе

пп

на 4.10.2023 г. в 15:06, kirko12 написа:

твойте изблици на идеализЪм също слабо ме интересуват така че се запри 

Нито си информиран нито интересен

Случката с блъскането на 2-те БМП-та е от това видео. На 100% единия беше казак ;)

Абе косе
пп
Е той единия има 50 лайка, другия бот пише, че трябва да има филтрация на населението в Украйна....

току-що, maxthon написа:

Е той единия има 50 лайка, другия бот пише, че трябва да има филтрация на населението в Украйна....

Неможещата да следва собствените си съвети за ползване на търсачката най-жалка и отчаяна тролка ли дава мнение тук? Повече старание трябва да положиш да го намериш това за което да говоря или пак загуби рязко интерес,а бъди? ;) Винаги може да се начервисаш , да сложиш православната пола и да ходиш да се целуваш с други мъже по стара руZка традиция. Никой не те спира...

Причината Макстънке е че миналата седмица удариха "лайкерите" които имали 1 милион сим карти ти да видиш

Косето е част от цялата система за "лайкване"

Има и друга новина

МЯдарчо ще назначава ОСИНТ-ери, хората следят обявите дето ги пуска.

Това означава че гледането на видео бозата дето я разспространяват реЗко е паднало .

ПП

Косе - за Х-найсти път ще ти кажа да се гръмнеш

Ама обосновката е друга вече -

Причината Макстънке е че миналата седмица удариха "лайкерите" които имали 1 милион сим карти ти да видиш

на 29.09.2023 г. в 18:26, kirko12 написа:

В тая твоя глава светкат някакви шаблони чат пат

Не отричам имаш страшни попадения :)

И още малко перки от задници са открили напук на ТОТАЛНОТО китайско ембарго. 

Това означава че гледането на видео бозата дето я разспространяват реЗко е паднало .

на 4.06.2024 г. в 19:59, Киро Н. написа:

Викам да си взема хапчетата ама дай да прочетем пресата ...

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

Мисля че ти е време за хапчетата. Как така убит ще наема хора, от онзи свят ли ще се случва това?

Има и друга новина
ПП
  Косе - за Х-найсти път ще ти кажа да се гръмнеш
Ама обосновката е друга вече -
Колкото материал има за плякане пак ще се използва.

Зелената гнида днес довтаса в Швеция, естествено да проси пари и оръжия. В шведския форум откачиха, макар и върли русофоби, дори и на тях им е ясно отдавна, че шведските данъчни пари потъват в една корумпирана бездънна каца. 

А "Политико" пише, че брюкселската циркова менажерия утре пак ще се събира, за да решава как да окрадат 140 милиарда евро замразени руски резерви, намиращи се в Белгия. Щели да ги дадат като заем на Украйна, а после когато Русия бъде притисната да плаща репарации като загубила войната, щели да ѝ ги приспаднат. 🤡 С тези пари Укропия щяла да воюва поне още две години до пълна "перемога". 🤡

Само аз ли съм на мнение, че брюкселската дебилщина е извън всякакви класации!?

преди 21 минути, maxthon написа:

Колкото материал има за плякане пак ще се използва.

Ами лесно можеше да потърсиш, следвайки собствените си съвети за какво говоря, ама виждам че ти харесва да ти се подигравам за уменията ,а бъди. Не ти е за сефта си и съм казвал - аз хората дето носят на бъзикам ги уважавам ;)

И повярвай ми мога да показвам много , един ден ако искаш може да ти го демонстрирам . Материал с ПОБЕДИ да искаш тия дни . Винаги съм говори да ги споделя на такива жалки и отчаяни тролки като вас.

Едно време какви пропагандисти имаше , а сега... Развалиха я тая държава!!!!

И какво ще прави Белгия когато свършат войниците във ВСУ?

Специално за @maxthon оплаквания се за укритията за самолетите се оплаква от работата на РЕБ-а и ПВО

G31vsYzX0AA3oSj?format=jpg&name=900x900

Е.. пак се издадох ... Сега оставя да откриеш кой се оплаква от репортажа на Росия едно за витловите Як-ове. Ох да забравих че не можеш да ползваш търсачката , защото си функционално неграмотен да ползваш търсачката - :) в името има воевода. За повече подсказки ще искам да си сложиш православната пола ( къса ).

Специално за [mention=483801]maxthon[/mention] оплаквания се за укритията за самолетите се оплаква от работета на РЕБ-а и ПВО
G31vsYzX0AA3oSj?format=jpg&name=900x900
Е.. пак се издадох ... Сега оставя да откриеш кой се оплаква от репортажа на Росия едно за витловите Як-ове. Ох да забравих че не можеш да ползваш търсачката , защото си функционално неграмотен да ползваш търсачката - [emoji4] в името има воевода. За повече подсказки ще искам да си сложиш православната пола ( къса ).
А господата украинци в такъв случай какво пишат? Руските ракети и дронове удрят нарочно по жилищните сгради.... Ето така пишат. Което разбира се е долна лъжа.

преди 17 минути, attj написа:

И какво ще прави Белгия когато свършат войниците във ВСУ?

Явно в Брюксел си въобразяват, че укропското пушечно месо е някакво безкрайно число!

А Белгия иска гаранции, че ако се стигне дотам да връща тези окрадени 140 милиарда евро, то целият ЕС ще бъде солидарен с нея и ще си поделят риска.

Демек всички ние ще ги връщаме тези пари на Русия, ако самата тя не се съгласи да плати репарации. Като знам как всички досегашни сметки на брюкселската циркова менажерия излязоха криви, нямам никакви съмнения, че пак ще гризнем голямото дЪрво. С такива дебили начело нищо добро не ни чака!

Пак според същата статия в "Политико" - Белгия се опасява, че инвеститори от страни като Китай ще изтеглят инвестициите си от Euroclear поради опасения, че средствата им също ще бъдат откраднати по политически причини.

Аз вече нямам търпение тези пари да бъдат окрадени, това ще бъде един последните пирони в ковчега на обезумялата от русофобия Европа. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.