Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, kosyo написа:

Ама и на 2-те места ли е така мисля че изпускаш нещо важно - я прегледай добре нещата.

Между другото перфектно зрение имаш да видиш надписа Украйна на ракетата в тъмното ! Не всеки ги умее, но ми даваш нови насоки да ти се подигравам колко жалка и отчаяна тролка си.

Не виждам инверсионна следа от твърдо гориво. Това не е Пво ракета. Виж това е Пво ракета.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не виждам инверсионна следа от твърдо гориво. Това не е Пво ракета. Виж това е Пво ракета.

Ама видя надписа Украйна :) 

Знаеш че си много забавен нали? Ето затова ме кефиш

Ама видя надписа Украйна [emoji4] 
Знаеш че си много забавен нали? Ето затова ме кефиш
Ама и надпис ли има? И за него благодаря тогава. Иначе след като това не е Пво ракета не остават много варианти чия е.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

Ама и надпис ли има? И за него благодаря тогава. Иначе след като това не е Пво ракета не остават много варианти чия е.

За човек с орлов поглед явно има :).Виждаш ли колко е забавно с тебе . Хем те предупредих че може да е капан. Не ме  излъга и този път ти... Ето затова те уважавам ( бъзикам се- ти си плачевна тролка и си го знаеш ). 

2- украински ракети се сблъскват над многострадалния Белгород

От миналата година е да, но ти е да покажа колко много обичам единственото в света ешалонирано ПВО!

За човек с орлов поглед явно има [emoji4].Виждаш ли колко е забавно с тебе . Хем те предупредих че може да е капан. Не ме  излъга и този път ти... Ето затова те уважавам ( бъзикам се- ти си плачевна тролка и си го знаеш ). 
2- украински ракети се сблъскват над многострадалния Белгород
От миналата година е да, но ти е да покажа колко много обичам единственото в света ешалонирано ПВО!
И пак по сграда удари нали?
Давай и по-стари примери от 2024г. Може и да покажеш поне един път каквото се търси.

току-що, maxthon написа:

И пак по сграда удари нали?

Ти не видя ли специалната инверсионната следа и надписа "Украйна" на 2-те? Е колко по ясно да го направя ? Знаеш ли колко се старая да се харесам на най-жалката и отчаяна тролка и да уговоря за един круиз на един кораб дето още плува ;)

Ти не видя ли специалната инверсионната следа и надписа "Украйна" на 2-те? Е колко по ясно да го направя ? Знаеш ли колко се старая да се харесам на най-жалката и отчаяна тролка и да уговоря за един круиз на един кораб дето още плува [emoji6]
Давай още клипове. Още не си намерил това, което се търси. А именно удар на Пво ракета с бойна глава по сграда в Русия.

преди 2 минути, maxthon написа:

Давай още клипове. Още не си намерил това, което се търси. А именно удар на Пво ракета с бойна глава по сграда в Русия.

Само на такива с надпис "Украйна" попадам. Евала за зрението обаче - на тебе северно-корееца "Орлово око" ли ти вика?

Само на такива с надпис "Украйна" попадам.

Е как да попаднеш на нещо друго след като то не съществува? А другото нещо е точно това, което се очаква да покажеш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е как да попаднеш на нещо друго след като то не съществува? А другото нещо е точно това, което се очаква да покажеш.

Е как ти не я ли видя честно? Толкова ясно го пишеше на инверсанционната следа ? Аз затова ти показах 2-рия клип. Не за да ти докажа колко жалка отчаяна тролка си , а за да те заведа на романтична разходка на онзи кораб до онова  радиационното езеро в Италия. Може и да украинска ракета да те повозя ако искаш? То с тия малки северно-корейски 🍌 може да искаш нещо истинско в крайна сметка;)

преди 1 минута, kosyo написа:

Аз затова ти показах 2-рия клип.

Именно по него поради по-близкия кадър се видя и най-добре, че следа няма.

току-що, maxthon написа:

Именно по него поради по-близкия кадър се видя и най-добре, че следа няма.

И на него ли пишеше Украйна ? Аз видях да пише "Maxthon е най-жалката и отчаяна тролка"

И на него ли пишеше Украйна ?

След като каза, че е пишело съм склонен да се съглася. Освен ако нямаш обяснение след като ракетата не е ПВО, каква би могла да бъде? Вариантите в такъв случай рязко намаляват.

преди 1 час, maxthon написа:

Малко материални щети без жертви си влиза в класификацията за добре свършена работа. 

А това как свършена работа е? 😥https://tsn.ua/ru/exclusive/priehali-iz-kieva-potomu-chto-tam-ne-bylo-otopleniya-chto-v-sele-na-kievschine-govoryat-o-seme-kotoruyu-ubil-shahed-2940284.html

https://www.facebook.com/photo/?fbid=33130804299896990&set=pcb.33130608719916548  

току-що, maxthon написа:

След като каза, че е пишело съм склонен да се съглася. Освен ако нямаш обяснение след като ракетата не е ПВО, каква би могла да бъде?

Добре че се съгласи най-накрая. Ама според мен е северно-корейска ракета. Знаеш колко са малки и калпави. Дали пък не пишеше на нея "Другаря Ким в е велик вожд" . Ама де забила в блока-знаеш не са много точни. Дори военткорите ги плюеха знаеш.

преди 3 минути, Мери) написа:

А това как свършена работа е? 

Именно де много добра работа на украинското ПВо . Днес са 2 от 2. Свалят дронове по детски градини. Свалят такива и в къщите на хората за съжаление.

преди 1 минута, maxthon написа:

Именно де много добра работа на украинското ПВо . Днес са 2 от 2. Свалят дронове по детски градини. Свалят такива и в къщите на хората за съжаление.

Нямаш категорични доказателства че не е била северно-корейска ракета

Всички знаем че са синоним на качеството :)

преди 20 минути, Мери) написа:

Защо всеки път обвинявате Русия за некадърната украинска противовъздушната отбрана!?

Много подценявате нашата интелигентност - Русия ако умишлено бомбардираше жилищни сгради и детски градини едва ли жертвите щяха да бъдат по една, две или три. 

След като зелената гнида изхвърли в коша Истанбулското споразумение - след април 2022 г. всички колатерални жертви ги пишем на неговата наркоманска съвест! 

преди 2 минути, Flashback написа:

Защо всеки път обвинявате Русия за некадърната украинска противовъздушната отбрана!?

Много подценявате нашата интелигентност, Русия ако умишлено бомбардираше жилищни сгради и детски градини едва ли жертвите щяха да бъдат по една, две или три. 

След като зелената гнида изхвърли в коша Истанбулското споразумение - след април 2022 г. всички колатерални жертви ги пишем на неговата наркоманска съвест! 

Аз обвинявам северно -корейците . Само те са по-некадърни  от казаците.

И че шведите са ни отмъкнали цвета на нацията ;)

С огромен кеф уведомявам козяка че тока в Украйна няма да се върне за постоянно 

Ще е 2:4 до края на войната. Освен това честити 150 грипена на Зеля.

Да видим дали Швеция ще му ги плати :)

Абе защо тия ВЕЦове правеха ток до сега ?

Пп

Косе, Махачкала е отмъстена а ти се гръмни.

IMG_1102.jpeg

току-що, kiro 2025 написа:

Освен това честити 150 грипена на Зеля.

Да видим дали Швеция ще му ги плати :)

Шведският клоун Уфе Кристершон каза, че първите грипени могат да бъдат доставени не по-рано след 3 години (ако дотогава все още има някаква Украйна). 

Я камилата, я камиларя... :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.