Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Zolin написа:

Колко раздвоения имаш

Маруся те търси с другия профил.  Ползват се и резервни.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Zolin написа:

Колко раздвоения имаш

Не помня да съм твърдял две коренно срещуположни неща. Я земи покажи това мое друго "аз". 

пп: решихте ли ти и ти дали Путин е жив или е умрял? 

преди 1 минута, NEY написа:

Маруся те търси с другия профил.  Ползват се и резервни.

току-що, ivottoshev написа:

Не помня да съм твърдял две коренно срещуположни неща. Я земи покажи това мое друго "аз". 

Намерете се другари от интерната

преди 7 минути, Zolin написа:

Колко раздвоения имаш

Аз съм Маруся и ще те открия.     

Сега ще се появи Косьо с някоя замъглена снимка на пламъци и страшен разказ 

Ама снимките само ако някой плати на Максар 500-те сребърника :)

Абе голям успех, голямо чудо 

Ей това изкърти интернет - сукаааааа бл@д 

Суми викам да го отпишем като фортеция

"Ел Паис" писа, че предстоящата среща на Тръмп с Путин в Будапеща поставя ръководителите на институциите на ЕС и НАТО "в неудобно и неприятно положение", тъй като Путин и Тръмп възнамеряват да обсъдят руско-украинската война в страна от ЕС, но без участието на самия ЕС.               Журналист от NBC: "Преустановиха" срещата между Путин и Тръмп.

Тръмп смята, че "и двете страни все още не са готови за преговори".

преди 4 часа, maxthon написа:

Че то само плякаш. Какво слушане и четене като нямаш нито един валиден аргумент. След като не се различава едното от другото Пво, спокойно може да покажеш това, което и украинското Пво прави,а именно.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ами аз ти давам информация ама ти не можеш да ползваш търсачката. Между другото видя ли как удариха с дрончета витловите Як-ове дето НЕ ги ползваха твоите кучковладелци да свалят дронове? Ако не си специално за тебе ще направя изключение инше ти ги покажа , ама утре  ;) Готви се с отричащатанси реч от сега че знаеш как ги обичам тъпите ти отричания и увъртания .

на 19.10.2022 г. в 10:08, glen написа:

В момента така наречените „украински сили“ вече са съставени от някъде между 40% и 80%  от чуждестранни бойци (в зависимост от важността на местоположението) и включват много действителен личен състав на НАТО.Русия трябва да поддържа огромното мнозинство от своите ресурси и способности готови за много по-голям конфликт от този, на който сме свидетели в момента

Има и много слухове и „неща, които се готвят“,

няколко от тях:

В момента големи сили на НАТО се събират на няколко места, за да продължат текущата операция „ живот за оптика “, в която украинците масово разменят животи за удоволствието да чуруликат за „стратегически напредък“, докато печелят няколко квадратни километра тук и там.
    Руски източници твърдят, че срещу Херсон и АЕЦ се готви някаква нетрадиционна атака.
    Руски източници също твърдят, че НАТО концентрира артилерийско-ракетни сили за масирани (?) удари срещу град Херсон.

Поради тези причини властите в Херсон са дали възможност на цивилните, които искат да напуснат, да го направят и временно да се преместят на по-безопасно място.

Това, разбира се, НЕ означава, че руснаците планират да се изтеглят от Херсон, дори само защото според руските закони това вече е руска територия.Скоро ще разберем!

Почетния председател на литературния клуб "баба Пенка и любителите на православното целуване уста в уста между мъже" пак в набарала първака и вижда НАТО навсякъде...

Но това с непланирането на напускането на руZкия Херсон ме довърши окончателно. Как не им зачетоха гласа на референдума на тия хорица...

на 19.10.2022 г. в 11:39, MZ/X написа:

До този момент се жалеше населението чрез прецизни само удари.
Войната едва сега започва.

Е колко да жалят - почти всеки ден има някой цивилен на видео, днес + 2 кози , но пък за капак утрепаха и един от своите дето искаше да се предаде. 

на 20.10.2022 г. в 9:49, M.Николов написа:

Цъъ, никак даже не се приближава.

Израел изключва възможността да доставя оръжие на Украйна

Евреите не са глупаци.

Глупаци излязоха накрая обаче...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Другото ти "аз" не мисли така. Земете се разберете ти и ти, и после някой от вас да дойде и да съобщи до какво решение сте стигнали :)

Колко 'аз" имаш

преди 2 часа, ivottoshev написа:

@Zolin, защо изчезна бре, мееен. Излез изпод на кучето опашката и ела да си хортуваме :D

Сега там ли падна италЯнец

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми аз не знам за такива. Чакам ти да ми ги покажеш :)

Питай санитарите 

преди 3 минути, Zolin написа:

Питай санитарите 

Демек ти твърдиш нещо, но не можеш да го докажеш и ме пращаш да питам филанкишията?

Имай поне малко достойнство, Дъно. Ако не можеш да застанеш зад думите си, не ги казвай :topsecret2:

преди 6 часа, Flashback написа:

Хайде стига с тези долнопробни внушения!

Бандеровците да бяха мирно седели - не биха се в чудо видели!

Колкото до Бог, имаме още една известна поговорка, а именно, че "каквото сам си направиш (от глупост) и Господ не може да ти го направи!"

Никой не им е виновен на глупавите, вечно просещи, крадливи и корумпирани хохли, че докараха измислената си държава до това дередже!

Пещерната русофобия до това води, до наградата "Дарвин". :)

Като спомена наградите "Дарвин" се сетих преди време четох за един, който дал очистително на слон, който имал запек и застанал отзад да види резултата. Резултатът го удавил. Същото и тук, тъпаците отпушиха русофобията и сега дори не приличат на човешки същества, удавени този път не в слонски, а в собствени лйна.

преди 5 часа, Flashback написа:

А от 2007-а Путин публично ги предупреждава, че ако не се опомнят, последиците за измислената им държава ще бъдат катастрофални. 

Няма такава тъпотия като тяхната - не само, че не се опомниха, но след Майдана хептен счупиха тъпомера, когато онзи идиот Турчинов (временно изпълняващ длъжността Президент на Украйна), тръгна да гони Черноморския флот на Русия от Крим, който се намира там от 1783 год. 

След като напълно резонно Русия си прибра Крим, бандерлогите вместо да си седнат на оцапаните задници, продължиха да се зомбират с още по-примитивна русофобия и сега заслужено си берат плодовете от това свое малоумие. 

Потвърждение на горното, не знам с какво ги дъхат тия укри, те не се бият за родината си, бият се за зеленчука, но няма как да го разберат, на мястото на мозъка вече е другото, от изхода.

преди 5 часа, glen написа:

Хронология на ключови моменти от преговорите с НАТО:

2022 г. - печелим
2023 г. - ще си върнем Крим
2024 г. - ситуацията е в патова ситуация
2025 г. - можете ли да замразите конфликта?
2026 г. - ?

И сега неизбраният, корумпиран до мозъка на костите си, Фон дер лайен се предполага, че ще поведе тримата мускетари на Европа, Мерц, Макрон и Стармер, които се държат със зъби и нокти за властта, във война срещу Русия.

Лудите са превзели лудницата докато украинските власти бързат с разкопките.

Няма да се откажат, заложили са всичко, власт, пари, мозък (него вече не могат да си върнат) и в крайна сметка единственият им шанс да се задържат на власт е война, затова няма да се откажат. Е, щом не ги е страх от война, ще я получат, всичко води натам. Последното, за лудницата, е особено сполучливо, напомня ми за великия филм "Психиатрията Стоунхърст", кой да си помисли, че ще стане действителност, да, имат велики филми и книги, проблемът е, че тези, които ги управляват не са ги гледали и чели.

преди 3 часа, glen написа:

Съвместно изявление относно Украйна: 21 октомври 2025 г.

Joint statement on Ukraine: 21 October 2025 - GOV.UK

Изявление на президента Зеленски, министър-председателя Стармър, канцлера Мерц, председателя Макрон, министър-председателя Мелони, министър-председателя Туск, председателя Фон дер Лайен, председателя Коста, министър-председателя Щоре, председателя Стуб, министър-председателя Фредериксен, министър-председателя Санчес и министър-председателя Кристерсон относно мира за Украйна.

„Молят за прекратяване на огъня“ 

Ние силно подкрепяме позицията на президента Тръмп, че боевете трябва да спрат незабавно и че настоящата линия на контакт трябва да бъде отправна точка на преговорите.
...
Ето защо сме наясно, че Украйна трябва да бъде във възможно най-силна позиция – преди, по време и след всяко прекратяване на огъня.

---

Русия, разбира се, няма да се съгласи с тази глупост за прекратяване на огъня. По време на Минското споразумение, което включваше прекратяване на огъня в Източна Украйна, времето беше използвано за въоръжаване на Украйна и подготовка на армията й за по-нататъшни атаки. Русия няма да се хване на един и същ трик два пъти.

Ей точно за тия еврофекалии говорих в миналия си пост, когато предрекох, че отново ще потопят американският циркаджия. Почнаха, сега очаквайте нови изцепки от последния. Руснаците трябва да спрат да им обясняват какво искат и кое е правилно, няма да ги разберат. Да си вършат работата, пък ако толкова им се воюва на лайнен и сие нека продължават, всяко търпение има граници, наистина колко трябва да си русофобилизиран, за да пръкваш такива все по-психиатрични безумщини.

@Zolin, върни сееее. Обещавам в следващият половин час и половина да не те унижавам, само ще те чета. Върни се, плиийс :help:  Без теб тук не е същото :(

преди 12 минути, ivottoshev написа:

@Zolin, върни сееее. Обещавам в следващият половин час и половина да не те унижавам, само ще те чета. Върни се, плиийс :help:  Без теб тук не е същото :(

Чакай да му бият инжекцията и като се успокои пак го пускат тук...

https://streamable.com/4shfoi

преди 58 минути, crazy katon написа:

Същото и тук, тъпаците отпушиха русофобията

Нека уточним, че в повечето случаи не става въпрос за русофобия, а за путинофобия. Има разлика. 😉

преди 58 минути, crazy katon написа:

Няма да се откажат, заложили са всичко, власт, пари, мозък (него вече не могат да си върнат) и в крайна сметка единственият им шанс да се задържат на власт е война, затова няма да се откажат. 

За съжаление си абсолютно прав - такава е наистина ситуацията с руските политици. 😕

преди 1 час, ivottoshev написа:

Какъв си убавец като се накиприш

565647225_10230305615810889_1018630214708097234_n.jpg

Поредния патриот като нашите копейки :giggle1:

"Живея в Латвия и съм патриот на Русия, но не взимам руско гражданство, защото ще ме депортират в Русия."

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Oleg Kurilo Я живу в Латвии и патриот России но Российское гражданство не получаю потому, что иначе депортируют в Россию.'

По план:giggle1:

Путин е изчерпал всички пари. Сега посяга към последните — тези на обикновените руснаци.
В Кремъл вече няма пари. Резервите са изгорени, западните активи са замразени, кредитори няма. Китай отказва да дава нови заеми, Индия търгува само срещу петрол, а Северна Корея... няма какво да предложи.
Затова Путин прибягва до последното, което му остава — спестяванията на собствените граждани.
Според новия „гениален“ план руското правителство ще пусне държавни облигации за над 4,25 трилиона рубли (около 45 милиарда долара).
Хората и фирмите ще бъдат принудени да ги купуват — уж „доброволно“.
Погасяване? След 2041 г.. Тоест — никога.
Това не е инвестиция. Това е узаконена кражба.
Държавата взима реални пари днес и обещава да върне безполезни хартийки след 15–17 години. И то само ако Путин доживее дотогава, което е малко вероятно.
Паралелно с това в Думата се обсъждат укази, даващи на Путин пълна власт над валутните операции:
забрана за покупка и продажба на валута без специално разрешение;
конфискация на чуждестранни сметки;
въвеждане на няколко „курса на рублата“ — един за народа и друг за „приближените“ компании.
С други думи — Русия се връща към икономика на феодален тип, където царят определя кой има право да притежава пари и кой не.
Това е отчаяна мярка.
В бюджета няма нови приходи, санкциите задушават търговията, а военните разходи изяждат всичко останало.
Единствените пари, които все още съществуват в Русия, са депозитите на гражданите в банките — и Кремъл вече протяга ръка към тях.
Затова и тази кампания с облигациите не е икономическа реформа, а операция по масово ограбване.
Путин не просто управлява Русия — той я изстисква до последната копейка, преди системата окончателно да се срути.
преди 11 часа, ivottoshev написа:

Путлер е ни жив ни умрял.

Обосрал се е в бункера и Русия се разпада.

:idea:Чак сега те разбрах. Ти си кръстил последните си мозъчни гънки "путин" и периодично ни съобщаваш за смъртта на някоя от тях:

преди 12 часа, Zolin написа:

Путин отдавна умря.

преди 11 часа, Zolin написа:

Няма жив Путин

... докато истинският Путин си е жив и здрав:

преди 1 час, Zolin написа:

Путин управлява Русия

Интересно ми е да разбера колко "путин" са останали в черепната ти кутия? Три? Тринайсет?

Пази се, пич. Не се напъвай да мислиш много, много, за да не натоварваш малкото си останали "путинки". Гледай да не излипсваш, щото както казах и преди, без теб тук не е същото. Айде със здраве. 

Добро утро козяци

в Киив обаче няма ток - за много дълго време. И газ. 

IMG_1099.jpeg

IMG_1098.jpeg

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

Знам че отдавна чакаш да се случи таз случка :giggle1:

Хрониките на един луд:

2022

на 12.08.2022 г. в 19:37, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада

на 18.11.2022 г. в 4:47, Реджеп Иведик написа:

Руската империя се разпада стремително

2023

на 19.10.2023 г. в 16:13, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

2024

на 13.01.2024 г. в 20:32, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

тази пролет

на 25.05.2025 г. в 16:57, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.