Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ядрените руски тролове наричат нормалните хора, които искаме братска славянска Украйна да победи и фашистка Русия да се разпадне - тролове.

Вие викате за Русия, значи вие сте руски тролове.

Аз няма как да съм трол, щото викам за Украйна, която е смъртен враг на човекоядна и кръволожка Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Ядрените руски тролове наричат нормалните хора, които искаме братска славянска Украйна да победи и фашистка Русия да се разпадне - тролове.

Аз няма как да съм трол, щото викам за Украйна, която е смъртен враг на човекоядна и кръволожка Русия.

Прекрасно знаеш кои в този форум са служителите на Тролската централа. И по време на Ковид, пък и преди това, ти самият наричаше тролове Лоботомиран20, Ванката, БаалБукащата простотии, оФцата итн., и тн, и тн.

Как така ние, дето и тогава и сега им разбиваме опорките се превърнахме в тролове, а те изведнъж станаха милички агънцета-багънцета, които говорят истината и само истината?

Това че ти започна да пееш в техният хор не ги е променил тях. Само направи и теб тролопитек! 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Как така ние

Така, нали вие викате за Русия.

Руските тролове викат за Русия, аз тъй знам.

Ти най викаш за Русия. Кой нарече клането в Буча театър ?

Ами не е театър

ТВ реалити беше ама режисьора умря преди месец. Случайно.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти най викаш за Русия. Кой нарече клането в Буча театър ?

А какво беше? Зле скалъпен филм, в който калпавият режисьор не видя че статистите дето трябваше да играят трупове, вместо да лежат неподвижно... се почесват по тимбериците. Остави това, ама пуснаха продукцията без да се стиковат с кмета на Буча, който три дни преди това вече беше казал че руснаците са се изтеглили от там.

Само някой трол би приел това "клане" за чиста монета. Самият факт, че хора които само две-три седмици преди това ти лично наричаше тролове и фейкомети започнаха да разпространяват тук тази партенка, трябва да ти говори достатъчно.

Пак те питам: Мислиш ли че хора като Лоботомиро20, Ванката, БаалБукащата простотии и сие, за една нощ са се превърнали от фейкомети в милички агънцета-багънцета, дето говорят истината и само истината?

преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама Тошев се опитва да се изкара, че не е руски трол.

на 20.11.2025 г. в 18:15, ivottoshev написа:

Мен не ме слагай при русофилите. Аз съм кравофоб. Просто по стечение на обстоятелствата сега симпатизирам на руснаците, защото "врагът на моят враг е мой приятел"

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Прекрасно знаеш кои в този форум са служителите на Тролската централа. И по време на Ковид, пък и преди това, ти самият наричаше тролове Лоботомиран20, Ванката, БаалБукащата простотии, оФцата итн., и тн, и тн.

Как така ние, дето и тогава и сега им разбиваме опорките се превърнахме в тролове, а те изведнъж станаха милички агънцета-багънцета, които говорят истината и само истината?

Това че ти започна да пееш в техният хор не ги е променил тях. Само направи и теб тролопитек! 

Този беше свестен, ама тая ескалация му съсипа психичното здраве.

А на зельо му е спукана работата особено след тая простотия с резиденцията на Путин.

trump-1140x815.jpg

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Не бе,ти не си трол-ти си баш трол....Даже не осъзнаваш за кво и закого викаш...Професора ти ги навира в очите фактите,ти го изкара полезен идиот...Повярвай ми,ако Русия без причина беше нападнала Украйна-щях да съм "за" Украйна.Но да ми рецитирате тука,че ей така без нищо-събудил се Путин,потъркал си очите и казал:"-Напред,ще окупираме Украйна.." издава колко ви е плитко мисленето,и колко лесно се манипулират 3 волтовите.За това и такива като тебе почват да променят и историята на България...как не било робство ами  било присъствие...Иде ми да ти тегля една,баш на турски,ама ти сам ще се сетиш каква е...

преди 52 минути, Proshark написа:

Не бе,ти не си трол-ти си баш трол....Даже не осъзнаваш за кво и закого викаш...Професора ти ги навира в очите фактите,ти го изкара полезен идиот...Повярвай ми,ако Русия без причина беше нападнала Украйна-щях да съм "за" Украйна.Но да ми рецитирате тука,че ей така без нищо-събудил се Путин,потъркал си очите и казал:"-Напред,ще окупираме Украйна.." издава колко ви е плитко мисленето,и колко лесно се манипулират 3 волтовите.За това и такива като тебе почват да променят и историята на България...как не било робство ами  било присъствие...Иде ми да ти тегля една,баш на турски,ама ти сам ще се сетиш каква е...

"Не съм русороб, обаче..." 😃

Понеже постоянно смесваш темите (нормално за нивото ти) и си плякаш едно и също:

преди 51 минути, Proshark написа:

За това и такива като тебе почват да променят и историята на България...как не било робство ами  било присъствие..

Много бъркаш окупация (владение) с робство!!!:newspaper:

Ето какво е написал историка Александър Стоянов!

Няколко неудобни факти, които дразнят родните рублояди:

За една година и половина комунистите са осъдили и избили повече българи, отколкото османците са взели с девширме за 300 години.

Жертвите на Червения терор (1944-46) са два пъти повече от жертвите на Априлското въстание.

В контекста на комунистическата и неокомунистическата власт в т.нар. Преход (1990-2020), повече хора емигрират от България, отколкото българи напускат Османската империя между 15 и 19 век.

Икономическата стагнация, причинена от БКП след 1968 и продължила до 1998 г., надминава по своята деструктивност Кърджалийските времена.

С над 300 000 души, станали жертва на комунистическия режим, управлението на БКП става третата най-пагубна катастрофа в историята ни след Чумата и Първата световна война.

Всички фалити в историята на България са причинени от БКП.

Тезата накратко: Османското владичество е период на застой, унижение, капсулация и гнет за българите, но за 45+35 години, БКП и производните им са нанесли на народа ни/си повече щети, отколкото османците за 500 години

Извинявам се на останалите, че не пиша по темата. 

преди 56 минути, Proshark написа:

Да си спомним какво направи Зеленски!! 

76-Fhok.jpg

преди 51 минути, kaldata1 написа:

Да си спомним какво направи Зеленски!! 

76-Fhok.jpg

И Премиерът на Канада Марк Карни!

canada_ua.png.58ddd27c27090f6d3efdd3f20520f22f.png

dandy_gold.png.9a162e99b7e437bbf298a83a5afb749d.png

29 декември 2025 г. Росия обяви, че уж 91 дрона са се опитали да атакуват една от резиденциите на путин в Новгородска област. Украйна го отрече, нарече изявлението лъжа, а Руската федерация не предостави доказателства. 💩
❗️И веднага след това, според докладите на Кремъл, тази тема излезе наяве в разговора на путин с Тръмп - и москва започна да "преразглежда позицията" за преговорите.

Жителите на Валдай, където се намира резиденцията на Путин, не са забелязали полета на десетки дронове, нито са чули съобщения за атака, нито са чули експлозии
Журналисти разговаряха с местни жители и стигнаха до заключението, че информацията за „масово нападение“ не е потвърдена: невъзможно е да се скрие подобно нещо в малко село.

Дроновете са били невидими и са използвали магическо (психотронно) оръжие поразяващо само мозъците на руснаците.

Джуджакът путин отказа да предостави доказателства за тези свалени 91 дрона!

С такива лъжи започнаха втората чеченска война!

605730881_888599933705480_3753120159922062003_n.jpg.12ffb0ed095cb099840c52e4e6cf5098.jpg

604816284_900275322660251_15350237193488

Че   путин  и москалия са агресори, които нападнаха Украйна, е ясно на всички нормални хора по света. Но има двама души, които са двамата главни косвени виновници за тази война!
1. Ангела Меркел-/агент на щази/, който през десетилетията явно и скрито подкрепяше Путин във всичко. Примерите са много. путин в нейно лице имаше мощен гръб за всичките безумия, които той вършеше във вътрешно и външнополитически план през годините. Да не забравяме, че войната в Украйна започна още през 2014г. със скритата подкрепа и мълчание на Меркел, а и малко по-късно и на част от останалите еяропейски лидери. Тя даде криле на кочината да осъществи цялостно пъкленият си план за по-късната цялостна агресия срещу Украйна. Меркел е изключително вредна личност!
2. Доналд Тръмп-човекът, който обеща да прекрати войната за 24 часа. Да, ама не. С действията си и бездействията си, той помага на москалия за продължаването на войната вместо да ги спре. Зависимостите му от 80те години го карат да се държи така. И точно заради това, той се оказа най-верният съюзник на злото в светът в момента. Ето затова путин в момента чувства сигурност и още повече си развява коня. Да не говорим, че Тръмп с действия и бездействия лепна огромно петно на Америка. Той е Предателят на Свободният Свят и най-вече на самата САЩ!
Затова мисля, че не само путин трябва да бъде изправен пред съда. Меркел и Тръмп също, като косвени съучастници
Едната за започването на войната, а другият, заради продължаването ѝ!

ice_screenshot_20251229-133136.png.ace077fe909a9eca7af1f82ff809b1be.png
преди 2 часа, БаалБек написа:

За една година и половина комунистите са осъдили и избили повече българи, отколкото османците са взели с девширме за 300 години.

Това е такава простотия, че нямам думи.

Кой му е дал диплома на този бунак?

Някой да обясни на Реджеп дали казаците някога са ограничавали езика на бандеровците и правата  на католическата църква?   Какви фашисти са подобни демократи - това е специалитет на самозабравили се ляхи и хохли.

преди 3 часа, Bubbles написа:

А на зельо му е спукана работата особено след тая простотия с резиденцията на Путин.

Нещо ми намирисва тази работа. Защо би му било на Зелю да стреля по Путин?

Първо: Та нали ако го гътне, на негово място ще дойде Медведев, а тогава наистина няма да има повече Украйна

Второ: Така и той лично се превръща в мишена, щото руснаците едва ли биха оставили тази работа без да си го върнат

току-що, ivottoshev написа:

Нещо ми намирисва тази работа. Защо би му било на Зелю да стреля по Путин?

Първо: Та нали ако го гътне, на негово място ще дойде Медведев, а тогава наистина няма да има повече Украйна

Второ: Така и той лично се превръща в мишена, щото руснаците едва ли биха оставили тази работа без да си го върнат

Ми освен укропитеците на своя глава да са се пробвали...
...или викаш руснаците сами да са го направили?
Кой знае.

Специално за бъбречетата, според които срещата в Аляска била подигравка към Путин.:D

The Daily Telegraph: Кацането на Зеленски във Флорида показа различното отношение на Тръмп към него и Путин

"Отбелязва се, че Путин е бил посрещнат в Аляска през август 2025 г. „с цялата церемония“, като президентът на САЩ Доналд Тръмп го е чакал на изхода на самолета в края на червения килим. Приемът на Зеленски във Флорида на 28 декември дори не включваше „рутинен поздрав от американски служител“.

на 28.12.2025 г. в 22:57, Sargon III написа:

В Донбас баш референдум нямаше, имаше в ДНР и ЛНР, които избраха да се присъединят към Русия. Всички референдуми са приети от Русия, ти самият също ги зачиташ, обаче Украйна не ги зачита и окупира част от тези територии. Постепенно е изтласквана и всички ще се нареди, няма да се плашиш! Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами! :super:

Има ли причина да не се споменава реферндума в Херсон, който бе беше зачетен от руZнаците , и за нарушаването на конституцията на руZия? Ще повторя още веднъж - не разбирам защо едни референдуми важат, а други не :) повече старание моля те че станеш за смях. Ох така де аз ще изляза пак виновен че не се справяш . 

Късна дробонарезка 

преди 17 часа, nnnkjkklllk; написа:

В московията е събран отпадъка, уродлив на планетата. 🤬 Борбата за свобода и независимост на украинците датира на повече от 200 години, но сега е момента да бъде извоювана. На тези земи мир скоро няма да има. Украйна ще се превърне в нов Израел..., силно милитализирана и възходящо развиваща се икономически.

Московските, крепостни ще гледат през телената ограда и ще подсмърчат гладни във ватенките си.

Слава на Украйна!

ice_screenshot_20251229-133136.png.9f2a80af779cd39effc9cb0de6bbd2be.png

RaYT6.jpg.c8bb5880a865004aab9564ebd665e60f.jpg

Моята прогноза е, че ще има мир с граница река Днепър през 2027 година. Русия ще плати на Украйна за възстановяването й със замразените активи. Украйна ще бъде задължена да бъде неутрална държава, но без ограничения на армията й. Ще получи гаранции ит САЩ и някои европейски страни, за да не бъде нападана от руската армия. Русия ще се откаже от територията западно от Днепър. Ще започне разработване на ресурсите в новите и старите териотории съвместно със САЩ. Ще бъде дадена амнистия на всички военнопрестъпници в тази война.

3-ка възпитаници на московските гей-клубове, минали през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск загряват за ГОЛЕМИЯ размер помощ от Червения кръст в пещ ;)

Героят на вечерта

Верно ли другаря Poo-tin  бил подписал указа за резервисти да пазят специалните  обекти :) Да не се чакат от специални фойерверки? 

...абе...

...вие му се смеете на агата...кристи...

...ама аз-няма...

...не е смешно...щот' е тъжно...

,,...Ще проодам последнаата си риииза..."

...да и удължат ръкавите и да му ги вържат на гърба...

преди 41 минути, Bubbles написа:

Ми освен укропитеците на своя глава да са се пробвали...
...или викаш руснаците сами да са го направили?
Кой знае.

...мими...6...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.