Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

След като в последните години бием такива отборчета от типа на Люксембург,Лихтенщайн и т.н. все с по 1 гол и с 300 зора, 3:0 ми се струва добър резултат. Не мога да ви разбера какво сте ревнали всички...Добре,бием ги с 7:0 - какво се променя? Не се хващайте за дреболиите - с колко гола ще бием Люксембург. Яд ме е,че ако бяха изгонили некадърника Стоичков още преди квалификациите,сега щяхме да сме на някое от първите 2 места в групата...

Не смятам, че Стоичков беше причината за слабата игра на националния отбор. Като гледам няма никаква разлика в играта от преди и сега. Стоичков стана изкупителна жертва, както ще стане и Пенев след квалификациите. Просто някои хора не могат да разберат, че такива са ни възможностите в момента. И както са казали хората - "На крива ракета и космоса и пречи"!

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Трябваше да вкарат повече , имаме минимален шанс , но головата разлика ще е от голямо значение , а нашата не е толкова добра .

наистина пропиляхме много положения!но както каза и коментаторът-щом има положения,значи все пак се създават тези положения-значи всичко е наред.ами то ако срещу тези не създадем положения срещу кой?като цяло показахме добра игра-но ме е яд за положенията-можехме да вдигнем малко головата си разлика.трябваше,трябваше Стойчков по-рано да си тръгне-това равенство тук в Софиа още ни тежи!

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

...Не се хващайте за дреболиите - с колко гола ще бием Люксембург...

Не мисля, че това са дреболии, тъкмо напротив - твърде често точно малките камъчета обръщат колата.

наистина пропиляхме много положения!но както каза и коментаторът-щом има положения,значи все пак се създават тези положения-значи всичко е наред.ами то ако срещу тези не създадем положения срещу кой?като цяло показахме добра игра-но ме е яд за положенията-можехме да вдигнем малко головата си разлика.трябваше,трябваше Стойчков по-рано да си тръгне-това равенство тук в Софиа още ни тежи!

Мое лично мнение, но с тази игра загубата насред Тирана ни е в кърпа вързана ( дано да не съм прав, но като гледам снощи холандците как се измъчиха...).

И тогава кой ще е виновен?

Мое лично мнение, но с тази игра загубата насред Тирана ни е в кърпа вързана ( дано да не съм прав, но като гледам снощи холандците как се измъчиха...).

И тогава кой ще е виновен?

изкрено се надявам да не стане така.снощи предполагам че Холандия просто е подценила съперника и от там са дошли и проблемите й!сега поне наще ще знаят че няма да ни е лесно там и ще могат да се мотивират.аз пък силно вярвам че ще ги бием.с 1-0 но ще ги бием. cool.gif

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Не смятам, че Стоичков беше причината за слабата игра на националния отбор. Като гледам няма никаква разлика в играта от преди и сега. Стоичков стана изкупителна жертва, както ще стане и Пенев след квалификациите. Просто някои хора не могат да разберат, че такива са ни възможностите в момента. И както са казали хората - "На крива ракета и космоса и пречи"!

Виж на кое място са Селта в момента и прочети все по-сериозните слухове за изгонването на Ицето от там...Не мога да разбера защо някои хора продължават да го защитават. Голям футболист беше,но за треньор просто не става.Това е истината. И промяна в играта на националите има,и то голяма! Срещу Холандия играхме като равен с равен,с много грамотна и организирана игра. При Стоичков това го нямаше - там системата беше "ритайте напред към Бербатов,пък каквото стане."Срещу Холандия ни закопа една индивидуална грешка на Иванков,ако не беше тя,можеше дори да си тръгнем с победа. Не мисля,че има някой,който може да каже,че Холандия са ни надиграли... Хубаво е да бъдем критични,но не и прекалено критични.Ако бяхме стартирали с чичо ви Пенчо квалификациите,сега щеше да е друго класирането. Убеден съм в това.

Те и Литекс правят много положения ама като не вкарат кво става ?? Иначе Албанците просто се затварят и се бранят мъжки не , че някои ги подценява . В Тирана няма да е лесно , нито пък в Любляна , не знам защо Словенците ги взехме за аутсайдъри . Вярно бихме ги с класически резултат , но тогава те просто не играха .

Виж на кое място са Селта в момента и прочети все по-сериозните слухове за изгонването на Ицето от там...Не мога да разбера защо някои хора продължават да го защитават. Голям футболист беше,но за треньор просто не става.Това е истината.

Не можеш да смениш треньора на един "закъсал" отбор и да си мислиш че работата ще тръгне по вода :). А пък при Селта какъвто отбора - такива и играчите. biggrin.gif

Ясно. Ицата е велик треньор. Капело,Фъргюсън и Венгер ряпа да ядат пред него. Ок,съгласих се. biggrin.gif

Ясно. Ицата е велик треньор. Капело,Фъргюсън и Венгер ряпа да ядат пред него. Ок,съгласих се. biggrin.gif

Ти сега недей да изопъчаваш думите ми. Аз за тези треньори нищо лошо не съм казал. Мисълта ми беше следната - защо трябва да се обвинява треньора, при условие че е "очевадно", че просто нямаме достатъчно добри играчи. И както казах и в една друга тема -

Според мен и Господ да сложат на треньорския пост, едва ли ще се класираме за това европейско. Не че се съмнявам в треньорските способности на Пената, ама такива са ни възможностите в момента, така че да не си даваме напразни надежди, а да погледнем реално на нещата. Просто футболистите ни не са на нужното ниво (с малки изключения разбира се). Можем да се надяваме единствено на късмет и добро стечение на обстоятелствата.

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

То че футболистите не са на нужното ниво,е ясно. Но когато към това добавим и един некадърен и нагъл треньор,вече става страшно...Това искам да ти кажа - че с Пената начело още от началото на квалификациите бихме имали много по-големи шансове,отколкото при Стоичков.

Ти сега недей да изопъчаваш думите ми. Аз за тези треньори нищо лошо не съм казал. Мисълта ми беше следната - защо трябва да се обвинява треньора, при условие че е "очевадно", че просто нямаме достатъчно добри играчи. И както казах и в една друга тема -

Какъв треньор е,ако не може да мотивира играчите ми кажи???

Какъв треньор е,ако не може да мотивира играчите ми кажи???

Въпросът е много сложен - от една страна точно треньорът е този, който трябва да е в час с всичко, включително и със сметките при игра в група и т.н, защото футболистите принципно не се отличават с кой знае какви математически способности. Но това са все прекалено сложни и за Димитър Пенев неща. То не знам и кое не е сложно за него, а и едва ли при националния ни отбор може да се говори за някаква тактика, защото Пенев се опитва да прилага схеми от края на 60-те години, които е виждал и играл в Локомотив София. Да си треньор е много лесно на думи когато е свързано с обещания и много трудно след издънка, особено пък поредната.

От друга страна, дали е нужно на възрастни хора да се обяснява за какво играят, защо треньорът или който и да е трябва да мотивира играчите? Участието им в клубните отбори е 100% работа, също както работят обущари, миньори или счетоводители; участието им в националния отбор е въпрос на чест и доста перспективно поле за изява пред чужди съгледвачи. Е, трябва ли да бъдат мотивирани, че да си гледат работата, след като при класиране ще има куфари с пари?

Ами явно трябва.Ние сме Българи и не играем за честа на страната а разхождаме фланелките по игрището.

Истината е , че аз бях най-добрия варянт за селекционер , но отказах :)

Истината е , че аз бях най-добрия варянт за селекционер , но отказах :P

Ти се научи първо да пишеш правилно.

То се е видяло,че тези футболисти ще гледат всички първенства по телевизията.Ще си останем още дълго време спаринг партньори на сериозните отбори в квалификациите...

Някои може ли да каже каде да намеря мача България-Холандия

п.с Има го в демоноид но от там не върви

Истината е , че аз бях най-добрия варянт за селекционер , но отказах :whist:

да бе сега и на мен ми предложиха! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ПАРАДОКС - АВСТРИЙЦИТЕ С ПОДПИСКА СРЕЩУ УЧАСТИЕТО НА АВСТРИЯ НА ЕВРО 2008

photo_verybig_22714.jpg

Докато мечтата на почти всеки футболен привърженик на Стария континент е неговата страна да участва на световно или европейско първенство, почитателите на играта в Австрия направиха подписка, в която се настоява националният им тим да бъде спрян от участие на Евро 2008.

Австрия и Швейцария са домакини на Европейското първенство през следващото лято и като такива получават сигурно право на участие, феновете в родината на валсовете и Моцарт обаче смятат, че тимът име е твърде слаб и ще им донесе единствено неприятни емоции с участието си на големия футболен форум.

Повече от 4000 привърженици в Австрия са се разписали в специална подписката на сайта www.rueckgrat.cc, като са пуснали в продажба и тениски в подкрепа на неучастието на страната на Евро 2008.

„Това не е критика към играчи или треньори, ние просто казваме, че начинът, по който Австрия играе, е обиден за нас и за всеки фен, който естетически разбира играта”, обяснява Михаел Краес, който е един от четиримата инициатори на странната кампания.

gong.bg

Да вземем и ние да направим такава подписка, че не ми се мисли ако по чудо се класираме и се паднем с "шведците" - както ги нарича Стратега. :clap:

Да вземем и ние да направим такава подписка, че не ми се мисли ако по чудо се класираме и се паднем с "шведците" - както ги нарича Стратега. :clap:

А и "нямаме среден" пак думи на Стратега.

Аз си помислих същото след като цитирах новината,но се отказах.Бербатов беше прав...ако се класираме(което е малко вероятно)ще ни напълнят кошницата...

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Адриан Муту: Мразя българите

Звездата на румънския национален отбор по футбол Адриан Муту за пореден път демонстрира пренебрежително и дори злобно отношение по адрес на България. "Не искам. Защо? Защото много ви мразя вас, българите", процеди футболистът на Фиорентина Муту в отговор на опит на пратеника на "Тема Спорт" в Констанца да го уговори за интервю.

Източник:sportal

Адриан Муту: Мразя българите

Звездата на румънския национален отбор по футбол Адриан Муту за пореден път демонстрира пренебрежително и дори злобно отношение по адрес на България. "Не искам. Защо? Защото много ви мразя вас, българите", процеди футболистът на Фиорентина Муту в отговор на опит на пратеника на "Тема Спорт" в Констанца да го уговори за интервю.

Източник:sportal

ето на този мога да му кажа само едно-много поздрави на майка ти! biggrin.gif

с уважение:Бобсън

Е какво бе, вие да не обичате всички народи. Изказва мнение.

Аз примерно мразя адски много маляките. Имам си причини. Друг може да ги обича.

Ако има ГърчУля, да не се обиждат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.