Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Верно с това футболно светило Донадони, което реди отбора според вестниците (за справка извика Дел Пиеро като само го игнорираше, 2-рия мач с мамалигите го призоваха Пиеро да е титуляр и Де Роси и ги пусна ! ФАКТ! след това го призоваха да пусне Касано с Франция.... отново ФАКТ) е какво остана ... да се надявам Арагонес да е по-голям тактик от Гадзета дело спорт biggrin.gif

Иначе топка е адидас е ... всичко става, а и аз лично не мисля, че евентуална победа ще е лека ... просто нещо подобно на мача с шведите, но да се надяваме с Пуйол в игра :rolleyes:

А и разбира се на всеки голям форум било то ЕП или СП Испания винаги са слагани за фаворит, което е утежнявало работата, а сега повечето са захласнати по Холандия на Бастен и Португалия на Сколари и напрежението не е ескалирало чак до критичната точка, което ще е допълнителен + ...

Важното е да има бира и Диема +

А днес бих прогнозирал победа за резервите на Испания с 2:0 и Х на шведи и руснаци

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ех, тоя ван Бастен е суперидиот. Как можа да не се възпозлва от правото си да изхвърли мръсните жабари ?!!?!?!

Друг път идиот...добре си биха и в този мач!

Точно така се прави...биеш всичко на ред!

Верно с това футболно светило Донадони, което реди отбора според вестниците (за справка извика Дел Пиеро като само го игнорираше, 2-рия мач с мамалигите го призоваха Пиеро да е титуляр и Де Роси и ги пусна ! ФАКТ! след това го призоваха да пусне Касано с Франция.... отново ФАКТ) е какво остана ... да се надявам Арагонес да е по-голям тактик от Гадзета дело спорт biggrin.gif

Иначе топка е адидас е ... всичко става, а и аз лично не мисля, че евентуална победа ще е лека ... просто нещо подобно на мача с шведите, но да се надяваме с Пуйол в игра :rolleyes:

А и разбира се на всеки голям форум било то ЕП или СП Испания винаги са слагани за фаворит, което е утежнявало работата, а сега повечето са захласнати по Холандия на Бастен и Португалия на Сколари и напрежението не е ескалирало чак до критичната точка, което ще е допълнителен + ...

Важното е да има бира и Диема +

А днес бих прогнозирал победа за резервите на Испания с 2:0 и Х на шведи и руснаци

Мда! Този път Испания са в изгодна позиция ,особено след като Донадони нещо го няма като треньор. Аз лично се надявам Испания да стигне до финал с Холандия и ще е най - големия празник за футбола tongue.gif

Тук пък аз мисля,че Швеция без Ибрахимович са пътници.Ако го няма Русия си взима 3-те точки.

В другия мач ще е изненада,ако Испания не победи Гърция...но Ото Рехагел няма да се остави да паднат - той все пак ще гледа да си заслужи парите,дето има да ги взима до Юли 2010-та-очакват от него да ги класира и на още едно световно!

...Аз лично се надявам Испания да стигне до финал с Холандия и ще е най - големия празник за футбола...

Нещо ми изчезна някъде схемата на елиминациите и не съм сигурен в момента дали практически е възможен такъв финал, но дори и да е, то не ми ся вярва да се стигне до него - първенец се става с прагматизъм, а не с игра за публиката. Затова и предполагам, че шампион ще стане някой грозно играещ отбор, всъщност почти всички са такива.

На мен ми е почти все едно кой ще стане първенец, но в отсъствието на Англия от финалите е съвсем нормално да симпатизирам на играещите най-сходен футбол - холандци и испанци, пък и мнозина от тях все пак играят на Острова.

П.П. Прогноза няма да давам днес, така и не познах нищо до тук.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

хо хо хо...

айде братушкитеееееееееееееееееееее...

смачкайте ги тия, дет ни бият винаги баси...

хаха...

иначе ако продължи така играта, шведите ако паднат с по-малко от 2 гола разлика трябва да черпят яко...

Братушките замалко да вкарат още голове... такива положения изпуснаха, че не можех да повярвам.

Нещо ми изчезна някъде схемата на елиминациите и не съм сигурен в момента дали практически е възможен такъв финал, но дори и да е, то не ми ся вярва да се стигне до него - първенец се става с прагматизъм, а не с игра за публиката. Затова и предполагам, че шампион ще стане някой грозно играещ отбор, всъщност почти всички са такива.

На мен ми е почти все едно кой ще стане първенец, но в отсъствието на Англия от финалите е съвсем нормално да симпатизирам на играещите най-сходен футбол - холандци и испанци, пък и мнозина от тях все пак играят на Острова.

Ми това ще се определи още от мача Италия : Испания . Факт Испания винаги са тръгвали гръмко! Факт Италия винаги трудно излиза от групите и после са доста далеч. Мисля че този мач ще бъде мача на истината ;)

Не знам какво ше стане,но искам Испанците да ги размажат.Тия калитари италинците не заслужават да продължът напред

Испания и Холандия ще играят 1/2 финал ... ако разбира се и 2-та отбора се класират :scared:

Просто УЕФА тази година реши, че не е хубаво да има повторение на финала отпреди 4 години на 2 отбора, които са били в една група

А иначе швабите днес добре се държат ...

Португалците сами се изкараха от турнира. Защитата ги провали при статичните положения, а атаката презцялото време правеше безумни неща - удари отдалеч и центрирания, които нямаше как да им донесат удпех. Просто с такава игра не можеш да победиш. Малко ме е яд. Не ги искам тия Шваби на полуфинал, а още по-малко на финал.

Ужасна защита на португалците...Просто нямаше как да се класират на полуфиналите с тази рехава отбрана. А германците са си лисици,и се възползват и от минимум положения...

Много се разочаровах от играта на Португалия.Германците си спечелиха полуфинала и то заслужено sad.gif

Много съм доволен от резултата, отпадна отборът с най-многото симуланти. Роналдо отново се изложи в престараването си - ако изобщо имаше някакъв контакт с немския футболист, то бе чукване по левия крак на португалеца, той майсторски се простря и обра шумните благопожелания на комшиите (и моите), огледа се дали падането му е привлякло съдията и ентусиазирано се хвана за ... погрешния крак. Нищо ново, свикнали сме с това.

Не че германците са в добра форма, напротив, но са поизостанали с артистичните умения.

Мисля, че трябваше да се свири нарушение в атака при гола на Балак.

Де късмет довечера турците да обърнат хърватите...

Поредния крах на Роналдо във важен мач . Изключително съм доволен :)

Злобари такива,какво против имате човечеца Роналдо?

В интерес на истината Португалия бяха плачевни с тая игра.Не може толкова техничен отбор като техния да играе с високи топки и центрирания и удари от 30 метра.

Заслужиха си отпадането,макар,че за мен германците играят антифутбол.

Ще ги видим докъде ще стигнат...

Силно се надявам хърватите да отупат турците,и на полуфинала ще срещнат Германия. А Славен Билич вече доказа,че знае как се побеждават немци...Не бих имал нищо против да видя Хърватска на финал... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.