Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

F-Secure - въпроси, проблеми, мнения

Featured Replies

Иска да каже ръчно сканиране на файлове ли?Не го разбрах!!!

не, не ръчно сканиране. Когато открие вирус F-Secure автоматично го слага в карантината. Предполагам иска да го пита. Мисля, че имаше настройка в реалновремевия модул, ама как беше точно - виж го ти (май беше Always Ask My) . Що се отнася при санирането от контекстното меню (пък и при другите видове скан) на клипа на @nikksi се вижда идеално опцията:

- Automatic cleaning (recomended)

- I want to decide item by item

• Отговори 641
  • Прегледи 102,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.lekarstvo.com/help_support.html Виж тук, има за почти всички антивирусни.   И в официалният им сайт, има такова приложение. https://www.f-secure.com/en/web/home_global/support-tools

• F-Secure Uninstallation tool    

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules mihnev_sz

Публикувани изображения

не, не ръчно сканиране. Когато открие вирус F-Secure автоматично го слага в карантината. Предполагам иска да го пита. Мисля, че имаше настройка в реалновремевия модул, ама как беше точно - виж го ти (май беше Always Ask My) . Що се отнася при санирането от контекстното меню (пък и при другите видове скан) на клипа на @nikksi се вижда идеално опцията:

Има опция да пита и изпълнява което му кажеш. В клипа се вижда при сканиране от контекстното меню,че имам прозорец със заразите и променям действието

О,да има.Тя си е настроена автоматично,но може да си настроиш да те пита за всичко.Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Има опция да пита и изпълнява което му кажеш. В клипа се вижда при сканиране от контекстното меню,че имам прозорец със заразите и променям действието

Да де, за това говоря, но и real-time scanning има настройка Ето:

Публикувано изображение

Стефчо ,защо DeepGuard-a блокира обновяването?Дали е от това че има проблем с 64 бит-овя Windows 7 ,или има bugg?

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Публикувано изображение

Да, това бях го видял. Но те пита само "да го изтрия, да го вкарам в карантината или да го излекувам", няма опция за пренебрегване (Ignore)

Да и при сканиране от контекстното меню. Извини ме не съм прочел постовете. Гледах една фантастика и малко съм изтръпнал Публикувано изображение

Да, това бях го видял. Но те пита само "да го изтрия, да го вкарам в карантината или да го излекувам", няма опция за пренебрегване (Ignore)

Не е ли това

Публикувано изображение

Не е ли това

Не, не е това - това пак е сканиране от контекстното меню, но не и от реал тайм защитата...

• 4 седмици по-късно...

Какво мислиш за програмата? Готина е нали? Като и добавиш безплатен лицен до юли 2011 :biggrin:

Супер е програмата, като я сравнявам с FIS 2011, като се има в предвид, че имам и опит с нея, щото съм и фен и съм я ползвал доста мога да кажа, че FIS CSTP e по яка от FIS 2011( пък и нали това е целта) и модулите Brousing Protection, Web Page Filter- родителския контрол са много по-добре организирани и отделени в меню Online Safety . Тоя F-Secure Lounch Pad (подписа ми) много ми допада също. Засега се държи стабилно.... Като лекота и работа (детекция, производителност, натоварване) не мога да направя разлика с FIS 2011, но с две думи: Очарован съм..... И ти благодаря, че ти ми я показа..., а е била пред очите ми.... и 6 месеца лиценз - просто пирфектно...Публикувано изображение

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

.... И ти благодаря, че ти ми я показа..., а е била пред очите ми.... и 6 месеца лиценз - просто пирфектно...Публикувано изображение

Заедно да благодарим на Wankata той даде промото,и благодарение на него оня ден като преглеждах промоциите попаднах на нея. Ами работи си :biggrin:

Да не забравяме, че е BETA и не е точно промоция, всеки да ползва на собсвтена отговорност....Публикувано изображение

БЕТА за версия 2010 :ph34r: Според мене си струва да се ползва.

Аз имам въпрос относно три антивирусни ! F-Secure,Bitdefender и GData. Тия тримцата да не би да са си вързали гащите, защото гледам във вурустотал и трите едновременно засичат едно и също нещо, че и номерацията една и съща.

Аз имам въпрос относно три антивирусни !

F-Secure,Bitdefender и GData.

Тия тримцата да не би да са си вързали гащите, защото гледам във вурустотал и трите едновременно засичат едно и също нещо, че и номерацията една и съща.

И 3-те ползват енджина и вирусните дефиниции на Bitdefender.

И 3-те ползват енджина и вирусните дефиниции на Bitdefender.

G Data ползва енжина на Аvast и BitDefender.Само ,че има и свои дефинции ....и за това има най-здраво засичане.

G Data ползва енжина на Аvast и BitDefender.Само ,че има и свои дефинции ....и за това има най-здраво засичане.

+1

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

http://www.f-secure.com/en/web/home_global/news-info/product-news-offers/view/story/259243/F-Secure%20wins%20AV-Comparative%27s%20Whole%20Product%20Dynamic%20Test

Ползвам F-Secure от почти година и съм доволен. Преди не бях и чувал за нея но след като я изпробвах не смятам да я сменям.

Редактирано от veli782000 (преглед на промените)

Пакета е отличен, но ако нямаш високи изисквания ще ти върви бавно .

Супер е програмата, като я сравнявам с FIS 2011, като се има в предвид, че имам и опит с нея, щото съм и фен и съм я ползвал доста мога да кажа, че FIS CSTP e по яка от FIS 2011( пък и нали това е целта) и модулите Brousing Protection, Web Page Filter- родителския контрол са много по-добре организирани и отделени в меню Online Safety . Тоя F-Secure Lounch Pad (подписа ми) много ми допада също. Засега се държи стабилно.... Като лекота и работа (детекция, производителност, натоварване) не мога да направя разлика с FIS 2011, но с две думи: Очарован съм..... И ти благодаря, че ти ми я показа..., а е била пред очите ми.... и 6 месеца лиценз - просто пирфектно...Публикувано изображение

Къде е тая промо, че недоскив?

Къде е тая промо, че недоскив?

Ако решиш да я пробваш би ли проверил при теб как е едно нещо:

При мен от време на време спира да се ъпдейтва- и изписва съобшение : "Automatic Update Malfunction" и цялата програма става неадекватна- губят и се някои от опциите, някои менюта стават неактивни.Оправя се само след рестарт на цялата машина. Ето я и грешката:

Публикувано изображение

Провери при теб как е, ако я сложиш и сподели.

Искам да проверя също и сървъра за ъпдейт който ползва F-Secure TP дали е същия, който ползва и FIS 2011. Някой с FIS 2011 mоже ли да провери.

-намира се в меню Downloads в настройките. Ето го сървара на Technology Preview:

Публикувано изображение

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

F-SECURE TECHNOLOGY PREVIEW 2011 - RELEASE 26 http://www.f-secure.com/en_EMEA-Labs/beta-programs/home-users-beta/fstp/

Read - http://download.f-secure.com/beta/fstp/releasenotes.rtf

Ползвах предната 24 версия - тази някой ползва ли я?

По въпроса за сървара

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да- с нея съм. Автоматично се обнови от 24 към 26. Вече има само една икона в трея - но още ще я дообмислят - какво да има с десен бутон в/у нея и пр.. Направили са подобрения в DeepGward-a и съвместимости с някои известни игри. Работят здраво, а аз доколкото зависи от мен им помагам- пратих за версия 24 рапорт за бъг( скапваше се нещо връзката и със сървара докато работи и ставаше not responding), свързаха се с мен, генерирах и им изпратих доклаd от Support Tool , извиниха се и във верси 26 нямам този проблем... Все по-доволен съм.....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.