Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Момчета как бихте реагирали?

Featured Replies

Здравейте! Представете си следната ситуация:

Излизате с дадено момиче и с течение на времето се сближавате и си ставате близки. Времето прекарано заедно Ви е приятно. Имате си общи теми на разговор, интереси и т.н. И идва момент в който неочаквано момичето развива чувства към Вас и си признава, че изпитва нещо от доста време, но Вие на този етап не изпитвате същите "романтични" чувства и да речем отрязвате момичето,  но се разбирате да запазите приятелски отношения. Минават 1-2 месеца в които не сте се чували заради създалата се неудобна ситуация между Вас двамата и  поради факта, че момичето държи на Вас и не желае да Ви губи като приятел, тъй като все пак по-рано вече сте се били сближили и сте заемили част от живота на момичето Ви пише за да излезете да речем някъде на разходка, тъй като не сте се виждали отдавна. И въпросът ми е как бихте реагирали? Бихте ли излезнали с нея и бихте ли продължили да поддържате контакт с даденото момиче? Бихте ли си запазили досегашните отношения, които сте си изградили? 

преди 4 часа, Ivet.Ivanova написа:

Здравейте! Представете си следната ситуация:

Излизате с дадено момиче и с течение на времето се сближавате и си ставате близки. Времето прекарано заедно Ви е приятно. Имате си общи теми на разговор, интереси и т.н. И идва момент в който неочаквано момичето развива чувства към Вас и си признава, че изпитва нещо от доста време, но Вие на този етап не изпитвате същите "романтични" чувства и да речем отрязвате момичето,  но се разбирате да запазите приятелски отношения. Минават 1-2 месеца в които не сте се чували заради създалата се неудобна ситуация между Вас двамата и  поради факта, че момичето държи на Вас и не желае да Ви губи като приятел, тъй като все пак по-рано вече сте се били сближили и сте заемили част от живота на момичето Ви пише за да излезете да речем някъде на разходка, тъй като не сте се виждали отдавна. И въпросът ми е как бихте реагирали? Бихте ли излезнали с нея и бихте ли продължили да поддържате контакт с даденото момиче? Бихте ли си запазили досегашните отношения, които сте си изградили? 

По любовните въпроси и "гушкането" форумът си има ГУРО - Белгиеца ( степен, по висока от професор). Темата Ви предполагам ще бъде забелязана от Негово Величество и ще получите адекватен отговор. Коментари писани от други форумци, смятам че не биха Ви били много полезни за реалната обстановка.

Ivet.Ivanovaтова е въпрос, на  който  ти лично трябва да си отговориш. В края на краищата нищо не ти пречи да излезете, да видиш как ще продължат отношенията ви и ако не ти изнася, ги прекратяваш или се отдръпваш.

Според мен романтичните чуства възникват или от пръв поглед или след хубавите моменти, който сте изпитали заедно. Щом до сега не си се запалил, не вярвам да стане нататък. По мое мнение трябва да бъдеш честен с момичето и ако иска да стисне зъби и да останете приятели, ако не всеки по своя път, защото е извесна старата максима, че между мъж и жена не може да съществува само приятелство. Иначе рано или късно ще се изкушиш да я праснеш и тогава ще стане по-сложно.

""Иначе рано или късно ще се изкушиш да я праснеш и тогава ще стане по-сложно."'

Рано или късно се стига до такова решение. Този път не ни се наложи намесата на ГУРУТО, който беше преди малко в темата, което значи, че си дал верен отговор!

преди 8 часа, Ivet.Ivanova написа:

Бихте ли си запазили досегашните отношения, които сте си изградили? 

А що забрави да кажеш дали има полови сношения в тези отношения?

Значи си жена , която пита как биха постъпили момчетата? Но тъй като си момиче което излиза с момиче и има цугцванг положение нещата са съвсем различни.Как би постъпило момче с момиче е съвсем различна игра.
А ако ти си тази която ще го търси ми се струва че  няма чувства към теб щом преди не е имал такива

• Автор
преди 19 минути, Белгиеца написа:

А що забрави да кажеш дали има полови сношения в тези отношения?

Не е имало :)

Я кажи сега истината , ще го търсиш за да го коткаш да ти става гадже ? Приятели в тийн възраст сигурно имаш много та не си умрела специално този ми ти присмехулко да ти е приятел.
Не съм ли прав?

• Автор
преди 52 минути, profan4o написа:

Според мен романтичните чуства възникват или от пръв поглед или след хубавите моменти, който сте изпитали заедно. Щом до сега не си се запалил, не вярвам да стане нататък. По мое мнение трябва да бъдеш честен с момичето и ако иска да стисне зъби и да останете приятели, ако не всеки по своя път, защото е извесна старата максима, че между мъж и жена не може да съществува само приятелство. Иначе рано или късно ще се изкушиш да я праснеш и тогава ще стане по-сложно.

Грешката ми беше, че под въздействие на чувствата сгреших и започнах да говоря на тема "чувства", но осъзнавам, че беше прекалено рано или по-точно не му беше времето и мястото за този разговор и сега естествено съжалявам. Целта ми не беше да го губя. Наистина не ми е безразличен. Приела съм факта, че не е изпитал същото което съм изпитала и аз, но не мога да приема факта да го изгубя като личност и част от живота ми. Иска ми се да запазя приятелството си с него и да продължим да си комуникараме. Смятам, че е по-зряла постъпка от това да си обърнем гръб и никога повече да не си говорим. Все пак не се познаваме от кратко време. Ужасно е да губиш някой, който считаш и чувстваш за близък и някой, който заема частица от живота Ви по един или друг начин. Не говоря дали ще ми е гадже или не. Зная, че на сила не мога да накарам някой да се влюби в мен, но искам да спася приятелството ни. Предполагам, че му е неловко и неудобно от това което се случи и желая да му обясня, че няма смисъл това да бъде така. Не знам до колко е важно, но утре има рожден ден и не знам как да постъпя. Да за някои сигурно е адски жалко, смешно, ненормално, унизително и още куп други думи, но желаех да прочета Вашите мнения въпреки всичко. Наистина не ми е лесно чувствам се тъжна и безпомощна и желая да направя нещо по въпроса. 

Тук за връзка между жени ли става въпрос или така ми се струва?

Ivet.Ivanova

преди 8 часа, Ivet.Ivanova написа:

Излизате с дадено момиче

Този въпросния има ли си жена/приятелка или си пада по мъже?

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Тук за връзка между жени ли става въпрос или така ми се струва?

Ivet.Ivanova

Този въпросния има ли си жена/приятелка или си пада по мъже?

Не става дума за връзка между жени. Тъй като въпросът ми беше насочен повече към мъжете. Реших да представя дадената ситуация или по-точно да се опитам да Ви въведа в историята.

А по въпроса дали си има приятелка не няма си. А дали си пада по мъже това не ми е известно, но по това което знам отговора ми е не. :D

Не закачай момчето ти емоционална вампирка такава , казал ти е не , няма смисъл да се надяваш на повече.А ако толкоз пък беше лудо влюбена надали щеше да чакаш 1-2 месеца че пак да почнеш с нападките си !

Всеки е различен, та няма как да ти кажем какво мисли ТОЙ. От твоя гледна точка е по-добре да се отдръпнеш, защото само ще страдаш, че сте близки, но не и заедно. 

преди 1 час, Ivet.Ivanova написа:

Грешката ми беше, че под въздействие на чувствата сгреших и започнах да говоря на тема "чувства", но осъзнавам, че беше прекалено рано или по-точно не му беше времето и мястото за този разговор и сега естествено съжалявам. Целта ми не беше да го губя. Наистина не ми е безразличен. Приела съм факта, че не е изпитал същото което съм изпитала и аз, но не мога да приема факта да го изгубя като личност и част от живота ми. Иска ми се да запазя приятелството си с него и да продължим да си комуникараме. Смятам, че е по-зряла постъпка от това да си обърнем гръб и никога повече да не си говорим. Все пак не се познаваме от кратко време. Ужасно е да губиш някой, който считаш и чувстваш за близък и някой, който заема частица от живота Ви по един или друг начин. Не говоря дали ще ми е гадже или не. Зная, че на сила не мога да накарам някой да се влюби в мен, но искам да спася приятелството ни. Предполагам, че му е неловко и неудобно от това което се случи и желая да му обясня, че няма смисъл това да бъде така. Не знам до колко е важно, но утре има рожден ден и не знам как да постъпя. Да за някои сигурно е адски жалко, смешно, ненормално, унизително и още куп други думи, но желаех да прочета Вашите мнения въпреки всичко. Наистина не ми е лесно чувствам се тъжна и безпомощна и желая да направя нещо по въпроса. 

Пак според мен единствения щастлив край е от четирма души: Ти, той и вашите гаджета. Тогава нещата ще станат без болка.

Няма гаранция как би реагирал той, но да кажем сте колеги и в един прекрасен ден той/тя ти каже, че изпитва нещо - от следващия ден вече няма да сте колеги ли?

Хората имат уста, ръце - могат да говорят и да пишат (поне се предполага, че могат) - така, че сядате и се разбирате.

преди 1 час, Ivet.Ivanova написа:

Грешката ми беше, че под въздействие на чувствата сгреших и започнах да говоря на тема "чувства", но осъзнавам, че беше прекалено рано или по-точно не му беше времето и мястото за този разговор и сега естествено съжалявам.

Ами ти си влюбена в него.
Знам че на теб ти върши работа да сте си уж само приятели и да можеш да се срещаш с него и да си ходите насам натам, заради удоволствието просто да си до него и да сте заедно. То онова другото удоволствие така и така продължава само няколко минути и е  много повече важно за мъжете, отколкото ви е важно на вас жените. Докато разговорите и разходките продължават с часове. Та на практика ти ще си печелившата страна в това надхитряне, ако той се хване на въдицата да ти прави кеф на теб да прекарвате време заедно. Каквото и да му обещаваш, ти ще си го обичаш и ще си на седмото небе от щастие че сте заедно и си говорите.
Ами съпруг и съпруга какво правят заедно през денонощието, а ?
Особено събота и неделя, когато са си вкъщи.
Ами говорят си, обядват заедно, вечерят заедно, ходят на театър заедно, обсъждат си разни работи заедно, помагат си за това онова и вечер преди да си легнат, малко се поизпоти господинът върху жена му. Което му действа като приспивателно, спи като къпан после.
Та сега се опитваш да си вземеш с хитрост възможно повече прекарано време с него, за твой личен кеф. Ами хубаво, действай кани го и така. Нищо не губиш, само можеш да спечелиш да получаваш приятно прекарани моменти с него. Покани го направо да отидете цял ден на екскурзия до някой друг град, щото сама жена не става да скиташ на непознати места. Па ако успееш да го накараш да отидете на излет някъде из планина някоя, ехеее ... току виж горе на високо на чист въздух вземеш та успееш да му завъртиш главата. Като сте се поотдалечили от хижата и няма други хора наблизо, направо си го награбваш и си го целуваш и си го галиш без да говориш. Ама си вземи за всеки случай и предпазни средства, да не стане някоя непредвидена беля. Там сред природата може пък и да се "предаде" и да се гушнете ( както си стоите прави). 

Ако има хубаво телце, бих я дръннал на първо четене. Даже е задължително кекс на първа среща за да няма рекламация после. После, ако видя че има потенция и някой на втория етаж, за любов няма да мисля много, даже и не искам щото освен, че любовта трае не повече от година година и половина, тя замъглява и съзнанието и пречи на човек да взима адекватни решения.

преди 15 часа, Ivet.Ivanova написа:

....и желая да направя нещо по въпроса. 

заплаши го, че ако продължава да се прави на разсеян, ще започнеш да го тормозиш и малтретираш - систематично: ще го напръскаш с водно пистолетче, друг път ще спукаш балон зад гърба му, ще му настъпиш обувката, ще му пишеш тъпи вицове у фейса, разни такива.

• 1 месец по-късно...

Или той е гей или момичето е грозно. Друг вариант просто не виждам. Кога се е случвало мъжкия пол да откаже на нещо, което се случва само по скрити камери, филми или веднъж на хилядолетие. Момичетата са винаги пасивни освен ако е някой мега Чад. Гига Чад!

преди 11 минути, Кевин Самуелс написа:

Или той е гей или момичето е грозно

грозни момичета няма . Или момчето е срамежлив или просто не му става като види момиче .

Аз съм на 32 бих изчукал 52 годишна какъв е проблема ?

преди 6 часа, adersa написа:

грозни момичета няма . Или момчето е срамежлив или просто не му става като види момиче .

Аз съм на 32 бих изчукал 52 годишна какъв е проблема ?

Ето ти я, действай:

%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.