Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конкурс: Най-добър аватар

Featured Replies

Хубавото си е хубаво :P (виж как съм гласувал :P ) Честито на победителката :rolleyes:

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Отговори 229
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честито и от мен !

Лице излъчващо нежност,спокойствие и увереност ! Публикувано изображение

П.П. Поздрави за pocketrocket,познал точно първото и второ място !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Честито и от мен на победителката и както е казал KiriL Cox хубавото си е хубаво ;)

Честито и от мен !

Лице излъчващо нежност,спокойствие и увереност ! Публикувано изображение

П.П. Поздрави за pocketrocket,познал точно първото и второ място !

Хе-хе , аз съм машина Публикувано изображение само ostavime ми е избягал с едно място :angry:

Я да се направи ревизия да гласовете .... веднага ;)

Честито Габриела :baby:

Честито на всички :angry::baby:;);)

Ееееееееее, наистина много благодаря на всички. Как да почерпя всички само не знам.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Айде на победителката и на всички в "челото" - честито! Ще пия по едмо-две -три за вас довечера. :questions:

Габи, зимата ако си идвам у Русе, ще чакам да пием по едно-2-3...нали знаеш, неполята победа не е победа Публикувано изображение

Баси работата - знаех си бе, сичко е предварително решено и вота е манипулиран!!! За ко пропилях толкова държавна пара за агитация поне Фифа да беше изчислил първите 10 - поне да ми се появи и на мен именцето (за протокола поне). Естествено, че се майтапя. Поздравявам Габчо ( я кажи ти явявала ли си се на конкурси за красота?).

Публикувано изображениеПубликувано изображение:)

GABRIELA честито, :) нещо като мис Kaldata се получи :) конкурса е за аватар,а ти много разумно си заложила на своя снимка предвид това как изглеждаш :)

Хехе. Конкурс за красота? Не бих желала да се разхождам по бельо, че и с дрехи, и да ме оглеждат и оценяват.

П.П. Пък и нали знаеш, leo, че на тия конкурси не ходят кой знае колко хубави девойки. :)Публикувано изображение:P

GABRIELA честито, :) нещо като мис Kaldata се получи :) конкурса е за аватар,а ти много разумно си заложила на своя снимка предвид това как изглеждаш :)

Хей, аз само първите два месеца след регистрацията ми в този форум бях със снмка на едно малко коте. Оттогава досега съм все с мои снимки. Не съм се сложила само заради конкурса. А и снимките са си снимки, пикасата си е пикаса, фотошопът и той. Публикувано изображение

Kво става с конкурса за най-хубав подпис? И него май Габи ще го печели... Честито:)

Аз си знаех, че Габи ще спечели така че, честито :yanim:

Честито и на всички в The Big Five Публикувано изображение

Какво дочух за най-хубав подпис? Аз тези дни си мислех за такъв конкурс, понеже не можем да пренебрегнем туко-така подписа Публикувано изображение

Честито, Габи, и от мен! :yanim:

• Автор

Добрем... кефите ме. Конкурс за аватар, мис и мистър Kaldata... чакам още идеи. Нека малко починем и ще направим някое ново конкурсче. :)

В крайна сметка какво спечели GABRIELA? Кажете да знам дали да завиждам... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Вместо да и пише например Потребител тя си е избрала да и пише The Lady in Red.

Добрем... кефите ме.

Конкурс за аватар, мис и мистър Kaldata... чакам още идеи.

Нека малко починем и ще направим някое ново конкурсче. :hush:

Оки ...вече съм подготвен ! Публикувано изображение

Честито на поедителите :P

• Автор

Оки ...вече съм подготвен ! Публикувано изображение

Очаквам предложенията за следващи конкурси на ЛС :nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.