Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конкурс: Най-добър аватар

Featured Replies

Съблякох се, и сложих едно страхотно парче, като пример за това, с какъв аватар бих се състезавала, но ми е изчезнало изображението.

А в конкурса няма да участвам, защото..., абе не искам да си сменям аватара. Смехорания е, ама аз съм си аз.

Вижда се, бе ;)

Публикувано изображение

Аз не съм решила още, има време :wors:

• Отговори 229
  • Прегледи 17,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Съблякох се, и сложих едно страхотно парче, като пример за това, с какъв аватар бих се състезавала, но ми е изчезнало изображението.

А в конкурса няма да участвам, защото..., абе не искам да си сменям аватара. Смехорания е, ама аз съм си аз.

Едит - намерих едно изображение, не същото като в предния ми пост, но със същата идея

Публикувано изображение

Че какво ти е на сегашния аватар? Според мен е подбран с много вкус и от него струи изящество, финес и загадъчност. Та исках да кажа, че ще е смехория ако не участваш с него...

Нещо май няма много желаещи. Погледнато от друга страна обаче - по-малко хора - по-големи шансове за успех :whist:

хах... Само гледайте да няма корупция... Щото иначе квичите за корумпираната държава :) .

Така като гледам, ударили сте го на :rolleyes: в последните две страници. Айде, запишете и моя дзвЕР :yanim: Апропо - картинката с токчетата и прашките е подходяща за една друга тема, според мен. ;) Аз лично отдавам доста голямо значение на избора на аватар.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Така като гледам, ударили сте го на :rolleyes: в последните две страници.

Айде, запишете и моя дзвЕР :yanim:

Апропо - картинката с токчетата и прашките е подходяща за една друга тема, според мен. ;)

Аз лично отдавам доста голямо значение на избора на аватар.

Шефке, ти с какво ще подкупиш? :baby:

Апропо - картинката с токчетата и прашките е подходяща за една друга тема, според мен. :rolleyes:

Аз лично отдавам доста голямо значение на избора на аватар.

Момчетата казаха разсъблечено и се разсъблякох... :)

Ама веднага пак се облякох. Виж ме. :)

А иначе наистина аватара е важен. Като паспортна снимка на ника е. ;)

• Автор

Ми да, този конкурс винаги е бил пропит от коооооооорупция:rolleyes:))))))))

А, какво, защо, как?! :)

И аз ще се запиша с първия си аватар с който започнах в този форум :blink:

Хайде аз да започна с оценките :blink: !

1 място - shefkata

2 място - capnemo

3 място - WhiteHart

Успех на всички ... исках да ви сложа всички на първо място ама правилата не го разрешават !

Тогава и аз ще кажа кои ми харесват досега:

1-во място- Merryl

2-ро място- Hanibal_Lektar

3-то място- Фодор

Абе на всички са хубави,но ако трябва да избирам,тези най-много ми харесват!

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Гласуването не беше ли на 21 януари ?

Не беше, а е Публикувано изображение, но Митака вече е решил, и да се записват още файда няма - това е неговата ранглистаПубликувано изображение

Е, не - за първа година мислех да участвам, но май няма да смогна да се запиша с аватар... тъй както сте почнали Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Да уточня - записването е до 22.00 ч. на 20.01. Гласуването ще става след това в създадена за целта тема. Гласовете, които сте дали тук, са невалидни, запазете си ги за по-късно.

diadia реши ли вече? /Страшни решения имаме да взимаме и голямо мислене му удряме :rolleyes:/ Моля организаторите да ме запишат за участие.

Моля организаторите да ме запишат за участие.

Готово. :rolleyes:

Записани до тук:

Арагорн, Шефката, Капнемо, Диадиа, Емми, Фифа, Фодор, ГошоКара, ХайдукПикасо, Ханибал, Минков, Мерил,ПетьоСтоянов, УайтХарт.

А, а, а, а ... ми мойто мече ?!

и аз ще участвам за спорта, иначе на ПИтела аватара направооо е супер фаворит за сто годин назад и напред :yanim:

ко даваш Дани мило :whist:

И мен ме пишете за спорта.

и аз ще участвам за спорта, иначе на ПИтела аватара направооо е супер фаворит за сто годин назад и напред :yanim:

ко даваш Дани мило :whist:

Напълно съм съгласна. Прилича ми на младия Володя, демек на Ленин Публикувано изображение

Малко са, трябва да си уволните пиар-а!

Ми те хората още помнят корупцията от предишните конкурси и се дърпат... :whist:

А, а, а, а ... ми мойто мече ?!

ко даваш Дани мило :cool:

Вътре си :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.