Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 23 часа, BANKATA написа:

преди 23 часа, Без умствен капацитет написа:

Горните два отговора ги цитирах по грешка; изтрих само съдържанието, но не и цитатите, тъй като не знам как се трият от телефона. Като опитам да ги изтрия, не се изтриват.

По темата:

Най-силната икономика на ЕС (така ЕС описва Германия) увеличава потреблението на въглища:

Fkkd-WOq-Xk-AAlq-Dl.png

Това повдига следните въпроси, на които нито лидерите в Германия ще отговорят, нито фалшивите лидери на ЕС ще отговорят:

Какво стана с борбата срещу климатичните промени? Нали уж трябваше да спрем въглищата, за да не умрем...

Какво стана с енергийната стабилност? Нали уж Северен Поток 2 не беше нужен, тъй като никой не се нуждае от природен газ от Русия?

Нали уж "имаше план за действие", който да предотврати енергийната криза, която е вече призната дори и от Гугъл?

Нали енергийната криза беше просто "руска пропаганда"?

Нали соларните панели и вятърните турбини бяха истинска магия, която уж щеше да отключи тайните на вселената и да ви помогне да нарушите втория закон на термодинамиката, за да произвеждате колкото си искате енергия, оставяйки хидрокарбоните да ви дишат прахта? Нали казвахте, че хидрокарбоните са старо и ненужно нещо, което не може да се мери с новите технологии (FUN FACT: Абсолютно всеки компонент на зелената енергия е изцяло основан на хидрокарбони - от смазката за турбини, материалите за соларни панели, до гумите на електрическите автомобили и боята на тези автомобили, както и електрическата енергия, която уж не идва от системи, направени с помощта на хидрокарбони или директно от хидрокарбони).

Нали уж Грета Тунберг, политическата актриса на Рокфелер, можеше да изпълни магическо чудо, да щракнете с пръсти и света да премине към чиста енергия, която да възроди "умиращата ни планета"?

Ясно е, че нито Радикалната Левица, нито платените й фалшиви анализатори, икономисти и журналисти ще отговорят на тези въпроси.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 269,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

явно си извън Европа и Азия - щом нищо не знаеш за тях

В България съм. България в Европа ли е или извън Европа, според теб?

преди 57 минути, PigMan9 написа:

В България съм. България в Европа ли е или извън Европа, според теб?

значе не с показваш носа навън - вероятно си трудноподвижен

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

значе не с показваш носа навън - вероятно си трудноподвижен

Защо мислиш, че не си показвам носа навън?

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Защо мислиш, че не си показвам носа навън?

щото казваш неща, които нямат общо с действителноста

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

щото казваш неща, които нямат общо с действителноста

Кое няма общо с действителността?

Масовите стрелби май почнаха и в есср, като копие на господарите им от сащ. Разбира се, подробностите са вероятно специфични. Няколко убити кюрди и няколко ранени, наскоро. Във Франция май. Имало е протести вчера поради случката, а милицията на микрон е обгазявала с гранати протестиращите.

Сега да не излезе че съм запомнил грешно в коя страна са историите и да ми се смеете. Ама то аз почти не различавам нации в тая част на континента с това ессрвро и ессрзона.

преди 19 часа, Sliderum2 написа:

Масовите стрелби май почнаха и в есср, като копие на господарите им от сащ. Разбира се, подробностите са вероятно специфични. Няколко убити кюрди и няколко ранени, наскоро. Във Франция май. Имало е протести вчера поради случката, а милицията на микрон е обгазявала с гранати протестиращите.

Сега да не излезе че съм запомнил грешно в коя страна са историите и да ми се смеете. Ама то аз почти не различавам нации в тая част на континента с това ессрвро и ессрзона.

Имало е 3 убити. В САЩ, масовите стрелби са много по-чести и по-смъртоносни. Това, което не е обичайно в случая с Париж, е възрастта на извършителя - 69 годишен е. Обичайната възраст на масивите стрелци в САЩ е по-ниска.

971544.webp

Горната статистика е само за училищните стрелби, не включва стрелците, които са по улиците, барове, заведения и други...

преди 7 часа, Sliderum2 написа:

И защо така? Нали уж нямаше инфлация и всичките икономически проблеми са илюзии, създадени от "руската пропаганда"...

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Имало е 3 убити. В САЩ, масовите стрелби са много по-чести и по-смъртоносни. Това, което не е обичайно в случая с Париж, е възрастта на извършителя - 69 годишен е. Обичайната възраст на масивите стрелци в САЩ е по-ниска.

ейй затова не си в час - 3-ма човека викаш масови убйства, а путин като избива хиляди е нищо

Г-н Орбан бил поискал да се разпусне ессргейският парламент. Не знам дали завинаги. Аз съм съгласен.

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Г-н Орбан бил поискал да се разпусне ессргейският парламент. Не знам дали завинаги. Аз съм съгласен.

кой е Орбан, все едно нашия военен да казва какво да прави европа - има страни от които ама нищо независи от тях, просто орбан си прави пиар в страната си сред няква група от хора - както правят и нашите политици

• Автор

Личи си, че нямаш акъл.

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

кой е Орбан, все едно нашия военен да казва какво да прави европа ...

Орбан е този, дето го избират с 85% от гласовете! На първи тур! И никой не го обвинява в машинации!

• Автор
преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

а на теб ти липсва едно друго нещо

По-добре нещо друго, от колкото акъл :D

преди 19 часа, dimy написа:

Орбан е този, дето го избират с 85% от гласовете! На първи тур! И никой не го обвинява в машинации!

и какво като го избират в страната му - но гласъ му в ЕП е колкото на хлебарка

преди 2 минути, dimy написа:

MV5BZjkxMDkwNDEtMzNiMC00MzVhLWE4MGMtY2Y1NGJkODkzYTAzXkEyXkFqcGdeQXVyNzQxMTAxNDc@.jpg.28b2a2b00aa72aa411f5f390a313d940.jpg

ЕВРОПА!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.