Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ами бягай и ти, щом седиш тук, значи ти харесва в  ЕС - не извън него

Да отида берач ли искаш? Не, благодаря. В България може да съм на по-малко пари, но няма да отида в Германия, където някакъв германец да ме държи наведен на полето и да ми вика "SHNELLER, SHNELLER, OR GO HOME!!!". :D 

преди 1 час, miro20 написа:

Какво браво бре... сигурен съм че и ти не гледал тези пасквили . Мен ми заби скрола да превъртам .

Толкова копипейст на картинки и някакви фантасмагории които никой никога няма да прочете :) 

"анализ и доказателства" :laughing4:

Това, което съм написал, е нещо, което ти нито някога ще коментираш, нито ще опровергаеш. Не можеш да го опровергаеш, тъй като нямаш какво да кажеш по въпроса. Увъртанията ти, обидите ти са доказателство, че нямаш какво да кажеш. Ако имаше, досега да ме беше опровергал.

Фантасмагории ли? Я, покажи кое точно е фантасмагория. Ако имаш предвид снимките на статиите, мий предвид, че тези статии са точно от американските неолиберални медии. Не, не са руски медии.

Да, анализи и доказателства. Моите анализи и доказателства са много по добри и точни от някакъв copy-paste на нечие мнение, придружено с допълнително мнение от два реда, съдържащо strawman-ите "рашисти", "рашистан", "путлер".

Ако беше видял нещо погрешно, щеше да го покажеш; ти дори не можеш да покажеш къде греша. Казваш, че греша, но така и не показваш къде греша.

О, да, яд ли те е, че не можеш да ме опровергаеш?

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 269,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

Цитат

„Новият филм на Дисни "Чуден свят" учи децата по най-добрия начин, че да бъдат гейове е нормално. Чуден свят включва първия гей главен герой на студиото – без да го афишира Итън, щастливо жизнено момче,  се влюбва в Диазо, негов спътник, когото среща, докато кланът Клейд е зает да спасява света…

Това, че е гей е само една част от него. Освен това той е смел и изключително съпричастен, поради което се превръща в нещо като природозащитник в нашия филм” каза режисьорът Дон Хол… 

Габриел Юниън, самата тя  родител на 15-годишна транс дъщеря казва, че не става дума „това да се представя за нормално“: 

„Не е нужно да представяте за нормално това, което си е нормално“, „Просто е така. Виждате едно любящо семейство, което невероятно подкрепя идентичността на детето си …

Мдааа ... 

преди 4 минути, nikssi написа:

Мдааа ... 

Ааа мани беги, добре че не е жив Уолт Дисни...

преди 1 час, petie1 написа:

Ааа мани

И аз това казвам ... горките германци и те "репресирани" от ФИФА

Цитат

Германецът Мануел Нойер и още шест други капитани на европейски отбори планираха да носят лентата с цветовете на дъгата по време на срещите в Катар в знак на подкрепа на всякакъв вид разнообразие. В навечерието на Мондиал 2022 обаче ФИФА заплаши със санкции, включително жълти картони, което предизвика нова вълна от критики към световната футболна централа, предаде БТА.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Бъдещето на Европа.

Пълни идиоти! В буквалния смисъл. Може и да са пуфнали нещо преди това. :D 

image.png.95a2adb945d8ecffe65c5a5e891871c7.png

Много е модерно сега да се говори за "младите", за "умните" и "красивите". А аз , гледайки горното виждам само групичка деб*илчета, може би леко напушени и с здраво промити мозъци. Не, не съм краен. Не само там има проблеми, а - цяла Европа. Включително и у нас.

46% от децата в България са функционално неграмотни! Преведено на по-прост език - от двама младежи - един - чете и не знае за какво става дума!
Среден ТРИ е оценката по БЕЛ от матурата миналата година!
13 годишна възраст е средната възраст за началото за ползване на наркотици!
Вече е нормално в училище да има агресия и да се качват клипчета с такава!
11 годишни момичета забременяват!

Мога да добавя още стотина реда.

• Автор
преди 15 минути, nikssi написа:

image.png.6dc65027ec6a1624dc474d1d10de0c40.pngimage.png.1c6441c7600bb468ac61688f227feaab.png

Последно мъж , жена или нЕкакъв номер си? 😄

Ни е "тя", ни е "той". Сигурно е "то" и ползва третия вид клозети.

преди 39 минути, nikssi написа:

image.png.6dc65027ec6a1624dc474d1d10de0c40.pngimage.png.1c6441c7600bb468ac61688f227feaab.png

нали съм в еврогейски съюз а там мъжете знаеш какво са, и аз неискам да съм - но както виждам на теб ти харесва:D

преди 1 час, nikssi написа:

Не ми се бъзикайте с овчето. Той е почти обществена личност. 

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

Не ми се бъзикайте с овчето. Той е почти обществена личност. 

"почти" като теб:D

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

нали съм в еврогейски съюз а там мъжете знаеш какво са, и аз неискам да съм - но както виждам на теб ти харесва:D

Що си смени пола бре овсЪ? 😜

преди 1 минута, nikssi написа:

Що си смени пола бре овсЪ? 😜

ще се напомпиш е ботокс като Путин ли - то на Путин май по му отива да е Пиздин:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ще се напомпиш е ботокс като Путин ли

Какво е това ботокс? Нещо, което си си сложил ли? Силиконови цици ли?

преди 1 минута, nikssi написа:

Какво е това ботокс? Нещо, което си си сложил ли? Силиконови цици ли?

https://todeva.com/uslugi/botoks

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

ще се напомпиш е ботокс като Путин ли - то на Путин май по му отива да е Пиздин:D

Сега и ботокс ли има? От болести и ботокс не се отърва този човек.

Виж това в Гугъл: "the many deaths of Putin"

Всичко е фалшиви новини; не им вярвай и не им давай да те манипулират. Русия е напълно нормална държава - Путин също е напълно нормален човек.

опъва си бръчките

току-що, PigMan9 написа:

Сега и ботокс ли има? От болести и ботокс не се отърва този човек.

Виж това в Гугъл: "the many deaths of Putin"

Всичко е фалшиви новини; не им вярвай и не им давай да те манипулират. Русия е напълно нормална държава - Путин също е напълно нормален човек.

погледни снимките му преди и сега

puton_prez_godinite_btv.jpg

ако сложи токчета - тамън по висок ще изглежда:D

Това офсЪтъ и подобните може да го пропуснат ... 

Лъжите и манипулациите на големите медии. Пропагандната машина, която дели войните на “справедливи” и “лоши”. Българите, които с охота и/или срещу грантове приемат заповеди от всеки Голям брат. Радикализирането в държавите, на които Америка е помагала. Убийството на православния свят. И самоубийството на “бяла” Европа.

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

опъва си бръчките

погледни снимките му преди и сега

puton_prez_godinite_btv.jpg

ако сложи токчета - тамън по висок ще изглежда:D

Това не доказва нищо. Може да има ботокс, може и да няма.

Иначе е интересно защо българските разклонения на американските медии за фалшиви новини коментират това. Защо говорят за "Путин" и "ботокс"? Какво значение има това? Или е разсейване на обществото от истината за политиката и икономиката в България.

Не го разбирам. Защо анти-българските инфилтратори говорят за ботокса на Путин (ако изобщо има такъв).

Кой знае в какъв контекст са използвали тези снимки...

И очичките са му станали много малки. Явно от ботокса в бузите.

Това е подобие на човек. 

Това не е нормален човек нито външно, нито вътрешно.

Какво да кажем за дъщерите му. Това са сестрите на Ам Гъл.🙆 Май прешъс 

980x551_1649320279.jpg

на 25.11.2022 г. в 0:13, PigMan9 написа:

Да отида берач ли искаш? Не, благодаря. В България може да съм на по-малко пари, но няма да отида в Германия, където някакъв германец да ме държи наведен на полето и да ми вика "SHNELLER, SHNELLER, OR GO HOME!!!". :D 

...

Бacи!... Само не казвай, че в тая позиция, вместо "...OR GO HOME!!!"  предпочиташ "...WUNDERBAR!!!"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.