Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 24 минути, attj написа:

Още е казал, че може да изпрати френска армия в Одеса.    Дотук в Украйна са загинали няколкостотин от така наречените френски доброволци. И още ще загинат - щом сънуват победи и не мислят за преговори за омиротворяване.  

Да иде и микрон на фронта. И там има бабички кат за него.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 271k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

преди 10 часа, attj написа:

Още е казал, че може да изпрати френска армия в Одеса.    Дотук в Украйна са загинали няколкостотин от така наречените френски доброволци. И още ще загинат - щом сънуват победи и не мислят за преговори за омиротворяване.  

я виш какво даде Испания - за да се трепат руснаци - каква Франция бълнуваш

на 26.04.2024 г. в 8:30, Sliderum2 написа:

Да иде и микрон на фронта. И там има бабички кат за него.

Макрон вчера отново кукурига   https://www.bgonair.bg/a/4-world/343507-makron-zagovori-za-yadreni-boyni-glavi-za-zashtita-na-evropa-ot-rusiya Вучич е питал пред ООН: С какво право НАТО  бомбардира Сърбия през 1999 г.?  Още няма отговор от смятащите се за световни пъдари.  Подобна Европа може и да се разпадне.    А уж на запад очакванията са да се разпада Руската Федерация.

на 26.04.2024 г. в 18:21, Без умствен капацитет написа:

я виш какво даде Испания - за да се трепат руснаци - каква Франция бълнуваш

Абе то и американците дадоха танкове, ама като няма кой да обучи войниците, тая си е.

преди 3 часа, *S197* написа:

Абе то и американците дадоха танкове, ама като няма кой да обучи войниците, тая си е.

а къде е Франция в тази история- ами никаде - само медиен шум за откланяне на внимание

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

а къде е Франция в тази история- ами никаде - само медиен шум за откланяне на внимание

Да не си се влюбил в микрон-а, та се опитваш да му правиш чадър?

Определено. Само вижте какво е здравеопазването във Великобритания:

Цитат

Относно здравеопазването, аз претърпях спонтанен аборт в началото на годината. Тъй като тук до 12г.с не те броят за бременна, общо взето и да имаш болки преди това те оставят на принципа на естествения подбор, който оцелее оцелее. В крайна сметка се докопах до лекар, който ме прегледа с коремен ехограф и естествено не видя нищо. Ми как да види с тая стара техника нещо в началните седмици, както и да е.. доктора ми каза да изчакам 10 дни и да отида пак. Ама как да чакам? Платих 100 паунда на частен кабинет, които даже не са доктори, но пък поне имат апаратура, за да се види че ембриона е спрял развитие в 7ма седмица, а аз бях в 10та! Тоест, ако бях послушала пишман доктора, щях да си откарам 1 пълен месец с мъртъв ембрион, а това няма нужда да обяснявам, че може да доведе до възпаления и по-сериозни последствия. След като направих аборт с медикаменти, няма контролен преглед. Проверката дали съм се изчистила става с домашен тест за бременност?! Много сериозно, да. За 6 месеца имам само 1 цикъл. При което доктора ми каза по телефона да чакам още един месец, не било опасно...
Направо нямам думи...

И Швейцария:

Цитат

Благодаря ви за милите думи. Аз си работя фризьорка от къщи, но мисълта ми беше, че колкото и да се напъваш, работа в офис не става. За черната ни искат, за друга не. Това са 5 години учене на вятъра, еми болно ми е. Пращах CV-та не само по моята специалност, а и за секретарка, подбор на персонал, в бюра за персонал. Ами само откази. А да не ви разправям в салона какъв мобинг беше, защото съм чужденка.  Карали са ме да мия фугите на пода 30м2 с четка за зъби...ей така, защото съм българка.

САЩ:

Цитат

В зависимост от застаховката - може и да има лимит, ама и той е хиляди долари. Те и сметките са умопомрачителни за каквито и да били процедури. Аз май съм споменавала колко беше общата сметка, моята и на дъщеричката ми, след двуседмичен престой в болницата за мен преди да се роди и после едномесечен престой за нея в неонатологията...представи си 1 с 6 нули зад него 😁. Добре, че имаме хубава застраховка и платихме само няколко хиляди от това, иначе ето как банкрутират хората

преди 13 часа, Anneliese написа:

Определено. Само вижте какво е здравеопазването във Великобритания

Е тая тъпа патка на 12 какво иска? Нормално е, до 12 си още келеш и немаш грам мозък. Тая сама си е виновна.

преди 9 минути, *S197* написа:

Е тая тъпа патка на 12 какво иска? Нормално е, до 12 си още келеш и немаш грам мозък. Тая сама си е виновна.

Не е на 12 години, а е била бременна в 12 - та гестационна седмица, чети по - внимателно!

преди 9 часа, Anneliese написа:

Не е на 12 години, а е била бременна в 12 - та гестационна седмица, чети по - внимателно!

Може и така да е. Аз съм мАжко чедо и ми дреме на дедовия.

преди 12 минути, *S197* написа:

Може и така да е. Аз съм мАжко чедо и ми дреме на дедовия.

Кат ти е толкоз  зле умрял, ползвай си го за отвес.

Много е опасно, когато държави, членки на НАТО и притежаващи ядрено оръжие, биват управлявани от политици, в чиито глави не е останала и капка здрав разум. Класически пример в това отношение е Франция и Еманюел Макрон. В интервю за сп. „Икономист“ френският президент, че не бивало да се изключва възможността за изпращането на войски на НАТО в Украйна, ако Русия пробие фронтовите линии. Макрон за пореден път отправя това послание и явно изобщо не се притеснява от факта, че неговата евентуална реализация е директен път към ада, т.е. към Трета световна война. Ще пратим войски на НАТО в Украйна, ако Украйна поиска това, продължава с безумните си идеи френският президент. Страхотно уточнение наистина! По тази логика, ако утре Зеленски поиска да му бъде дадено ядрено оръжие, с което да думне Москва и Петербург, такива като Макрон с удоволствие ще му го предоставят.

Най-опасното днес е, че много от членовете на евроатлантическия елит разсъждават точно по този начин и с действията си правят всичко възможно войната в Украйна да се разгаря все повече и повече. И сред българския политически елит има достатъчно лица с подобно мислене. Доскоро управлявалите ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са точно същите любители на войната като западните си колеги. И е много страшно, когато такива персони ни управляват. Защото без изобщо да се замислят, ще завлекат България в тресавището на войната. За да се докажат като правоверни евроатлантици.

Ето защо такива партии трябва да бъдат държани далеч от властта. Някой ще каже, че нищо не можем да направим. Не е вярно това. Най-малкото, което можем да направим, е да използваме всички възможни избори, за да покажем, че не сме съгласни с евроатлантическото дрънкане на оръжие. Най-важният въпрос на предстоящите парламентарни и европейски избори е дали искаме мир или искаме война. ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са за войната. И затова мисля, че не е особено умно да се гласува за такива партии. Това е все едно да гласуваш за Макрон, който постоянно повтаря, че войски на НАТО трябва да бъдат пратени да се сражават в Украйна и не изключва възможността да бъде използвано ядрено оръжие. Българските макронисти също папагалски повтарят това. Добре, че имаме възможност да спрем техния войнолюбив устрем. Като гласуваме в подкрепа на мира, а не на войната.

Петър Волгин

преди 2 часа, M.Николов написа:

видео че е изтрито видео - не се ли усещаш че те взимат за шаран

преди 16 часа, M.Николов написа:

https://twitter.com/EvaVlaar

ето тука си го има на английски

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.