Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

bootlicker (Мазния) многобройните му теми на ден скриват всички останали

Featured Replies

Една такава

1119041775.jpg

и докато не я прочете 10 пъти никво влизане!

Целта на въпросният е да ви внуши, че комунист е лошо и досадно нещо. 

преди 11 часа, =Alex&Vanko= написа:

Карабойко няма ли ме баннеш?

:lol6: Е на теб това ли ти е целта. Да влезнеш и Калин да те банне!

преди 3 минути, =Alex&Vanko= написа:

Какво да правя тука?Ти по цял ден си тук къв ти е келепира?

Не съм по цял ден тук, а когато съм пред компютър, защото и двете ми работи са свързани с него. Когато почивам не се занимавам с форума. Келепирът е, че HJT Teams ми помогнаха безплатно няколко пъти.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, =Alex&Vanko= написа:

То понеже само тука лекуват.И ти не се научи как да се пазиш.Турил ми Кихчо и безплатната аппчек.

Проблемът не е бил при мен. Ако ми прегледаш темите, ще разбереш. Но както и да е. Щом те кефи да те баннват твое решение.

преди 14 часа, grizly написа:

Преди имаше един тип тук дето пускаше тема след тема, и от много му пуснати теми на ден се виждаха неговите простотии само и не се виждаха всички останали пуснати и важни теми.

Ей го и втория такъв:

аз стигнах до там да се карам с карабойко началника заради този мозъчен инвалид !

теми една през друга по тъпи - пич ти нямаш ли социален живот ? с хора не разговаряш ли , че за най малоумното нещо задаваш въпроси ?

преди 13 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Какво за гънките ми? Има такива, ако това ви интересува. Сега какво? Искате да правя рентгенова снимка, и да ви я покажа, че да се доказвам ли?

това изречение казва всичко ! - пич гладък си като яйце , гънки йок !

но да, най вече дразни като роди 5 поредни теми за глупости и те запълнят страницата както е показал grizly

bootlicker (Мазния) :

- пич , моля те излизай повече сред хора - разговаряй с тях ... иначе приличаш на като расъл у саксия и че ся слизаш от планината ...

То ако ставаше със съвети и предложения? :)  На изтрещелите в блоговото пространство някой ще ги "посъветва ли" да се лекуват другаде, че са сбъркали калдата с консултации с психиатъра? Но пък кораво и стабилно са налегнали 'блоговете' и си проявяват комплексите и психозите сред филмите в главите им.

Когато се говори за "различни гледни точки" се има предвид хора, които имат такива. Не е гледна точка по никой въпрос, докато карастанчовите са налегнали някого.

Както и, че някой си имал мнение не го прави да има "гледна точка", след като неговото отвътре е безогледен микс от заемки на чужди мнения. Личното формиране на мнение е нещо много сложно и рядко, а не е биберон за всеки ревльо.

На твърде много хора им липсват "първите седем години", а на доста от тях - "вторите и третите" (седем). И тия липси няма как да се компенсират от живеене сред филмите в главата си. 

Има положения, които няма как да влизат в "правилата на форума", но всеки един 'домакин' проявява отношението към "собствеността си". Това е все едно да "имаш нов луксозен мерцедес", но да си толкова толерантен, че да не те интересува колко е мръсно вътре, от това че всяко циганче може да седне в колата, да си яде семки, изпикае, орига, повръща... Всеки идиот да може да влезе в "същата кола" с идеята да е "разтовари" от напъна на кошмарите в главата си, да се изиграе колко е велик, герой, дракон, мъдрец... щото в живота извън филма си няма никакъв шанс за същото и е просто "незабелижимия никой".

Ето тия хора са най-напористи и мотивирани да го правят. И ако това се толерира неизбежно всяко виртуално или не, място постепенно се изпълва с "остатъците" точно на тия човешки субекти. А останалите - просто напускат... Дори и да се съберат другаде, "предишните постепенно идват" - защото те само пред публика имат нужда да се играят. И отново... и отново...

преди 13 часа, дръндю написа:

в политиката истината е една...как да крадна повече кифтета

Я къде изчезна ти бре пиле? Да не си брал бакър покрай стадион Христо Ботев у Пловдив?

току-що, _ramus_ написа:

Реколтата на бакъра е нулева - точно на 'това място'... :)

Абе явно е имало реколта ама некоя я е обрал : https://sportal.bg/news-2022042708205441039

преди 49 минути, Bubbles написа:

Я къде изчезна ти бре пиле? Да не си брал бакър покрай стадион Христо Ботев у Пловдив?

Той ходи за желязо и бакър в Украйна.

преди 1 час, Bubbles написа:

ней ве
шизофренията мъ тресе яко
пиша от два профила

Аз се чудя кой тоз Овню.......:no-no::idea:

преди 2 часа, Овню написа:

ней ве
пиша от два профила

С единият симпатизираш на Путин, с другият на Байдън?

Като птица върху жица, еййй! Научил си се ти от тартора на маалата къ се прай политика!

то и човеко с темите е политик - задръствай с присъствие и се чувствай известен кът Азис.

преди 4 часа, Овню написа:

ней ве
пиша от два профила

Барем не ти е скучно никога, глей само да се не скараш сам със себе си че ако спрете да си говорите ни мой ви сдобриме.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.