Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Oглупяват ли жените ?

Featured Replies

преди 19 часа, herkules2 написа:

Не искам да споря с теб, че пак ще ме докладваш. То женската сила е в докладването и клеветенето срещу мъжете, само че Джони Деп спечели делото, и скоро Ме Тоо ще отиде в шеста глуха. С комплекси са само жените, нямат физиологичните предимства на мъжете, завиждат им и злобеят с феминистките си фантазии за равенство! Не само в 21 век, а още от зората на човечеството, превъзходството на мъжете спрямо жените е доказано в исторически план. Милки е пуснал темата и знае защо я е пуснал, пък който иска да отговаря с "да" или с "не". Да, жените раждат, но без мъжко семе ще раждат само чехълчета, зелени еуглени и венерически болести. В алгоритъма на природата на жените е отредено единствено продължаването на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение. Мъжете са по-умни, изобретателни са, и отдавна са измислили начин да се размножават без женско участие. Въпрос на време е женският пол да бъде изхвърлен от процеса за репродукция на човешки фактор. Без жени ще има човечество, но без мъже светът на хомосапиенс ще изчезне. Това е революция и голям напредък в техническия-технологичен прогрес.

Не ти омръзва да повтаряш едно и също - за жените, ми е думата, и твоето "впечатление" от тях, а настройка срещу тях. Не ми е удобно да предполагам, какво може да ти се е случило като дете или младеж, за да ги "зачеркнеш" като способен човешки вид. Просто съм възпитана. Но мога да предполагам без да съм психиатър или психолог.

Така че, колкото повече сипеш жлъч, толкова по си личи. Дали и кое са техни фантазии може само да преекспонираш, но не и да твърдиш, защото равенството и феминизма са си реалност. На кого му харесва и как се презентира, е друг въпрос.

Защо да е нужно да раждат въобще, ако им е толкова тежко на горките мъже и свидно да си споделят семето. Нека се спре размножаването генерално на човешкия вид, и те мамунките все ще избутат някой друг век, да го достигнат съзнателното ниво на говор, общуване и други разни. Като в Планетата на маймуните, ако си го гледал. А хората, заради липса на толерантност и разбиране, може да са домашни любимци и по хомологически градини, за да не се затрият съвсем като вид.
Какъв е този измислен начин от мъжете да се размножават без женско участие? Интересно ми е? Чрез делене? Или клониране? Или си посяваш безценното семе в почвата и израства един мъж-фиданка?

Изумително е какви нива и обхвати може да достигне МЪЖКАТА глупост, та не знам за оглупяването на жените, дали е толкова проблемно. Щом ще изчезнем като вид и нямате нужда от нас, какъв ви е проблема, дали оглупяваме. Даже от сега може да организирате едно изселване на жени на друга планета и в друга Галактика, за да сме възможно най-далеч, и да се свършва.
А за делото на Жонката е пример, че на някои места имат адекватно правосъдие. Нито повече, нито по-малко. Защото, ако не беше спечелил, пак жените щяха да са виновни, нищо, че адвокатка на Жонката е ЖЕНА, баце!!! сметай, колко сме добри!

• Отговори 76
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Приятелю! Не оглупяват ни жените, ни мъжете. Те сегашните жени и мъже просто така се раждат - от глупави, по глупави. Ето ти пример - Milkydead Чел ли си в този форум нещо свястно, което да

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Ама вие не знаете ли, че интелекта е природно зададен. Никой не може да оглупее или да поумнее чрез програми за обучение или самото обучение. Що за измишльотина!

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

Не е измишльотина. Аз съм интелектуално извисен над всички останали хора на този свят, аз съм най-интелигентното същество в този жалък свят. Никой друг човек на тази планета няма интелектуалните

преди 3 часа, Maleficient написа:

Не ти омръзва да повтаряш едно и също - за жените, ми е думата, и твоето "впечатление" от тях, а настройка срещу тях. Не ми е удобно да предполагам, какво може да ти се е случило като дете или младеж, за да ги "зачеркнеш" като способен човешки вид. Просто съм възпитана. Но мога да предполагам без да съм психиатър или психолог.

Така че, колкото повече сипеш жлъч, толкова по си личи. Дали и кое са техни фантазии може само да преекспонираш, но не и да твърдиш, защото равенството и феминизма са си реалност. На кого му харесва и как се презентира, е друг въпрос.

Защо да е нужно да раждат въобще, ако им е толкова тежко на горките мъже и свидно да си споделят семето. Нека се спре размножаването генерално на човешкия вид, и те мамунките все ще избутат някой друг век, да го достигнат съзнателното ниво на говор, общуване и други разни. Като в Планетата на маймуните, ако си го гледал. А хората, заради липса на толерантност и разбиране, може да са домашни любимци и по хомологически градини, за да не се затрият съвсем като вид.
Какъв е този измислен начин от мъжете да се размножават без женско участие? Интересно ми е? Чрез делене? Или клониране? Или си посяваш безценното семе в почвата и израства един мъж-фиданка?

Изумително е какви нива и обхвати може да достигне МЪЖКАТА глупост, та не знам за оглупяването на жените, дали е толкова проблемно. Щом ще изчезнем като вид и нямате нужда от нас, какъв ви е проблема, дали оглупяваме. Даже от сега може да организирате едно изселване на жени на друга планета и в друга Галактика, за да сме възможно най-далеч, и да се свършва.
А за делото на Жонката е пример, че на някои места имат адекватно правосъдие. Нито повече, нито по-малко. Защото, ако не беше спечелил, пак жените щяха да са виновни, нищо, че адвокатка на Жонката е ЖЕНА, баце!!! сметай, колко сме добри!

Защо трябва да ми омръзва да повтарям нещо, което е по тази тема или в друга такава? Нищо не ми се е случвало като дете младеж или мъж и предположенията ти са грешни. Предполагай си каквото си щеш, а за психиатър са всички феминистки, които се вземат на сериозно и си мислят, че ще могат да се гаврят с мъжкия облик. Мога да ти дам примери и статистика, какво точно им се случва на такива, но няма, защото пак ще ме докладваш. Мога само да ти кажа, че в началния курс, когато ние момчетата говорехме в час ни слагаха да сядаме с момичета, за да не говорим, което си беше голямо унижение. Играехме на шикалки, на челик, вадехме паяци с топчета смола и конец, правехме си прашки само с един ластик, и лъкове от сливови пръчки със стрели от конопени стебла. Момичета не присъстваха в нашите игри, а и ние не ги допускахме. Просто беше срамно дори, момчета да дружат с момичета, а ако имаше изключения всички се подиграваха на момчето. Такова беше времето, а жените си бяха второ качество пол! Ако това го смяташ за нещото, което е за психиатър, явно не можеш да проумееш какво беше разбирането тогава, относно стойността на половете. Не, че сега е по различно от тогава, просто гадината Сорос наложи феминизъм където успя да го наложии ние попаднахме в тази мръсотия. Да, равенсто м/у половете по гражданските закони има, но по природен закон мъжът властва, а жената се подчинява. Мъж жена не пита за да осъществява намеренията си, а жената винаги трябва да иска разрешение от мъжа, ако иска да няма проблеми. Мечтата на всяка жена е да роди деца, природен инстинкт е, а тези жени които са дефектни и не могат да заченат си повтарят бяснята за лисицата и гроздето. За да заченат обаче, тези които могат, трябва мъж да ги заплоди, или да чакат ред пред банка за сперма. Така че, без мъж както вече ти казах, ще раждат само чехълчета и венерически болести. Една жена без мъж е нищо, докато мъж без жена е без ограничения и отговорности. Цивилизации са изчезвали по една или друга причина, и пак са се зараждали. Ако разгледаш теорията за панспермията може да проумееш истината относно стойността на половете. Гледал съм "планетата на маймуните" има няколко версии. Разни художествени измислици, далеч от реалността. При маймуните отново мъжкарите властват, колкото и да не ти харесва. При тях няма граждански закони, както и при прайдовете с лъвове, където женската може да улови плячката, но не я яде, докато не се нахрани мъжкият. 

преди 4 часа, Maleficient написа:

Явно ерудицията при теб е оскъдна. Знаеш ли какво е ектогенеза? Това е наука-технология, при която влиза в употреба изкуствена утроба, а женското участие в размножителния процес може да се елиминира при желание на мъжете. Отдавна има създадени и оплодени мъжки яйцеклетки от Х-хромозомата на мъжа, докато женски сперматозоиди не могат да бъдат създадени нито на теория нито на практика, сещай се защо! Ето защо мъжкият пол е много повече от женския, нищо че феми-извратенията успя да прокара закони за равенство м/у половете.

По делото на Жонката съдът пак не е отсъдил справедливо, щом е дал на мизерницата 2 милиона долара. Явно женският адвокат на Жонката го е провалил умишлено, а и без него при друг адвокат-мъж, Жонката пак щеше да спечели и то доста повече от тези 10 милиона, при доказателствените факти, които са очеизвадни. Чел бях някъде, че при цивилизацията на атлантите, жените са нямали никакви права и не могат да стават съдии и да съдят когого и да било.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.