Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Oглупяват ли жените ?

Featured Replies

.

• Отговори 76
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Приятелю! Не оглупяват ни жените, ни мъжете. Те сегашните жени и мъже просто така се раждат - от глупави, по глупави. Ето ти пример - Milkydead Чел ли си в този форум нещо свястно, което да

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Ама вие не знаете ли, че интелекта е природно зададен. Никой не може да оглупее или да поумнее чрез програми за обучение или самото обучение. Що за измишльотина!

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

Не е измишльотина. Аз съм интелектуално извисен над всички останали хора на този свят, аз съм най-интелигентното същество в този жалък свят. Никой друг човек на тази планета няма интелектуалните

преди 1 час, Milkydead написа:

Защо сте развил толкова силен ресентимент към мен г-н Колев , та аз винаги съм се държал с вас възможно най-почтително.Вие желаете да оскърбите един благороден човек като мен без каквато и да е причина.

Изразил съм само личното си мнение, но като наблюдавам във времето, то съвпада с мненията и на други хора. Няма никакъв ресентимент от моя стана . Жените са толкова човеци, колкото и мъжете, на този свят.

• Автор

Разбирам тогава сте нищо повече от скрупульозен грубиянин.И щом ще демонстрираме явно неприязън , нека ви кажа че очилата които носите нямат какъвто и да е стил...

преди 12 минути, Milkydead написа:

Разбирам тогава сте нищо повече от скрупульозен грубиянин.И щом ще демонстрираме явно неприязън , нека ви кажа че очилата които носите нямат какъвто и да е стил...

Никога до сега не съм носил очила овньо! Не съм СЛЯП като теб!

преди 7 часа, Milkydead написа:

Защо сте развил толкова силен ресентимент към мен г-н Колев , та аз винаги съм се държал с вас възможно най-почтително.Вие желаете да оскърбите един благороден човек като мен без каквато и да е причина.

Антонио Ресио от кръв и плът, в български вариант. 😃😂😆 

https://cache1.24chasa.bg/Images/cache/891/Image_8469891_308_0.jpg

преди 5 часа, Milkydead написа:

Типично изказване в стил Антонио Ресио . Как може да има реален такъв човек.😄🎃😁

преди 12 часа, Kolev72 написа:

Жените са толкова човеци, колкото и мъжете, на този свят.

Е, не съм съгласен с това, както не са съгласни хората в повече от 3/4 от света. Точно поради това насилствено налагане на равенството м/у половете в Европа, войната м/у тях ще стане открита и жените ще загубят дори и това, което им е давал патриархата по негово време. Модата за това равенство ще отмине все някога, Сорос няма да живее 200 години и светът ще се върне в нормалното състояние, за да продължи животът на планетата. Няма как да е нормално конят и козата да са равни, равностойни, равноправни и да ядат зоб поравно! Един кон струва много повече от 10 кози!

на 12.05.2022 г. в 2:52, Banesc написа:

образователната система задръства хората

колкото по- малко учи едно дете в училище толкова  повече може да се развие след това в реалния свят

...

A да ги пускаме ли изобщо на училище поне да се научат да четат и пишат, или направо да ги оставяме да стават "бизнесмени" без образование? 

Не бе,наистина не мога да ви разбера.Всичките тези оплювания,ми звучат като-Страх ме е,да ударя по масата.Защото...Кой не е бил зарязван?Или преебаван?Доколкото виждам,нямате проблем,ако ви прекара мъж.Но,ако е жена-е друга бира.

преди 34 минути, ostavime написа:

A да ги пускаме ли изобщо на училище поне да се научат да четат и пишат, или направо да ги оставяме да стават "бизнесмени" без образование? 

За съжаление сегашното училище не ги учи нито да пишат, нито да четат, а за логическо мислене даже няма и да споменавам.

преди 11 минути, The Rage написа:

Доколкото виждам,нямате проблем,ако ви прекара мъж.Но,ако е жена-е друга бира.

Мъжете винаги могат да се разберат по между си. С жените е нещо друго. Няма как да се разбереш със същество, което е изключително проклето и не отстъпва, докато не приложиш физическа сила и не го размажеш. Жената прецаква мъжа чрез извратенията на закона, който ако не се промени, мъжете няма да го спазват, защото е в техен ущърб! Фактите с увеличаващото се насилието над жените от омерзени мъже говорят красноречиво!

Не знам дали оглупяват, нямам достатъчно данни за такива обобщения. Но знам, че има глупави жени. Както и глупави мъже.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

За съжаление сегашното училище не ги учи нито да пишат, нито да четат, а за логическо мислене даже няма и да споменавам.

Все още има и добри училища с добри учители, които са съвестни и се раздават за децата. Има училища, в които има дисциплина. 

Но пак казвам, че това не значи, да ги оставим на произвола. Домашните грижи са по-важни дори и от това, което се случва и което получават децата ни в училище. За мен е грешно мисленето на някои родители, които очакват без да положат усилия разчитайки само на това, което се случва в училище, детето им да се научи да мисли, както казваш ти. Комплексно е и с повечко търпение и усилия, нещата се получават. Съмнявам се, едно време да е било чааааааак толкова различно. 

преди 6 часа, herkules2 написа:

Няма как да е нормално конят и козата да са равни, равностойни, равноправни и да ядат зоб поравно! Един кон струва много повече от 10 кози!

Чакай сега... То и между кобила и пръч има Балкан разлика. Куцат ти сравненията, Приятелю! :D

преди 29 минути, ostavime написа:

Все още има и добри училища с добри учители, които са съвестни и се раздават за децата. Има училища, в които има дисциплина. 

Но пак казвам, че това не значи, да ги оставим на произвола. Домашните грижи са по-важни дори и от това, което се случва и което получават децата ни в училище. За мен е грешно мисленето на някои родители, които очакват без да положат усилия разчитайки само на това, което се случва в училище, детето им да се научи да мисли, както казваш ти. Комплексно е и с повечко търпение и усилия, нещата се получават. Съмнявам се, едно време да е било чааааааак толкова различно. 

Не, няма! Но не ми се спори с теб. Няма нужда да ти изкарвам лекция. Отиди в няколко училища и ще се убедиш сам.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Мъжете винаги могат да се разберат по между си. С жените е нещо друго. Няма как да се разбереш със същество, което е изключително проклето и не отстъпва, докато не приложиш физическа сила и не го размажеш. Жената прецаква мъжа чрез извратенията на закона, който ако не се промени, мъжете няма да го спазват, защото е в техен ущърб! Фактите с увеличаващото се насилието над жените от омерзени мъже говорят красноречиво!

А,пробвали ли сте,да си я оформите?Преди да се наложи,да я размажеш.Някой,опитвал ли се е,да и покаже че нещата ще стават,както той каже?Или пак стигаме до страх?-Ако и кажа нещо на криво,ще избяга и няма да мога,да си намеря друга.

Не, няма! Но не ми се спори с теб. Няма нужда да ти изкарвам лекция. Отиди в няколко училища и ще се убедиш сам.
Ти колко деца имаш? Колко деца си отгледал и възпитал?
Аз ходя всеки ден в училището на детето ми примерно. Ти?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 28 минути, ostavime написа:

Ти колко деца имаш? Колко деца си отгледал и възпитал?
Аз ходя всеки ден в училището на детето ми примерно. Ти?

Аз съм учител не ми спори моля те. Безпредметно е. Достатъчно е,че ми казваш че едно време не се различавало с нищо от сега. Повече с теб няма смисъл да споря.Факт, че децата излиза функционално неграмотни. Избери си сам една сфера и провери, къде работят младежи на по 25 години.

Аз съм учител не ми спори моля те. Безпредметно е. Достатъчно е,че ми казваш че едно време не се различавало с нищо от сега. Повече с теб няма смисъл да споря.Факт, че децата излиза функционално неграмотни. Избери си сам една сфера и провери, къде работят младежи на по 25 години.
Добре, така е, прав си.

Всеки е чел приказката за Неволята.

От там се сещам какво е казал и Чингис Хан 

Трудните времена създават Силни Хора, Силните хора създават Лесни времена, Лесните времена създават Слаби хора.

преди 1 час, ostavime написа:

Добре, така е, прав си.

Знам какво искаш да кажеш! ДА, има и добри деца, но те са вече прекалено малко. По-голямата част са неграмотни. А добрите няма да могат да носят другите на гърба си. Да не говорим, че при първия удобен случай се махат от България.

преди 27 минути, Христофор_първи написа:

Всеки е чел приказката за Неволята.

От там се сещам какво е казал и Чингис Хан 

Трудните времена създават Силни Хора, Силните хора създават Лесни времена, Лесните времена създават Слаби хора.

сергеев нищо не създава

само руши 

• Автор
преди 23 часа, Kolev72 написа:

Жените са толкова човеци, колкото и мъжете, на този свят.

Eто този мит създаден от профани в днешното общество е това срещу което разумните хора днес се борят и имат всичкия интерес на света да разнищят.Всъщност жената е хуманоид който съществува в експлоатационно отношение спрямо първия пол , защо природата е искала да създаде такава връзка е много трудно да се отговори , но от зората на човечеството втория пол живее на гърба на първия и изсмуква живителната му енергия за да поддържа живота си и оцелява като в замяна извършва репродукция с която създава следващото поколение мъже от които нейните себеподобни менструиращи ще се подхранват.На разговорен език жената може да бъде наречена обратен вампир или по точно казано психичен вампир , за да възвърне изгубената си енергия по време на кръвоотделяне използва живителната и психична енергия на мъжа за да възвърне собствената си изгубена чи енергия(енергия на кръвта) чрез емоционалнa и душевнa аспирация.Това разбира се е причината кървящия пол да живее по-дълго , но пък ли би желал подобно съществуване.
На практика заради слабо изразената душевност при втория пол лесно може да категоризираме дългокосото стадо в три групи те са както следва : 1/3 човек в тази група влизат малко над 50% от кървящите зверчета ; половин човек - в тази графа влизат около 40% от женското всемство и 2/3 човек тази последна група съдържа най-малко представители като техния брой е не повече от 10% от общото стадо , в нея влизат така наречените женски интелектуалци и най-надарените сред този пол които разбира се за да бъдат справедливо оценени трябва да бъдат разглеждани като собствена група от женски способности.
Има разбира се причина всички  да се захласват по зверчето и тя е че все пак възпроизводството на вида ни зависи от това необходимо зло , в днешните социални тенденции изглежда единственото качество което служи за оправдание на женското съществуване бива унижавано и занемарявано. Лондон ще поиска от ООН "бременна жена" да се замени с "бременен човек" - Свят - DarikNews.bg
crying-sad-pregnant-woman-flat-260nw-197

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.