Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Как комунистическия режим създаден силни хора и силна държава, а демокрацията създаде слаби хора и слаба държава


Гост
 Сподели

Препоръчан отговор

За да се наречеш силна държава, ти трябва да имаш регулация на цялата система. Производство, диструбуция, образование, здравеопазване, дори и какво ще се гледа по телевизията и каква музика ще се слуша по радиото. Човека е животно, но най-висшето. Обаче до като стане най-висшето той е положил много труд и дисциплина и живял в ограничения. Китай го доказа.Човек без да произвежда и да търси пазари не виждам как ще върви напред и на горе. В Западна  Европа, не виждам един български продукт по магазините в момента. Само китайски. Но през Комунизма в България  е имало доста български продукти в западните магазини. Бяхме индустриален гигант в много сфери.Създавахме кадри и не ги пускахме на запад. Строги бяха комунистите, но справедливи. Футбол. Колко златни момчета създадоха комунистите. Спомняте ли си, САЩ 94-та, най-големия български успех във футбола. Това златно поколение го създадоха комунистите. Серафим Тодоров. Най-добрия боксьор на планетата. Кадър на комунистите. Музика. Лили Иванова, Васил Найденов, Орлин Горанов и много други все уникални певци. Кино. Стефан Данаилов, Иван Иванов, Васил  Михайлов, Христо Шопов-класика батко. Все кадри на комунистите.

 

След казармата, трябва да си намериш работа. Там се даваха занаяти. Бил си калпазанин в училище? Те в казармата, ако не знаеш, ще те научат. Ако не искаш ще те накарат. Уволняваш се и се хващаш на работа. Да са шматкаш през седмицата в работно време в града? Спре ли те Милицията, ще трябва да си намериш работа.Намираш си една булка, взимаш си апартаментче, къща на село си строиш, Ладичката чакаш 10 години, ама после чиста-бърсак и си я караш поне 40г. Лятото картата за море от работата, палиш си ладичката и кеф ти Приморско кеф ти в Бургас.
 

 

Обаче човека е устроен така, че все иска това, което няма. Тогава нямаше Свобода на словото. Нямаше вулгарната западна музика, нямаше аборти, нямаше мурвърлък, нямаше свободни пазари, нямаше ненаказани престъпници. Нямаше безработни и престъпни роми. И започнахме  да гледаме към Запада където тия неща ги имаха, но те пък нямаха нашето. Обаче чуждото нали е все по-сладко. И дай Демокрация ще правим. 33 години вече нещата отиват към претопяване на българското население. Как го направи демокрацията. Първо вкара Феминизма. Разбиха Патриархалния модел на семейство. Направи от бъдещите мъжки поколения едни Питър Пановци, които на 30 и кусур години нямат сериозна професия, нямат си тяхно жилище, безотговорни неможковци, които киснат в нета по цял ден или някъде се шматкат по цял ден без да произвеждат продукт. Както изключим торта в 6ч. всяка сутрин. 
 

Жените: Масово прости на тъпан, татуирани като затворници, на 30г. спи още на надуваем дюшек при приятелка, през деня обикаляща фитнеси и кафета, вечерта върти пералнята в Плаза и вика искам красив и сериозен мъж. Мъко моя земеделска……. Стара парантия без сериозна професия, вечер като се прибереш само да вдигне краката и там пак ти трябва да свършиш цялата работа. 
 

 


Сега започва  основната обработка за претопяване на българската нация. Отцепване от най-големия и приятел, който е и най-голямата сила в света, а именно Русия. Инфлация до небесата, и  до 50г. максимум ще изчезнем от картата. Газта се вдига с 14% Нали тов искахте хубавата американска газ.

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 151
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

1. И най важно - За да имаш силна и добре развита държава трябва да добра образователна система. Това го имаше по времето на комунизма и някъде до 95-96та, после всичко рязко тръгна надолу, а след 2002ра образователната система не само на България но на цяла Европа копае дъното.
Постоянно се реве че учниците не разбирали били материала което води до неговото постоянно опростяване, с всяка нова учебна година се изменят предметите и/или се въвеждат нови които обикновено са пълна измишльотина, за пример ще дам така наречения предмет "Организация на учебния ден" който е въведен за най малките. Какво се учи там? Че хлапетата са некадърни най общо казано. Самото отношение към децата като цяло от години е като към бавно развиващи се, всичко им се поднася наготово сдъвкано, не им се дава възмжност да мислят, прибави и учебния материал който в последните 10-12 години на 90%+ е буквално като за дебили. Но това е само първата част.
Втора част е насаждането на чувство за безотговорност и безнаказаност още от най ранна детска възраст и същевременно помпането на безпочвено самочувствие у тях.
Не на последно място са безхаберните родители които само глезят и чакат "злия" даскал да изпълнява техните задължения като възпитава отрочето им и подскачат на умряло ако дори само въздуха мине по-рязко покрай ушето на безценното чаве.

В резултат израства празноглав дебил с огромни его и самочувствие и липса на всякаква мярка и способност на мислене. Сега умножи този резултат по няколко милиона и воаля, ето ти цял един прост народ който се води буквално като стадо овци(Знам че се пише с Е), а както е казано много много отдавна "Прост народ = Слаба държава".

2. Жените...
...мдаа, колкото и да ги харесвам масово са гола вода в последно време...
...е има изключения слава Богу, но не са много.
Повечето бързат да се нафлякат и да родят дете за да си играят на майка, обаче като шибне отговорността почват да плачат.
А защо са такива ли? Чети първа точка.

3. За мен човека е най тъпото създание на тая планета, цял ферман мога да ти напиша с причини, но ще ти дам само една и мисля че е достатъчна - На света няма друго същество което цял живот да блъска за нещо което така или иначе няма да вземе със себе си като си тръгне от тук, а заради него той пропуска целия си живот.

4. НИЩО не започва сега, всичко е започнало още преди 30 години, просто бавно и полека се случват нещата така че болюка да не се усети, само че има едно нещо което никога няма да успеят да направят тези които се опитват - Разделяне на България и Русия не може да се случи, двете страни имаме страшно много общо, колкото и някои хора да отричат, и преди сме имали обтегнати отношения, но приеми го като отношнията между Том и Джери, все се гонят и се трепят, но като стане нужда са винаги един за друг. ;)

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

тази тема е формулирана със силни софизми.Първо дори бай Тошо е казвал че социализъма в българия е недоносче.От което следва че комунизъм никога не е имало , а след 89 както всички знаят демокрация не е имало.Тъй че просто може да си избереш в кой период нещата са били по-добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първо: Никога не е имало в България комунистически режим. Имаше червена буржоазия!!! 

НО, за да е била, то основно се дължи на Тодор Живков. Само където след като посегнаха на Людмила, то той не намери подходящ приемник на държавата. 

Иначе по ония времена "двойкаджиите" бяха финансирани от "запада" и се яви Васко Кръпката и т.н. Та, халтурата завладя България. 

Принципно болшинството българи ги излъгаха, че чрез собствен малък бизнес може да успееш. В началото добре, но дойде инфлацията (първата) и започнаха картелните споразумения на тези който се срамуват да се нарекат българи. Вси бе "дарено" на чужденци. 

Та, сега, е втората фаза на инфлация. Кой станал голям, станал. НО, малкия отруден българин не е слаб, а е вече със Синдрома на Придобита Интелигентна Недостатъчност, т.е. вече е с ниско самочувствие ... защото разбира, че не го считат за човек, а за добитък, който дали е агне или не или свинка е за заколване, т.е. не за заробване, а за изкореняване от тукашните земи. 

Още от миналото нас българите са ни считали за вулгарни хора, които не заслужават да живеят в "райската градина". 

НО, забравяте траките мили ми чуждопоклонници ... те са направели демокрацията, а елините (по-точно гърците) са си го приватизирали успешно. 

Та, така е сред българите отново има "Троянски Кон" ... :) НО, то вече няма България и трябва да живеем тъй както умеем и историята показва, че дори отново да има 500 години робство, то българите по тези земи ще оцелеят и делото на св.св. Кирил и Методий ще продължи!!!

Независимо, че е рано (макар, че е на патерици...) то ви поздравявам с тази песен от миналото:

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Демокрацията не създава слаби хора. Просто след разпада на СССР и СИВ, вече нямаше стимул западният свят да се бори, да бъде постоянно по-добър икономически и технологично. Нямаше я вече конкуренцията. И поради тази причина 30 години по-късно самата демокрация се изроди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Христофор_първи написа:

За да се наречеш силна държава, ти трябва да имаш регулация на цялата система. Производство, диструбуция, образование, здравеопазване, дори и какво ще се гледа по телевизията и каква музика ще се слуша по радиото. Човека е животно, но най-висшето. Обаче до като стане най-висшето той е положил много труд и дисциплина и живял в ограничения. Китай го доказа.Човек без да произвежда и да търси пазари не виждам как ще върви напред и на горе. В Западна  Европа, не виждам един български продукт по магазините в момента. Само китайски. Но през Комунизма в България  е имало доста български продукти в западните магазини. Бяхме индустриален гигант в много сфери.Създавахме кадри и не ги пускахме на запад. Строги бяха комунистите, но справедливи. Футбол. Колко златни момчета създадоха комунистите. Спомняте ли си, САЩ 94-та, най-големия български успех във футбола. Това златно поколение го създадоха комунистите. Серафим Тодоров. Най-добрия боксьор на планетата. Кадър на комунистите. Музика. Лили Иванова, Васил Найденов, Орлин Горанов и много други все уникални певци. Кино. Стефан Данаилов, Иван Иванов, Васил  Михайлов, Христо Шопов-класика батко. Все кадри на комунистите.

 

След казармата, трябва да си намериш работа. Там се даваха занаяти. Бил си калпазанин в училище? Те в казармата, ако не знаеш, ще те научат. Ако не искаш ще те накарат. Уволняваш се и се хващаш на работа. Да са шматкаш през седмицата в работно време в града? Спре ли те Милицията, ще трябва да си намериш работа.Намираш си една булка, взимаш си апартаментче, къща на село си строиш, Ладичката чакаш 10 години, ама после чиста-бърсак и си я караш поне 40г. Лятото картата за море от работата, палиш си ладичката и кеф ти Приморско кеф ти в Бургас.
 

 

Обаче човека е устроен така, че все иска това, което няма. Тогава нямаше Свобода на словото. Нямаше вулгарната западна музика, нямаше аборти, нямаше мурвърлък, нямаше свободни пазари, нямаше ненаказани престъпници. Нямаше безработни и престъпни роми. И започнахме  да гледаме към Запада където тия неща ги имаха, но те пък нямаха нашето. Обаче чуждото нали е все по-сладко. И дай Демокрация ще правим. 33 години вече нещата отиват към претопяване на българското население. Как го направи демокрацията. Първо вкара Феминизма. Разбиха Патриархалния модел на семейство. Направи от бъдещите мъжки поколения едни Питър Пановци, които на 30 и кусур години нямат сериозна професия, нямат си тяхно жилище, безотговорни неможковци, които киснат в нета по цял ден или някъде се шматкат по цял ден без да произвеждат продукт. Както изключим торта в 6ч. всяка сутрин. 
 

Жените: Масово прости на тъпан, татуирани като затворници, на 30г. спи още на надуваем дюшек при приятелка, през деня обикаляща фитнеси и кафета, вечерта върти пералнята в Плаза и вика искам красив и сериозен мъж. Мъко моя земеделска……. Стара парантия без сериозна професия, вечер като се прибереш само да вдигне краката и там пак ти трябва да свършиш цялата работа. 
 

 


Сега започва  основната обработка за претопяване на българската нация. Отцепване от най-големия и приятел, който е и най-голямата сила в света, а именно Русия. Инфлация до небесата, и  до 50г. максимум ще изчезнем от картата. Газта се вдига с 14% Нали тов искахте хубавата американска газ.

 

 

Вчера си взех мед и лавандула от България. Както и кисело мляко, сирене. Билките също идват от България.

https://webcafe.bg/ad-blok/1769139282-balgarskata-lavandula-koyato-prevzema-sveta.html

Нямало после български продукти.

От 2012 г. насам България е на първо място в света по производство и износ на лавандулово масло. Само за последната година например страната ни е произвела близо 200 тона лавандулово масло. Лидер в този сектор у нас, а и в цяла Европа, е Добруджа, където в последните години има рязък скок, както на отглеждането на лавандула, така и на етеричномасления бизнес.

На ИКЕА продуктите някои са произведени в България. Килими, чаши. 

Марети брускети също са произведени в България.

Има доста неща произведени в България за другите държави от ЕС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Христофор_първи написа:

Газта се вдига с 14% Нали тов искахте хубавата американска газ

Гъз и газ са от мъжки род!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, nickolaycho написа:

Гз и газ са от мъжки род!

Това, че ти се привижда г.зове и то мъжки г.зове, си е твоя лична болна фантазия.

https://kaksepishe.com/gazat-gaza/

Съществителното име газ е от женски род и се членува газта, когато се употребява със значение ’течност за горене, която се получава при преработката на нефта’.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, nickolaycho написа:

О, свещенна простота!

 

Човек, посети курс по български език, вместо да се излагаш. Има и вечерни училища.

РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/газ/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

kak-da-pobedim-prostaka.jpg

ПРИРОДЕН ГАЗ!!!

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Това, че ти се привижда г.зове и то мъжки г.зове, си е твоя лична болна фантазия.

https://kaksepishe.com/gazat-gaza/

Съществителното име газ е от женски род и се членува газта, когато се употребява със значение ’течност за горене, която се получава при преработката на нефта’.

Това е ПРОПАН-БУТАН, другото е природен газ!

По тръбите в България тече природен газ - от Азербайджан, преди от Русия и т.н. Това го учих във вечерното училище...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, nickolaycho написа:

kak-da-pobedim-prostaka.jpg

ПРИРОДЕН ГАЗ!!!

Това е ПРОПАН-БУТАН, другото е природен газ!

По тръбите в България тече природен газ - от Азербайджан, преди от Русия и т.н. Това го учих във вечерното училище...

Човек, това са 3 различни неща. Както мед, примерно. Едното е за ядене, другото е химичен елемент.

Пръст също са две различни неща според кой род са.

Ще се връщаме в 5 клас ли? За урока по омоними ли?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Омоним

преди 10 часа, Христофор_първи написа:

За да се наречеш силна държава, ти трябва да имаш регулация на цялата система. Производство, диструбуция, образование, здравеопазване, дори и какво ще се гледа по телевизията и каква музика ще се слуша по радиото. Човека е животно, но най-висшето. Обаче до като стане най-висшето той е положил много труд и дисциплина и живял в ограничения. Китай го доказа.Човек без да произвежда и да търси пазари не виждам как ще върви напред и на горе. В Западна  Европа, не виждам един български продукт по магазините в момента. Само китайски. Но през Комунизма в България  е имало доста български продукти в западните магазини. Бяхме индустриален гигант в много сфери.Създавахме кадри и не ги пускахме на запад. Строги бяха комунистите, но справедливи. Футбол. Колко златни момчета създадоха комунистите. Спомняте ли си, САЩ 94-та, най-големия български успех във футбола. Това златно поколение го създадоха комунистите. Серафим Тодоров. Най-добрия боксьор на планетата. Кадър на комунистите. Музика. Лили Иванова, Васил Найденов, Орлин Горанов и много други все уникални певци. Кино. Стефан Данаилов, Иван Иванов, Васил  Михайлов, Христо Шопов-класика батко. Все кадри на комунистите.

 

След казармата, трябва да си намериш работа. Там се даваха занаяти. Бил си калпазанин в училище? Те в казармата, ако не знаеш, ще те научат. Ако не искаш ще те накарат. Уволняваш се и се хващаш на работа. Да са шматкаш през седмицата в работно време в града? Спре ли те Милицията, ще трябва да си намериш работа.Намираш си една булка, взимаш си апартаментче, къща на село си строиш, Ладичката чакаш 10 години, ама после чиста-бърсак и си я караш поне 40г. Лятото картата за море от работата, палиш си ладичката и кеф ти Приморско кеф ти в Бургас.
 

 

Обаче човека е устроен така, че все иска това, което няма. Тогава нямаше Свобода на словото. Нямаше вулгарната западна музика, нямаше аборти, нямаше мурвърлък, нямаше свободни пазари, нямаше ненаказани престъпници. Нямаше безработни и престъпни роми. И започнахме  да гледаме към Запада където тия неща ги имаха, но те пък нямаха нашето. Обаче чуждото нали е все по-сладко. И дай Демокрация ще правим. 33 години вече нещата отиват към претопяване на българското население. Как го направи демокрацията. Първо вкара Феминизма. Разбиха Патриархалния модел на семейство. Направи от бъдещите мъжки поколения едни Питър Пановци, които на 30 и кусур години нямат сериозна професия, нямат си тяхно жилище, безотговорни неможковци, които киснат в нета по цял ден или някъде се шматкат по цял ден без да произвеждат продукт. Както изключим торта в 6ч. всяка сутрин. 
 

Жените: Масово прости на тъпан, татуирани като затворници, на 30г. спи още на надуваем дюшек при приятелка, през деня обикаляща фитнеси и кафета, вечерта върти пералнята в Плаза и вика искам красив и сериозен мъж. Мъко моя земеделска……. Стара парантия без сериозна професия, вечер като се прибереш само да вдигне краката и там пак ти трябва да свършиш цялата работа. 
 

 


Сега започва  основната обработка за претопяване на българската нация. Отцепване от най-големия и приятел, който е и най-голямата сила в света, а именно Русия. Инфлация до небесата, и  до 50г. максимум ще изчезнем от картата. Газта се вдига с 14% Нали тов искахте хубавата американска газ.

 

 

Толкова много се възмущаваш от Запад и от неговия разпад, вулгарност, (мурвълък),  че направо отиде в страната на пе.де.растлъка и мурвълъка.

Що не скокна до Тюркменистан, Русия, Северна Корея или Китай? Има все още такива работи, които изброи 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Bubbles написа:

1. И най важно - За да имаш силна и добре развита държава трябва да добра образователна система. Това го имаше по времето на комунизма и някъде до 95-96та, после всичко рязко тръгна надолу, а след 2002ра образователната система не само на България но на цяла Европа копае дъното.
Постоянно се реве че учниците не разбирали били материала което води до неговото постоянно опростяване, с всяка нова учебна година се изменят предметите и/или се въвеждат нови които обикновено са пълна измишльотина, за пример ще дам така наречения предмет "Организация на учебния ден" който е въведен за най малките. Какво се учи там? Че хлапетата са некадърни най общо казано. Самото отношение към децата като цяло от години е като към бавно развиващи се, всичко им се поднася наготово сдъвкано, не им се дава възмжност да мислят, прибави и учебния материал който в последните 10-12 години на 90%+ е буквално като за дебили. Но това е само първата част.
Втора част е насаждането на чувство за безотговорност и безнаказаност още от най ранна детска възраст и същевременно помпането на безпочвено самочувствие у тях.
Не на последно място са безхаберните родители които само глезят и чакат "злия" даскал да изпълнява техните задължения като възпитава отрочето им и подскачат на умряло ако дори само въздуха мине по-рязко покрай ушето на безценното чаве.

В резултат израства празноглав дебил с огромни его и самочувствие и липса на всякаква мярка и способност на мислене. Сега умножи този резултат по няколко милиона и воаля, ето ти цял един прост народ който се води буквално като стадо овци(Знам че се пише с Е), а както е казано много много отдавна "Прост народ = Слаба държава".

2. Жените...
...мдаа, колкото и да ги харесвам масово са гола вода в последно време...
...е има изключения слава Богу, но не са много.
Повечето бързат да се нафлякат и да родят дете за да си играят на майка, обаче като шибне отговорността почват да плачат.
А защо са такива ли? Чети първа точка.

3. За мен човека е най тъпото създание на тая планета, цял ферман мога да ти напиша с причини, но ще ти дам само една и мисля че е достатъчна - На света няма друго същество което цял живот да блъска за нещо което така или иначе няма да вземе със себе си като си тръгне от тук, а заради него той пропуска целия си живот.

4. НИЩО не започва сега, всичко е започнало още преди 30 години, просто бавно и полека се случват нещата така че болюка да не се усети, само че има едно нещо което никога няма да успеят да направят тези които се опитват - Разделяне на България и Русия не може да се случи, двете страни имаме страшно много общо, колкото и някои хора да отричат, и преди сме имали обтегнати отношения, но приеми го като отношнията между Том и Джери, все се гонят и се трепят, но като стане нужда са винаги един за друг. ;)

 

Да ти обявят война, да се борят против Съединението, да ти окупират държавата, било като да сте "Том и Джери" :wors:

С такива дебили, които не си знаят собствената история, които 30 години вярват на руската пропаганда, все "демокрацията" ще е им виновна. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/05/14/4346078_grafika_poznavat_li_bulgarite_istoricheskite_fakti_v/ 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Да ти обявят война, да се борят против Съединението, да ти окупират държавата, било като да сте "Том и Джери" :wors:

С такива дебили, които не си знаят собствената история, които 30 години вярват на руската пропаганда, все "демокрацията" ще е им виновна. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/05/14/4346078_grafika_poznavat_li_bulgarite_istoricheskite_fakti_v/ 

 

Представям си, какво са учили в училище. Само руска пропаганда.  Колко са били велики и са русите. Яко промиване на мозъка. 

Никаква българска история, никакъв български език. Никаква българска традиция, нищо българско.

От сутрин до вечер като ислямистите в Афганистан, пълнене на мозъка с руска идеология.

Ей ги и в Берлин.

Било супер, че Путин бомбардирал болници, училища, детски градини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Представям си, какво са учили в училище. Само руска пропаганда.  Колко са били велики и са русите. Яко промиване на мозъка. 

Никаква българска история, никакъв български език. Никаква българска традиция, нищо българско.

От сутрин до вечер като ислямистите в Афганистан, пълнене на мозъка с руска идеология.

Защо пишеш глупости? Предполагам е от незнание и това донякъде те оправдава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, N1K17Y написа:

Да ти обявят война, да се борят против Съединението, да ти окупират държавата, било като да сте "Том и Джери" :wors:

С такива дебили, които не си знаят собствената история, които 30 години вярват на руската пропаганда, все "демокрацията" ще е им виновна. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/05/14/4346078_grafika_poznavat_li_bulgarite_istoricheskite_fakti_v/ 

 

 

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Представям си, какво са учили в училище. Само руска пропаганда.  Колко са били велики и са русите. Яко промиване на мозъка. 

Никаква българска история, никакъв български език. Никаква българска традиция, нищо българско.

От сутрин до вечер като ислямистите в Афганистан, пълнене на мозъка с руска идеология.

Ей ги и в Берлин.

Този кой е?

1550503478_12-768x1024.jpg&q=0&b=1&p=0&a

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ncl написа:

Защо пишеш глупости? Предполагам е от незнание и това донякъде те оправдава.

Добре, какво българско научи по време руската окупация в България? Как се затвърдиха българските традиции? Църква? 

https://bulgarianhistory.org/pa-shta-si-ti/

https://www.slovo.bg/old/vazov/macedoni/pashtasi.htm

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Milkydead написа:

...От което следва че комунизъм никога не е имало ...

Естествено, комунизъм е утопия !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bubbles написа:

 

Този кой е?

1550503478_12-768x1024.jpg&q=0&b=1&p=0&a

Не можеш да работиш с Гугъл ли?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Александър_II_(Русия)

Ето и чичо му.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Вилхелм_I

435px-Kaiser_Wilhelm_I._.JPG

 

 

преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Естествено, комунизъм е утопия !

Дистопия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, какво българско научи по време руската окупация в България?

Научих това: Иван Вазов — Аз съм българче — Моята библиотека

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, ncl написа:

Не е ли това?

Нещо се бъркаш, мисля?

1439521_3.jpg

 

zx320_2976365.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQhTbMudYKBGcvg2m7MvcN

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

1457072970.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

Очевидно ти не си признателен...
...ефенди?

За кое да съм признателен? На руските окупатори ли? Ограбиха България. Любимото им на руснаците. Денацификация.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Денацификация

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
 • Добави ново...