Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

При рестарт,Windows променя настройките,на default.

Featured Replies

преди 50 минути, vlado1985 написа:

Между другото мазния ако иска пак може да влезне с друг профил и да ръси глупост след глупост. Но ако получи бан то само ще сънува и мечтае за сайта

Ти па си нямаш друга работа да му даваш такива съвети :)

преди 9 минути, дръндю написа:

едно време, кога бех млад и хубав и пишката все още ми ставаше се бях регнал там

Покажи скритото съдържание

Хайде пак глупости. Разбирам опцията да се шегуваш със себе си ама ти вече прекаляваш. Едва ли не си противен, дърт, инпотентен и гаден сиганин

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Хайде пак глупости. Разбирам опцията да се шегуваш със себе си ама ти вече прекаляваш. Едва ли не си противен, дърт, инпотентен и гаден сиганин

не знам, не знам
ако ме видиш на живо, може и на нокти да се изправиш и да ти настръхнат косите

преди 8 минути, дръндю написа:

не знам, не знам

Знаеш ли ако взема една лопата какво ще ти се случи. Ти си като Bootlicker. Аз ти казвам, че нищо ти няма но ти не та не. Кондензаторите ми в главата са се разредили.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, Bubbles написа:

Айдеее нов тренд, да бутнем темите на досадния. :lol6:

Ако върнем сериала "Принцеса Паулина" със сигурност ще ги бутнем :)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Знаеш ли ако взема една лопата какво ще ти се случи.

Тряя да е дървена иначе ша я върне на вторични.

току-що, petie1 написа:

Ако върнем сериала "Принцеса Паулина" със сигурност ще ги бутнем :)

На есен чакаме новия сезон.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Знаеш ли ако взема една лопата какво ще ти се случи. Ти си като Bootlicker. Аз ти казвам, че нищо ти няма но ти не та не.

знаеш че реална интеграция не може да има
не че не искам, не ми позволяват
виртуалната интеграция е на ниво, само заради това, че не ме виждаш
дори за инвалидите като "принцесата" няма място на този свят, а има само във виртуалния
съдба
квот таковата, па твай

преди 4 минути, дръндю написа:

дори за инвалидите като "принцесата" няма място на този свят, а има само във виртуалния
съдба
квот таковата, па твай

Няма виртуална интеграция. Анне, не е инвалид, тя си е решила да е такава овца. Аз също съм инвалид здравословно, но не съм тръгнал да се беся или да живея във виртуалката.

преди 1 час, Валсо написа:

Същият. То друг "конкурентен форум за хард и софт" няма.

Между другото, в началото Мазньо и мен ме дразнеше и го бях блокирал, но реших да го отблокирам, за да чета какви простотии пише и като съм с моята компания, да му се смеем. Че то пък не може само сериозност, трябва и малко забавление и разнообразие. А Мазньо е новият Бангиец и е идеален за целта. 😆

И аз миналата седмица го блокирах но продължават из форума където чукна да ми излизат негови нови коментари и теми . Белгиеца е класи над Мазният .

преди 17 минути, дръндю написа:

съдба
квот таковата, па твай

Дрънди!

Утре , след обяд, чакай в Еконт. Ще платиш само доставката на куриера.

Meat_products_Sausage_476319.jpg

преди 1 час, Bubbles написа:

В прав текст му го казах на Калин, той се намръщи и ми предложи да ми даде Калдата за една година за да видя как било, че даже се сравни с фейсбук...
Може да не му харесва но това поне на пръв поглед е истината относно защо се допускат такива хаховци да спамят на кило.

хардуер.бг?

точно той е браузвам от време на време там да видя как е положението мене не ме интересува кой сайт или форум как изглежда важното е да няма дразнители и да спамят нон стоп темите , а там не виждам такова нещо в калдата само си мерим пишките .

преди 11 минути, adersa написа:

И аз миналата седмица го блокирах но продължават из форума където чукна да ми излизат негови нови коментари и теми . Белгиеца е класи над Мазният .

Защото от IPB не са го доизмислили като хората да не виждаш съдържание от блокиран потребител в "нови теми", а само да скрива неговите коментари. Затова, ако искаш да не му виждаш изобщо постовете (пак ще виждаш "нови теми от Мазньо", но поне съдържанието няма да виждаш), блокираш го по всички точки, които форумът предлага (подпис, мнения и т.н.) и после добавяш това в "мои филтри" в uBlock Origin:

! KALDATA
www.kaldata.com##.ipsComment_ignored
www.kaldata.com###scrolltotop > [href]
www.kaldata.com##ipsProfile_457875

преди 3 часа, дръндю написа:

дори в момента, може би се регва от друго айпи
разбира се ако има някакъв интерес да го направи

Честно да ти кажа съмнявам се в момента да се регва с друго ip. А и да не забравяме че той с този си кокоши капацитет мързелив който неиска да научи нищо от това което му се казва е бетер кон с капаци ама от изгнилите и ръждясъли капаци де. И все пак той си е получил наказанието от Калин след което пак ще може, да пуска теми и да спами но ако му подарят бан тогава оправия няма. И задника да си съдере да сменява ip та няма да му помогне а хватката да преодолее бана е съвсем друга и мисля че я знаеш ти както и някои други потребители в форума.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Е аз не му давам такива съвети де но той мазния ако получи такъв подарък ще се види в чудо та и комуната няма да го оправи и ще се надява да му чуе папата догодина молитвите как е съгрешил и се е издънил

Ако мазния нападне и хардуер бг форума то не му давам да издържи там и 2 дни дори.

Админите в онзи форум такива като него страшно много ги обичат и ще му бият шута на момента в който го разберат що за стока е този тип.

Това че модератори и администратори тук го търпят съвсем не означава че и там ще го изтърпят...

преди 2 часа, дръндю написа:

Абе щом си толкова грозен много от утре те вземам на работа да ми пазиш лозето...:hush:

преди 25 минути, grizly написа:

Ако мазния нападне и хардуер бг форума то не му давам да издържи там и 2 дни дори.

Админите в онзи форум такива като него страшно много ги обичат и ще му бият шута на момента в който го разберат що за стока е този тип.

Това че модератори и администратори тук го търпят съвсем не означава че и там ще го изтърпят...

Абе щом си толкова грозен много от утре те вземам на работа да ми пазиш лозето...:hush:

В други форуми не би просъществувал и ден дори.

преди 7 часа, дръндю написа:

ами има и такива, които не знаят в кой форум да пишат

И Мазньо е същият! Ходи му обяснявай на великия комунистически гений, че JPEG е софтуер и съответно темата му трябваше да е в раздел "Софтуер"... 😜

XuCdusQ.png

преди 6 часа, grizly написа:

Няма нужда да е точно дръндю. Когото и да вземеш на работа, просто го облечи като вокалиста на Lordi (в средата) и никой няма да ти припари до лозето. 🤣

Lordi_2020.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.