Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще се случи, случва , ако България излезе от Европейски Съюз ?

JohnTRIVOLTA

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Разбрах от статията , че те са виновни , че не става мАтрЯл от нас ... като не знаят с кого си имат работа е така!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Икономиката днес е глобална. По един или друг начин всички държави са зависими една от друга. Важното това да е в интерес на народа в тези държави. Политиците трябва да творят мир а не войни, но в много случаи предпочитат личните си интереси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Разбрах от статията , че те са виновни , че не става мАтрЯл от нас ... като не знаят с кого си имат работа е така!

Не си прочел цялата статия и затова не си разбрал. А малката подробност, че е писана от професор доктор на икономическите науки може да се пренебрегне...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Аз говоря за неща, които биха се случили:

Пример ще трябва всичкото маала да се прибере в БГ доброволно или доброзорно, покрай тях и около 1М работяги и от тук на сетне кандидатстване за виза и т.н. позната история! Толкова народ какво ще прави в БГ не ми е ясно, пък и едни 2-3милярда официално и още 3 пъти по толкова най-малко неофициално евро годишно няма да влизат в БГ!

То затова като искаш да ЖИВЕЕШ някъде следваш правилата и се бориш за гражданство, щото ако седнеш да чакаш на политиката вечно да ти покрива задника няма как да стане.
А иначе няма е кой знае каква драма, то и сега ЕС не е преритак за България или друга по-малка страна, та така че...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Не си прочел цялата статия и затова не си разбрал. А малката подробност, че е писана от професор доктор на икономическите науки може да се пренебрегне...

Да не е професор доктор Томов???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Възможно е ! Ти напиши твоето мнение , ако може да сглобиш нещо, както в хардуера, инак може да си постваме тези на многобройните професори по икономика в целия свят!

преди 4 минути, Bubbles написа:

То затова като искаш да ЖИВЕЕШ някъде следваш правилата и се бориш за гражданство, щото ако седнеш да чакаш на политиката вечно да ти покрива задника няма как да стане.
А иначе няма е кой знае каква драма, то и сега ЕС не е преритак за България или друга по-малка страна, та така че...

Въпроса е какъв ще го чепят в БГ тези без статут - ще ходят за гъби ?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Радул написа:

Да не е професор доктор Томов???

Накъв социалистически професор който дали въобще знае че някога е писал подобно нещо  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Това твои изводи ли са или си го прочел от някакви източници?

Аз имам няколко въпроса?

1.Вие автомобил имате ли ? Какъв ?

2.Вие пералня имате ли? Каква?

3.Вие телевизор имате ли? Какъв?

4.Вие телефон имате ли ? Какъв?

Само марката ме интересува, не точен модел!

1. Лада!

2. Рига!

3. Рубин!

4. С шайба!

Питай ме за хладилника. 😆

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ти напиши твоето мнение

Моето е ясно. Нищо не се е променило в положителна посока след членството. Едни фирми усвоиха едни средства и "си оставиха ръцете", както се казва за "добре свършена работа", други средства потънаха "уж" в земеделието, други по разни програми, ядем европейски храни с двоен стандарт, а нашето производство е убито... и т. н. и така и не достигнахме очаквания от мнозина евростандарт на доходи, но то било щото сме калпави...

преди 2 минути, Coco1 написа:

Накъв социалистически професор който

На тебе няма да ти стигнат няколко живота да напишеш и половината от дадената статия, така че се засрами поне - лигльо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

На тебе няма да ти стигнат няколко живота да напишеш и половината от дадената статия, така че се засрами поне - лигльо!

Коле, тая пропаганда за спрял комунист като теб е върха на сладоледа. Знаят те затова си кадър на интерната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Моето е ясно. Нищо не се е променило в положителна посока след членството. Едни фирми усвоиха едни средства и "си оставиха ръцете", както се казва за "добре свършена работа", други средства потънаха "уж" в земеделието, други по разни програми, ядем европейски храни с двоен стандарт, а нашето производство е убито... и т. н. и така и не достигнахме очаквания от мнозина евростандарт на доходи, но то било щото сме калпави...

Е ти потвърждаваш моята теза, пък викаш нищо не съм разбрал :) 

преди 49 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Моето е ясно. Нищо не се е променило в положителна посока след членството

Свърши авантата за смотаните, затва ти е криво че го няма соца. :yanim:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Coco1 написа:

Коле, тая пропаганда за спрял комунист като теб е върха на сладоледа. Знаят те затова си кадър на интерната.

Трябва да спреш да мислиш, че всяка информация, която противоречи на това, което корпоративните медии са ти казали, че е истина, задължително е пропаганда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Трябва да спреш да мислиш, че всяка информация, която противоречи на това, което корпоративните медии са ти казали, че е истина, задължително е пропаганда.

:hush:

преди 1 час, FatMan9 написа:

Разбираш ли какво се опитвам да обясня? Вероятно не го обясних много точно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Coco1 написа:

Свърши авантата за смотаните

Кой го казва ?! Провъзгласеният за най-смотан форумен шут! Жал ми е за вас! Да беше само ти, а то... мъъъъка, мъка...

И тази тема оцвъка с фекалиите си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Joss Bomon написа:

Кой го казва ?! Провъзгласеният за най-смотан форумен шут! Жал ми е за вас! Да беше само ти, а то... мъъъъка, мъка...

Спрелите команисти-русороби чакащи Петър Велики да доди и да им раздава като едно време, ме били провъзгласили  :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Остави помпозно- популистките глупости и кажи за себе си. Калната баня около блока изчезна ли? Бензиностанция с газова колонка на всеки ъгъл има ли? Или забрави че спеше на газ станцията, да напълниш бутилката, че се чакаше по 24 часа. Гуми за таратайката има ли, каквито си поискаш? А не да даваш под масата, де те уредят с баба вида? Радиото от таратайката спряха ли да ти го крадат, щото вече не е никаква ценност? Можеш ли да се разхождаш по границата без да очакваш всеки момент да те застрелят? МОжеш ли да замериш Премиера със снежна топка? И да не поехаш към Белене?

Какво ти пречи да си земеделец? Не ти се копа. Хайде холан... на никой не му се копа. Всички искаме да щракаме с пръсти и да падат мангизи. Но не всички го можем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Радул написа:

Всички искаме да щракаме с пръсти и да падат мангизи. Но не всички го можем.

Е тук е болката на комуниста че едно време без да стават за нищо щракаха със пръсти, а сега не става. Това искат да се върне, другото е бля-бля

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Coco1 написа:

Спрелите команисти-русороби чакащи Петър Велики да доди и да им раздава като едно време, ме били провъзгласили  :lol6:

виж сега
нито аз, нито ти разбираш от политика
я си ела в "празните приказки" да си лафим сладки приказки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, дръндю написа:

виж сега
нито аз, нито ти разбираш от политика
я си ела в "празните приказки" да си лафим сладки приказки

Аве манго, ти кат не разбираш как рабра че и аз не разбирам :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето някои от нещата, които биха се случили:

1. Ще загубим правото си на свободно пътуване из Европа - забравете за почивки тук и там без виза. Я ви издадат такава, я не.

2. Ще загубим свободата да работим в Европа - ако нямаш работна виза, не може и в командировка да те пратят, камо ли по някакъв проект да те засилят. На транспортните фирми им се разказва играта от регулации и такси.

3. Ще се дръпнат инвеститорите от Европа - на никого няма да му отърва вече да плаща на служители в държава, откъсната от общите икономически спогодби, ако трябва да произвежда нещо тук и да го предлага навън на неконкурентни цени.

4. Ще ни поскъпнат всички стоки от Европа - забравете да купувате от eBay и Amazon на добри цени, всичко ще се ДДС-ира и обмитява, високи такси за транспорт. От добрата страна, джамбазите ще се поспрат да внасят масово евтини таралясници и полуубити дизелови кенефи по "автосалоните", т.е. навярно ще има по-малко скрап в движение по пътищата ни.

5. Туризмът ще пострада, ако се утежнят условията за почиващите тук. Операторите ще се спрат на други държави, Гърция и без това е по-изгодна дестинация от години, май.

6. Никакви помощи за инфраструктура, нито пък пари по проекти за стартъпи. Като цяло, крадците нависоко ще доошушкат, де що докопат, след което ще затънем в неплатени дългове и мизерия.

7. Вносът на газ, износът не електроенергия и въобще енергетиката ни навярно ще тръгне полека-лека надолу.

Като държава, която няма никакъв устойчив продукт за вътрешна консумация, а всичко е за износ или за интереса на иностранен чорбаджия, ще има да го д*хаме под вода, докато изсъхне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

1.Вие автомобил имате ли ? Какъв ?

2.Вие пералня имате ли? Каква?

3.Вие телевизор имате ли? Какъв?

4.Вие телефон имате ли ? Какъв?

1. Лада

2. Indesit

3. LG

4. Nokia

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

Аве манго, ти кат не разбираш как рабра че и аз не разбирам :giggle1:

ами не съм русороб, ама и американороб не съм, но ти определено си едно от двете
теб не те интересува България и това се вижда във всеки твой пост прасчо
да, циганин съм и ме интересува къде са ползите за държавата ни от НАТО и ЕС
няма производство, унищожиха и това което имахме
да, имахме нещо, независимо как беше постигнато, но то бе унищожено

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Радул написа:

Остави помпозно- популистките глупости и кажи за себе си. Калната баня около блока изчезна ли? Бензиностанция с газова колонка на всеки ъгъл има ли? Или забрави че спеше на газ станцията, да напълниш бутилката, че се чакаше по 24 часа. Гуми за таратайката има ли, каквито си поискаш? А не да даваш под масата, де те уредят с баба вида? Радиото от таратайката спряха ли да ти го крадат, щото вече не е никаква ценност? Можеш ли да се разхождаш по границата без да очакваш всеки момент да те застрелят? МОжеш ли да замериш Премиера със снежна топка? И да не поехаш към Белене?

Какво ти пречи да си земеделец? Не ти се копа. Хайде холан... на никой не му се копа. Всички искаме да щракаме с пръсти и да падат мангизи. Но не всички го можем.

Калта дойде с демокрацията - преди това имаше чисто нов асвалт по който карахме ролкови кънки. Сега остана част от чакъла и тук там асвалт. Бензиностанции винаги си е имало достатъчно, а газовите дойдоха с демокрацията - преди това никой не гледаше разход на гориво. Камионите бяха в преразход и раздаваха на познати и непознати бензин, а дизела се ползваше за отопление. Гумите бяха истински и караха по 20 години и зиме и лете с един комплект. Кражбите също дойдоха с демокрацията. Що за кеф да ходиш по границата, не ми е ясно, но и по онова време не се стреляше току така. И да, Белене беше за точно такива топкаджии и други неспазващи законите и реда. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, дръндю написа:

ами не съм русороб, ама и американороб не съм, но ти определено си едно от двете
теб не те интересува България и това се вижда във всеки твой пост прасчо
да, циганин съм и ме интересува къде са ползите за държавата ни от НАТО и ЕС
няма производство, унищожиха и това което имахме
да, имахме нещо, независимо как беше постигнато, но то бе унищожено

Всички русороби-комунисти получавате раздвоение в дадени моменти като тоя. 

Наистина не разбираш от политика но ти е било добре през соца щот си бил комунист, много църни като теб си живееха добре поради тая причина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...