Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще се случи, случва , ако България излезе от Европейски Съюз ?

Featured Replies

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Сори, ама си кух кат' лейка.

Никога не съм си позволявал да обиждам по какъвто и да е начин хората,било познати или НЕПОЗНАТИ!Може да се изказвам  лошо за някой политици ,но след като са обществено ЗЛО ,те го заслужават! Като срещна такива хора като теб винаги ги съжалявам заради пропусналите 7 години и че майка му и баща му са го изоставили и не са се погрижили да го направят ВЪЗПИТАН човек. Липсата на възпитание прави човекът НЕЩАСТЕН , лишава го от приятели  и от хорското уважение! Така те виждам!

• Отговори 188
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

• skalata_73
    skalata_73

Олеле, отидоха иляда страници. Сега пишещите в темите за короната, правителството  и за войната ще станат разногледи.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Калта дойде с демокрацията - преди това имаше чисто нов асвалт по който карахме ролкови кънки. Сега остана част от чакъла и тук там асвалт. Бензиностанции винаги си е имало достатъчно, а газовите дойд

Публикувани изображения

преди 14 минути, bigiadri написа:

Никога не съм си позволявал да обиждам по какъвто и да е начин хората,било познати или НЕПОЗНАТИ!Може да се изказвам  лошо за някой политици ,но след като са обществено ЗЛО ,те го заслужават! Като срещна такива хора като теб винаги ги съжалявам заради пропусналите 7 години и че майка му и баща му са го изоставили и не са се погрижили да го направят ВЪЗПИТАН човек. Липсата на възпитание прави човекът НЕЩАСТЕН , лишава го от приятели  и от хорското уважение! Така те виждам!

Ммм, аз констатирам нещо. Ако е предизвикало каквато и да е реакция, толкова по-добре. Надявам се, тази реакция да предизвика преоценка на това как гледаш и разпознаваш събитията от реалността.

България никога не е била пълноправен член на ЕС. ЕС служи на немците да си продават бо.клуците, да наемат роби за мръсната работа.

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

България никога не е била пълноправен член на ЕС. ЕС служи на немците да си продават бо.клуците, да наемат роби за мръсната работа.

Да, така е.

преди 9 часа, FatMan9 написа:

И защо на оня свят? Ами, ако и там е така? Ако горе е така както и долу, тогава какво? Пак ще сме затънали в помия и корупция.

Ако цапа и мирише ... :) То верно, че явно с тоя свят не се справяш, но я да те питам защо си песимист?

Принципно мнозина атеисти познавам, които не им пука за оня свят ... 

Мда .... явно не само с компютрите имаш проблем, а и с живота ... И защо не си го правиш сгоден?

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

ЕС служи на

На голямата четворка да ползва безболезнено роби и безболезнено да изнася специално произведените за големия кръг боклуци.

• Автор

Да попитам , каква е разликата да си кенефочистач в ЕС и в България, че всеки такъв иска да е такъв, но в ЕС ? Това важи и за всички други професии, просто тази ми дойде за пример!

А тези в Грузия, какво им става, що такива искания имат ?

преди 20 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да попитам , каква е разликата да си кенефочистач в ЕС и в България, че всеки такъв иска да е такъв, но в ЕС ? Това важи и за всички други професии, просто тази ми дойде за пример!

Единственият начин да разбереш е, сам да работиш въпросните позиции. Това ми е най-добрата есенция на житейският опит, който съм натрупал. Ситият на главният не вярва, дори когато преди известно време самият той е бил гладен. Толкова по-кратко е времето за запомняне, колкото си по-тъп. Разбира се, някакъв префасониран съгласно новите политкоректности, "ценности" и, новата класа в която се пребивава "спомен", остава и след забравянето на истинският спомен.

преди 40 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ми, как да ти кажа, огромна е разликата. Да си кенефочистач в ЕС. Какво точно те интересува? За да не разтягам локуми.

• Автор
преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Единственият начин да разбереш е, сам да работиш въпросните позиции.

Само ти ли не разбра , че позицията е примернна , може да дадете мнение по-всяка за която имате наблюдение?!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, как да ти кажа, огромна е разликата. Да си кенефочистач в ЕС. Какво точно те интересува? За да не разтягам локуми.

Кажи това огромното, без да навлизаш в малки подробности!

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Само ти ли не разбра , че позицията е примернна , може да дадете мнение по-всяка за която имате наблюдение?!

Въх, едновременно на ти и на Вие, странни интервали преди запетая и някакво заблудено тире. На какъв език да пиша, че питащият да осъзнае връзката, че написаното от мен се отнася за почти всяка една професия. Тук-там има някои разлики, обусловени от местни особености на пазара на труда и стереотипа за подредбата на професиите по важност.

• Автор
преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Въх, едновременно на ти и на Вие

Първото е към теб, а второто бе и към всички други четящи темата, т.е е за мн.число!

ще цъфне и ще върже ако българия излезе от ес

ще можем да преговаряме директно със господарите от сащ  без посредници 

на 20.06.2022 г. в 19:52, ined написа:

България няма да излезе от ЕС особенно след събитията след 24.02 и войната в Украйна.

ние ще останем последни в ес

всички други ще направят екзит

и последни в нато ще останем

и накрая    турция ще нападне нато демек нас да си вземе територии обезлюдени 

даже няма да напада ще влезе турската милиция и ще смени табелите на градовете с турски 

на 20.06.2022 г. в 20:03, JohnTRIVOLTA написа:

Толкова народ какво ще прави в БГ не ми е ясно, пък и едни 2-3милярда официално и още 3 пъти по толкова най-малко неофициално евро годишно няма да влизат в БГ!

като взема властта  ще отворя 4 милиарда работни места в България и ще има работа за всички

преди 31 минути, JKirilov написа:

Ти на кой точно кенеф си? Горе на ТВ кулата?

Не, там е с връзки. Само за випаджии.

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Кажи това огромното, без да навлизаш в малки подробности!

Няма да ми стигне. Ще драсна само две, три неща. Заплатата, осигуровките, манталитета на хората, сигурността, договор, право на почивка, платена отпуска, при почивните дни се заплаща също, даже и денят преди и след почивния ден, работно време си има, защита, ако си загубя мястото,  пари след като ме уволнят или напусна доброволно, защото съм търсещ работа. За да си потърся следващо място съвсем спокойно.

Нормални неща в Германия, на всеки един работещ тук. Какво да пиша? 

преди 13 часа, Rammkopf написа:

Добре дошли в 21-век, хомо хабилис. Можете да излезете от пещерата вече. Ние сме хомо сапиенс и не хапем. Да, живеем и работим по света, където и каквото ни харесва, тъй като сме достатъчно интелигентни и кадърни, за да си го позволим. :) Ако на вас ви харесва обратно в пещерата, сводобни сте да си се изолирате.

Пич, ти си човекът, който странства като номад по чужди земи, защото не му се отдава да печели в родината си. Ти си неудачникът, който не може да си направи сметка на парите или не може да се реализира в кариерата. Ти си отшелник за сметка на невежеството си да се бориш. Всички по-силни са останали в родината си да се борят и да пазят рода си. Ти си кратко казано - дърво без корени. Ходиш да светиш на чужди дирибеи. Само защото си слаб тук и те мързи. Мързелите не са на почит. Стой си там и не се обаждай по въпроси, които не те касаят.

преди 1 минута, Клонинга написа:

Пич, ти си човекът, който странства като номад по чужди земи, защото не му се отдава да печели в родината си. Ти си неудачникът, който не може да си направи сметка на парите или не може да се реализира в кариерата. Ти си отшелник за сметка на невежеството си да се бориш. Всички по-силни са останали в родината си да се борят и да пазят рода си. Ти си кратко казано - дърво без корени. Ходиш да светиш на чужди дирибеи. Само защото си слаб тук и те мързи. Мързелите не са на почит. Стой си там и не се обаждай по въпроси, които не те касаят.

Как пък го реши, не ми стана ясно? :D Стоя си в страната си, плащам си данъците, живея си чудесно, работя едновременно на роден и на чуждестранен терен - кой където има нужда от експертизата ми. Точно защото съм се реализирал чудесно в кариерата си. :D Не че те засяга.

преди 13 часа, Coco1 написа:

Мазния е най нескопосания трол от интерната в Мосейково :giggle1: 

Трол, който ти по някаква причина никога не успя да обориш по какъвто и да е начин.

преди 12 минути, Клонинга написа:

Пич, ти си човекът, който странства като номад по чужди земи, защото не му се отдава да печели в родината си.

Най-лошото е, че като отидат навън си мислят, че ще станат милионери. Всъщност, стават имигранти-роби за работна ръка. Тук в България го имаме този мит - "Всичко живо е в Германия! Отиди в Германия, и ще забогатееш! Парите са в Германия!".

Жал ме е за хората, които вярват в този мит.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Така е. От България всеки ден заминават автобуси и микробуси, които носят българи (и роми) в германските фабрики за месо, където работят на черно, без документи, без нищо... И тези роби не могат да се спасят, тъй като нямат документи и са нелегални - и се водят несъществуващи, според закона. Жалка картинка...

преди 26 минути, FatMan9 написа:

Трол, който ти по някаква причина никога не успя да обориш по какъвто и да е начин.

Дори Мазния не беше толкова спрял като тебе

преди 14 часа, FatMan9 написа:

Не отдавна, Бойко Борисов беше извикан при някакви "висши" членове на ЕС, които му платиха на него и на държавата (20-22 млрд. лева - не помня с точност) да затвори един АЕЦ.

Не помня с точност детайли, но знам че се плати за затварянето на един АЕЦ.

Давай видеото да обориш илюзиите които имаш.

Дори Мазния не беше толкова зле. Защо си толкова зле в Мосейково не могат ли да ти помогнат ? 

преди 30 минути, Coco1 написа:

Дори Мазния не беше толкова спрял като тебе

Давай видеото да обориш илюзиите които имаш.

Дори Мазния не беше толкова зле. Защо си толкова зле в Мосейково не могат ли да ти помогнат ? 

Кой е този Мазния? И защо пак говориш за Мосейково? Какво общо има Мосейково с темата?

преди 54 минути, FatMan9 написа:

Кой е този Мазния?  за Мосейково?  Мосейково 

Мазния е много точен затовА те е пратил там. Ше научиш най накрая къде си как сладко повтаряш Мосейково Мосейково. 

преди 31 минути, Coco1 написа:

Мазния е много точен затовА те е пратил там. Ше научиш най накрая къде си как сладко повтаряш Мосейково Мосейково. 

Виждаш ли този коментар, който току-що аз написах, който в момента ти четеш? Хубаво го запомни - той е последния коментар, който ти получаваш от мен.

Сега на 6.22.2022 в 02:42, аз прекратявам взаимоотношенията си с теб за неопределен срок от време.

Аз бях дотук. Няма какво повече да си губя времето с теб. Ако имаш нещо смислено и конструктивно за казване, кажи го. Докато не започнеш да се държиш нормално, аз няма да взаимодействам с теб.

• Автор
преди 5 часа, Клонинга написа:

Не знам , мисля тази теза не е твое творение,защото за пореден път я виждам изтипосана по форумите. Тя говори само за това, че може да бъде написана от крепостен селянин - буквално . Това е контра теза за Свободата, която са загубили.  Но свят широк, всякакви хора и идеали.

Всеки, който твърди, че в ЕС е по-добре отколкото да не сме в ЕС, трябва да обясни защо така смята. Защо е по-добре за България да е в ЕС, а не извън ЕС?

Защо е добре да получаваме санкции без причина?

Защо е добре да ни налагат политики и идеологии, които ни нараняват?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.