Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ЛГБТ обществото да им се разрешава да осиновяват деца и да се женят

Гласуване - за или против ЛГБТ обществото да им се разрешава да осиновяват деца и да сключват брак по между си 32 гласували потребители

1. 1. За или против ЛГБТ обществото да им се разрешава да осиновяват деца и да сключват брак

• Да не могат да осиновяват
      32%
    • Да могат да осиновяват
      18%
    • Да могат да сключват брак по между си
      32%
    • Да не могат да сключват брак по между си
      16%
    • Нямам мнение
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Anneliese написа:

Заслужава си заплахите и всичко! Тая за коя се мисли?:hit::beat:

Такива само жесток побой ги спира да се гаврят със българското знаме!

А тия дето се гаврят със националния празник на България като развяват руски флагчета, какво заслужават? 

• Отговори 255
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Марш бе, гейче, не общувам с такива като тебе, дето са психически объркани, не знаят кой пол са и нямат род и родина! 

Аз не съм като тебе, по цял ден да се чудя от кой пол съм! Знам си пола, имам род и родина!

Не каза какво заслужават тези които развяват други флагчета на Българския национален празник?

Защо когато някоя държава празнува националния си празник никой не развява Българския флаг, а ние развяваме чуждите? 

току-що, Anneliese написа:

идиот такъв!

Като ме обиждаш, нито ще промениш фактите, нито мнението на нас Българите защото явно ти не си.

Уважение за какво? Освобождаване или окупация и налагане на комунистическия режим в България?

Застреляй се!

Неграмотна, неосведомена и не запозната със историята на България! 

Вярвай си. Ти си назобен с пропаганда и вярваш на всякакви лъжи и измислици. Освен това май си и гей? Жалка работа.

току-що, Anneliese написа:

Вярвай си. Ти си назобен с пропаганда и вярваш на всякакви лъжи и измислици. Освен това май си и гей? Жалка работа.

Глупости!

Аз за разлика от теб съм Българин!

И не съм като теб на сто и шейсет години девствен, баща съм! Ти клониш към гей обществото! :lol6:

преди 35 минути, Anneliese написа:

Една противна бездарница се е изгаврила със националното ни знаме и няма кой да я санкционира, всъщност би трябвало да е арестувана и спукана от бой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Боклук!

Така, ако продължават тия шаренките, накрая ще си го получат! Надявам се смели мъже да я поставят на място и то така, че никога повече да не излезе навън!„

Заслужава си заплахите и всичко! Тая за коя се мисли?:hit::beat:

Такива само жесток побой ги спира да се гаврят със българското знаме!

+1

преди 1 минута, Т.Христов написа:

+1

-2

Не по моя вина съм сама, а деца не желая да имам, нито мога, заради сериозни здравословни проблеми.

Много пък "мъжкарско" твоето, да се подиграеш на жена с увреждания. И ти си същият като онзи идиот, за който не искам да си спомням. ПРОСТАК!:getout:

преди 4 минути, Anneliese написа:

Не по моя вина съм сама, а деца не желая да имам, нито мога, заради сериозни здравословни проблеми.

Много пък "мъжкарско" твоето, да сее подиграеш на жена с увреждания. И ти си същият като онзи идиот, за който не искам да си спомням. ПРОСТАК!:getout:

А защо ме обиждаш тогава?  :rolleyes:

Не се ли досети, че след като ме обидиш и аз ще те обидя? :angry:

Вместо да започнеш да ме обиждаш можеше да ми отговориш на въпроса. Толкова ли е сложен този въпрос?

преди 37 минути, Звяра! написа:

А тия дето се гаврят със националния празник на България като развяват руски флагчета, какво заслужават? 

Явно нямаш отговор и затова ти е лесно просто да обиждаш.

Развяването на руското знаме не е обида. Американското е. Имах такова като малка, добре, че го няма, не съм забелязала кога сме го изхвърлили. Като бях малка, харесвах САЩ, от един магазин в София поисках от нашите да ми купят американското знаме, исках да уча английски  език, мечтаех да посетя САЩ. И това само, докато не пораснах, а моята втора братовчедка не отиде да учи в САЩ. От писмата и разбрах какво е там, и оттогава САЩ започнаха да не ми харесват.

България може и да е бедна, но е нормална страна.

Сините ни излъгаха, предадоха ни, чудно ли е, че станах социалистка?

преди 12 минути, Anneliese написа:

Сините ни излъгаха, предадоха ни, чудно ли е, че станах социалистка?

Не е чудно! Това доказва колко ти е акъла! 

преди 13 минути, Anneliese написа:

чудно ли е, че станах социалистка?

По точно национал социалистка внучка на Адолф Хитлер :)

преди 7 часа, Звяра! написа:

Не каза какво заслужават тези които развяват други флагчета на Българския национален празник?

Националният ни празник е свързан с освобождението ни ,а то с Русия ,без Русия нямаше да бъдем свободни и нямаше да имаме празник ,какво не редно виждаш в това да има руски знамена на този празник ?

Цитат

Денят на Освобождението на България от османско иго 3 март е националният празник на България от 1991 г.[1] На този ден е подписан предварителен мирен договор, останал в историята като Санстефански договор за прекратяването на Руско-турската война от 1877 – 1878 г., който ознаменува символично Освобождението на България. Договорът е подписан на 3 март (19 февруари по стар стил) през 1878 г.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Националният ни празник е свързан с освобождението ни ,а то с Русия ,без Русия нямаше да бъдем свободни и нямаше да имаме празник ,какво не редно виждаш в това да има руски знамена на този празник ?

Извинявай, на коледа развявате ли американското флагче във вас, вечер като седнете на трапезата?

Интересно ми е, защото коледа свързан със щатите и сигурно гордо веете американския байряк!

Един съвет ще ти дам - на 14-ти февруари да развяваш френското флагче! Да не забравиш? 

преди 1 минута, Звяра! написа:

Извинявай, на коледа развявате ли американското флагче във вас, вечер като седнете на трапезата?

Интересно ми е, защото коледа свързан със щатите и сигурно гордо веете американския байряк!

Един съвет ще ти дам - на 14-ти февруари да развяваш френското флагче! Да не забравиш? 

Благодаря за хубавия въпрос ,вижда се че си се напрегнал много за него :wors:

Ако Дядо Коледа ни освободи в бъдеще от робството на Дядо Мраз ще веем знамена американски гордо на всяка Коледа иначе не  :hush:

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Благодаря за хубавия въпрос ,вижда се че си се напрегнал много за него :wors:

Ако Дядо Коледа ни освободи в бъдеще от робството на Дядо Мраз ще веем знамена американски гордо на всяка Коледа иначе не  :hush:

Santa Claus Poses Image & Photo (Free Trial) | Bigstock

Santa claus in front of American flag' Enamel Mug | Spreadshirt

преди 10 часа, Anneliese написа:

Много пък "мъжкарско" твоето, да се подиграеш на жена с увреждания. И ти си същият като онзи идиот, за който не искам да си спомням. ПРОСТАК!:getout:

Тоя трол от това живее и се храни - да създава проблеми и нерви на останалите. Игнорирай го!

преди 2 часа, Звяра! написа:

Тъпчо, Коледата не са я измислили в САЩ. Случайно да си чел британският автор Чарлс Дикенс и произведението му - "Коледна песен"? А да си чувал, че елхата идва от Германия?

Знанията ти са колкото на амеба.

Обаче убивам за кецки "Конверс", жалко, че са скъпи, много са хубави.:crying10:

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.