Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

С кое по-точно? Не играят по свирката на Кирчо ли? Или защото не искат САЩ да управлява?

Няма значение как и защо- самоубиха се. И на всичкото отгоре, вместо да извадят очи, изписаха вежди.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз ще цъкна, няма какво да крия. Гласувах, гласувам за ИТН. Защо да не смея?

Е, именно. Колко са тия, които гласуват, но не биха участвали в анкети. Аз даже мога да предположа кои ще нацъкат яко една такава анкета. Освен няколко други активни хора, ще са предимно гейпросащесср трололинките. Даже може да си активират някои законспирирани спящи профили, за да вдигнат резИлтатите примерно на дб, щото както установявам от писанията във форума на конкуренцията. Тази партия им е последната сламка. Все още се надяват на нещо и от пп, обаче вече като че ли някои се отливат от цирей.

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

С кое по-точно? Не играят по свирката на Кирчо ли? Или защото не искат САЩ да управлява?

Ясно, искаш СлаФчо да те управлява ...

преди 32 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ясно, искаш СлаФчо да те управлява ...

Естествено, нали затова избирам

преди 1 час, Радул написа:

Няма значение как и защо- самоубиха се. И на всичкото отгоре, вместо да извадят очи, изписаха вежди.

Да, няма значение, защото не можеш да намериш повод. Няма ни 1 компромат, освен чалгари, шнорхели и други професии.

Стига сте плакали, ни Кирчо, ни Кокорчо, ни Славчо ще видят вече власт.
Оапаха се до ушите и заслужено ще изгубят много.

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено, нали затова избирам

Как не съм се сетил до сега ... ще е живот - музика :drunk:

Я пуснете едно проучване за коя партия ще гласуват хората тук при новите парламентарни избори.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Стига сте плакали, ни Кирчо, ни Кокорчо, ни Славчо ще видят вече власт.
Оапаха се до ушите и заслужено ще изгубят много.

Добре, гербер.

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Не си на оградата, всички го видяхме, но на теб не ти се иска да е така, ама уви :sunglasses:

Това какво ти си видял и какво други са видели, често са съвсем различни неща.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Това какво ти си видял и какво други са видели, често са съвсем различни неща.

Така е ! Всеки вижда със собствените си очи по собствен начин - както при любовта :magnifier:

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Така е ! Всеки вижда със собствените си очи по собствен начин - както при любовта :magnifier:

Да кажа и аз тогава, какво ми се междерлее. Като нищо, Слави може да увеличи електората си. Реално, той разтури правителството и доказа отново, че не държи да бъде във властта на всяка цена. Междувременно, Тошко Африкански слезе от дървото и започна да се вчовечава. Караджов, министърът прави добро впечатление. При липсата на риба и ракът е риба. 

преди 10 минути, absurt написа:

Като нищо, Слави може да увеличи електората си.

Според мен грешиш. Пътят на ИТН е само един и той е надолу. Въпросът е дали ще мине бариерата на тези избори или не. При всички случаи ще е трудно да се състави стабилно правителство. Предполагам, че могат да измислят нещо от рода на експертен, програмен кабинет.

преди 17 минути, absurt написа:

Да кажа и аз тогава, какво ми се междерлее. Като нищо, Слави може да увеличи електората си. Реално, той разтури правителството и доказа отново, че не държи да бъде във властта на всяка цена. Междувременно, Тошко Африкански слезе от дървото и започна да се вчовечава. Караджов, министърът прави добро впечатление. При липсата на риба и ракът е риба. 

Вярно, само ти се междерлее!

преди 36 минути, ncl написа:

Пътят на ИТН е само един и той е надолу.

И защо така?

Би ли се обосновал?

Реално ИТН влязоха в политиката с целта да разрушат прогнилата политическа система в България.

След два безплодни парламента се опитаха се да играят заедно с другите партии(уж от протеста) направиха някои компромиси със съвестта си за да има правителство, но не се получи.И вината поне според мен не е тяхна.

преди 1 час, ncl написа:

Според мен грешиш. Пътят на ИТН е само един и той е надолу. Въпросът е дали ще мине бариерата на тези избори или не. При всички случаи ще е трудно да се състави стабилно правителство. Предполагам, че могат да измислят нещо от рода на експертен, програмен кабинет.

Много ви пречат ИТН и са неудобни, заради тях иначе гледате парламента. И парламента стана гледаем. Защото преди нито разбирахте, какво се случва в парламента, нито какво се гласува. До късно зори се прокарваха закони в интерес на мафията.

Благодарение на тях журналистите имат свободен достъп в парламента. Преди влизаха само до вратата. Сега навсякъде влизат и снимат.

И пак казвам, ако искаха власт, пари ИТН. Щяха досега да раздадат няколко поста, министерски кресла, както направи Кирчо и щеше да има правителство. И парички.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

.... Защото преди нито разбирахте, какво се случва в парламента, нито какво се гласува. ...

Викаш добре , че ти знаеше ?  :cooking1:

преди 1 час, M.Николов написа:

Реално ИТН влязоха в политиката с целта да разрушат прогнилата политическа система в България.

Те всички влизат с тази заявка, ама ... :dollars:

преди 22 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Викаш добре , че ти знаеше ?  :cooking1:

Те всички влизат с тази заявка, ама ... :dollars:

Що ти знаеше ли?

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Що ти знаеше ли?

Излишен въпрос.

преди 21 минути, ncl написа:

Точно там им е грешката. И една от главните причини за разпада им.

Аз не знам друг начин без власт да разтуриш досегашната ? Вероятно искат цялата такава :dollars:

Сигурно някой се мисли за велик маг и като изпее две песни и каже две басни, служещи за заклинание и да му се получи :chinese:

преди 1 час, M.Николов написа:

И защо така?

Би ли се обосновал?

След два безплодни парламента се опитаха се да играят заедно с другите партии(уж от протеста) направиха някои компромиси със съвестта си за да има правителство, но не се получи.И вината поне според мен не е тяхна.

Реално се оакаха много яко. Не разрушиха нищо от прогнилата система, но разрушиха опита да се създаде нова. Щото по- лесно. Реално ако някой нанесе някакви удари по прогнилата система, това беше Петков. Славчовци за цялото време бутнаха една барака на Доган, дето си е лично негова даже, а не на ДПС. Хората не са кьорави бе Николов, затова ИТН няма да ги има повече в парламента. А ти си говори каквото си искаш...

преди 29 минути, ncl написа:

Точно там им е грешката. И една от главните причини за разпада им.

Искаха пари. Целия им зор беше БНБ и като разбраха, че няма да стане почнаха селските номера- ние не сме съгласни с тва, не сме съгласни с онва... Били партия на протеста. Моля? На кой протест видяхте Славчо, бе гълъбчета?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Петков излезе най-голямото менте.

Проблема при него е, че думите ги няма за нищо.

Петков ще е следващия, редовно избран министър- председател. ПП са единствените, за които няма друг път на България, освен този в ЕС и еврозоната. Алтернативата я знаем много добре- глад, мизерия и зависимости в руската сфера на влияние. Та... аргумента е ясен- българина за разлика от руснака, не обича мизерията. Ще видим дали съм прав.

А ти по- добре се преориентирай за кой ще гласуваш. Щото да дадеш глас за маргинална, извънпарламентарна групичка, е същото като да не гласуваш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.