Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 57 минути, ncl написа:

Да, сега слушам Христов от СДС. Те , ПП, ДБ  и ДПС били проевропейски, а другите са проруски, проевразийски. И ако не са във властта и не направят такава коалиция отново ще има нестабилен парламент.

Да, особено Христов, неговите родители са типични европейци и е израстнал в такава среда.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/detsata-na-bivshi-komunisti/

Христо Иванов е роден на 13 септември 1974 г. в София. В семейство на отявлени комунисти.

Май.ката Мария е родена в СССР - в Москва, нейният баща Недялко Бойкикев е българският комунист - болшевик, ленинец и политически емигрант.

В края на 30-те години на миналия век при една от сталинските чистки Недялко Бойкикев е откаран в ГУЛаГ на брега на Колима, където намира смъртта си.

Мария пристига в България с ма.ка си след Втората световна война заедно със Съветската армия и семействата на други политемигранти. Завършва философия. Проявява странности - редом с комунизма почита и Бог.

Става учителка в монтанско село. В разгара на Пражката пролет попада в столицата на Чехословакия, където се запознава със съпруга си Любомир Иванов - инженер, изпратен по работа там.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 2 минути, ncl написа:

Бъркаш ги. Единият е Христов от СДС, а този е Иванов от ДБ.

6162-11.jpg

Все същите.

Не ги бърка, а просто е сложил едно "в" в повече.

Вместо това:

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Да, особено Христов, неговите родители са типични европейци и е израстнал в такава среда.

е искал да напише това:

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Да, особено Христо, неговите родители са типични европейци и е израстнал в такава среда.

Вижда се, че информацията надолу е именно за Христо Иванов.

bkp-plevneliev.jpg

bkp-plevneliev2.jpg

Според Антончо. Президентът ( аз не съм го избирал и не съм гласувал за него) не е моят президент, а именно Росенчо е бил в БКП.

Друг евроатлантик, който сега се гушка с Кисинджър и вее украински знамена.

Ето го Росенчо.

IMAGE_9206895_40_0.jpg

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Президентът ( аз не съм го избирал и не съм гласувал за него) не е моят президент, а именно Росенчо е бил в БКП.

Не е бил в БКП. И независимо дали си гласувал за него е бил президент на всички българи.

• Автор
преди 41 минути, ncl написа:

Не е бил в БКП. И независимо дали си гласувал за него е бил президент на всички българи.

Куй, плевню ли? На всички българи? Не знам защо се шегуваш така. Него си го назначи сащ и Боко (проформа). Демек, в най-добрия случай е бил прокси на Боко, в идеалният случай, президент на избирателите на герп, в най-лошият, както и си беше в реалността, си беше просащ/есср и на тях, най-вече на сащ, служеше.

преди 49 минути, ncl написа:

С това съвсем не съм съгласна! Не може да ми се тика за мое нещо, което не е! И Простото не е мое, също като Плевнелиев. И никаква лоялност към тях не изпитвам, нито някой има право да ми я изисква!

преди 1 час, ncl написа:

На българите, които са го избрали. По-скоро са го сложили насила на този пост.

Такава е реалността. Президентът на САЩ е президент на всички американци, а не само на демократите или републиканците. Така е и с всички останали президенти.

току-що, ncl написа:

Такава е реалността. Президентът на САЩ е президент на всички американци, а не само на демократите или републиканците. Така е и с всички останали президенти.

Насила хубост не става. На хартия е едно, а реалността- друго. Затова падат правителства, затова не се преизбират президенти......

• Автор

Президентът на сащ, поне напоследък, е кукла на конци на впк и други корпорации. Добре поне, че за разлика от него плевню няма толкова власт, там през неговите пълномощия да оцапа нещата докрай. Затова, единственото твърде видимо явление от "то", беше публичното лаене с останалите сащ роби против Русия. Е, сигурно е имало и други мизерии, които съм забравил, или не съм узнал, ще е сторил.

А, присетих се, че май беше 2015, когато още играеше джендер ролята на президент, май имаше някакво спиране на доставката на природен газ, или се лъжа?

П.П. Още нещо се сетих, Гугъл помогна. Плевню беше винаги готов да се подложи и да приеме (още) краварски войски у нас. Беше го яд, че сащ през същата тази 2015г. не му го заповядаха, щото явно не им беше в плановете тогава. Мярнах статии нейде с негово изявление по въпроса. Няма да давам връзки. Който иска, да си ги намери.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Президентът на сащ, поне напоследък, е кукла на конци на впк и други корпорации. Добре поне, че за разлика от него плевню няма толкова власт, там през неговите пълномощия да оцапа нещата докрай. Затова, единственото твърде видимо явление от "то", беше публичното лаене с останалите сащ роби против Русия. Е, сигурно е имало и други мизерии, които съм забравил, или не съм узнал, ще е сторил.

А, присетих се, че май беше 2015, когато още играеше джендер ролята на президент, май имаше някакво спиране на доставката на природен газ, или се лъжа?

Затова съм силно против Президентска Република. Всички крайни решения в държавата да се взимат от случаен изветрелник- мерси, не!

на 12.07.2022 г. в 15:00, absurt написа:

Всички крайни решения в държавата да се взимат от случаен изветрелник- мерси, не!

А че що ? Имаме участник познал точния резултат :)

В матушката направо предложиха президента да се нарича с по-руското "владетел "

Ми така де.. стига са си играли на "демокрация".

:giggle1:

преди 1 час, ncl написа:

Че те си имат собствени факти и реалности, една социология ли няма да си изобретят :D

В „Демократична България“ не изключват евентуална коалиция с ГЕРБ след провеждането на предсрочни избори в случай, че алтернативата е мнозинство от „путинофилски организации“. Това стана ясно от изказването на Ивайло Мирчев в сутрешния блок на „Нова тв“.

• Автор

преди 4 часа, attj написа:

В „Демократична България“ не изключват евентуална коалиция с ГЕРБ след провеждането на предсрочни избори в случай, че алтернативата е мнозинство от „путинофилски организации“. Това стана ясно от изказването на Ивайло Мирчев в сутрешния блок на „Нова тв“.

Нема пак да те лайкна. Това далеч не е първият път след кат сплетоха мъди заради изгубеният вот, в който си намигат тия мирчефф и пкп в гей-бара. 

Толкоз силно вече ги мразя, че нямат шанс пред мен без значение какви циркове разиграват.

преди 19 часа, attj написа:

Това си е наистина голям виц :) 

Последно ще има ли избори и за кого трябва да се гласува?

Питам тук, че питах в грешна тема, а и гледам разбирате от политика, а аз хич не, та да направя надявам се правилен информиран избор! :cooking1:

• Автор
преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Последно ще има ли избори и за кого трябва да се гласува?

Питам тук, че питах в грешна тема, а и гледам разбирате от политика, а аз хич не, та да направя надявам се правилен информиран избор! :cooking1:

Правилният избор, е само този, който ти си избереш. :)

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Правилният избор, е само този, който ти си избереш. :)

Ми то като чета няма избор ! Този бил нещо си направил, онзи пък друго, оная пък трето и т.н. Само негативи чета за всички т.е. никой не става! Ще ми се някой да каже, на мен ми харесват, тези или онези заради това, това и онова, ама няма такива!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.