Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

Ако са "граждани за европейско развитие на България", няма как да са "млади, честни и образовани".

:)

Мирча, Борисов вярно ли избягал от дебат с Кирчо?

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 29 минути, M.Николов написа:

Ако са "граждани за европейско развитие на България", няма как да са "млади, честни и образовани".

А има все още, които са поостанали в България!

• Автор

Избори идат. Каква е тая активност на умряла котка в темите за българска политика? Другари, стегнете се, че скоро ще настъпи и денят за размисъл и тогава агитацията е забранена. 

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Избори идат. Каква е тая активност на умряла котка в темите за българска политика? Другари, стегнете се, че скоро ще настъпи и денят за размисъл и тогава агитацията е забранена. 

Денят за какво? Ааа, чатнах. Денят с екстендед нейм "седим и мислим, седим и мислим... по ено време глеам само седим..."

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

Тази тема, ако беше само преди две години, дори преди една щеше да се пука по шевовете, но сега герберастите са сигурни в славното завръщане на кухия и не и обръщат внимание, а другите са отвратени от толкова желаещи за промени и след като видяха, че няма такива замряха в очакване на поредните непромени. 

на 25.09.2022 г. в 18:22, ncl написа:

За БСП не знам, но ГЕРБ са много надути. На 3.10. ще се узнаят и истинските резултати.

Мутрите винаги взимат повече, дпс-то също, БСП винаги по-малко и така ще бъде и сега. Преди години един отвратителен политик беше казал, че ще гласува с отвращение и мисля, че в този случай и при мен ще е така. И все пак има една партия, една-единствена, която зае правилна позиция във войната на "свободния свят" срещу поробения свят и моя глас ще отиде там. Но съм с ясното съзнание, че промени тук няма да има, докато сме свързани с прогнилата система, самопровъзгласила се за единствената демокрация. Нещата, на които сме свидетели в последните месеци ясно показват, че всъщност са си откровена диктатура съчетана със съпътсващата я тотална цензура.

Като програма минимум ще съм доволен, ако кухия (-ите) никога поече не види власт. Затова и ще гласувам ... ако трябва на всеки два месеца. Това е.

на 26.09.2022 г. в 13:09, Sliderum2 написа:

Мисля всеки отдавна си е решил за кого да  гласува.

За съжаление ретроградните черено-мафиотски сили и проекти са доста, и ще излъжат много хора.  Както и хамелеонските 'партньори"  пак на червената мафия.

Мислещите, пробългарски, проевропейски , евроатлантически хора, знаят за кого да гласуват.

• Автор
преди 1 час, miro20 написа:

Мислещите, пробългарски, проевропейски , евроатлантически хора, знаят за кого да гласуват

За мен!

Предизборният слоган на Кириак и сие "Да си довършим работата" някак странно кореспондира с известния слоган на фалираната нявга Туристспортбанк - "Вашите пари в сигурни ръце" . Или не е толкова странно...

https://www.dnevnik.bg/izbori-2022/2022/09/30/4396896_strahut_na_romskata_obshtnost_ot_glasuvane_s_mashini/?ref=home_NaiNovoto

Че опрвадванието с машините си и лъжа беше ясно, но други интересни неща има

Цитат
  • 36.8% от хората ще гласуват и вече са решили за кого;
  • 28.2% от анкетираните са заявили, че ще гласуват, но още се колебаят за кого;
  • 4.6 на сто са посочили, че ще гласуват, но с "Не подкрепям никого";
  • 21.6%, няма да гласуват;
  • 8,8% не са решили още.

Недейте гласува, оставте 80% роми да избират вместо вас :) 

Да не забравим разбира се и стотиците хиляди, на които им зависи прехраната от Партията.  

преди 8 часа, ncl написа:

Ума ми не го побира, колко трябва да ти е празна главата за да гласуваш за Подмяната, Тиквите, Дай България или кака Кури.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Ума ми не го побира, колко трябва да ти е празна главата за да гласуваш за Подмяната, Тиквите, Дай България или кака Кури.

Ами за кой да се гласува?   Марешки с Воля вече ги няма.  Възраждане отблъскват и губят гласове с това, че са против ЕС.  За ДПС ли?     50-60 % от хората  вероятно пак няма да гласуват...

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

71237eovPkL._AC_SL1500_.jpg

Имало как да ти порасне акъла, стига да се довериш на тия. Хи-хи-хи.

преди 39 минути, attj написа:

Ами за кой да се гласува?   Марешки с Воля вече ги няма.  Възраждане отблъскват и губят гласове с това, че са против ЕС.  За ДПС ли?     50-60 % от хората  вероятно пак няма да гласуват...

Има колко са там 30+ партии, дайте шанс на някоя различна, от текущите нещо като хората да сте/сме видели?

Едни и същи простотии слушаме 33 години, "ПРОМЯНА, НОВ МОДЕЛ, УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ, КРАЙ НА КОРУПЦИЯТА..." КогИ тава?
Кога ме нема.

преди 59 минути, attj написа:

Възраждане отблъскват и губят гласове с това, че са против ЕС

защо да губят гласове против ЕС ? това е адско тъпо като причина не ги харесвам като партия приличат си с АТАКА .

Всеки си преценява за кой да гласува, но като гледам хората не виждат смисъл в това. Вчера на обед, както обикновено,  се събираме на по бира и стана въпрос за изборите. От 5-6 човека, които бяхме, само аз ще гласувам. Другите ще го пишат дъждовен. Та очаквам ниска избирателна активност...

преди 17 минути, ncl написа:

Всеки си преценява за кой да гласува, но като гледам хората не виждат смисъл в това. Вчера на обед, както обикновено,  се събираме на по бира и стана въпрос за изборите. От 5-6 човека, които бяхме, само аз ще гласувам. Другите ще го пишат дъждовен. Та очаквам ниска избирателна активност...

Това е целта, да има ниска активност и обичайните да спечелят пак. Благодарение на администрацията, ромския вот. И ордите от турци, които нападат секции. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.