Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

• Автор

Нямам търпение Боко, да се заемеш пак с 500000000км магистралите, че те сами няма да се достроят. Пък после колко ремонт ше пада! Малеее! Следващите правителства, само маркировката няма да могат да боядисат.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

Стана което очаквах но както каза Мехура ще поврякат и напролет нови избори а сега ще гледаме ГЕРБ ДПС и ДБ + Копейката

преди 49 минути, Anneliese написа:

Циркът "КИКО" по националната телевизия в момента. Ухилени до души.

Казва се напушени и дрогирани .

И са втора политическа сила.

Наистина не знам кои идиоти са гласували за тия.

Но при такава ниска избирателна активност, при такава силна фейк кампания за "спасители които да си продъжлат делата" ...  не ме учудва.

Освен това, за добро или лошо, все пак сме демокрация.  Длъжни сме да им се даде думата и дори властта.

Въпроса е кога ще се намеси правосъдната система да сложи все пак някакви рамки  на разум.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Нямам търпение Боко, да се заемеш пак с 500000000км магистралите, че те сами няма да се достроят. Пък после колко ремонт ше пада! Малеее! Следващите правителства, само маркировката няма да могат да боядисат.

Ако имаш 10 пениса, си носиш и кофа топки .

Друго си е при комунетата да няма нито магистрали нито ремонти на ремонтите , нали ? Щотоникакъв ремонт няма, но и път няма.

Или при ППтата които всичко блокират и да си  крадат всичко по "смарт" начин.... Има едни милиарди , хоп - няма милиарди ...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Питай избирателите му, примерно @N1K17Y

Бате, знам че страдаш от доста психични разтройства, но пак да ти напомня, правителството, в което не участваше ГЕРБ беше свалено единствено от има такива ненормалници :) 

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да правят. Но кои са принципни, кои - безпринципни, това не казва. Нека напомня, че една от последните точици в тяхната стратегия беше никога коалиция с мутрите, така че ако направят такава няма как да мине за принципна. Другият вариант според мен е мутрите плюс дб, подкрепени от дпс и напазарувани от други групи депутати, но това ще е твърде неустойчиво. Третият вариант е без мутрите и дпс, но пък тук им трябва Възраждане, трудна работа. Тук е момента да вмъкна, че очаквах  Възраждане да спечели повече проценти, дори третото място, но както винаги българите, които не знаят български и живеят в Турция дадоха предимство на дпс. И последният е избори до дупка и той е предпочитания от  мен.

Все пак имам утешителна награда. Хората просто не искат да гласуват за мутрите и те си стоят на вкаменения електорат и ако някой влезе в коалиция с тях - пиши го бегал.

Отвратените не гласуваха и отвратителните спечелиха.

преди 42 минути, crazy katon написа:

Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да правят. Но кои са принципни, кои - безпринципни, това не казва. Нека напомня, че една от последните точици в тяхната стратегия беше никога коалиция с мутрите, така че ако направят такава няма как да мине за принципна. Другият вариант според мен е мутрите плюс дб, подкрепени от дпс и напазарувани от други групи депутати, но това ще е твърде неустойчиво. Третият вариант е без мутрите и дпс, но пък тук им трябва Възраждане, трудна работа. Тук е момента да вмъкна, че очаквах  Възраждане да спечели повече проценти, дори третото място, но както винаги българите, които не знаят български и живеят в Турция дадоха предимство на дпс. И последният е избори до дупка и той е предпочитания от  мен.

Все пак имам утешителна награда. Хората просто не искат да гласуват за мутрите и те си стоят на вкаменения електорат и ако някой влезе в коалиция с тях - пиши го бегал.

Отвратените не гласуваха и отвратителните спечелиха.

Кирил Петков повтори 5 пъти след края на изборния ден,че коалиция с ГЕРБ и ДПС няма да има...Категорично...

преди 49 минути, N1K17Y написа:

Бате, знам че страдаш от доста психични разтройства, но пак да ти напомня, правителството, в което не участваше ГЕРБ беше свалено единствено от има такива ненормалници :) 

И слава Богу че го свалиха.

По последни данни, Слави все пак влиза в парламента:

https://bntnews.bg/news/8-partii-vlizat-v-parlamenta-pri-3714-obraboteni-protokoli-v-cik-1209337news.html

При 37,14 % обработени протоколи в ЦИК 8 партии биха влезли в следващия парламент. Ето данните към 1 часа на 3 октомври:

ГЕРБ-СДС - 233 416 гласа - 25.50%

Продължаваме Промяната - 197 311 гласа - 21.56%

ВЪЗРАЖДАНЕ - 100 734 гласа - 11.01%

ДПС - 92 422 гласа - 10.10%

БСП ЗА БЪЛГАРИЯ - 87 665 - 9.58%

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ - 69 232 гласа - 7.56%

БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД - 45 578 гласа - 4.98%

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД - 37 978 гласа - 4.15%

преди 7 часа, Bubbles написа:

И слава Богу че го свалиха.

Да, за да се види с време кой е "Тройнск кон" и този " кон"да приключи с време мераците за "монетезиране"!

преди 9 часа, N1K17Y написа:

ГЕРБ винаги участваше. Дори и в момента управлява. Има администрация, има НПО, има кметове, има общини,...

Вий в България имате психически разстройства. Или повечето от вас.

https://gospodari.com/mediite-v-chuzhbina-nishto-polozhitelno-ne-chaka-balgaria-sled-tezi-izbori/

“България проведе четвърти избори за две години, само за да върне корумпираната ГЕРБ-СДС с Бойко Борисов.

Отново имплозия удари партия, изградена заради една личност (бел.ред. – не е посочено коя, но вероятно се има предвид “Има такъв народ”, която към този момент е под прага за попадане в парламента). Коалициите се доказаха като нестабилни. Единственият въпрос е кога ще са следващите избори – през 2023 г. или 2024 г.”.

• Автор
преди 9 часа, miro20 написа:

Ако имаш

Що злобееш, нали сега кунките ти са напипали пицата. Може да си продължите както и досега държейки

преди 9 часа, miro20 написа:

10%+ ДПС* пениса

в ръка и да пращате фирми с доста неуки работници, покрай няколко дето г/д стават, да строят. Работа да има, каквато и да е.

*Допълних туй във фразата, което си забравил. 

Все пак, може и да е по-добре да има редовно правителство накрая на годината, за да раздели пицата.

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

Кирил Петков повтори 5 пъти след края на изборния ден,че коалиция с ГЕРБ и ДПС няма да има...Категорично...

Дано да си удържи на думата, защото мутрите и камъни ще ядат само и само да си върнат властта и повече никога да не я дадат. Остава и варианта с дпс и дб, но не знам отношението на психодесните по този въпрос. Нека циркът на мутрите започне сега.

Не се плашете! Идва евтинията. Сега горивото ще бъде 1.80лв., хлябът 1.00лв., газта-?, а дървата за огрев 35лв кубика. БРАВО на избирателите. Мъдро решение на 20% от населението.

• Автор
преди 8 минути, БаалБек написа:

Не се плашете! Идва евтинията. Сега горивото ще бъде 1.80лв., хлябът 1.00лв., газта-?, а дървата за огрев 35лв кубика. БРАВО на избирателите. Мъдро решение на 20% от населението.

Не се плаша, ония във форума на хардуербгей, направо изринаха тяхната тема. Към 9-10 страници вайкане, след като я отключиха. 

Там са си направо фенове на тъпогрозните. Обратното на епитета, с който се самонарекоха.

Що купени идиоти имаше по секциите, не е работа. Идват и се дзверят сума ти време. И като не видят, почват да се сещат за инструкцията за втора страница и искат комисията да им я нагласи. Ами нямаме такова право да се месим - сами да се оправят. В една секция въпреки прегледа индивидът гласува и се сеща че е сбъркал. И почват луди скандали, къса квитанцията и си мисли че машината не е отчела. Само работа за комисията и нерви за комисията  и за другите чакащи избиратели.

За мен е грешка да има гласуване от чужбина. Не може да има представителство без данъци. 

преди 4 минути, БаалБек написа:

За мен е грешка да има гласуване от чужбина. Не може да има представителство без данъци. 

Пак една и съща мантра. Щом ще си затваряте границите като в Северна Корея, направете го. Пълна изолация. Никакъв експорт или импорт. Даже можете и да забраните туристите. Както е в Бутан. Мисля, че беше.

https://www.actualno.com/business-world/turisticheskijat-model-na-butan-ili-zashto-shtastieto-nosi-pari-news_1819864.html

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Пак една и съща мантра. Щом ще си затваряте границите като в Северна Корея, направете го. Пълна изолация. Никакъв експорт или импорт. Даже можете и да забраните туристите.

Хайде помисли малко, преди да се изцепваш.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Хайде помисли малко, преди да се изцепваш.

За кое да се изцепвам. Нали предлагаш никакви чужденци. Капсуловайте се като в Джава езика. 

https://bg.myservername.com/encapsulation-java

Един бункер да стане. Бункер България. Нали това предлагаш.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

За кое да се изцепвам. Нали предлагаш никакви чужденци

преди 9 минути, БаалБек написа:

Не може да има представителство без данъци. 

ПАК ПОМИСЛИ!

Сега ще видим колко гласове ще изсипят от Турция и как те ще определят кой ще влиза като инжектират гласове в определени райони.

Сутринта по дебилизора казаха мисъл - Политически възможните коалиции са математически невъзможни, математически възможните коалиции са политическо невъзможни.

преди 2 минути, БаалБек написа:

ПАК ПОМИСЛИ!

Какво да мисля.

Ето Живков ви го каза.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.