Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

@ivottoshev може да спи спокойно

Цитат

Продължаваме промяната" ще бъде конструктивна опозиция на кабинет на ГЕРБ. Ние няма да влезем в коалиция на кражбата", заяви съпредседателят на партията Асен Василев на брифинг

Мъчението на жълтопаветниците се отлага. 

"Ние няма да влезем в коалиция на кражбата"!  Ужас! Най-крадливата сганЪ говори за крадене след като само за 2 месеца задигна над 8 миларда от държавата ни! Виж ти каква НАГЛОСТ ?!! :angry22:

преди 1 минута, johnmotson написа:

"Ние няма да влезем в коалиция на кражбата"!  Ужас! Най-крадливата сганЪ говори за крадене след като само за 2 месеца задигна над 8 миларда от държавата ни! Виж ти каква НАГЛОСТ ?!! :angry22:

Що лъжеш ? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Що лъжеш ? 

Само глухите не са разбрали за гангстерската кражба на Тепчо и Кокорчо! А може би си от много малко оцелелите на които не им се иска да повярват! Ех, твоя си работа но има хубава шопска поговорка "Он знае оти го бият". :36:

преди 5 минути, johnmotson написа:

Само глухите не са разбрали за гангстерската кражба на Тепчо и Кокорчо! А може би си от много малко оцелелите на които не им се иска да повярват! Ех, твоя си работа но има хубава шопска поговорка "Он знае оти го бият". :36:

Може би съм глух, я ми проглуши ушите с тази гангстерска кражба. Пропуснал съм. 

преди 30 минути, johnmotson написа:

В зебляни чували ли ги откраднаха? Коя банка им ги даде или някой футболен съдия пратиха да ги вземе?

преди 1 час, N1K17Y написа:

@ivottoshev може да спи спокойно

Мъчението на жълтопаветниците се отлага. 

А дано. Това ще означава, че Бою Менискуса отново няма да успее да се докопа до властта. Притеснява ме обаче, че това би означавало и нови избори, а това на Кирчоикокорчо не им се харесва особено.

преди 1 час, Филипов написа:

Контактна група с плювналиев и кукумицин паси, това някакъв майтап ли е?! Но като гледам и другите не са много по-различни и като нищо могат да спретнат едно психоправителство, което да довърши започнатото от мутрите - да затрият държавата съвсем ... то май вече не остана какво.

• Автор

Избори ще има пак, няма да е невероятно ако откажат въобще да се бавят с продължителни преговори и да се действа по максимално кратките възможни срокове.

Не съм смятал, но може и да не се се наложи редакция на името на темата. Поне за следващите избори. 

Нито една партийна групировка няма ползи от последователни и безкрайни избори. Има просто лечение да не се изпада в такава безсмислена спирала. Изведнъж някои ще се сетят да вдигнат "мижавите" :wink12: 4% за влизане в НС на поне 10% за да не се размива и без друго размития ни вот! Да не говорим за структурата на някои парламенти да са разделени само на 2: Консерватори и либерали а в тях  влизат всякакви структури, ако могат да влязат де, но това е друга тема ! :cool:

• Автор
преди 42 минути, johnmotson написа:

безкрайни избори

Такива са възможни само хипотетично и то с взети някои странни и необичайни предпоставки. Примерно, че човечеството ще съществува вечно и винаги в този, или поне в аналогичен обществен строй.

• Автор

Така. Значи ЦИК са готови с разпределението на депутатите по имена и райони в страната, които те ще представляват. Другата седмица ще се заклеват и така.

преди 11 часа, crazy katon написа:

Контактна група с плювналиев и кукумицин паси, това някакъв майтап ли е?!

Ама Пасито в България ли си е? А Иво Минджев? Да не би двамата най-върли русофоби у нас са си направили "пас" при такава добра възможност да претворят вижданията си в дела?!?

Та те дори и в тема за живота на дивите мравки, или при отговор на въпрос "колко пчели са нужни за опрашването на три декара лавандула", пак биха намерили начин да плювнат по Русия. Мислех че и двамцата отдавна са на фронта в Украйна и громят злият Путин  :doh:

преди 12 часа, Sliderum2 написа:

Избори ще има пак, няма да е невероятно ако откажат въобще да се бавят с продължителни преговори и да се действа по максимално кратките възможни срокове.

Не съм смятал, но може и да не се се наложи редакция на името на темата. Поне за следващите избори. 

Според мен ще има малко забавяне. Дата на следващите избори - 5-ти март.

Една вметка. С ПП е свършено.

• Автор
преди 6 часа, ncl написа:

И на мен ми се иска да не са сега, ама такава коалиция би се получила, че едва ли ще може да направи по-добър бюджет от просто актуализираният вече за втори път стар. Което ме устройва. С един нов бюджет и нужните промени в другите закони, колко му е да изгонят домакинствата на "свободният" енергиен пазар посред зима и въпреки евентуалните енергийни помощи, да увеличат сериозно частта от семейните разходи за електрическа енергия. А ако покриват с помощи цялата разлика, то какъв ще е смисълът от прекратяване на регулираните цени, освен допълнителното разкарване на народа до социалните служби, за подаване заявление за социал от всички, в това число и такива, които досега не са ползвали такъв. Разбира се, има как нещата да се уредят и по служебен път, но в България да се случи нещо, което да стане без да се тормози народът, не помня да се е случвало откакто сме "демокрация".

• Автор
преди 59 минути, M.Николов написа:

И пак да гласувате за тези, които пуснаха Македония в ЕС.

Ей тези:

Ае, не е и ние като да си нямаме провокатори за внедряване в протестите. Те са платени от местните правителства, на страната в която са протестите, някоя съседна с апетити на чужда територия, или от сащ. То си е направо занаят, от който въпросните се издържат. Знаят как да се гримират, къде да застанат, какво да викат, колко да викат. Общо взето, са тролове...не в интернет, а в реалният свят.

преди 17 часа, ncl написа:

Обещаваш ли ? Че и преди месец твърдеше същото за сегашните избори. 

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Ама Пасито в България ли си е? А Иво Минджев? Да не би двамата най-върли русофоби у нас са си направили "пас" при такава добра възможност да претворят вижданията си в дела?!?

Та те дори и в тема за живота на дивите мравки, или при отговор на въпрос "колко пчели са нужни за опрашването на три декара лавандула", пак биха намерили начин да плювнат по Русия. Мислех че и двамцата отдавна са на фронта в Украйна и громят злият Путин  :doh:

Малко смешно да казваш това, когато всяка тема я обръщаш на колко са лоши краварите. 

Макс и Мориц пак са досаждали на госпожа Нинова и на БСП. Те са изгонени от партията, а се появяват най - нахално там, където не са желани,  дрънкат високопарни думи за морал, законност и съд, а сега научавам, че Кирил Добрев  го наричат контрабандист, а за другия четох, че не можел да чете? И такива са в партията? Тия не стига, че от разстояние им личи, че вършат услуги на ГЕРБ, ами и са неграмотни и замесени в престъпления? Интересно ми стана, с какво точно се занимава Кирил Добрев, освен, че се държи клоунски по медиите? И как так неграмотници влизат в партията? Сигурно са отпуснали изискванията по времето на Сергей Станишев.  Отвратително. То си е срам, бе? За ГЕРБ ясно, че приемат всякакви неграмотници, ама БСП............

Госпожа Нинова да не се притеснява и да гони и други, които са си помислили, че партията им е бащиния. Не съм член на партията, но не искам в БСП престъпни елементи и неграмотници. Правилната стъпка я започна, като изгони онзи бизнесмен, дето все уронваше партията...........

Много интересно, съмнителни елементи да говорят за етика, морал и съд. Надявам се на тия никой да не им се връзва. :angry:

преди 46 минути, N1K17Y написа:

Малко смешно да казваш това, когато всяка тема я обръщаш на колко са лоши краварите. 

И какво предлагаш? Да отида да се бия с краварите ли? Да, обаче те са хитри и никога не влизат самостоятелно в битки. Примерно сега използват укрите за пушечно месо. 

За Паси-то и Минджев такива скрупули не би трябвало да съществуват. Те директно биха громели руснаци.

Ще излъчи ли редовно правителство 48то Народно Събрание ? Как виждате евентуално коалиционните партньори?

Аз мисля, че ДА може и за кратко, като ще бъде коалиция на малцинството проформа - ГЕРБ 67 , ДПС 36 , БВ 12 и случайно осъзнали се 10на депутата от Възраждане ще станат независими, като естествено техният идол ще се отрече от тях на момента - видиш ли той не участва УЖ в тази "ундурма" !

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ще излъчи ли редовно правителство 48то Народно Събрание ?

Ще го наредят отвъд океана. Никой не пита нашите мисирки в парламента какво мислят. 

преди 6 часа, nikssi написа:

Ще го наредят отвъд океана. Никой не пита нашите мисирки в парламента какво мислят. 

Винаги правителствата се редяли извън границите на България !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.