Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

Май не разбираш. Слави капут. Ориентирай се към друга партия. Успех.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И защо да ги канят? Както виждаш целият свят осъди Русия.

https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Obshtoto-sabranie-na-OON-prie-rezoliutciia-sreshtu-ruskata-aneksiia-na_787129.html

143 за, 5 против, 35 въздържали се.

phpyryl1f_559x345.jpg

Те хубаво съдят Русия, но бяха Съдили Украйна когато трепеше невинни хора и вършеше извращения, нямаше да се стигне до война. А ся какво? Вижте ни к'ви сме моралисти и колко сме загрижени...🤢

Иначе посланици на нито една държава нямат място в парламента.

преди 7 минути, ncl написа:

Май не разбираш. Слави капут. Ориентирай се към друга партия. Успех.

Той Слафчо Глафчо че се наака, наака се, но е по-добрия вариант пред тикви и прости кировци и 'ристо ивановци.

Секи сам си преценя. Племенницата ми беше за ИТН. Не съм и казал нищо за избора и. Брат ми беше за ВМРО. На него също не съм говорил против тях. Но дори да бяха за ГЕРБ, ПП или ДБ, пак нямаше да ги разубеждавам.

преди 3 минути, ncl написа:

Секи сам си преценя. Племенницата ми беше за ИТН. Не съм и казал нищо за избора и. Брат ми беше за ВМРО. На него също не съм говорил против тях. Но дори да бяха за ГЕРБ, ПП или ДБ, пак нямаше да ги разубеждавам.

Не съм за никой, само коментирам, другото ти го каза, всеки сам си преценява. :)

Аз съм им казал за кого ще гласувам. Само веднъж на една родова среща. Нито съм агитирал, нито нищо. И не ме е срам от избора ми.

И защо да ги канят? Както виждаш целият свят осъди Русия.

https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Obshtoto-sabranie-na-OON-prie-rezoliutciia-sreshtu-ruskata-aneksiia-na_787129.html

143 за, 5 против, 35 въздържали се.

phpyryl1f_559x345.jpg

Индия и Китай не подкрепят идеята за световно Краварско господство. Само тези две държави са над 1/3 от световно население. Сложи и Ю. Африка, Пакистан и тн. и виж как твоята теория за "целият свят" отива в коша.

преди 1 час, ivottoshev написа:

идеята за световно Краварско господство

Тая идея се подкрепя само държави които са зависими от краварника, за съжаление ЕС е зависим.

• Автор
преди 2 часа, Bubbles написа:

Те

Мен повече ме притеснява розовият цвят на горната лента на екрана. Може ли наистина да е декларация без думи, че всички по върховете на властта в западнясалият свят, са вече лгбтиазп+++?

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Индия и Китай не подкрепят идеята за световно Краварско господство. Само тези две държави са над 1/3 от световно население. Сложи и Ю. Африка, Пакистан и тн. и виж как твоята теория за "целият свят" отива в коша.

Да бяха гласували против, а да не са гласували против, против не могат да гласуват, защото са с БРИКС.

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/БРИКС

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Знам, че в паралената реалност и другата гледна точка виждаш как "не знам си колко милиарда души подкрепят Русия", но да те информирам и в реалният свят какво значи "въздържал се", Русия е сама ;) 

преди 1 час, attj написа:

Кирил и Асен дали са в ред с главите си      https://demokrat.bg/archives/11624?fbclid=IwAR3FFPPE_YGXxo042ES6854oAZvkzQTz-HNDdlz_rIzkfJ-YBdsJCKXm5O8

Едните схемаджии сочат с пръст другите, 'Ристо Иванов им чете морал, а 50% ръкопляскат, 30% плюят...

Бахти простотията!

• Автор
преди 1 час, attj написа:

Кирил и Асен дали са в ред с главите си      https://demokrat.bg/archives/11624?fbclid=IwAR3FFPPE_YGXxo042ES6854oAZvkzQTz-HNDdlz_rIzkfJ-YBdsJCKXm5O8

Ммм, никак не са идиоти. В България кривосъдието съди често източникът на информация за престъпление. Колко случая имаше преди време с изтекли телефонни разговори на властимащи, които бяха доволно добри като улики за престъпления, тъй като вероятно са били добити чрез използване на СРС. Информацията добита с такива, се счита година като улика. 

https://www.mediapool.bg/borisov-na-opredelena-vazrast-erektsiyata-i-pikaeneto-ne-biva-da-se-izpuskat-news340981.html

Е,няма такъв арогантен простьо като Бойко Борисов...Как е управлявал 12 години България,просто не знам...

преди 26 минути, Лудият Учен написа:

Е,няма такъв арогантен простьо като Бойко Борисов..

има, има - що народ продължава да гласува за него, тъй че не е, като да не се намират.

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

https://www.mediapool.bg/borisov-na-opredelena-vazrast-erektsiyata-i-pikaeneto-ne-biva-da-se-izpuskat-news340981.html

Е,няма такъв арогантен простьо като Бойко Борисов...Как е управлявал 12 години България,просто не знам...

Не си го разбрал.   Казва  "Затова, при този антагонизъм, най-добре е тези, които сме били някакви, да се дръпнем назад и да се излъчат хора - експерти, покрепяни от партиите и да минем през зимата." 

преди 9 часа, Лудият Учен написа:

Изразява се така, както добре го разбират избирателите му. И повечето българи в България. Такова ви е нивото в България. 

https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/743603

Водещият университет на Гана – класиран по-напред от СУ в международна класация

Яд ме е за госпожа Митрофанова.

Надявам се следващият изгонен посланик от тази страна, да е американският!

Дано доживея деня, в който да си оправим отношенията с Русия!

И това ще е деня, в който САЩ ще бъдат ядрена пепел!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

на 13.10.2022 г. в 21:25, Bubbles написа:

Те хубаво съдят Русия, но бяха Съдили Украйна когато трепеше невинни хора и вършеше извращения, нямаше да се стигне до война. А ся какво? Вижте ни к'ви сме моралисти и колко сме загрижени...🤢

Иначе посланици на нито една държава нямат място в парламента.

Той Слафчо Глафчо че се наака, наака се, но е по-добрия вариант пред тикви и прости кировци и 'ристо ивановци.

ООН е дискредитирана институция. Наскоро написах пост относно корупцията и педофилията в ООН - мога да ти го покажа, ако искаш. В този форум е поста ми.

А иначе, ООН, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, Световна Банка, W.H.O, IMF и всички останали, са проксита на финансовата вирхурша от Wall Street. Всички те са едно и също нещо, подвизаващо се под различни имена и обещания.

Те нямат интерес да съдят Украйна, тъй като правителството на Украйна е тяхно прокси от 2014г. насам.

Войната беше провокирана от Колективния Запад, тъй като от зад океана започнаха да изискват Украйна да влезе в НАТО, което би разширило геополитическото влияние в региона към Русия, което не се иска от Русия.

НАТО е просто екстензията на американската армия в Европа. НАТО прави така, че армията на държавата членка на НАТО да премине под амарикански контрол, и да може тази армия да се използва за подкрепление на американските воини и инвазии срещу Средния Изток.

Други причини: демилитаризация и провала на Киев да наложи споразуменията Минск.

Да вземеш да си премериш температурата, а?  Твърденията са ти copy/paste с мненията на агресори и малко хора биха ти повярвали. :angry22:

преди 6 минути, johnmotson написа:

Да вземеш да си премериш температурата, а?  Твърденията са ти copy/paste с мненията на агресори и малко хора биха ти повярвали. :angry22:

Тоест според теб ЕС, ООН, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО и т.н. са независими?

Гледам НС на запис от началото, Веждичката прави добро шоу.:lol6:

преди 2 часа, Bubbles написа:

Тоест според теб ЕС, ООН, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО и т.н. са независими?

Гледам НС на запис от началото, Веждичката прави добро шоу.:lol6:

За сметка на народа. Угажда си.

преди 2 часа, FatMan9 написа:

ООН е дискредитирана институция. Наскоро написах пост относно корупцията и педофилията в ООН - мога да ти го покажа, ако искаш. В този форум е поста ми.

А иначе, ООН, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, Световна Банка, W.H.O, IMF и всички останали, са проксита на финансовата вирхурша от Wall Street. Всички те са едно и също нещо, подвизаващо се под различни имена и обещания.

Те нямат интерес да съдят Украйна, тъй като правителството на Украйна е тяхно прокси от 2014г. насам.

Войната беше провокирана от Колективния Запад, тъй като от зад океана започнаха да изискват Украйна да влезе в НАТО, което би разширило геополитическото влияние в региона към Русия, което не се иска от Русия.

НАТО е просто екстензията на американската армия в Европа. НАТО прави така, че армията на държавата членка на НАТО да премине под амарикански контрол, и да може тази армия да се използва за подкрепление на американските воини и инвазии срещу Средния Изток.

Други причини: демилитаризация и провала на Киев да наложи споразуменията Минск.

ООН членуват и твоите любимци от Россия. Както и в СЗО, както и в ЮНЕСКО. От 1954 година са в ЮНЕСКО.

Както и в IMF. Россия е там.

https://www.imf.org/external/np/sec/memdir/memdate.htm

За сметка на народа. Угажда си.

Ми какво да прави човека? Те тия всичките са за смях, циркаджии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.