Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Обещаваш ли ? Че и преди месец твърдеше същото за сегашните избори. 

Нещо си в грешка. За сегашните избори даже им давах повече депутати отколкото взеха.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

• Автор
преди 16 минути, ncl написа:

Нещо си в грешка. За сегашните избори даже им давах повече депутати отколкото взеха.

Дам, колко бързо забравиха някои, удобните за пп предишни "анкетни" резултати от разни социалист... социологически агенции, които се тиражираха в различни политически теми и от...техни привърженици. Не помня дали точно трите волта е публикувал такива резултати, но общо взето има такива публикувани 

ПП нямат полезен ход. В случая избраха да не правят правителство с ГЕРБ, което ще им даде малко отсрочка. Но пътят и пред тях е като този на ИТН.

И банкомата е една черна кутия, пък се доверяваме на нея ... как пък не се обърка един път да пусне малко повече :money6:

Та относно машините за гласуване, трудно може при тях да драснеш случайно второ тикче на опонента при преброяването и да стане невалидна бюлетина и т.н.

При машините за гласуване съм пробвал 2 пъти да въведа 2 партии, но отчита само последната маркирана! При банкомата може само да засече но ти връща картата. :cool:

преди 30 минути, Филипов написа:

Изродените почнаха да ги подготвят, че да не се ядосат, когато гласуват с пълно мнозинство редом до ГЕРБ+ДПС+БСП и върнат хартиените бюлетини :popcorn2:

преди 9 часа, ncl написа:

Но пътят и пред тях е като този на ИТН.

Дано! Тия двете госпожини Асена Васи и Курлива Путкова не мога ги трая.

Пуснеш телевизор - Кирил Петков, смениш канала - Асен Василев, Смениш пак - Даниел Лорер. Отидеш на сайта на ЦИК да провериш кой аджеба печели изборите - не са те... кажеш си балсъмги, имам си нет... там, тоест тук, поне няма изненада. FatMan9 ше нафлуди в почти всички теми едни и същи ... неща, ще ти представи тенденциите в световните финанси, ше очертае макро и микро рамките, ше ти обясни на достъпен и щадящ самочувствието ти език кто виноват и что делать ... за да се почувстваш и ти значим, ше потърси и от теб съвет как да се скатае и да не плаща асансьор във входа и... и ще ви го напиша на кипу, за да не ме олепи филтъра...

spacer.png

• Автор
преди 11 минути, lebel написа:

FatMan9 

Не знам дали това е темата и начинът да се оплакваш от някого. Ти затова ли не пускаш...хм, да речем политически теми, които са способни да привлекат внимание, защото са на дневен ред? Впрочем, пребиваването в нежелани и дори в желани теми не е задължително. Може да си отваряш само темата за вицове.

преди 49 минути, Sliderum2 написа:

Не знам дали това е темата и начинът да се оплакваш от някого. Ти затова ли не пускаш...хм, да речем политически теми, които са способни да привлекат внимание, защото са на дневен ред? Впрочем, пребиваването в нежелани и дори в желани теми не е задължително. Може да си отваряш само темата за вицове.

Не те разбирам. Чесно. Какво оплакване, като постът ми е апология на... на  това, което си оставил в цитата от него. Че аз за никого тук не съм писал толкова и 'се хубави неща. Даже по едно време си казах - бе... дали не се оливам... ше земе ми излезе име... ма бързо ми мина̀, шото той заслужава най-доброто. Да не говорим, че когато върлуваше из техническите раздели и пускаха анкети срещу него, бях един от малкото, които бяха против жигосването му.
Иначе, къде и как се правят оплакванията, нямам никаква представа, но подозирам, че освен указанията какво мога да пускам или да отварям, къде мога и къде не мога да пиша, би могъл, при нужда естествено, да ми помогнеш и за това. Благодаря ти! За всичко!

пп между другото, чудесен екип сте с него. Е, класиката си е класика, но, макар и с променена (осъвременена в някакъв смисъл) стратегия, и вас си ви бива. Поздравления и бъдете здрави!

• Автор

Брей, оказало се много шум за нищо. А аз само очаквах да се напишеш нещо по темата на темата, а това което си е между вас, да не го споделяш тук.

преди 13 часа, Sliderum2 написа:

Брей, оказало се много шум за нищо. А аз само очаквах да се напишеш нещо по темата на темата, а това което си е между вас, да не го споделяш тук.

Побойтесь Бога, г'син Полковник!  Въпиеща несправедливост творите...

Ето, горе, в по-предишния ми пост пише "изборите".  Опа, и "ЦИК"... мда, малко съм се престарал. Сори (каюсь).

Нормална "гледка" в тази тема. На всеки 1-2 коментара по темата, флуд залива всичко! Кой какво ял, акал, пил и недоспал си изливат излишно течностите/приказките не и по темата!

Видимо от всички наблюдаващи внимателно предпарламентарния "шум за нищо" е факта за нищожна възможност за нов кабинет. Поредните избори ПАК чукат на вратите ни а колко време трябва на българина да му уври главата, че трябват промени в изборния кодекс "за кой ли път?" за да влязат по-малко партии любими в парламента и кавгата за кокала да е по-малка! :36: image.jpeg.2768f75dbdcc59e74c37a9c49f029d24.jpeg 

По-хубаво от това само демократични структури да влизат в парламента, здраве му кажи! :beer:

преди 1 минута, johnmotson написа:

По-хубаво от това само демократични структури да влизат в парламента, здраве му кажи! :beer:

Къде ги тез' демократични структори?

преди 1 час, johnmotson написа:

Нормална "гледка" в тази тема. На всеки 1-2 коментара по темата, флуд залива всичко! Кой какво ял, акал, пил и недоспал си изливат излишно течностите/приказките не и по темата!

Видимо от всички наблюдаващи внимателно предпарламентарния "шум за нищо" е факта за нищожна възможност за нов кабинет. Поредните избори ПАК чукат на вратите ни а колко време трябва на българина да му уври главата, че трябват промени в изборния кодекс "за кой ли път?" за да влязат по-малко партии любими в парламента и кавгата за кокала да е по-малка! :36: image.jpeg.2768f75dbdcc59e74c37a9c49f029d24.jpeg 

Да беше гласувал за Чалгаря, щеше да ни оправи с президентската република.

• Автор
преди 32 минути, Bubbles написа:

Къде ги тез' демократични структори?

Не ги разбираш ти тия работи. Техните бащи: "нас червеното знаме роди ни...малка червена звезда", синчетата, които очевидно не са роднини на бащите си, все едно ги е родил един флаг с колко там бяха...51 петолъчки?

преди 1 час, N1K17Y написа:

Да беше гласувал за Чалгаря, щеше да ни оправи с президентската република.

Няма как да стане, ще се бактиса ако чака такива като мен да му ходят по отдавна спуканата му гайда! :lol6:

• Автор

В дойче веле прочетох няква новина съдържаща туй:

Цитат
13:36

"Шанс за правителство има". От ГЕРБ биха участвали преговори и за трите мандата

Представители на ГЕРБ биха участвали в преговори за съставяне на кабинет и с трите проучвателни мандата. Това заяви бившият депутат от партията Росен Желязков във вторник пред бТВ.

Мирко, бе много стръвни тия за кокала бре, на всеки ше се предлагат, магистрално поведение. Пък и явно желание да протакат. Що така? 

Цитат

Рашидов: Ако не поканим Митрофанова в НС, това е обявяване на война

@miro20 защо пак така се случва бе Мире ? :giggle1:

Как пък все десните евро-атлантици от ГЕРБ се оказвате нагъзени към Москва, а комунистите от ДБ и мошениците от ПП не са ? 

Колко трябва да си тъп за да повдигаш подобни въпроси, а именно дали посланикът на една страна ще присъства на свикването на българския Парламент?:angry:

Да, на българския Парламент, не на парламента на страната от която е въпросния посланик!

Присъствието на посланиците при откриването на Парламента е акт на уважение към държавата ни и към самия Парламент.

Трудно ми е да повярвам, че такива дебили са избирани за политици в България!

:angry:

преди 25 минути, M.Николов написа:

Колко трябва да си тъп за да повдигаш подобни въпроси, а именно дали посланикът на една страна ще присъства на свикването на българския Парламент?:angry:

Да, на българския Парламент, не на парламента на страната от която е въпросния посланик!

Присъствието на посланиците при откриването на Парламента е акт на уважение към държавата ни и към самия Парламент.

Трудно ми е да повярвам, че такива дебили са избирани за политици в България!

:angry:

САЩ такива агенти си избират - абсолютно неграмотни и пълни невежи! Само му вижте езика на мутрафона Борисов. Това не е език на образован човек. Кирил Петков пък не знае бъкел български език.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.