Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Ми... засега не съм. Не се мятам по спасители. Ей го Аспекта, вече преодоля раздялата със Славиту и сега Костя ще го оправя. Всъщност съм изненадан, че ти не го изпревари. 

Какво не си?

Не си част от българския народ или не гласуваш?

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ми... засега не съм. Не се мятам по спасители. Ей го Аспекта, вече преодоля раздялата със Славиту и сега Костя ще го оправя. Всъщност съм изненадан, че ти не го изпревари. 

Е, какво да си оставя гласа си за Бойко ли? Така по-разумно ли е?

Ромите не са били гласували.

https://fb.watch/fY5z8EaEDv/

преди 1 час, M.Николов написа:

Какво не си?

Не си част от българския народ или не гласуваш?

Не съм суверенЪТ и народЪТ. НародЪТ си заслужава Бойко Борисов.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Е, какво да си оставя гласа си за Бойко ли? Така по-разумно ли е?

Ромите не са били гласували.

https://fb.watch/fY5z8EaEDv/

Аз го дадох за тези, които не управляваха с него.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Не съм суверенЪТ и народЪТ. НародЪТ си заслужава Бойко Борисов.

Аз го дадох за тези, които не управляваха с него.

Но ще управляват. 

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Когато Чалгата гласува заедно с Тиквата да свалят Правителството, за да може сега пак да е "спечелил", що не се възмути, че гласуват заедно ? :popcorn2:

И между другото, беше много зает да се излагаш по други теми, та пропусна как другия ти любимец, Радев, узакони незаконните строежи на Тиквата и плати на строителите, които лъжливия Киро не искаше да плаща. 

Нещо не ти се коментира акцента на поста ми, а именно: "умните и красиви жълтопаветници ще се мъчат да измислят как да оправдаят коалицията на любимите си Кирчоикокорчо с тези, против които протестираха по площадите."

На мен съвестта ми е чиста. Няма как да се окаже, че с моето гласуване със спомогнал за връщането на Тиквоча на власт. 

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Нещо не ти се коментира акцента на поста ми, а именно: "умните и красиви жълтопаветници ще се мъчат да измислят как да оправдаят коалицията на любимите си Кирчоикокорчо с тези, против които протестираха по площадите."

На мен съвестта ми е чиста. Няма как да се окаже, че с моето гласуване със спомогнал за връщането на Тиквоча на власт. 

Акцента ти е някакво "'ще" като много други измислици. Като се случи, ще ти го коментирам. Знам, че много обичаш фактите, та затова ти дадох един свършен факт, който ти така и не коментира де. Но, мине месец-два, влезеш в някоя тема да извикаш МАКЕДОНИЯЯЯЯЯ.

Н. Минчев от ПП 25 срещу Бойко 26 процента. Мъка, мъка. Желязков, Пеевски, Корнелия Нинова. Още по-голяма мъка. Нямам думи.

преди 1 час, M.Николов написа:

Не се знае.

ДБ може дори да изпреварят ПП и да скокнат в обятията на Герб и ДПС.

Ако не бяха хамелеони и преоблечени комунета, и ако си спазваха прицнипите и идеологията, най близки парньори на ДееееБъ би трябвало да са ГЕРБ и СДС, КОД и дори чалгарите.

за съжаление ДеееБъ са ярко очертана патерица на БСП .  А Слави пък се врътна от ББ когато се скараха преди години за имот в Борисовата...

ПП се опитват да изместят като леви центристи БСП, затова и деееБъ им правят мили очички и постоянно си предлагат г...за и преди изборите, и сега.

Та, новото ОФ е от комунетата на БСП, ДеееБъ и кокорчовците.

Ако се разместят правилно пластовете по идеологии и ако политиците си спазват прицнипите , управлението би изглеждало като  проевропейска, проатлантическа и антипутинска коалиция на ГЕРБ,СДС, ДБ, ИТН.

Но това без промяна  и оставки най вече в ДеееБъ, няма как да стане.

преди 1 час, miro20 написа:

Ако не бяха хамелеони и преоблечени комунета, и ако си спазваха прицнипите и идеологията, най близки парньори на ДееееБъ би трябвало да са ГЕРБ и СДС, КОД и дори чалгарите.

за съжаление ДеееБъ са ярко очертана патерица на БСП .  А Слави пък се врътна от ББ когато се скараха преди години за имот в Борисовата...

ПП се опитват да изместят като леви центристи БСП, затова и деееБъ им правят мили очички и постоянно си предлагат г...за и преди изборите, и сега.

Та, новото ОФ е от комунетата на БСП, ДеееБъ и кокорчовците.

Ако се разместят правилно пластовете по идеологии и ако политиците си спазват прицнипите , управлението би изглеждало като  проевропейска, проатлантическа и антипутинска коалиция на ГЕРБ,СДС, ДБ, ИТН.

Но това без промяна  и оставки най вече в ДеееБъ, няма как да стане.

Мире, да те питам (личното ти мнение), че си активен в момента, а пък вече и няма други гербери в тази тема, шефа ти защо обяви ПП и ДБ за некадърници във всяка сфера и им свали Правителството, а сега ще ги търсите да правите ново Правителство ? На мен ми се вижда типично шизофренично, напълно очаквано, но ми е интересно какво вижда един гербер в това. 

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Мире, да те питам (личното ти мнение), че си активен в момента, а пък вече и няма други гербери в тази тема, шефа ти защо обяви ПП и ДБ за некадърници във всяка сфера и им свали Правителството, а сега ще ги търсите да правите ново Правителство ? На мен ми се вижда типично шизофренично, напълно очаквано, но ми е интересно какво вижда един гербер в това. 

ГЕРБ мн добре "изтроли " казано на форумен език , всички демагози.

Беше го правил и преди, а сега е с темата евтоатлантизъм ЕС, антипутлю, дясно.

Праща им Плевнелиев и Паси за преговори.

т.е. проверка на всичко това което казах по горе - тест кои са принципните позции на партиите и кои са демагози и хамелеони /като ДБ/

Да видим при кои партии тези теми са демагогия и кое могат да направят като дела.

Още за това :

Цитат

ПП и ДБ пожертваха достойнството си, за да запазят управленската коалиция с БСП, и се съобразиха с прокремълската позиция по отношение на войната в Украйна. Правителството не подкрепи мерките, които повечето европейски държави подкрепиха. По време на кампанията на ПП беше забранено да говори за геополитика и темата отново беше внимателно избягвана, за да не се загубят гласове.

ГЕРБ предложи военна подкрепа още в предишния парламент, обяви категоричната си позиция и по време на кампанията, като Гари Каспаров избра да подкрепи официално именно тях по тази причина.

Пиша това, защото открито заявената подкрепа за Украйна се оказа, че не е пречка да бъдат спечелени изборите. Тези, които се наведоха, не спечелиха от това навеждане. Остана им да повтарят, че евро-атлантизмът на победителя в изборите не бил от сърце, но и от това не спечелиха.

На днешната пресконференция ГЕРБ отново постави противопоставянето срещу Путиновата агресия като условие за участие в следващия кабинет, беше повторено много пъти, но загубилите изборите и техните коментатори предпочитат да твърдят, че не било така. Не е ясно какво се надяват да спечелят от тази дезинформация. Видя се, че няма защо темата Украйна да се заобикаля или да се преиначава чиято и да е било красноречиво изразена позиция по въпроса.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/stoyan-radev-pp-i-db-zhertvaha-dostoynstvoto-si-za-bsp-i-se-saobraziha-s-prokremalskata-pozitsiya/?fbclid=IwAR167hr9WaOx9zfgZRY_BqQVibytf_oQG2ChRWylPqUNGnZpj74lVAazeC0

преди 8 часа, M.Николов написа:

ДПС къде ги забрави?

И те са проевропейска, проатлантическа и антипутинска партия.

:)

Ако искат , но не задължително, нека подкрепят правителство на ГЕРБ.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 53 минути, miro20 написа:

т.е. проверка на всичко това което казах по горе - тест кои са принципните позции на партиите и кои са демагози и хамелеони /като ДБ/

Да видим при кои партии тези теми са демагогия и кое могат да направят като дела.

Още за това :

https://tribune.bg/bg/mrezhata/stoyan-radev-pp-i-db-zhertvaha-dostoynstvoto-si-za-bsp-i-se-saobraziha-s-prokremalskata-pozitsiya/?fbclid=IwAR167hr9WaOx9zfgZRY_BqQVibytf_oQG2ChRWylPqUNGnZpj74lVAazeC0

Какъв тест, какви 5лева? В качеството си на какво ще прави този тест? Щял да им прави тест. ГЕРБ е мъртва партия, спонсорирана от чужбина. Нищо не се решава от българския народ. Даже нямате и 1 човек, който да гласува ГЕРБ. Всичко е купен вот.

преди 43 минути, miro20 написа:

Ситуацията е патова ... Да, политика анти прочие не е удачна в този момент, но не би следвало психозата в ЕС спрямо Русия да ни управлява. 

Единствените които споделиха, че са спечелили от изборите са ДПС. Да, дали ще подкрепят ГЕРБ или не е без значение, но все пак без "ляво" народа ни ще обеднява, т.е. и като численост и като избирателна активност, а това ще доведе до диктатура на тези с капитал.

За мен това е порочността!!! Не се правят нещата за България, а заради някакви пари. Това е изключително по-опасна корупция!!! 

Боже пази България. Амин

Над 60% от гласоподавателите са избрали да не упражнят правото си на вот. Причините за това са най-различни - недоверие в политическите елити, незаинтересованост или нежелание. Мнозина казват, че "просто няма за кого да гласуват".

преди 4 часа, miro20 написа:

Още за това :

Тоест, няма намерение да прави коалиция и да управлява, а само троли ? Мерси :giggle1:

Честито на тези, които си дадоха гласа си на Янев.

https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/10/05/stefan-ianev-predlojenieto-na-gerb-e-dostoino-za-uvajenie.546072

Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение. Ние ще изпратим наши представители за участие в разговорите. Това заяви лидерът на „Български възход” Стефан Янев.

на 5.10.2022 г. в 10:17, N1K17Y написа:

Тоест, няма намерение да прави коалиция и да управлява, а само троли ? Мерси :giggle1:

И как свърза 'управление' с "изтролване" ??

Хода му е много удачен, и както казах е на база 'да видим кои са принципните партии" които да се обединят в името на проевропейски, проатлантическо и антипутлю , управление !

преди 9 минути, miro20 написа:

И как свърза 'управление' с "изтролване" ??

Хода му е много удачен, и както казах е на база 'да видим кои са принципните партии" които да се обединят в името на проевропейски, проатлантическо и антипутлю , управление !

Ми... значи не си ми отговорил, как ще управлявате, като тия са най-некадърните некадърници, в цялата българска история. Не са мои думи, това го твърдяхте от Герб до преди седмица. Скоро пак ще го твърдите, като не ви подкрепят Правителството. Хем за нищо не стават, хем само с тях можете да управлявате. Шизофрения ? 

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Ми... значи не си ми отговорил, как ще управлявате, като тия са най-некадърните некадърници, в цялата българска история. Не са мои думи, това го твърдяхте от Герб до преди седмица. Скоро пак ще го твърдите, като не ви подкрепят Правителството. Хем за нищо не стават, хем само с тях можете да управлявате. Шизофрения ? 

И кой е казал че ще управляват същите ?

Премиер , министри ще предложат ГЕРБ. Мухльовците които се провалиха ако искат ще подкрепят кандидатурите.

Нима очакваш да сложат отново про100киро и Петигрю ??? :giggle1:

Каква шизофрения видя ???

преди 5 минути, miro20 написа:

И кой е казал че ще управляват същите ?

Премиер , министри ще предложат ГЕРБ. Мухльовците които се провалиха ако искат ще подкрепят кандидатурите.

Нима очакваш да сложат отново про100киро и Петигрю ??? :giggle1:

Каква шизофрения видя ???

А, това вече е отговор. Малко си противоречи с думите на Вожда, че ще подкрепи социалната политика на Асен, ама все пак е нещо. 

Ммм... да. Никой не е в състояние да предвиди стабилен кабинет, макар че теоритично е възможен както с мандата на ГЕРБ и СДС или друг. Защото всичко опира до постове в правителство и комисии. Парите ВЕЧЕ ГИ НЯМА ЕЙЙЙ! Разбирай накратко: Няма какво да бъде окрадено освен в бъдеще незнайно време! Осем милиарда само за два месеца бяха ОКРАДЕНИ от Тепчо и Кокорчо а този антирекорд няма кой да бие!     Въпреки това, единствено ГЕРБ и СДС са способни да измъкнат държавата ни от галопиращата инфлация в България не заради друго а защото доказано МОГАТ  да вадят държавата ни от това блато!!!  :36:

преди 28 минути, N1K17Y написа:

А, това вече е отговор. Малко си противоречи с думите на Вожда, че ще подкрепи социалната политика на Асен, ама все пак е нещо. 

В същия стил как не сте се сетили само да спекулирате че ГЕРБ е с Възраждане, защото заедно гласуваха вота на недоверие на ППтата

:giggle1:

Много неумно е да се твърди, че ГЕРБ и СДС са се разбрали с Възраждане, ДПС и т.н. за бъдещ кабинет! :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.