Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ползата ти я казах току що, на коментара на който отговаряш. Някаква патология е в този форум. 

Каква е ползата?

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 2 минути, Anneliese написа:

СЕГА БОРИСОВ ЩЕ НИ НАЛОЖИ РЕЖИМ НА ТОКА, ЗА ДА Е ПОЛИТКОРЕКТЕН КЪМ ЗАПАДА. ТОВА СХВАЩАТЕ ЛИ ГО? РЕЖИМ НА ТОКА!  ВИСОКИ ЦЕНИ НА ВСИЧКО! ПАК ЩЕ НИ СПРАТ ДОСТЪПА ДО РУСКИТЕ КАНАЛИ.

Няма проблем, само да не спира секса сутрин !!!

преди 40 минути, Anneliese написа:

НАРОДЪТ Е КЪСОПАМЕТЕН! КАК МОЖАХТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ГЕРБ, БЕ?

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Питай избирателите му, примерно @N1K17Y

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Няма проблем, само да не спира секса сутрин !!!

Ма вие и секс ли правите само след разрешение от партията?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ма вие и секс ли правите само след разрешение от партията?

Ми къ ! Планово !

преди 10 минути, Anneliese написа:

СЕГА БОРИСОВ ЩЕ НИ НАЛОЖИ РЕЖИМ НА ТОКА, ЗА ДА Е ПОЛИТКОРЕКТЕН КЪМ ЗАПАДА. ТОВА СХВАЩАТЕ ЛИ ГО? РЕЖИМ НА ТОКА!  ВИСОКИ ЦЕНИ НА ВСИЧКО! ПАК ЩЕ НИ СПРАТ ДОСТЪПА ДО РУСКИТЕ КАНАЛИ.

Никой нищо няма да налага, ще покрякат 2--3 месеца в парламата и след нова година пак избори.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Никой нищо няма да налага, ще покрякат 2--3 месеца в парламата и след нова година пак избори.

Аз само се чудя, защо махнахте БКП и Тодор Живков от власт. Лека му пръст. Да турите тая уродлива демокрация. Охлокрация.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Охлокрация

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз само се чудя, защо махнахте БКП и Живков от власт. Лека му пръст.

Махнахме?
Аз никого не съм махал.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз само се чудя, защо махнахте БКП и Живков от власт. Лека му пръст.

Те го махнаха "Братята" , не помниш ли или не си бил роден още?!

преди 2 часа, miro20 написа:

Единствено ми е странен все още резултата на ИТН и ПП.

никак не е странен
русофобите се обединиха около ПП
аз очаквах ББ да се върне на бял кон, ама русофобите му попречиха

преди 5 минути, Bubbles написа:

Махнахме?
Аз никого не съм махал.

Не си ли бил на митинга. Да крещиш СДС и да покажеш 2 пръста. Да пееш някакви хипарски песни по площадите.

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Те го махнаха "Братята" , не помниш ли или не си бил роден още?!

Да, но поне можеше да продължи това управление или поне да се смеси и да се получи социална демократична държава, както е Германия. А, не да се прави някакви демократични уродлива система. Тюрлю гювеч.

Не си ли бил на митинга. СДС и да покажеш 2 пръста.

Той митинга не махна никой. а бай ти Тодор вече го бяха опраскали!

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Той митинга не махна никой. а бай ти Тодор вече го бяха опраскали!

Нали поканихте експерти от САЩ и щяхте да правите България, 51 щат. Капитализъм, свободен пазар,... По американски модел.

От белгийска система, копирана белгийска конституция, минахме на руска уродлива система, стил комунизъм,  после щяхме да правим американски щат от България, но на някои внуците на БКП им се досвидя и се уплашиха, че ще им заминат парите, и накрая се получи този Франкенщайн. 

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не си ли бил на митинга. Да крещиш СДС и да покажеш 2 пръста. Да пееш някакви хипарски песни по площадите.

Ти сериозно ли?
Аз произлизам от семейство на комунисти, двама дядовци партийни секретари и активни борци, къ мислиш. дали съм викал? Па и съм бил дребен тогава.
И кфо като рипаха и викаха "Кой не скача е червен!"?
Избраха СДС създадено от ДС киселяците които бяха недоволни от това че нямаха достъп до кльопачката, а сега и конкретно днес избраха пазача на бай Тошо и потомци на партийни членове и бивши партийни членове...
Им пикам на промяната!

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ти сериозно ли?
Аз произлизам семейство на комунисти, двама дядовци партийни секретари и активни борци, къ мислиш. дали съм викал? Па и съм бил дребен тогава.
И кфо като рипаха и викаха "Кой не скача е червен!"?
Избраха СДС създадено от ДС киселяците които бяха недоволни от това че нямаха достъп до кльопачката, а сега и конкретно днес избраха пазача на бай Тошо и потомци на партийни членове и бивши партийни членове...
Им пикам на промяната!

Именно, а поканиха американски експерти. Да сменят конституция. Щели да правят и капитализъм, свободен пазар в стил американски.

току-що, АСПЕКТ написа:

Нали поканихте експерти от САЩ и щяхте да правите България, 51 щат. Капитализъм, свободен пазар,... По американски модел.

От белгийска система, минахме на руска после щяхме да правим американски щат, но на някои внуците им се досвидя и накрая се получи този Франкенщайн. 

Мнооогоо трябва да мислиш за нещата , които се случеха и се случват. Това говори ли ти нещо : "Социализъмът е едно недоносче. Ето това е самата истина“? Почнахме да развиваме отношения с Япония, Германия и мн.др. и "Брата" както винаги се намеси превантивно, че щеше да отърве юздите!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Именно, а поканиха американски експерти. Да сменят конституция. Щели да правят и капитализъм, свободен пазар в стил американски.

Там е работата, че нищо не направиха, в България всичко е картел и му се дърпат конците централно от Дондунков 1.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мнооогоо трябва да мислиш за нещата , които се случеха и се случват. Това говори ли ти нещо : "Социализъмът е едно недоносче. Ето това е самата истина“? Почнахме да развиваме отношения с Япония, Германия и мн.др. и "Брата" както винаги се намеси превантивно, че щеше да отърве юздите!

Хахаха, да и БКП спечелиха изборите. В Берлин падна стената, свалиха Живков от власт. Пък на изборите избраха БКП. През 90те. 😁

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/VII_велико_народно_събрание

Гласуват 6 976 620 или 90,79% от всички имащи право на глас. БСП получава 47,1% от гласовете, СДС – 36,2%, ДПС – 5,75%, БЗНС – 4%, Отечествен съюз – 0,5%.[1]

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

И тук идва въпроса : А защо аджеба на тая кочина й се позволи да завре шибания нос в нашите работи?
Защо и днес ЕС позволява същото?
Ние сме ги създали, а сега им се подчиняваме, що за глупости!?

Хахаха, да и БКП спечелиха изборите.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/vii_велико_народно_събрание

Дори и зрънце не схващаш от това което казвам !

Циркът "КИКО" по националната телевизия в момента. Ухилени до души. Тия са проект на американското посолство. Тия ще ни дозакопаят страната и отношенията с Русия!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Дори и зрънце не схващаш от това което казвам !

Какво да имам да разбирам? Ще правят демокрация, махат Живков, искат капитализъм, свободен пазар... Цял свят си маха руското управление, комунизма, а България си избира БКП и то демократично, през избори. Що за малоумщина.

преди 34 минути, Anneliese написа:

Не те отразиха подобаващо. Шибни им и размер на шрифта 72, да видим дали пак ше се правят, че не им пука за руските канали.  А за високите цени и тока... според мен тия ги бие парата. И 100% имат собствени генератори... мхм.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.