Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 10 минути, ncl написа:

И в Турция ще има. Те не знаят български език пък ще гласуват. Много ми е чудно като не познават българските букви, как гласуват. Сигурно търсят номера само. Ако е на хартия, ще попълват отново от секцията готови бюлетини, само подпис и име. Номерът вече е ограден.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 20 минути, ncl написа:

А сега някой да каже за кого гласуват 90% от хората в ромските махали...За мутрата Борисов разбира се...

Основно за него и за ДПС. Иначе трябва да има някакви мерки с изборите в Турция. Дали да се върне ограничението от 35 секции за страни извън ЕС, дали ще е нещо друго, но трябва нещо да се направи.

Най-големият губещ от район “Чужбина” за целия преход е БСП с 14 мандата, ДПС печели 23

:giggle1:

преди 27 минути, Лудият Учен написа:

А сега някой да каже за кого гласуват 90% от хората в ромските махали...За мутрата Борисов разбира се...

Или за бюлетина номер 1 

преди 12 минути, adersa написа:

Или за бюлетина номер 1 

Все е тая...ДПС и ГЕРБ са една и съща част от мафията...Борисов,Пеевски и Доган...

Е, размислихте ли?! Какво беше само преди две години, какво е сега. Пълна апатия и незаинтересованост за бъдещето на България. А ето какво ще бъде то:

Ще ни спретнат такава яростна русофобска тирания (която напълно съвпада с "човешките ценности" на единствените), че дори и тези, които още гледат гербовизиите, ще се откажат. Мутри + дпс + психодесните + не знам си кой, но важното да е русофоб + може дори и корнелия да закачи нещо по милост, ако целуне ръка, е ... до това доведоха промените - да няма промени. Язък за протестите, язък за нервите, язък за цяла година избори.

Е, аз ще си гласувам, пък ще съм доволен ако пак има избори след два месеца, и после след още два, и т.н. Явно правителствата, които Румен Радев прави са с пъти по-добри от "изборните" правителства. Всъщност онези, които после станаха управляващи се справяха добре като служебни министри и много зле като "изборни".

• Автор

Добро утро. Време е да заповядате кой желаете да управлява. Това може да стане засега, само в изборните секции, понеже все още не в прието да има гласуване с обикновено писмо по пощата, или с телеграма. Също не може и отдалечено електронно гласуване през вашият настолен, или мобилен компютър. Така че не може да се гласува от мястото където ловите риба, или берете гъби. Някои може да са нощна смяна работещи бедни, ако проспите гласуването вероятно ще продължите да сте такива, спящи работещи бедни. Докато иначе, ако се събудите и гласувате, това може да се промени. То може да се промени за Вас, дори и да не гласувате, ако наистина се събудите, но истинското събуждане, го успяват малцина, или се случва с повече хора наведнъж рядко, както показва историята и, е свързано с големи кръвопролития.

преди 7 часа, crazy katon написа:

Е, размислихте ли?! Какво беше само преди две години, какво е сега. Пълна апатия и незаинтересованост за бъдещето на България. А ето какво ще бъде то:

Ще ни спретнат такава яростна русофобска тирания (която напълно съвпада с "човешките ценности" на единствените), че дори и тези, които още гледат гербовизиите, ще се откажат. Мутри + дпс + психодесните + не знам си кой, но важното да е русофоб + може дори и корнелия да закачи нещо по милост, ако целуне ръка, е ... до това доведоха промените - да няма промени. Язък за протестите, язък за нервите, язък за цяла година избори.

Е, аз ще си гласувам, пък ще съм доволен ако пак има избори след два месеца, и после след още два, и т.н. Явно правителствата, които Румен Радев прави са с пъти по-добри от "изборните" правителства. Всъщност онези, които после станаха управляващи се справяха добре като служебни министри и много зле като "изборни".

Повече ме тревожи българофобията. 🇧🇬 И най-вече от българите. Не съм виждал народ, който толкова много да си мрази родината и сънародниците си и да се клани на чужди племена.

Кючеци цига.нски, турчеещи се ци.гани и някакви самобявяли се турци, сякаш като се самообявяват за турци стават с някаква титла. Придобиват едно такова самочувствие. Високопарност.

преди 42 минути, Sliderum2 написа:

Добро утро. Време е да заповядате кой желаете да управлява. Това може да стане засега, само в изборните секции, понеже все още не в прието да има гласуване с обикновено писмо по пощата, или с телеграма. Също не може и отдалечено електронно гласуване през вашият настолен, или мобилен компютър. Така че не може да се гласува от мястото където ловите риба, или берете гъби. Някои може да са нощна смяна работещи бедни, ако проспите гласуването вероятно ще продължите да сте такива, спящи работещи бедни. Докато иначе, ако се събудите и гласувате, това може да се промени. То може да се промени за Вас, дори и да не гласувате, ако наистина се събудите, но истинското събуждане, го успяват малцина, или се случва с повече хора наведнъж рядко, както показва историята и, е свързано с големи кръвопролития.

Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили.

Излизане - 7:35; Гласуване - по-малко от 10 секунди; Прибиране 7:50. Рутина.

А сега напред към първобитния капитализъм - 12 часа на крак в мола, който някой погрешно е кръстил Paradise, по-подходящо би било Hell или Содом и Гомор, но това е за още несъздадената тема за глобалното затъпяване.

ПРАВИ ГО КАКТО ТРЯБВА, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Повече ме тревожи българофобията. 🇧🇬 И най-вече от българите. Не съм виждал народ, който толкова много да си мрази родината и сънародниците си и да се клани на чужди племена.

Кючеци цига.нски, турчеещи се ци.гани и някакви самобявяли се турци, сякаш като се самообявяват за турци стават с някаква титла. Придобиват едно такова самочувствие. Високопарност.

Лятото на нашето недоволство отмина, отмина и годината на изборите на надеждата. Неграмотността и наглостта отново се връщат, но все пак се надявам някога, когато и да е, да се освободим най-после от тях. Русофобията споменах, защото мотивира най-вече избирателите на психодесните, а може да се окаже, че именно те държат ключа от мазето. А тези, които споменаваш точно затова гласуват за кухия, защото е по-прост от тях, къде ще намерят такъв?!

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

За дългия ли гласува.Оял се мутрата.

Да, 4 път. Има си пари и повечето са вече професионалисти. Не им трябва пари от политиката. Да му мислят Десито от ГЕРБ, Ицето от Дай България, Курнелия от БКП, Коцето Костадинов от купените Възрожденци без един работен ден, ако не са в политиката, какво ще правят.

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

Той спря да прави шоу щот може да цица повече от политиката.

Той спря да прави шоу, защото има здравословни причини и всеки ден бТВ му налагат цензура. И му заповядват, какво да пуска в ефир и какво да не пуска в ефир.

Аз гласувах като би искал и ни е завещал Левски . За гражданско , проевропейско развитие на България.

:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Аз гласувах като би искал и ни е завещал Левски . За гражданско , проевропейско развитие на България.

Не го е казвал Левски или завещал. Нещо бъркаш.

https://www.vasil-levski.org/1-4.htm

преди 1 час, miro20 написа:

Чакай бе, нали за ГЕРБ щеше да гласуваш ? 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не го е казвал Левски или завещал. Нещо бъркаш.

https://www.vasil-levski.org/1-4.htm

Само това ли знаеш . 

Цитат

От нас зависи да бъдем равноправни с другите европейски народи

Иначе да, изповядвал е равенство и 'демократска република" .  Освен европейското ни развитие. Защото е виждал къде е най добре развита демокрацията , свободата и равноправието

Толкова противоположен на днешните промити мозъци и лъже-патриоти които си искат ботуш, деспотизъм, и т.н.

ПП + ГЕРБ е равно на две деца БСП и ДБ, вечна любов. И после три дена яли и пили.

Нямам търпение да видя този сериал. От утре ще почне. Или?

• Автор

Не знам, не ми е интересно да следя тая част от глупостите на социолозите. Като ги преброят, утре ще чета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.