Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Ти пък сега какво разбираш от торнада :D

Анне хейти всичко и всеки.

Е прав си, разбирам от торнада колкото магаре от космос, все пак не съм учил в БрИНСПФ като Поля Нацистка :lol6:

Е то САЩ че не са цвете не са ама хейта на Анне бая смешен... А тя ми написа баси яката биография поне няма се напъвам  да мисля лъжи за пред форума :clap:

преди 6 часа, дръндю написа:

завиждам на темите на принцесата
аз пусна тема и на втория пост, темата е свършила
като например тази:

Па после аз съм имал интерес към принцеса Паулина... Сички си я харесвате ама си трайкате.. Абе голям смях е тази тема комедиен клуб

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

преди 3 минути, petie1 написа:

Сички си я харесвате ама си трайкате.. 

Как ще си траем ,виж колко матрял изписахме тук ,това ако не е съпричастост не знам :D

преди 7 часа, Kiеli написа:

толкова похабен талант

темите й са доста активни, можеше да е на заплата при Калин

Или да троли за руското посолство а че е талант на шаржа спор нема

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Как ще си траем ,виж колко матрял изписахме тук ,това ако не е съпричастост не знам :D

аа да

• Автор

Мина толкова много време от 90 - те години на 20 век, не разбирам как още има хора, които искрено вярват и се възхищават на САЩ за всичко. Това просто не е нормално. Липсата на критична мисъл е плашеща.

Хората толкова ли не разбират, че западните медии са пропаганди и бълват лъжи след лъжи? Нима вярвате, че всичко на 11 септември 2001 година стана без знанието на американските власти? При тяхната огромна шпионска машина? Вярвате в чистите им намерения за войните в Афганистан, Ирак, Либия и Сирия? И сега за Украйна? Не ви притеснява, че се обявиха в ООН срещу забраната на нацизма? Не ви притеснява съдбата на хора като Джулиан Асандж? Вярвате в "благородните" намерения за добив на шистов газ у нас? Намирате за нормално легализирането на наркотиците? Забраната на аборта? Заграбването на чужди природни богатства? Психопатските прояви на американските войници в "Абу Гариб" и "Гуантанамо"? Подслушването на собствените си граждани?

преди 3 минути, Anneliese написа:

Вярвате в чистите им намерения 

Не невярваме ,всичко което изброи не се е случило у нас . Ти в какво вярваш е въпроса ?

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Не, по прилича на нисша страст да се присмиваме над нещо ... ;) 

• Автор
преди 5 минути, AAUUXX написа:

Не невярваме ,всичко което изброи не се е случило у нас . Ти в какво вярваш е въпроса ?

Че светът не трябва да е техен и хората трябва да им се противопоставят, докато е време. Защото с войната в Украйна сега, те показаха истинското си лице.

Ако Русия не изгони САЩ от Източна Европа, за нас няма надежда.

Вярвам и че не трябва да приемаме пълна американизация на всичко. Не трябва да ни пука какво иска американското посолство.

преди 10 минути, dioib написа:

Не, по прилича на нисша страст да се присмиваме над нещо ... ;) 

Я не обиждай,на нисши страсти,култа към кюфтето.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Ако Русия не изгони САЩ от Източна Европа, за нас няма надежда.

Що мислиш че на Русия много й пука за нас?

преди 7 минути, Anneliese написа:

Че светът не трябва да е техен 

Въпрос на политика и на политици готови да изпълнят зададената политика.

преди 5 минути, The Rage написа:

Я не обиждай,на нисши страсти,култа към кюфтето.

Страстта към кюфтето си е на най ниско ниво код у нас - глада е по силен от тока .

преди 22 минути, Anneliese написа:

Подслушването на собствените си граждани?

Нали ти казах че и у нас се слухти яко та ко пак мяукаш?

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Що мислиш че на Русия много й пука за нас?

А Русия кога е разполагала бази у нас и ни е диктувала политиката си?

Руснаците имали били само интереси, не вярвам в това. Това са отвратителните лъжи на САЩ. Те, където стъпят, навсякъде пренаписват историята на страната  и разпространяват лъжи и заблуди чрез послушни медии.

преди 1 минута, petie1 написа:

Нали ти казах че и у нас се слухти яко та ко пак мяукаш?

Доказателства?

преди 5 минути, Anneliese написа:

Доказателства?

Справки @FatMan9

преди 7 минути, Anneliese написа:

До 1989г следвахме политиката на СССР.

Американски бази няма у нас .

преди 9 минути, Anneliese написа:

Доказателства?

в черният им списък сме

спряха ни газа

как ще спреш газа на братушките си? за другите европейски страни разбирам ама...

а да не забравя Македония пак комунисти я създадоха

преди 2 минути, Anneliese написа:

Руснаците имали били само интереси, не вярвам в това. Това са отвратителните лъжи на САЩ. Те, където стъпят, навсякъде пренаписват историята на страната  и разпространяват лъжи и заблуди чрез послушни медии.

Доказателства?

Те всички имат интереси не само Русия и САЩ, за бази нямат нужда щот ни държат за топките с газа и други неща, що мислиш че Русия не ни диктува нищо?

Мога да ти дам доказателтесва ама трябва да наруша законите на България :)

Помниш ли как ти казах че всеки сайт си има архив така и трите ни оператора си имат архив кой къде кога колко, и то си го пише съвсем официално в договора

преди 4 минути, petie1 написа:

Помниш ли как ти казах че всеки сайт си има архив така и трите ни оператора си имат архив кой къде кога колко, и то си го пише съвсем официално в договора

Сети ме,за един мой приятел.Караше линейка и вместо да вземе заплата,все имаше да дава.И все се оправдаваше,че много горела.Докато един път,не си забрави разходната книжка,в джоба..И жена му,стои и гледа,позеленя,почервеня и като започна-Много гори а бе прасе.На Витоша,по алеите,с курвитте..

преди 9 минути, The Rage написа:

Сети ме,за един мой приятел.Караше линейка и вместо да вземе заплата,все имаше да дава.И все се оправдаваше,че много горела.Докато един път,не си забрави разходната книжка,в джоба..И жена му,стои и гледа,позеленя,почервеня и като започна-Много гори а бе прасе.На Витоша,по алеите,с курвитте..

Бащата на принцесата също е линейкаджия вече бивш та и той може ги е връткал тия номера (то доста легенди има за принцеса Паулина, някой път като ми дръпне езика ще ти разкажа още)

на 18.07.2022 г. в 17:55, Anneliese написа:

Тука такива номера не минават пред нашите полицаи.

Те нашите полицаи си казват директно ценоразписа та какви закони и  алинеи да им цитираш?

Ей ти доказателство та да не ми пееш че си дрънкам ей така

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11308931

Толкоз за родната полиция

• Автор
преди 7 часа, petie1 написа:

Бащата на принцесата също е линейкаджия вече бивш та и той може ги е връткал тия номера (то доста легенди има за принцеса Паулина, някой път като ми дръпне езика ще ти разкажа още)

Докладвам те за тормоз и незаконно снасяне на данни за чужд човек без негово знание и съгласие. Дано получиш бан!

https://trud.bg/русия-нанася-масирани-ракетни-удари-по-цяла-украйна-видео/

Дано Русия да продължава все така!:yanim: До пълно измитане на американската паплач от Източна Европа!

А четохте ли възмутителната новина за "Нощните вълци"? Не си падам по рокери, но ЕС вече прекалява с намесите си във вътрешните ни работи!:angry: Урсула съвсем се е чалнала! Дано президентът ни не се и върже и не му хрумне да отнеме гражданството на наши сънародници, само защото са част от "Нощните вълци"! Иначе такъв държавник, който открито тръгне срещу народа си,  го чака жестока съдба. Народът тирани и несправедливости не търпи! Да си спомни за съдбата на Луи Шестнадесети!

преди 8 часа, Anneliese написа:

Докладвам те за тормоз и незаконно снасяне на данни за чужд човек без негово знание и съгласие. Дано получиш бан!

https://trud.bg/русия-нанася-масирани-ракетни-удари-по-цяла-украйна-видео/

Дано Русия да продължава все така!:yanim: До пълно измитане на американската паплач от Източна Европа!

А четохте ли възмутителната новина за "Нощните вълци"? Не си падам по рокери, но ЕС вече прекалява с намесите си във вътрешните ни работи!:angry: Урсула съвсем се е чалнала! Дано президентът ни не се и върже и не му хрумне да отнеме гражданството на наши сънародници, само защото са част от "Нощните вълци"! Иначе такъв държавник, който открито тръгне срещу народа си,  го чака жестока съдба. Народът тирани и несправедливости не търпи! Да си спомни за съдбата на Луи Шестнадесети!

Ти сама написа, че това работи баща ти. И разказа за елхата.

https://www.kaldata.com/forums/topic/272004-имате-ли-елхи-за-празниците/

И това също.

За такива писания в Германия идва жандармерията.

sgxzo3bc.jpg

Само, защото са се снимали в рекламен клип.

на 16.07.2022 г. в 20:16, Anneliese написа:

Да не би да искате да станем американски щат?

не искам да ставаме американски щат, макар че в доста американски щати хората живеят много добре. иска ми се също нашата татковина да прилича на градините в бъкингамския дворец, а не на сметищата във фекалтету и столипиново, обаче ... в последните 100-на години не ни се получава.

1-p. s.
още по-малко ми се иска да ставаме задунайская губерния, обаче както се вижда нещата май вървят на там.

2-p. s.
между другого, някои хора отдавна си направиха къщи, вили и хотели, които по качество не отстъпват много да британските дворци!

екс-президентът-хотелиер първанов например сигурно вече се има за някакъв вид аристократ-благородник от висшата класа, след успешно отпуснатия му многомилионен банков заем за хотелчето в центъра на кюстендил.

за кристално почтения и свръх интелигентен почетен посланик на руската федерация - архонта-директор-на-свинекомплекса-маноле - георги гергов също е излишно да говорим. но като ни освободи путин от американското влияние, вече ше станем

чисти българи.

преди 19 минути, l-8 написа:

не искам да ставаме американски щат, макар че в доста американски щати хората живеят много добре. иска ми се също нашата татковина да прилича на градините в бъкингамския дворец, а не на сметищата във фекалтету и столипиново, обаче ... в последните 100-на години не ни се получава.

1-p. s.
още по-малко ми се иска да ставаме задунайская губерния, обаче както се вижда нещата май вървят на там.

2-p. s.
между другого, някои хора отдавна си направиха къщи, вили и хотели, които по качество не отстъпват много да британските дворци!

екс-президентът-хотелиер първанов например сигурно вече се има за някакъв вид аристократ-благородник от висшата класа, след успешно отпуснатия му многомилионен банков заем за хотелчето в центъра на кюстендил.

за кристално почтения и свръх интелигентен почетен посланик на руската федерация - архонта-директор-на-свинекомплекса-маноле - георги гергов също е излишно да говорим. но като ни освободи путин от американското влияние, вече ше станем

чисти българи.

Според тебе, планът какъв е. Българите в България чакат удобно на диванчето, докато някакви сили идват и правят България градина като тази в двореца ли? 

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Според тебе, планът какъв е. Българите в България чакат удобно на диванчето, докато някакви сили идват и правят България градина като тази в двореца ли? 

не знам какъв е планът. не съм сигурен, че изобщо някой някъде има план как татковината да заприлича на градините в бъкингам. виж, за собствените си градинки на хотелчетата и вилите им съм сигурен, че имат план. добър план, работещ план.

преди 10 часа, Anneliese написа:

Знаем те че си майсторка на доносите освен на шаржа като всички червени баровки ама бан няма да получа защото не съм изнезъл лични данни а публични снесени лично от теб Поля Нацистка които даже ги има във форума така че поздрав най сърдечен от китаеца Фак Ю :tease2::ass:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.