Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

• Автор

Значи не е важно дали на децата им е удобно да пишат, така ли?Аз бих видяла зор с тия мънички чинчета, при положение, че се старая да пиша красиво.

Ама какъв ти краснопис, в САЩ нямат ръкописен шрифт!:giggle1:

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

преди 11 минути, Milkydead написа:

Това звучи като нещо казано ви от старшинката в умиращата българска армия г-н Костов.Освен ако не говорите за почти забравеното османско робство то и сега не е връзване относно "независмиост".При все в началото на соца много хора са казвали че по турско било по-добре.

Каквото и да звучи всичко си е било реално. Спокойно няма да се заличим!

преди 9 минути, Anneliese написа:

Значи не е важно дали на децата им е удобно да пишат, така ли?Аз бих видяла зор с тия мънички чинчета, при положение, че се старая да пиша красиво.

Стив Джобс според теб, какво е учил? Калиграфия?

• Автор

Ето, това са истински училищни чинове! В САЩ нямат такова нещо!:yanim:

https://www.graziaonline.bg/grazia-mama/14103/uchenicite-v-tova-uchilishte-uchat-na-chinove-s-likove-na-veliki-balgari

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ето, това са истински училищни чинове! В САЩ нямат такова нещо!:yanim:

https://www.graziaonline.bg/grazia-mama/14103/uchenicite-v-tova-uchilishte-uchat-na-chinove-s-likove-na-veliki-balgari

Имат и то доста по добри! Размера на "чина" няма да налее знания на некадърниците.

• Автор
преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Имат и то доста по добри! Размера на "чина" няма да налее знания на некадърниците.

Да бе, имат! Техните "удобни" хич не могат да се нарекат. Да не говорим колко е нехигиенично, че си държат раниците по земята.:tease2:

преди 25 минути, Anneliese написа:

аа,колко още мъка има да знаеш....

..няма  официален   език ,това за да не изпадат в депресия и да не се цупят  различните националности  и Дженифър Лопес най-вече  / ех ,някои по ентусиазирани щати са определили ../  няма и празник на писмеността ,Кирил и Методий   няма  и Рибен буквар  няма...

Spoiler

..преди да почнат да се изказват" експертите" в темата да се знае ,че има разлика между държавен и официален език -това за да не четем тонове глупави постове.

Обаче в САЩ  са  40 от 100 най-добри университети в света.... това защото " родените в САЩ 90%+ са тотал идиоти, това е ясно,"както се изходи на полянката по казуса  един форумен "експерт"

https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2022

преди 2 минути, Anneliese написа:

Да бе, имат! Техните "удобни" хич не могат да се нарекат. Да не говорим колко е нехигиенично, че си държат раниците по земята.:tease2:

Има шкафове. В Берлин има училищни шкафове.

Стига си измисля простотии. Навсякъде има училищни шкафове.

44_1_b.jpg

Еха кви яки смешки пише Поля Нацистка заболя ме корема от хилеж

• Автор

За шкафчета да има в училище съм напълно съгласна. Но не и да ни карат да си поамериканчваме класните стаи. Още малко и тия американци ще ни задължат да си строим и живеем в тъпите им дървени къщурки, които заминават при първото торнадо. :getout:

преди 4 минути, Anneliese написа:

За шкафчета да има в училище съм напълно съгласна. Но не и да ни карат да си поамериканчваме класните стаи. Още малко и тия американци ще ни задължат да си строим и живеем в тъпите им дървени къщурки, които заминават при първото торнадо. :getout:

Викаш соц панелка е чудо. Слава на панелката.

преди 4 часа, Kiеli написа:

това вече е научна фантастика

повечето русофили няма да се оправят там

И ко излиза че мен дет Поля Нажистка ме е нарочила за русофоб мога да ползвам руски дистрота абе смях голям е тая тема

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Въобще нищо не си пробвала. Но ако искаш можем да снимаме клипче как се пробваш. ВСЕКИ  един от вас е добре дошъл, за да му докажа, че не може без интернет. 15 години го работя това нещо и знам за какво иде реч! 

Ако ме познаваше лично щеше да седиш три дена с отворена уста вярвай ми :)

преди 3 минути, petie1 написа:

И ко излиза че мен дет Поля Нажистка ме е нарочила за русофоб мога да ползвам руски дистрота абе смях голям е тая тема

2fadbe25-eaaa-42b7-8bf6-a8ec8684655a.gif

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Ма ти още учиш ли или просто си пишеш поредните олигофренски простотии за да си във форума?!

Е нали е комичка та ни разсмива тук

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Калин е американец. Затова. Може и да има нещо немско у него. Не може да е българин, ако беше. Щеше да ѝ пусне статията.

Забрави да кажеш че е с дядо нацист та затва не й пуснал мнението.... Ох голям смях е тая тема

преди 19 минути, Anneliese написа:

Да не ти духне замъка на теб някое торнадо че да видиш че между блока и къщата няма разлика... Ама браво яки смешки пишеш

преди 5 минути, petie1 написа:

Забрави да кажеш че е с дядо нацист та затва не й пуснал мнението.... Ох голям смях е тая тема

Да не ти духне замъка на теб някое торнадо че да видиш че между блока и къщата няма разлика... Ама браво яки смешки пишеш

Най-вероятно. Сигурно, всички са арийци от неговото семейство. Така ще е.

• Автор

Ох, нещо много не давате да се критикува САЩ, защо така?

преди 3 минути, Anneliese написа:

Ох, нещо много не давате да се критикува САЩ, защо така?

Защото не го правиш правилно.

Ето.

• Автор

А как е правилно? Знаеш, че не знам английски език!

преди 9 часа, Anneliese написа:

Още малко и тия американци ще ни задължат да си строим и живеем в тъпите им дървени къщурки, които заминават при първото торнадо. :getout:

Права си недопустимо е предвид какви торнада има у нас :hush:

• Автор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

Права си недопустимо е предвид какви торнада има у нас :hush:

Много добре знаеш, че имам предвид САЩ, не България.

Не само в Туин Пийкс живеят в тъпи и дървени къщурки. В Раша също така в тъпи и дървени къщурки. Дори в Канада. Тъпани!
В Белгия не. Дървен е само гредореда. Останалото е умно. От кирпич и им дреме за торнадо.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.