Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 6 минути, Anneliese написа:

1. Защото ням кой да рекламира страната ни ефективно.

2. Защото точно мюсюлманските имигранти не желаем. Не сме се освободили от турско робство, та пак да се напълним с мюсюлмани и да ни тормозят.

Какво пък тормозят мюсюлманите? Точно па тебе?  По-скоро България е била под чорбаджийско българско робство. Отколкото турско. Сигурно искаш да кажеш османско?

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

България имаха едни украинци и ги изгониха.

Да, като част от тях просто дойдоха на почивка у нас, на това ли да разчитаме ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Поне бяха богати и имаха пари. Повечето от тях.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

като тръгнат децата им на детски градини/училище у нас ще видим реално стават ли

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Какво пък тормозят мюсюлманите? Точно па тебе?  По-скоро България е била под чорбаджийско българско робство. Отколкото турско. Сигурно искаш да кажеш османско?

Турското робсто си е било такова ,колкото и да се изкривява в годините на преход изторията ни ,няма да се подменят фактите .

току-що, АСПЕКТ написа:

България, защо няма приток на мигранти?

Ти знаеш отговора след като си направил личен избор къде да живееш.
В България и Русия сработи правилото беше общо стана мое. Защо такава аналогия, защото сляпо върхушката ни 1:1 следваше болшевичкия модел на икономика.

90-те години бяха белязани от бандистки войни за преразпределние и логичен финал в бели якички с вратовръзки. Остана английското правило - купи барана, за да подчиниш стадото. И готово. Икономиката беше неконкурентна и логично рухна. Остана един псевдо туризъм и услуги ( дюкянчета ). Умните и тези с жилка за риск стегнаха куфарите и поединично се изнизаха. Децата им израснаха там и не чувстват България за магнит, а като точка на картата, къде са се родили родителите им. Отпиши ги. Днес България е географско понятие, трамплин за чуждестранни пенсионери и рай за корупционери.

Китай с мащабната си политика за изкореняване на мизерията се превърна в фабрика на света, а горе-долу същото Турция стана за Европа. Каква България тук? Откъде специалисти на линии за smd или на CNC машини. В руините от бившите заводи може да снимат треторазрядни филми като Стивън Сегал и т.н.
Най-вече няма го българския Пиночет. На стадиона и леш. Българинът е индивидуалист. Факт!

В момента има глад за безпилотни самолети. Цената достига до 75млн долара. И не трябва много. Три халета по 500кв м. Хайде българи, юнаци, ето ви идея да минете от леща на кремвирши от месо.

преди 2 минути, Kiеli написа:

като тръгнат децата им на детски градини/училище у нас ще видим реално стават ли

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nad-5600-ukrainci-veche-sa-zapochnali-rabota-na-trudov-dogovor-2314208

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

значи или трябва да съм крайно нуждаещ се или с много деца кат кюфтетата за да ми обърне внимание държавата за работа или помощи

и си мислят, че като си здрав едва ли не ще се оправиш сам в България

познай дали

преди 31 минути, Kiеli написа:

значи или трябва да съм крайно нуждаещ се или с много деца кат кюфтетата за да ми обърне внимание държавата за работа или помощи

и си мислят, че като си здрав едва ли не ще се оправиш сам в България

познай дали

Държавата не обръща внимание на никого. Тя си има собствени нужди.

либералите са новите еничари....

те Родина нямат...

завършват някоя от школите на шваб...

цицат пари от някои от фондациите на сорос...рокфелер...гейтс...

и разсипват държавите в които са назначени....

• Автор

Тази година в САЩ децата започват училище на 15 август. Това е направо ненормално. На вас това струва ли ви се нормално?

Не се карайте бе хора , за мъртвите или добро или лошо.Щото няма добро за казване за българия нека да е тишина.Пък след две-три поколения не повече няма да има и хора със самосъзнание на българи.

преди 23 минути, Anneliese написа:

Тази година в САЩ децата започват училище на 15 август. Това е направо ненормално. На вас това струва ли ви се нормално?

Да, нормално е. По-добре да са в училището, да се занимават с училището, кръжоци, някаква активност,  отколкото като теб да слушат чалга и да мятат гюбеци и салфетки пред гола кака, пияни, надрусани, пред гола кака, която се плиска в надуваем басейн и пее за балкони, пакети, салами. И колко е секси и яка. 

Въпреки медалите, България и тук в дъното. 

На образованието.

PISA_20161206.gif

PISA-results_GERMAN.png

преди 45 минути, Anneliese написа:

Съвсем нормално е ,ти защо го намираш за ненормално ? Летни учебни занимания също са нормални. Колкото повече се инвестира в образование на обществото ,толкова по проспериращо ще е то.

преди 51 минути, AAUUXX написа:

Съвсем нормално е ,ти защо го намираш за ненормално ? Летни учебни занимания също са нормални. Колкото повече се инвестира в образование на обществото ,толкова по проспериращо ще е то.

Едно време имаше летни лагери, кръжоци. Ма.йка ми е ходила и в събота на училище. След училище с училищна дейност. Ходила е и на летни лагери.  Олимпиади. Френски, руски, български език. Руски задължително и се е говорило като май,чин език.

преди 7 часа, Anneliese написа:

2. Каква конституция е на Белгия, бе? Конституциите ни (всичките) са заимствани от Франция.  Пак добре, че не от САЩ.

Учената от БрИНСПФ пак лъснала с знание по история, ей ти цитат на началото Бай Ганьо

Цитат

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.

Разгадай какво е "белгийска мантия" :)

преди 6 часа, Milkydead написа:

Не се карайте бе хора , за мъртвите или добро или лошо.Щото няма добро за казване за българия нека да е тишина.Пък след две-три поколения не повече няма да има и хора със самосъзнание на българи.

Ще има не бой се! Системата ще се рестартира. Всичко ново е забравено старо. България не за първи път е в такова положение.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 7 часа, Kiеli написа:

че спри да ползваш Windows, произведен е в сатанинската страна

Или да вземе да ползва Роса Линукс или друго руско дистро

преди 1 минута, petie1 написа:

Или да вземе да ползва Роса Линукс или друго руско дистро

Аз предлагам да спрете интернет, мобилни данни, телефони. Те също са сатанински! :)

преди 7 минути, Bubbles написа:

Къде го @Белгиеца да обясни?

Аз много добре знам какво е "белгийска мантия" ама нали учената от БрИНСПФ е голямата историчка та нека тя да обясни, нали съм недочел и недоучил :)

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Аз предлагам да спрете интернет, мобилни данни, телефони. Те също са сатанински! :)

Аа то това важи само за Поля Нацистка аз проблеми с Русия или САЩ нямам

преди 2 минути, petie1 написа:

Аз много добре знам какво е "белгийска мантия" ама нали учената от БрИНСПФ е голямата историчка та нека тя да обясни, нали съм недочел и недоучил :)

Аа то това важи само за Поля Нацистка аз проблеми с Русия или САЩ нямам

Никой от нас няма да издържи без интернет и компютър и една седмица. Няма защо да се лъжем. Колкото до Поля там си трябва лекар.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Никой от нас няма да издържи без интернет и компютър и една седмица. Няма защо да се лъжем. Колкото до Поля там си трябва лекар.

Значи  не ме познаваш ")

преди 2 минути, Емил Костов написа:

На мен много ми липсва когато нямаше интернет ,нямаше GSM и едвали ще имам драма ако няма интернет сега. 

преди 15 часа, Anneliese написа:

Предвид, че циганите са електорат на ГЕРБ, нормално е да не искаме да гласуват.

Циганите гласуват за тоя с най дълбока кесия не за ГЕРБ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.