Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не бих отишла никога в страна, където ще ме унижават и ще се държат зле с мен и ще бъда следена.

в момента живееш в такава и явно не го осъзнаваш ама нищо чудно няма в това

сама се унижаваш и в БГ също те следят, не че са примрели за някакво компютърно зомби просто следенето е навсякъде

може да отидеш в гората ако искаш да не те следят

в САЩ не ми пука кой ще ходи, ти специално по-надалеч от берковската околия няма да стигнеш

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 минути, NewRedDragon написа:

И какво лошо намираш в Свободните зидари? Какво значи град на копупцията? Кога за последно ходи до САЩ?

Какво ли? Те са абсолютно сбъркани. Секта са. Ето какво. Нямат никакво тайно познание, лъжат за доста неща.

преди 1 минута, Kiеli написа:

а,бе Путинолюбче

нямаш лични впечатления, защото само вярваш на каквото ти кажат/напишат и никъде не си бил

не си излизал от мазето на вашите

Сериозно ли Западолизец,имам лични впечатления,бил съм преди години в чужбина :hush: ,за разлика от теб мишок,докато ти никъде не си бил! Така че не си хаби думите излишно!
Да,вярвам на хората,които са ми приятели - има защо (те не са случайни хора) ,докато ти нямаш такива,затова си се скатал в някоя дупка и се чудиш каква глупост да напишеш с простия си акъл!
Няма на кой да се довериш и не можеш да се впишеш никъде!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Рогозката е труп до месец - той не е напуснал - путин го напусна и ще се самоубие, като ония от газпром

....които Мъск им взе....вече окончателно! расия е мъртва

Е това не знам все пак не живея в Русия...

Ами пише че още имали договори с ЕКА и НАСА та да закарат още товари  и хора до МКС та не знам

• Автор

в момента живееш в такава и явно не го осъзнаваш ама нищо чудно няма в това

сама се унижаваш и в БГ също те следят, не че са примрели за някакво компютърно зомби просто следенето е навсякъде

може да отидеш в гората ако искаш да не те следят

в САЩ не ми пука кой ще ходи, ти специално по-надалеч от берковската околия няма да стигнеш

В грешка си. Тук никой не ми прави проблем, че влизам през VPN, за да гледам "Първи канал" и  "Россия 24".  В САЩ обаче бих си имала сериозни проблеми, щяха да ме арестуват по подозрение, че съм шпионка или нещо такова.

Какво ли? Те са абсолютно сбъркани. Секта са. Ето какво. Нямат никакво тайно познание, лъжат за доста неща.

Това са хора с пари и със съзнание! Не знаеш нишо за масонството, като идеология. Тайно познание имат - това, моето масоните знаят, ти никога няма да го научиш! То няма и как да схванеш цялата система. 

И да те питам: по какво се различават вълците на путин, от масоните...

преди 3 минути, X-TEAM написа:

Сериозно ли Западолизец,имам лични впечатления,бил съм преди години в чужбина :hush: ,за разлика от теб мишок,докато ти никъде не си бил! Така че не си хаби думите излишно!
Да,вярвам на хората,които са ми приятели - има защо (те не са случайни хора) ,докато ти нямаш такива,затова си се скатал в някоя дупка и се чудиш каква глупост да напишеш с простия си акъл!
Няма на кой да се довериш и не можеш да се впишеш никъде!

google street view в Москва не се брои

добре, че го направиха АМЕРИКАНЦИТЕ да можеш да ходиш макар и виртуално в родината си :lol6:

имаш Путин в рамка, признай си, поне 5 пъти на ден му козируваш :wors:

google street view в Москва не се брои

добре, че го направиха АМЕРИКАНЦИТЕ да можеш да ходиш макар и виртуално в родината си :lol6:

имаш Путин в рамка, признай си, поне 5 пъти на ден му козируваш :wors:

Защо пък не, може да сложи един такъв портрет в Берковица.

преди 3 минути, Anneliese написа:

В грешка си. Тук никой не ми прави проблем, че влизам през VPN, за да гледам "Първи канал" и  "Россия 24".  В САЩ обаче бих си имала сериозни проблеми, щяха да ме арестуват по подозрение, че съм шпионка или нещо такова.

Ами спри да гледаш росия24 и първи канал, щото скоро щр имаш проблем:) Пък за vpn....айде не се обаждай....защо мислиш, че не се знае какво гледаш

• Автор

Просто ми е интересно да гледам, а и по картинки доста можеш да разбереш. По същия начин ми бяха интересни CNN, вече не са. Тяхното е само пропаганда, лъжи, и прекалено гримасничене и жестикулиране. Иначе понякога зяпам BBC и френските канали, но антируската реторика по BBC ми дойде в повече. Немски канали нямаме, а "Дойче веле" са умопомрачително зле. По руските канали поне показват истината.

преди 6 минути, Anneliese написа:

и за шпионка не ставаш, не се хаби :getout:

преди 7 минути, Anneliese написа:

Ти не разбра ли, че никой не примира да ходи в малоумните САЩ? Много неща се случиха от 90 - те години на 20 век насам, много неща научихме за САЩ - къде от медиите, къде от близките. И не, не сме манипулирани. Просто сме отвратени от истинското лице на САЩ.

За твое сведение, и аз бях като всички наивни канарчета, вярващи, че САЩ са най - добрата страна в света. Истината обаче се оказа съвсем друга. Чрез организацията си НАТО, започнаха война срещу Сърбия и избиха много невинни сърби. Направиха заговор на 11 септември, за да имат легален повода да нападнат Афганистан, после изфабрикуваха  обвинения за оръжия за масово поразяване в Ирак, за на нахлуят и там, те разпалиха "Арабската пролет", и войната срещу Либия, после нападнаха и Сирия, сега предизвикаха войната в Украйна, чрез украинците искат да нападнат Русия, а чрез Тайван предизвикват и САЩ.

Но най - отвратена бях от разкритията за техните садистични психопати военни и за грозното им отношение към нашите студенти, като към роби.

Не бих отишла никога в страна, където ще ме унижават и ще се държат зле с мен и ще бъда следена. Където няма свобода на съвестта и достъп до всички медии. Както и че там няма свобода на политическите възгледи.

А Русия бих посетила, но в по - мирни времена. Както и Париж, Лондон и Амстердам.

И значи имам машина на времето щото баш преди две години племеницата ми беше там та толкоз за това дали някой иска да ходи там

И стига мяука за тва следене и тук  е така а за отнюшението към хората с увреждания само може да си мечтаем тук в България та първо мръдни на запад от Калотина и пак ела да сипеш с големия черпак

Просто ми е интересно да гледам, а и по картинки доста можеш да разбереш. По същия начин ми бяха интересни CNN, вече не са. Тяхното е само пропаганда, лъжи, и прекалено гримасничене и жестикулиране. Иначе понякога зяпам BBC и френските канали, но антируската реторика по BBC ми дойде в повече. Немски канали нямаме, а "Дойче веле" са умопомрачително зле. По руските канали поне показват истината.

Няма руски канали, бе....то расия я няма вече - не съществува

преди 9 минути, Anneliese написа:

Айде преди да сипеш с черпака прочети какво е VPN и къде расте

• Автор
преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Това са хора с пари и със съзнание! Не знаеш нишо за масонството, като идеология. Тайно познание имат - това, моето масоните знаят, ти никога няма да го научиш! То няма и как да схванеш цялата система. 

И да те питам: по какво се различават вълците на путин, от масоните...

Много, много са те излъгали.

Масоните най - много да вярват в извънземни, както вярват и сциентолозите. А извънземни не съществуват.

преди 24 минути, Емил Костов написа:

То щото София или Плевен не са градове на корупцията. Моля те излез на терасата, затвори очи и започни да летиш!

Нощем с белите коне.

преди 13 часа, petie1 написа:

А това на снимката ти е китайско а не  руско

Така ли,аз пък не знаех! Ти да видиш,откъде я изкопа тая информация? Много разбирачи станахте! Я да видим сега :

Московският завод на Renault става собственост на властите в руската столица и занапред ще произвежда автомобили от възродената марка "Москвич" - тази новина развълнува и много българи, чиято младост е минала под знака на съветския "народен автомобил". А говорителят на Владимир Путин побърза да обещае, че лично президентът ще си купи от бъдещите нови "москвичи".

897897695795656.jpg

Разработеният от КАМАЗ прототип Кама-01 почти сигурно ще е първият производствен модел на новия Москвич - макар и с доста по-големи размери от тези на концепта

П.С.
Бързате да напишете някоя глупост и си вярвате!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Масоните най - много да вярват в извънземни, както вярват и сциентолозите. А извънземни не съществуват.

има едни в Берковица :hush:

преди 2 минути, X-TEAM написа:

Така ли,аз пък не знаех! Ти да видиш,откъде я изкопа тая информация? Много разбирачи станахте! Я да видим сега :

Московският завод на Renault става собственост на властите в руската столица и занапред ще произвежда автомобили от възродената марка "Москвич" - тази новина развълнува и много българи, чиято младост е минала под знака на съветския "народен автомобил". А говорителят на Владимир Путин побърза да обещае, че лично президентът ще си купи от бъдещите нови "москвичи".

897897695795656.jpg

Разработеният от КАМАЗ прототип Кама-01 почти сигурно ще е първият производствен модел на новия Москвич - макар и с доста по-големи размери от тези на концепта

П.С.

Никога няма да стане тая! раснаците не могат да направят автомобил. нито пък някой ще им помогне - расия е мъртва за Света и САЩ

преди 7 минути, Anneliese написа:

Християните не бяха ли и те масони? Тайно общество, събиращо се в катакомби.

преди 2 минути, Anneliese написа:

А извънземни не съществуват

Къде са ти доказателствата? Още чакам да ми обясниш кое пречи от гледна точка на биологията да ги има?

Специална тема ти направих и още не съм видял някой да ми даде такова доказателство даже и учената от БрИНСПФ

преди 5 минути, X-TEAM написа:

897897695795656.jpg

П.С.

Дал съм статия виж я преди да дрънкаш

преди 14 минути, Kiеli написа:

google street view

Явно е,че говориш за себе си и се смееш на себе си!

преди 15 минути, Anneliese написа:

Просто ми е интересно да гледам, а и по картинки доста можеш да разбереш.

Цитат

антируската реторика по BBC ми дойде в повече

И това по гледане на картинки го установи. :emoji_smiley-01:

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Християните не бяха ли и те масони? Тайно общество, събиращо се в катакомби.

Не, християните не са масони. Поне източноправославните. Ние вярваме в единствения истински Бог - Йехова и неговият син Исус Христос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.