Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 1 час, Anneliese написа:

и не говори така, в САЩ също има чернокожи, но там нещо не ги обсъждаш, а?

Няма какво да се обсъжда. В САЩ  най-богатите имена в шоу бизнеса са на афроамериканци. "Говорим" за клуб на милиардери,за милионери е ясно.

За един афро къдравелко  който беше хванат в опит да използва фалшиви 20 долара и умря при ареста ,роднините му получиха над 27 млн долара обещетение от държавата. Крадеца  и измамника беше погребан във златен ковчег,който беше носен и от губернатора на щата. Полицая /който е бял/ще лежи 2 присъди .

Чакаме да видим как ще приключи делото с убиеца на вашия известен журналист Милен Цветков. Май накрая ще му признаят престоя в ареста и домашния арест  и ще се приключи.

За положението на същите  във Франция изобщо не си наясно,затова звучиш толкова  надъхано оптимистично.

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

току-що, X-TEAM написа:

Явно е,че говориш за себе си и се смееш на себе си!

козирувай!

991-ratio-vladimir-putin.jpg

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Къде са ти доказателствата? Още чакам да ми обясниш кое пречи от гледна точка на биологията да ги има?

Специална тема ти направих и още не съм видял някой да ми даде такова доказателство даже и учената от БрИНСПФ

Ти срещал ли си извънземни? Аз не съм.:popcorn2:

преди 9 минути, Kiеli написа:

има едни в Берковица :hush:

И харесват Мики Маус и розови дрехи

преди 4 минути, Anneliese написа:

Не, християните не са масони. Поне източноправославните. Ние вярваме в единствения истински Бог - Йехова и неговият син Исус Христос.

Пропусна светия дух. Трите лица на Бог.

току-що, Anneliese написа:

Ти срещал ли си извънземни? Аз не съм.:popcorn2:

То аз и негър не съм срещал и евреин та .... И да срещал съм едно в Берковица та....

• Автор
преди 2 минути, valkiria1 написа:

Няма какво да се обсъжда. В САЩ  най-богатите имена в шоу бизнеса са на афроамериканци. "Говорим" за клуб на милиардери,за милионери е ясно.

За един афро къдравелко  който беше хванат в опит да използва фалшиви 20 долара и умря при ареста ,роднините му получиха над 27 млн долара обещетение от държавата. Крадеца  и измамника беше погребан във златен ковчег,който беше носен и от губернатора на щата. Полицая /който е бял/ще лежи 2 присъди .

Чакаме да видим как ще приключи делото с убиеца на вашия известен журналист Милен Цветков. Май накрая ще му признаят ареста и домашния арест  и ще се приключи.

За положението на същите  във Франция изобщо не си наясно,затова звучиш толкова  надъхано оптимистично.

И това е за хвалба? Не, за възмущение е. Не съм расист, но в САЩ страшно много се прекалява с расистката тема и то нарочно - за да се замитат неудобните политически скандали там.

Разликата ни със САЩ е, че тук никой не симпатизира на убиеца на Милен Цветков.

Що ви харесва да имате гета и банди, моля, ама не ни ги натрисайте тези неща като "свобода" и нещо нормално, щото не са!

Ей пукнах се от смях та благодаря на нашата Комичка Поля Нацистка и хубава вечер ви желая

преди 17 минути, Kiеli написа:

има едни в Берковица :hush:

И яде зелева чорба?

преди 7 минути, Anneliese написа:

Не, християните не са масони. Поне източноправославните. Ние вярваме в единствения истински Бог - Йехова и неговият син Исус Христос.

И що заради тоя БОГ са умрели милиони, г-жо православна!

преди 14 минути, Anneliese написа:

Разликата ни със САЩ е, че тук никой не симпатизира на убиеца на Милен Цветков.

В  САЩ  убиеца на Милен вече щеше да е зад решетките.Обещетението щеше да е с много цифри.

Докато вие не му симпатизирате /което на него изобщо не му дреме/,той се разкарва с електронна гривна и вече обжалва и домашния си арест.

преди 14 минути, Anneliese написа:

И това е за хвалба? Не, за възмущение е. Не съм расист, но в САЩ страшно много се прекалява с расистката тема и то нарочно - за да се замитат неудобните политически скандали там.

Разбира се че е за хвалба.

Докато модератора Профрут показва снимка на бременна жена с обидни подмятания, в САЩ всеки носи отговорност за деянията си без значение от цвят на кожата,вероизповедание и пр.. и такова отношение и поведение не се толерира.

Само си помисли и сравни двата казуса  и ще ти стане ясно ,кой и какво е за уважение и какви хора изграждат едно общество.

преди 22 минути, petie1 написа:

Дал съм статия виж я преди да дрънкаш

Каква статия си ми дал дрънкало? За оня тъп клип от youtube ли ми говориш,това ли ти е статията?!

преди 2 минути, X-TEAM написа:

Каква статия си ми дал дрънкало? За оня тъп клип от youtube ли ми говориш,това ли ти е статията?!

Намери си я сам щом ще обиждаш и не е клипа а статия не КЛИП

https://www.autonews.ru/news/62908e0f9a79471ba2936c86

За любимите ни русофили директно от Русия

Що се отнася за техника аз чета и руски медии е не баш за автомобили а повече за Линукс

преди 2 минути, petie1 написа:

Те сега дронове от Иран ще получават, защото не могат да си ги създадат сами, та и с автомобилите ли ще се справят. 

току-що, X-TEAM написа:

Сигурно щом казваш! :nono:Тръгвам да я търся!  :computer2:

Дадох ти статия директно от Русия та върви чети

преди 1 минута, васил козарев написа:

Те сега дронове от Иран ще получават, защото не могат да си ги създадат сами, та и с автомобилите ли ще се справят. 

Ее с дроновете е малко тегава работа, дадох им статия и на български и директно на руски та да се оправят

преди 8 минути, petie1 написа:

Никъде не пише,с какви двигатели,ще бъдат.

преди 1 минута, The Rage написа:

Никъде не пише,с какви двигатели,ще бъдат.

То няма и значение с какви двигатели ще бъдат, след като никой няма да си ги купи. То и сега има в Ловеч магазин за нови Лади, та русофилчетата не са се убили да си ги купуват. 

преди 21 минути, petie1 написа:

Що се отнася за техника аз чета и руски медии е не баш за автомобили а повече за Линукс

Четеш,но нищо не разбираш!

В заводите на Москвич ще произведжат китайски автомобили!

Това обаче не означава,че ще спрат производството на Москвич!

преди 4 минути, X-TEAM написа:

Четеш,но нищо не разбираш!

В заводите на Москвич ще произведжат китайски автомобили!

Това обаче не означава,че ще спрат производството на Москвич!

Ти не разбираш прочетеното. Две китайски компании се разглеждат като партньори на завода на Москвич /бившия на Рено/. Или навлизаме в фентъзи жанра, че направиха чертежи, планове и проекти, че да произвеждат некви си нови Москвичи. :D  При положение, че нямат достъп до компоненти, си е баш фентъзи. 

преди 9 минути, васил козарев написа:

Ти не разбираш прочетеното. Две китайски компании се разглеждат като партньори на завода на Москвич /бившия на Рено/. Или навлизаме в фентъзи жанра, че направиха чертежи, планове и проекти, че да произвеждат некви си нови Москвичи. :D  При положение, че нямат достъп до компоненти, си е баш фентъзи. 

Фантазиите са твои,не мои!

Русия обяви, че ще произвежда електрически коли от марката “Москвич”

Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че ще запази производството и работните места в московския завод на френския производител Renault

“Чуждестранният собственик реши да закрие завода на Renault в Москва. Това е негово право, но не можем да позволим хилядите служители да останат без работа. Затова реших да включа завода в балансите на града и той да възобнови работата си, произвеждайки автомобили с историческата марка Москвич. Ще се опитаме да запазим по-голямата част от персонала, който да работи директно в завода и неговите подизпълнители”, каза кметът, цитиран от Москва24.

Според Собянин

ПАО “Камаз” ще стане основен технологичен партньор

на възродения Московски автомобилен завод “Москвич”. Първо ще бъде организирано производството на класически автомобили с двигател с вътрешно горене, а в бъдеще се планира производството на електрически автомобили.

„Освен това, заедно с Камаз и руското министерство на промишлеността и търговията, работим по локализирането на производството на максимален брой автокомпоненти в Русия“, добави кметът.

„През 2022 г. ще отворим нова страница в историята на Москвич“, завърши кметът.

Руските активи на Renault се прехвърлят в държавна собственост. 100% от акциите на Renault Russia ще бъдат прехвърлени на правителството на Москва, а 67,69% от активите на АвтоВАЗ ще бъдат прехвърлени към Министерството на промишлеността и търговията. Останалите акции на втората компания ще бъдат задържани от Ростех.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.