Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 9 часа, petie1 написа:

Прати ги тук

slagat-novi-tabeli-po-vhodno-izhodnite-3

Много ме дразнят такива,мрънкащи създания.Чак пък,жена му го биела.Какви мъже са?Да не могат да ударят по масата.

Когато ставаш,няма пол,възраст,вероизповедание,рождено място...Или си,или не си.

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

преди 1 минута, X-TEAM написа:

А,бе олигофрен,това беше преди години,исках да разбера какво му е толкова "хубавото" на запада,да видя как живеят! И разбрах "умнико" за разлика от теб!
Защо ли? Чакам,западолизците като теб да се преместят и да живеят на запад,а не да си бърборят само празни приказки!
Западат е лош,по- горе вече го обясних,бил съм на място там й съм им видял кочината на прасетата! Аз не си противореча,вие които не сте били там си противоречите!
Не само промити,ами и душевно болни мозъци сте заподолижещите роби! :hush:

мдааа как удобно си зачеркваш каквото не ти изнася :yanim:

пак не разбрах защо като е лошо на запад а на изток е хубаво не отиде да поживееш в Москва например?

собствените си правила и възгледи не спазваш :hit:

преди 4 минути, The Rage написа:

Много ме дразнят такива,мрънкащи създания.Чак пък,жена му го биела.Какви мъже са?Да не могат да ударят по масата.

Когато ставаш,няма пол,възраст,вероизповедание,рождено място...Или си,или не си.

г-н Гняв а Вие добре ли живеете в нашата чутовно китна столица и не се ли бойте от много замърсения въздух там ? Все предците ви и Вие самия(предполагам) сте живели в къде къде по екологично чистата селска среда заобиколена от естествена природа.Адаптацията от селото до мегаполиса може да бъде стресираща.

преди 7 минути, Kiеli написа:

мдааа как удобно си зачеркваш каквото не ти изнася

пак не разбрах защо като е лошо на запад а на изток е хубаво не отиде да поживееш в Москва например?

собствените си правила и възгледи не спазваш

Ами,ще разбереш като отидеш да живееш там бе смешник! :hit:

преди 4 минути, Kiеli написа:

мдааа как удобно си зачеркваш каквото не ти изнася :yanim:

собствените си правила и възгледи не спазваш :hit:

Точно затова така се изразява, ако беше поживял в Москва сега щеше да почива под чадър на околовръстното, нямаше да се излага тук във форума!

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Точно затова така се изразява, ако беше поживял в Москва сега щеше да почива под чадър на околовръстното, нямаше да се излага тук във форума!

Що ти живял ли си там,че много пееш,или само на околовръстното стоиш и си "почиваш"?

преди 3 минути, X-TEAM написа:

Ами,ще разбереш като отидеш да живееш там бе смешник!

хитро избягваш въпроса и си зачеркваш изречения :giggle1:

да не говорим за вулгарноста

такива кухи кратунки сте всичките русофилчета, неспособни на собствено мислене

за матушката или добро или нищо :wub:

преди 20 минути, AAUUXX написа:

В Русия не е изгодно да работиш и харчиш у нас ,защото в Русия е различна ценовата ставка спрямо дохода който получаваш сравнен с този у нас. Цените в Русия са ниски ,но и заплатите също, ако харчиш у нас изкараната заплата там си на загуба. Обратно е сравнението у нас и в Европа, запалтата която изкарваш там е с по висока стойност у нас - различен стандарт ,ето защо се предпочита работа в Европа и харчене на същата у нас .

Вече се изравниха цените, но заплатата е същата. В България. Цените са същите, както в Германия. Даже в България ми искат повече. Тройно повече.

преди 3 минути, Kiеli написа:

хитро избягваш въпроса и си зачеркваш изречения

да не говори за вулгарноста

такива кухи кратунки сте всичките русофилчета, неспособни на собствено мислене

за матушката или добро или нищо

То се вижда къде са кухите кратуни,при западолижещите роби,от вас по-кухи кратуни няма!

току-що, АСПЕКТ написа:

Вече се изравниха цените, но заплатата е същата. В България.

Нямам такива наблюдения ,разлиаката е по две. Може би има стоки с полуравни цени ,но не за всичко е така.

преди 1 минута, X-TEAM написа:

То се вижда къде са кухите кратуни,при западолижещите роби,от вас по-кухи кратуни няма!

Путин ли ти подшушва да зачеркваш? :lol6:

преди 1 минута, Milkydead написа:

г-н Гняв а Вие добре ли живеете в нашата чутовно китна столица и не се ли бойте от много замърсения въздух там ? Все предците ви и Вие самия(предполагам) сте живели в къде къде по екологично чистата селска среда заобиколена от естествена природа.Адаптацията от селото до мегаполиса може да бъде стресираща.

Живея си-перфектно.Семейството ми също.Вдигнах къща,посадих дърво,отгледах си чедото.И за това ми положение,съм виновен само аз и двете ми ръце.Ти си стой и си мрънкай(цял живот)-на чист въздух.

Когато имаш предизвикателство,пред теб-или го приемаш и се бориш,или си пиеш пвц-то и мрънкаш.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Нямам такива наблюдения ,разлиаката е по две. Може би има стоки с полуравни цени ,но не за всичко е така.

Един наем с 2 стаи, колко струва? Да кажем към 50-60 квадрата?

преди 12 минути, Kiеli написа:

а на изток е хубаво

Китай брои ли се за Изток? Щот имам познат там ама айде да не казвам какво ми казва ...

Аз съм бил в Германия ама                    когато беше наистина Герммания не кат сега пълна с арабели и друга паплач

преди 1 минута, petie1 написа:

Китай брои ли се за Изток? Щот имам познат там ама айде да не казвам какво ми казва ...

Аз съм бил в Германия ама                    когато беше наистина Герммания не кат сега пълна с арабели и друга паплач

говоря за Русия, Украйна, Беларус... :bubblegum:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Един наем с 2 стаи, колко струва? Да кажем към 50-60 квадрата?

Зависи от това в кой град е какво състояние е ,къща или апартамент, от 300 до 2000лв .

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Зависи от това в кой град е какво състояние е ,къща или апартамент, от 300 до 2000лв .

Но заплатата е същата за цялата страна минималната? Видях, че е 700 лв? 650лв? Добре, да кажем 600 лв.

преди 9 минути, petie1 написа:

На Изток от Рая.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Но заплатата е същата минималната? Видях, че е 700 лв? 650лв? Добре, да кажем 600 лв.

710лв е мин. заплата ,да тя е съпоставимо три пъти по ниска от тази в Германия. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

На Изток от Рая.

Рая е там където се чувстваш добре ,дали на запад или изток не е от значение.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

710лв е мин. заплата ,да тя е съпоставимо три пъти по ниска от тази в Германия. 

Рая е там където се чувстваш добре ,дали на запад или изток не е от значение.

С 700 лв, как един родител ще си плати наема 1000 лв и ако добавим сметките по него? Дори и да работи, още една работа пак не става да си плати наема. 

преди 9 минути, X-TEAM написа:

Недей,по-добре замълчи! :hush:

млъквам!

явно там е толкова зле, че не искаш да говориш за това :no-no:

току-що, АСПЕКТ написа:

С 700 лв, как един родител ще си плати наема 1000 лв и ако добавим сметките по него?

Ако е със 700лв значи има по голям проблем от това да си намери квартира ,ще се наложи да работи за поече от мин. заплата.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ако е със 700лв значи има по голям проблем от това да си намери квартира ,ще се наложи да работи за поече от мин. заплата.

Е какво курсове за секретарка като Лена Бориславова ли? И там трябва пари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.