Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американизация и отричане на всичко българско

Featured Replies

преди 2 минути, The Rage написа:

Не знам.Работил съм с много Германци,всички,без значение възрастта-ми казваха сър.Идвали са на работни обяди/вечери,два часа и половина,по часовник...Имам предвид-дисциплина.

А-и наздраве.

IMG_20220723_182304.jpg

Типичното немско двуличие.

• Отговори 883
  • Прегледи 39,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дай пример на останалите като се гръмнеш.  

• цър-вул
    цър-вул

А ти к'ъф си?

• За теб е по добре да сме си останали под турско величие ли ? Санкции които нанесоха повече вреда на ЕС отколкото на Русия 

Публикувани изображения

Светът на реалното и светът на Путин. Кой пренаписа историята ...

Дори за някой, който сам е вярвал в своята непогрешимост и правота, неминуемо идва момент на среща с истината, лека като убождане или тежка като удар. В по-голямата си част събитието е неприятно, тъй като по-скоро разклаща, отколкото укрепва определени убеждения.

И е добре, ако нашествията на прозрението не оставят следа и бодливи отломки от съмнение. Но също така се случва, влезли дълбоко, да ви накарат да извикате от болка.

Как, например, може да бъде непоносима мисълта, че "да си роден извън СССР" изобщо не е страшно, че е било страшно да се родиш в него. Че "страната, която загубихме" не е "бъдещето на човечеството", а неговото ужасно минало.

В края на краищата, за категорията отгледани с „черното мляко от зърното на КГБ“, смъртта на „Съветската страна“ винаги ще бъде „най-голямата геополитическа катастрофа“, а не акт на най-висша историческа справедливост.

И тогава приемът на наркотична доза евразийство или халюциногенът на „месианството” става задължителен като животоспасяващ аналгетик.

В същото време, колкото по-близо до върха на властта, толкова по-болезнен е контактът. За мозъка, засегнат от височинна болест, взетите решения изглеждат безпогрешни, а нарисуваната картина на света е единствено правилната.

Но колкото и плътно да са затворени празнините, светлината на друга реалност ще пробие през всички слоеве извинения.

Може ли главният "коректор на миналото", "събирач на съветски земи" да почувства нещо подобно? Този, който беше спрян на крачка от най-големия личен триумф. Когато разстоянието за кацане до Гостомел остана преди изпълнението на най-голямата мисия, подготвена само за него.

В края на краищата, колко сладко примижаваше, представяйки си победоносното преминаване на Хрещатик, литургията в Лаврата, златото на баните, възторжените очи, обърнати към него. В края на краищата той върна "православния Йерусалим", свещения център на "Света Русия".

Трябваше да се върне... И в резултат... "Руски военен кораб, давай нах@й"?

В тази примитивна конструкция имаше толкова много земно, презрително неуважително, изобщо не отговарящо на епохата на момента. Когато в отговор на твърденията за "пренаписване на историята" и промяна на световния ред - презрителна плюнка в краката.

В края на краищата в неговата действителност в Чернигов, Одеса и Харков почти не липсваха цветя за срещата на „Кантемировския орден“, а не 40 000 торби за трупове.

Може би в този или друг момент, когато вместо „парад на победата“ в Киев, марш към Берлин, „втората армия на света“ започна безнадеждно да затъва в битките за луганските села, мнението на някой друг, а не неговият изобщо, може да дойде: "Ами ако наистина" те не са ние "?"

Освен това всичко, което се случваше, изискваше немислимото: да се признае съществуването на нещо, което „не е било, не е и не може да бъде“. Това, което той нарече „не държавата“ и „не хора“. В крайна сметка той не знаеше, „че битките никога не се печелят, че те отварят очите само за собствената лудост и отчаяние“.

В крайна сметка, ако Украйна не е изобретение на Ленин, тогава какво ще остане от „Руския свят“, неговия свят? Heartland без сърце не е „ос на историята“, а обикновено парче земя с 30 милиона помийни ями като тоалетни.

И тогава имаше страх. С цялото си сърце той чувстваше, че ако остане поне един метър земя, над която ще се вее "синьо-жълтото" знаме, това ще бъде вечна заплаха за отмяна на "руското величие". Като оцелял свидетел на престъпление.

Когато "украинският въпрос" от "история, написана от победителите" не бъде решен окончателно, той ще се превърне в протокол, съставен от непобедените.

И тогава няма да има Русия с нейната „загадъчна душа” и „велика история”, а ще има антисвят, който тече от кръв и отровни лъжи.

Това беше задънена улица. Най-гнизливите плъхове доловиха променената миризма, идваща от домакина, и разбраха, че именно той иска да чуе: „Това, което израсна на мястото на Украйна, трябва да бъде свършено веднъж завинаги“. Оглеждайки се със страхопочитание, той оголи жълтите си зъби и... скочи. Вече нищо не беше забранено, защото всичко беше позволено на плъха в ъгъла.

Но нито тонове убийствено желязо, нито стотици повдигнати батальони можеха да променят нещо. Той загуби, като повярва в реалността на свят, който не съществува. Свят, в който вместо война имаше специална операция, държава беше територия, народът беше население, а окупацията беше завръщане.

На 24 февруари лъжата, която взема назаем от истината, изчерпа кредита си, за да вземе назаем от бъдещето. Беше невъзможно да се победи държава, която „не съществува“ и народ, който „не съществува“.

Измисленият свят е изгубен от реалния свят. Истинското, от което най-много се страхуваше и мразеше – свободата, честта, достойнството.

На 24 февруари той почина и веднага отвори очи, но „вече беше мъртъв и приличаше на умрял“, защото само така можеше да продължи да живее в свят, който не съществува.

https://pan.bg/view_article-49-557389-svetyt-na-realnoto-i-svetyt-na-putin-koj-prenapisa-istoriyata-.html

petie1,

Ме помоли да се включа в темата в лично съобщение. Давам линк от кутията ми ,от където може да се изтеглите брой28 на проправителствения ежеседмичник " Аргументи и факти" ,където на стр.8 има интервю за руския /бъдещ/ електроавтомобил. Получавам и чета този ежеседмичник ,защото пропагандата не е толкоз очебийна и съвсем обективно отразяват  проблемите в русия.

https://dox.abv.bg/download?id=6c62a51fa8

преди 7 минути, Tommygun написа:

Повярвай. И един когато всички чужденци от старото поколение си тръгнем, ще умрат от глад, защото новите им "емигранти" не са като нас да бухат по 300 часа на месец и да си плащат данъци и осигуровки. Те си знаят правата и искат социалната помощ само.

А всички ние работещите сме на часовник с обратно броене. Поне това направи короната, че ни отвори очите, в какви боклуци сме ги превърнали и как ако преди 20 години можеше да намериш лесно нещо, в което са по-добри, сега изисква много фантазия за това.

А, най-готино е немецът като започне работа. И болнични след болнични. Крак, ръка, кръст го боли. После дупето му се е схванало. Така ги редува. А, на работа няма търпение да дойде обяд. И после файяабенд. Feierabend. Така викат на края на работата. Ох, колко много бачках. Хаха. 😄

И кой му върши работата, когато е УЖ болен.

Точно така. Чужденците.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Аз, ако почна да разправям. Цял филм ще направя. И не искам да ви погнуся.

С една дума. Мизерия. Мизерници. 

Няма да ме погнусиш, но ще ме изненадаш. Имам познати в така нареченият прехвален запад и знам за какво иде реч.

преди 10 минути, Tommygun написа:

Повярвай. И един когато всички чужденци от старото поколение си тръгнем, ще умрат от глад, защото новите им "емигранти" не са като нас да бухат по 300 часа на месец и да си плащат данъци и осигуровки. Те си знаят правата и искат социалната помощ само.

А всички ние работещите сме на часовник с обратно броене. Поне това направи короната, че ни отвори очите, в какви боклуци сме ги превърнали и как ако преди 20 години можеше да намериш лесно нещо, в което са по-добри, сега изисква много фантазия за това.

ООО то това е ясно като бял ден! Аз в това не се и съмнявам!

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Няма да ме погнусиш, но ще ме изненадаш. Имам познати в така нареченият прехвален запад и знам за какво иде реч.

ООО то това е ясно като бял ден! Аз в това не се и съмнявам!

Е все повече българи и други народи са опознали другите държави. Отворени са границите. И вече всеки си има едно на ум. Тук стоят заради парата и имат много роднини. Познати. Колеги. Иначе... Видазеен!

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Е все повече българи и други народи са опознали другите държави. Отворени са границите. И вече всеки си има едно на ум. Тук стоят заради парата и имат много роднини. Познати. Колеги. Иначе... Видазеен!

Аз това не го оспорвам. Оспорвам това, че Хамериканците велики па руснаците тъпи. Ако не бяха руснаците нямаше да я има Хамерика още 42 година. Ма това е друга тема.

преди 20 минути, Емил Костов написа:

Аз това не го оспорвам. Оспорвам това, че Хамериканците велики па руснаците тъпи. Ако не бяха руснаците нямаше да я има Хамерика още 42 година. Ма това е друга тема.

И обратното

https://trainingtools.ru/bg/acne-pimples/ivan-aivazovskii-razdacha-prodovolstviya-1892-g-rossiisko-amerikanskie-syuzhety-aivazovskii---ochevide/

Княз Александър Михайлович, братовчед на Николай II:

„Трудностите пред американското правителство бяха не по-малко от нашите, но нашият актив беше по-голям. Русия имаше злато, мед, въглища, желязо; нейната почва, ако беше възможно да се повиши производителността на руската земя, можеше да изхрани целия свят. Какво липсваше в Русия? Защо не можахме да последваме американския пример? Тук, на разстояние от четири хиляди мили от европейските бойни петли, окото на наблюдателя беше жив пример за способностите на страната в условия, подобни на тези в Русия. Трябваше да вложим малко повече здрав разум в нашата политика...”

току-що, АСПЕКТ написа:

Така е но това както казвам е друга тема! Казвам го сега в това време.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Това са си твои фантазии, но ако обичаш си ги запази за себе си и си стой в лайната. Не е нужно да ги разхвърляш, за да миришат наоколо. Само се запитай, защо има толкоз реклами за лекарства?! Ако можеш разбира се да си размърдаш мозъчните клетки.

Дрън-дрън-дрън, поредната доза глупости, дело на фанатизиран от врачки, бачки и квартални коНспиратори субект.  

"Ако можеш разбира се да си размърдаш мозъчните клетки." - това би трябвало да е доказателство за собствената му оригиналност, ерудираност и значимост. Би трябвало, защото не е. За такива субекти Путин е герой борещ се с нацисти, рептили, лами, хали, заговори и с всички, които са им виновни за положението, в което се намират. Ако не е Путин ще е някой друг, опълчил се заговора дело на окултисти, масони, илюминати или глобалисти. Не е важно името, важен е моделът. И че в интернет пространството под път и над път е пълно с такива типажи, мислещи се за просветени. 

Може да бъде изображение с 1 човек

Цитат

Когато "изостанала", "фашистка" България изпращаше храна през 1922 г., на гладуващите в СССР. Всичко това се случва само 4 години след "Втората национална катастрофа" - Ньойският договор. Само след три (3) години, "благодарните" Съвети, ще обучат, спонсорират (атентата е спонсориран от Коминтерна), организират и изпратят терористи, да извършат най-кръвопролитния и безбожен атентат в историята на човечеството - Взривяването на катедралата Света Неделя (Свети Крал).

Единъ Завет

"Храни куче да те лае". На тези неблагодарници им дарихме - писменост, религия и култура, като по-стара цивилизация, каквато несъмнено е БЪЛГАРСКАТА! Колуминацията на тяхната "признателност" беше най-голямата катастрофа за българския народ и България - безпардонна окупация, грабеж, избиване на българския елит (включително и възрожденския, който се съхрани и по турско), създаването на македонска нация и език, комунизацията, съветизацията и унищожението на Царство България - една цивилизована европейска държава!!!

(коментар от Константин Стоянов и страница "Истинските българи, борци за независима Бългатия)

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Тук има и една мърсотия, която прави мърсотията невероятно мръсна! Няма начин най-активните агитатори за тези помощи да не са били комунистите. Значи са знаели! Знаели са до какво води комунизмът. И понеже знаеха и са български патриоти, се хвърлиха с цялата си енергия да докарат същия комунизъм в България?! (коментар от Румен Иванов)

Прадядо ми е разказвал, че е било така, имало и квоти за зърно, за дрехи, за чорапи и всяко семейство бедно или богато се е включвало да помогнем на "братята". (коментар от Илия Илиев)

На един приятел дядо му е бил моряк на тези кораби,дето са карали храна за Русия.На пристанището разтоварили и трябвало да тръгват обратното.Но котвата се закачила в нещо и не могла да бъде извадета.Този човек се гмурнал да види какво е и след една минута изплувал изцяло побелял.Долу на дъното е имало купища на деца,мъже,жени и старци,а също и домашни любимци избити от болшевиките. (коментар от Валери Петков)

То добре ,че не бяхме само ние, че както паразитът е по-голям от гостоприемника, щяхме да изчезнем. Само един пример : "продаваме" доматите на СССР по 3 копейки?! При себестойност 20 стотинки. Как става? Ами става, вземаме непосилни заеми от "запада" за да дотираме земеделието и да храним руснаците. И така десетилетия. И не са само доматите и не е само този отрасъл

преди 26 минути, васил козарев написа:

Дрън-дрън-дрън, поредната доза глупости, дело на фанатизиран от врачки, бачки и квартални коНспиратори субект.  

"Ако можеш разбира се да си размърдаш мозъчните клетки." - това би трябвало да е доказателство за собствената му оригиналност, ерудираност и значимост. Би трябвало, защото не е. За такива субекти Путин е герой борещ се с нацисти, рептили, лами, хали, заговори и с всички, които са им виновни за положението, в което се намират. Ако не е Путин ще е някой друг, опълчил се заговора дело на окултисти, масони, илюминати или глобалисти. Не е важно името, важен е моделът. И че в интернет пространството под път и над път е пълно с такива типажи, мислещи се за просветени. 

Може да бъде изображение с 1 човек

Засили се да цункаш американския гъз ама с отскок. И това не е езикът на който се е пишело 22 година глупако. Порови се малко повече в интернет, щото аз имам книги от това време. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Засили се да цункаш американския гъз ама с отскок. И това не е езикът на който се е пишело 22 година глупако. Порови се малко повече в интернет, щото аз имам книги от това време. 

Цитат

Омарчевският правопис, известен още като правопис на БЗНС или земеделски правопис, е въведен с правописната реформа на правителството на БЗНС през 1921 г. при министър Стоян Омарчевски. 

• изхвърляне от азбуката на буквите ъ, ь и ѣ.
  • мекост на съгласна пред о се бележи с й: синйо, Ганйо.
  • правилото за употреба на пълен и кратък член при съществителните и прилагателните в единствено число от мъжки род: пълен член се употребява пред дума, започваща с гласна, а непълен – пред дума, започваща със съгласна или на края на изречението. Това правило се нарича евфонично (противопоставено на настоящото синтактично правило).
  • представянето на звука [ъ] с буквата ѫ (голяма носовка).
  • правилата за употреба на удвоените предлози „със“ и „във“: по омарчевския правопис „във“ се пише пред думи, започващи с в, ф или хв, а „със“ – пред думи, започващи със с, з, ш, ж или щ.

С публикуването на „Упътване за общ правопис на българския книжовен език“ за пръв път се кодифицира и употребата на главни букви, също така някои въпроси на сричкопренасянето.

Цитат

И това не е езикът на който се е пишело 22 година глупако.

Това само доказва, колко си глупав и бездарен. Ама имал книги, то едно е да имаш, друго е да си чел нещо повече от жълтата преса. Хем глупав, хем нагъл, хем се мисли за умен и интересен. Че и неграмотен. 

току-що, васил козарев написа:

Това само доказва, колко си глупав и бездарен. Ама имал книги, то едно е да имаш, друго е да си чел нещо повече от жълтата преса. Хем глупав, хем нагъл, хем се мисли за умен и интересен. Че и неграмотен. 

Слушай смешко. Неграмотен ще викаш на баща си и на семейството си. Не смятам да пилея енергия за олиго.. рен да му показвам, че слънцето изгрява от изток. Но ако искаш можем на реално да го демонстрираме. Ела при мен с камера, ще извадя книга от това време. Ще си извикаш твои специалисти да кажат дали тя е фалшива и пред тях ще ти натроша тъпата кофа. Предложението остава в сила по всяко време. ЧАКАМ ТЕ. 

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Слушай смешко. Неграмотен ще викаш на баща си и на семейството си. Не смятам да пилея енергия за олиго.. рен да му показвам, че слънцето изгрява от изток. Но ако искаш можем на реално да го демонстрираме. Ела при мен с камера, ще извадя книга от това време. Ще си извикаш твои специалисти да кажат дали тя е фалшива и пред тях ще ти натроша тъпата кофа. Предложението остава в сила по всяко време. ЧАКАМ ТЕ. 

Оу. Щял да извади книги нещо си да демонстрира. Вземи научи що е то ОМАРЧЕВСКИ правопис и кога е приет. Тогава ми се прави на компетентен по неща, от които нищо не разбираш. 
И естествено изписа цяла тирада, без да смята да го прави, представям си, ако "смяташе" какво щеше да е. И разбира се, речникът му и мисленето свърши, та опря до заплахи. Типично поведение на примат в джунгла, хваща едно дърво и почва да го клати и врещи като подивял орангутан /с какъвто умствен капацитет е/ и сплашва останалите маймунки в гората. Човекът от друга страна е особен вид животно и има слово. Използвай го, защото нещата говорят много зле за теб, драги. 

Хм май това е една от основните причини българското да умре.Настрана от беднотията и неработещия държавен апарат , българина е прост злобен и агресивен.Затова и на толкова малко диви селски люде им харесва тук.

То България е на това дередже, защото преобладават такива типажи. И не дай си Боже да си по-различен от тях, тогава започва една злоба, едно плюене, подигравки и прочее. Това, че сме най-бързо изчезващата нация е съвсем заслужено. Ние и не заслужаваме собствено съществувание. Доказателствата са ежедневни. Не желанието да се изглезне от коликтивистичната принадлежност, в която пребиваваме създава такива като Георги Семерджиев. Отново си го заслужаваме. 

преди 2 часа, bigiadri написа:

petie1,

Ме помоли да се включа в темата в лично съобщение. Давам линк от кутията ми ,от където може да се изтеглите брой28 на проправителствения ежеседмичник " Аргументи и факти" ,където на стр.8 има интервю за руския /бъдещ/ електроавтомобил. Получавам и чета този ежеседмичник ,защото пропагандата не е толкоз очебийна и съвсем обективно отразяват  проблемите в русия.

https://dox.abv.bg/download?id=6c62a51fa8

Дано го п рочетат русофилите в темата хехе

преди 33 минути, васил козарев написа:

Оу. Щял да извади книги нещо си да демонстрира. Вземи научи що е то ОМАРЧЕВСКИ правопис и кога е приет. Тогава ми се прави на компетентен по неща, от които нищо не разбираш. 
И естествено изписа цяла тирада, без да смята да го прави, представям си, ако "смяташе" какво щеше да е. И разбира се, речникът му и мисленето свърши, та опря до заплахи. Типично поведение на примат в джунгла, хваща едно дърво и почва да го клати и врещи като подивял орангутан /с какъвто умствен капацитет е/ и сплашва останалите маймунки в гората. Човекът от друга страна е особен вид животно и има слово. Използвай го, защото нещата говорят много зле за теб, драги. 

Нищо няма да научавам и не ми се прави на отворен. Когато излезеш с адрес и собствена снима и ИМЕ тогава ще ми говориш. Иначе оставаш просто една мишка дето пише във форума. АЗ съм с истинска снимка и адрес. Както казах ела да ти покажа,че си лъжец. И на мен не ми дреме за тебе, ти си ми ясен. Целта е да не се полъже някой друг невинен човечец, дето влиза във форума да ти повярва на олигофренията.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

англичаните и американците

Е тия нали знаеш че един муй ги е правил? :)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Още по времето на компютърните зали съм работил с чужденци, да не говорим за сегашната ми работа. Няма по-голяма измет, смрад, глезльовци и мрънкалници от англичаните и американците. Идвали са испанци, французи, японци, германци, румънци. Как никой от тях не се оплака. Като дойде свинята англичанин или американец ( повярвай ми , че веднага си личат) и винаги светът им е крив. Няма по прогнила нация от англоговорящата измет. Който иска да си ги обича, но да престане вече да ги натяква навсякъде. Щом иска да е джендър да заминава там.

Англия е държавата на прасетата!  Бях пет години там,жива скръб са! Изхвърлят всякакви боклуци в автобусите си,поръчали са си нещо от McDonald's , KFC , или са си купили храна от някой супермаркет ядат и хвърлят кокали,картофки,макарони и какво ли не на седалките или под тях и не им пука! Дойде ли петък,събота и неделя по всички улици мирише на марихуана,а алкохола не излиза от устите им,напиват се и после се сбиват!

току-що, petie1 написа:

Е тия нали знаеш че един муй ги е правил? :)

Това го набии в мозъка на БОТ Козарев дето хамериканците са го носили на носилка. Няма да коментирам колко е прогнила тая нация. А сега вече е страшно, защото тази простотия дойде и тук. Ще плачем само след още няколко години.

преди 1 минута, X-TEAM написа:

Англия е държавата на прасетата!  Бях пет години там,жива скръб са! Изхвърлят всякакви боклуци в автобусите си,поръчали са си нещо от McDonald's , KFC , или са си купили храна от някой супермаркет ядат и хвърлят кокали,картофки,макарони и какво ли не на седалките или под тях и не им пука! Дойде ли петък,събота и неделя по всички улици мирише на марихуана,а алкохола не излиза от устите им,напиват се и после се сбиват!

Убеждавай Козарев за тия неща. Според него ти си лъжец!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Това го набии в мозъка на БОТ Козарев дето хамериканците са го носили на носилка. Няма да коментирам колко е прогнила тая нация. А сега вече е страшно, защото тази простотия дойде и тук. Ще плачем само след още няколко години.

Нали знаеш крадеца (лъжеца) вика дръжте крадеца (лъжеца)! :D

преди 1 минута, X-TEAM написа:

Нали знаеш крадеца (лъжеца) вика дръжте крадеца (лъжеца)! :D

Аз нямам нищо ЛИЧНО против него. Просто мога да му докажа, че това което казва не е вярно. Прадядо ми е участва в 3 войни ( първа и втора балканска, както и в първа световна). Дори имам книжки писани на сръбски от онова време. А това, което ми е говорил може да смръзне всеки. Ако тогава имаше такава техника както в момента щях да направи ХИТ в социалните мрежи. Както и да е. Това няма значение вече.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Нищо няма да научавам и не ми се прави на отворен. Когато излезеш с адрес и собствена снима и ИМЕ тогава ще ми говориш. Иначе оставаш просто една мишка дето пише във форума. АЗ съм с истинска снимка и адрес. Както казах ела да ти покажа,че си лъжец. И на мен не ми дреме за тебе, ти си ми ясен. Целта е да не се полъже някой друг невинен човечец, дето влиза във форума да ти повярва на олигофренията.

Ау, да не се полъжел "някой друг невинен човечец". Ама той направо като Васил Левски се изкара. Добър самарянин, философстващ за неща, по които е абсолютна невежа. 

Това, че си показваш простотията с истинска снимка, име и адрес, не е за хвалене, драги. Още по-малко повод за гордост. 

Цитат

И на мен не ми дреме за тебе

Е па представям си, ако ти дремеше. Както сега подскачаш като петле и се разпени, не знам какво щеше да е, ако му "дремело". Повече напомня на мантра, целяща да си самовнуши, че "не му дреме", да се убеди сам себе си, че контролира положението, макар че очевидно НЕ го. 

И все пак, ако имаше елементарен такт и разсъдък, щеше да спреш навреме, преди да си станал хептен за резил. Вече е късно "либе за китка". 

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Ти от коя нация си? Червените ескадрони, мирнооо, чес!:giggle1:

А за Козарев ще ти кажа само, че всеки има право на собственно мнение, това че той свободно изразява това което мисли "пък дали е прав или не няма значение", на мен ми харесва. Много по-добре се изразява за разлика от теб, и не е груб и вулгарен.

Извини се ако не те е срам на всички затова че о.ра хубавата тема, поредната тема!:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.