Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате на следващите парламентарни избори- 2022-2023

за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори 2022-2023г 53 гласували потребители

1. 1. за кого ще гласувате - парламентарни избори 2022-2023г

• ИТН
      7%
    • ГЕРБ -СДС
      14%
    • ВЪЗРАЖДАНЕ
      24%
    • ДБ
      5%
    • ДПС
      5%
    • БСП
      3%
    • ПП
      8%
    • няма да гласувм
      19%
    • Друга партия
      11%

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 25.11.2022 at 10:51

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 11 часа, Banesc написа:
на 15.08.2022 г. в 23:50, miro20 написа:

Именно затова споменах мадурвоските машини за гласуване...

Всичко е възможно след като провеждаме избори които ги има само и единствено  във Венецуела,Бутан,Индия.... :getout:

и кой ги вкара в България(машините) ББ и слафчо да делят държавата 50 на 50 а сега се оплакват

Както съм казвал, и аз съм бил и още съм за всякакви видове възможности за гласуване, включително и машинното.

Лампичката ми светна когато у нас бяха забранени всякакви други, и остаено сАМО машинното, което го няма никъде по света, освен  у нас, Бутан, Индия, Венецуела...

Още по ми се засилиха подозренията когато екзитпуловете и прогнозите на изборите от всички социологически агенции противоречаха драстично от резултатите на машините.

Знаем че има субективизъм и при агенциите , но дори в алтернативни такива, кито са приближени към противоположни партии,  разликите не бяха толкова драстични.

Третото ми съмнение бе когато на случаен и непредвидим признак  имаше повредени , отказали машини. Тогав се обрщаше на гласуване с бюлетини. И само и единствено там, в тези секции резултатите странно съвпаднаха с общия тренд на социологическите проучвания и екзитпулове.

Да уточним че с машините нищо не се икономисва, бюлетини се печатат задължително за ВСИЧКИ секции, именно с цел ако откажат, да има резервен вариант.

Четвъртото съмнение  /то стана полилей от светнали лампи :)  /  бе за ожесточения отказ от броене на разписките от машините. Що рев що чудо.

Най накрая решиха да преброят на избирателен признак, но резултатите така и никой не оповести . Не знам да има някъде публикувано,може и да греша, ще се радвам някой да ме поправи :)

Те такива подозрения.

• Отговори 225
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За Възраждане , много ясно !!!   Всеки Интелигентен би трябвало да гласува за Тях !  

• Те около 700 000 хил. "интелигентни" гласуваха и за Слави...

• И Никога не ЗАБРАВЯЙТЕ : ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА !!!!

Публикувани изображения

"Тая работа с Кинтекс е за да ме арестуват и вкарат в затвора. Това е политическа поръчка с цел моделът ГЕРБ-ДПС-Радев да ме неутрализира" - сподели Корнелия Нинова.  Тя се счита да е била активна!?    След забележителните успехи с  посредниците за руския природен газ, с посредниците за оръжието за Украйна и след  изгонването на руските дипломати - дали въобще останаха още социалисти зад соцлидерката?  И за какво им е корумпираната госпожа Лъжа?  Трябва да я сменят -за да дадат шанс на БСП за нещо различно.

преди 1 час, attj написа:

Стига бе, цирей още ли диша? Имахме няколко мутри, дето навремето само дето намигнаха на Боко и после я инфаркт, я инсулт.

преди 35 минути, Sliderum2 написа:

Стига бе, цирей още ли диша? Имахме няколко мутри, дето навремето само дето намигнаха на Боко и после я инфаркт, я инсулт.

Боцко сега не смее да се ежи много, че да не му дръпнат пак килимчето от козяк.

Сега Кириленко с това дело ще си вкара голям автогол още не е приключила проверката за неговите далавери с газа и той много засегнат ще съди . Ами той за 6 месеца колко лъжи изрече за Боци то , че не бяха кюлчетата , пачките :giggle1:

Сега , ако Боци спечели делото ще стане мега интересно ще се види кой прав кой крив .

2 ч.  ·

Знак Божий! “Продължаваме промяната” тръгна към изборите със сакатлък.

Цитат

За водач на листата в Габрово беше обявен Радослав Василев, вместо Радостин Василев. После от пресцентъра се поправиха.
Я, по-добре да го запишете като Руди Гела, както е известен в цяла България.
Бившият депутат и спор(т)ен министър от “Има такъв народ”, беше и ще си остане чужд на “Продължаваме промяната”. От родния му Плевен го изритаха. Уж щеше да прави “гражданско движение”, защото партиите били омръзнали на хората. Бля-бля-бля.
Натрапник. Службогонец Ренегат. Винаги ще го гледат с подозрение. Защото: “веднъж предател - завинаги предател”.
Заради него напусна политиката едно от първите разпознаваеми лица на новата формация - Яна Балникова, която беше водач на листата в Габрово през ноември 2021 г..
Формалното основание да бъде избран Радостин Василев е, че майка му Мариана Драгнева, е от Габрово, където той се е вяствал от-дъжд-на-вятър.
Всъщност, причината е съвсем друга. Радостин Василев си плати с държавни пари за първо място в партийните листи. На 25 май 2022 г. “Сердика спортни имоти”, с принципал Министерството на младежта и спорта, сключва договор с адвокатско дружество “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” на стойност 117 349,80 лева - на 2 юни 2022 г. са изплатени 27 000 лева, на 3 юни 2022 г. са изплатени 25 807, 42 лева. В тази кантора е работила Лена Бориславова; там работи Весела Станчева-Минчева, майката на Никола Минчев, който на 16 юни беше свален от поста председател на 47-я парламент, а сега е водач на листите на “Продъижаваме промяната” в Пловдив и в Кърджали.
Радостин Василев е “камък на шия” за всяка партия. Срещу него се водят 3 прокурорски проверки от Софийска районна прокуратура и от Софийска градска прокуратура: заради брутално нахлуване в ресторант “101” в Дианабад; по сигнал за разбиването на офиса на “Има такъв народ” в Плевен; по жалба на народната представителка Христинка Иванова, която се оплака, че е била заплашвана от Радостин Василев, който я е принуждавал да се отцепи от ИТН и да подкрепи правителството на Кирил Петков, при вота на недоверие на 23 юни.
Докато е в предизборна кампания - от 2 септември до 2 октомври, Радостин Василев се ползва със защита срещу съдебно преследване, а като депутат ще притежава имунитет. Това е играта на самообявилия се за “борец срещу мафията”!
Вчера служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева уволни двамата неотлъчни приятели на Радостин Василев - Александър Тодоров и Венцислав Петков, които той с натиск уреди за изпълнителни директори на Български спортен тотализатор и на Национална спортна база. Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив, и Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, са компаньони на Руди от деца, на 3 юли тримата бяха снимани на среднощен купон в плажен бар на Халкидики, докато държавата се тресеше от правителствена криза.
… Радостин Василев към Христинка Иванова, 13 юни: “Няма да станем „Продължаваме промяната“ бе, човек, няма да ги подкрепяме, даже.”
Слави Трифонов, 17 август: “Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане...
Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.
Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата.”
Радостин Василев, 27 август 2021 г.:”Слави Трифонов е прекалено голям за малките кресльовци.”
Радостин Василев, 9 октомври 2021 г.: “Кирил Петков е подписал декларация с невярно съдържание и това е престъпление, което се наказва съгласно чл. 313 от НК.
❗Кирил Петков е заемал поста министър в нарушение на Конституцията.
❗Кирил Петков лъга цяла България в продължение на месеци и следва да понесе отговорността за това, включително и политическата.”
Ех, Слави, Слави… подлагал си ги на детектор на лъжата кандидатите за славата. Скапан ти е детектора, душа-камбана. Сега внимавай повече!

преди 3 часа, miro20 написа:

.....

Откакто осъзна, че славуца си е герберодепесарски клоун, почна да ти става симпатичен, а?! 😉

преди 11 часа, insec написа:

Откакто осъзна, че славуца си е герберодепесарски клоун, почна да ти става симпатичен, а?! 😉

Не. Споменавал съм че единствено което много ми хареса , изключително много , е това че развали рахатлъка и свали Продължаваме Преврата на мафията и мухльото който ги вкара вполитиката.

Че разбуни кошера и лъснаха толквоа много  престъпления на тия  абсолютно неграмотни за управление, далавераджии .

И че се наложи мухльото от Президентството да е оправдава и да ги критикува уж, все едно не са негови отрочета и кадри , редени от агенти Майстори и всякаква червена мафиотска сволочь  с която се е обградил.

Лек страничен и също полезен ефект е как изпаднаха в безтегловност и лъжедемократите от ДееБъ и партньорката им Корнела като вицепремиерка.

От наглото им ядосано поведение и на кирчовци , и на Корнели и на Гномове и алоМаджовци , не крия колко ме радва че им се разтуриха плановете за още много време крадене и далавери.

А те наистина се канеха доста да се задържат и удара от Слави им дойде като гръмот ясно небе

:)

А иначе винаги съм казвал в темата за чалгарите,  че поне по принципи и идеология, Слави би трябвало да подкрепя ГЕРБ и ББ,  а не да ги плюе.

Сега ДеееБъ повтарят неговата грешка.

Във всички публикации, у фейса и къде ли не , сега ДеееБъ плюят ГЕРБ като основен техен враг. Предизборната им линия  е ясно видима.

т.е. пак заверата е с червените и с мошенниците .

Една скоба - В платения от Мирчев форум "хардуер бг" се трият абсолютно всички неудобни критики и постове. Това ми даде много добра насока какви са лицемери и за какво става въпрос :)  .

пп

А да... много интересна  е позицията на ДеееБъ и за мадуровските машини,които и сега могат да извадят нелогични рзултати като на последните избори :) 

кога им бе изгодно не реваха, сега реват за софтуера :) :)  

300258845_10221092852303959_567521405738

Тя и Корнела  обърна палачинката за машинното, ама напоследък мълчи по въпроса :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Е, то трябва да си малоумен и искрен или неясно колко умен и купен, за да твърдиш, че какъвто и да е софтуер е недосегаем.

Някои от вас сигурно помнят "началото" и ония "участници от страната", дето се джуркаха на некъф монитор и след като водещият юнак или юнакиня демонстративно натиснеше произволен клавиш, обикновено шпацията, на монитора изгряваше "печелившият, избран в момента, на абсолютно случаен принцип".

Тогава се опитах да обясня на 2-3-ма, че даже и аз мога да напиша програма, която да джурка участници и при натискане на произволен клавиш да вади правилния,  като даже не е нужно той да се е джуркал преди това в тарапаната. Вече не се опитвам.

преди 6 часа, miro20 написа:

Не. Споменавал съм че единствено което много ми хареса , изключително много , е това че развали рахатлъка и свали Продължаваме Преврата на мафията и мухльото който ги вкара вполитиката.

Че разбуни кошера и лъснаха толквоа много  престъпления на тия  абсолютно неграмотни за управление, далавераджии .

И че се наложи мухльото от Президентството да е оправдава и да ги критикува уж, все едно не са негови отрочета и кадри , редени от агенти Майстори и всякаква червена мафиотска сволочь  с която се е обградил.

Лек страничен и също полезен ефект е как изпаднаха в безтегловност и лъжедемократите от ДееБъ и партньорката им Корнела като вицепремиерка.

От наглото им ядосано поведение и на кирчовци , и на Корнели и на Гномове и алоМаджовци , не крия колко ме радва че им се разтуриха плановете за още много време крадене и далавери.

А те наистина се канеха доста да се задържат и удара от Слави им дойде като гръмот ясно небе

:)

А иначе винаги съм казвал в темата за чалгарите,  че поне по принципи и идеология, Слави би трябвало да подкрепя ГЕРБ и ББ,  а не да ги плюе.

Сега ДеееБъ повтарят неговата грешка.

Във всички публикации, у фейса и къде ли не , сега ДеееБъ плюят ГЕРБ като основен техен враг. Предизборната им линия  е ясно видима.

т.е. пак заверата е с червените и с мошенниците .

Една скоба - В платения от Мирчев форум "хардуер бг" се трият абсолютно всички неудобни критики и постове. Това ми даде много добра насока какви са лицемери и за какво става въпрос :)  .

пп

А да... много интересна  е позицията на ДеееБъ и за мадуровските машини,които и сега могат да извадят нелогични рзултати като на последните избори :) 

кога им бе изгодно не реваха, сега реват за софтуера :) :)  

300258845_10221092852303959_567521405738

Тя и Корнела  обърна палачинката за машинното, ама напоследък мълчи по въпроса :) 

Демократична България винаги са подкрепяли гласуването да е прозрачно. Иронично, лъжливите ти шефове бяха против това, лъжецо :) 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Демократична България винаги са подкрепяли гласуването да е прозрачно. Иронично, лъжливите ти шефове бяха против това, лъжецо :) 

Има ли някой който да не подкрепя гласуването да е прозрано и честно ????

:giggle1:

Само че народа е казал ... "по делата ще ги познаете" ... Те такива им са "делата" на лъжедемократите. Които ги интересува само кокала и пищят когато усетят че им се иплъзва последния влак.... :)

Много добре си знаят че никой няма да им прости прегръдата с БСП и се чудят как да се закачат

преди 1 минута, miro20 написа:

Има ли някой който да не подкрепя гласуването да е прозрано и честно ????

:giggle1:

Само че народа е казал ... "по делата ще ги познаете" ... Те такива им са "делата" на лъжедемократите. Които ги интересува само кокала и пищят когато усетят че им се иплъзва последния влак.... :)

Много добре си знаят че никой няма да им прости прегръдата с БСП и се чудят как да се закачат

Да, Герб :giggle1:

Как иначе ще си измисляте глупости да лъжете ? Хванахте ли 3-та хакера ли, колко бяха. Сигурно дори не помниш тия лъжи, нали ? 

пп. да не кажеш, че си съчинявам

Цитат

Според изложението на Борисов пред медиите ГЕРБ били искали достъп до изходния код и попита ДБ чак сега ли са се сетили да се присъединят към тях.

По този повод бившият министър на електронното управление в кабинета "Петков" Божидар Божанов нарече медийната изява на Борисов "литературно четене" и коментира:

"Борисов никога не е боравил добре с фактите, затова искам да му напомня, че текстовете в Изборния кодекс, с които се задължава ЦИК да предостави кода, са внесени от "Демократична България" през април 2021 г. ГЕРБ гласуваха "против".

Също искам да му напомня, че досега този текст не е бил спазван, т.е. на експертите не е даван достъп до кода въпреки нашите редовни настоявания, тъй като представителите на ГЕРБ и ДПС в ЦИК гласуваха против съответните решения. Надявам се този път да гласуват "за", след като най-после има осъзнаване в ръководството на ГЕРБ, че това е важно".

преди 5 часа, lebel написа:

Е, то трябва да си малоумен и искрен или неясно колко умен и купен, за да твърдиш, че какъвто и да е софтуер е недосегаем.

Някои от вас сигурно помнят "началото" и ония "участници от страната", дето се джуркаха на некъф монитор и след като водещият юнак или юнакиня демонстративно натиснеше произволен клавиш, обикновено шпацията, на монитора изгряваше "печелившият, избран в момента, на абсолютно случаен принцип".

Тогава се опитах да обясня на 2-3-ма, че даже и аз мога да напиша програма, която да джурка участници и при натискане на произволен клавиш да вади правилния,  като даже не е нужно той да се е джуркал преди това в тарапаната. Вече не се опитвам.

Така е. В нашето джуркащо се тото имаме световен прецедент да се падат едни и същи числа в последователни тиражи.

От тогава не пускам нищо :)

https://old.segabg.com/article.php?id=432642

https://bntnews.bg/bg/a/14509-proverki-v-tototo-zaradi-tiraji-s-ednakvi-chisla-na-igrata-6-ot-42

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Как иначе ще си измисляте глупости да лъжете ? Хванахте ли 3-та хакера ли, колко бяха. Сигурно дори не помниш тия лъжи, нали ? 

Ами никой не е оспорил схемата която отдавна бе описана :

https://trud.bg/двама-братя-въртели-кодовете-на-машините/

И още

https://trud.bg/манипулация-на-вота-ни-кроят/

За гласуването не съм много сигурен, не ми се рови в сайта на  НС или подобни, за кое предложение на коя дата и как е гласувано в НС.

преди 16 минути, miro20 написа:

Така е. В нашето джуркащо се тото имаме световен прецедент да се падат едни и същи числа в последователни тиражи.

От тогава не пускам нищо :)

https://old.segabg.com/article.php?id=432642

https://bntnews.bg/bg/a/14509-proverki-v-tototo-zaradi-tiraji-s-ednakvi-chisla-na-igrata-6-ot-42

Ами никой не е оспорил схемата която отдавна бе описана :

https://trud.bg/двама-братя-въртели-кодовете-на-машините/

И още

https://trud.bg/манипулация-на-вота-ни-кроят/

За гласуването не съм много сигурен, не ми се рови в сайта на  НС или подобни, за кое предложение на коя дата и как е гласувано в НС.

Ако някой тръгне да ви оспорва всичките измислици, ще трябва да не спи тоя човек :giggle1:

То така най-лесно, през час мяташ някакво лайно и викаш "ето, никой не го опроверга" 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ако някой тръгне да ви оспорва всичките измислици, ще трябва да не спи тоя човек :giggle1:

То така най-лесно, през час мяташ някакво лайно и викаш "ето, никой не го опроверга" 

Айде бе измислици ?

Ето ти актуално . Даже ДАНС искат смяна на IT специалистите

https://trud.bg/данс-иска-смяна-на-it-експертите-за-машините/

И ДАНС ли работят с "измислици и лъжи" ??? :)

Прочети хубаво статията. Дългичка е но си заслужава .

преди 4 минути, miro20 написа:

Айде бе измислици ?

Ето ти актуално . Даже ДАНС искат смяна на IT специалистите

https://trud.bg/данс-иска-смяна-на-it-експертите-за-машините/

И ДАНС ли работят с "измислици и лъжи" ??? :)

Прочети хубаво статията. Дългичка е но си заслужава .

Няма какво друго да чета :)

Цитат

научи “Труд” от свои източници в агенцията.

преди 12 часа, miro20 написа:

Споменавал съм че единствено което много ми хареса , изключително много , е това че развали рахатлъка .....

oще не си осъзнал, че чалгарчо си е изцяло герберо- депесарски проект, а вече ти харесва изключително много, само щото е отмъститко - смятай след още някой друг месец, колко още повече ще ти хареса ...... че, както е тръгнало и за радев ти предстоят такива метамормофози 😏 На мен ми е любопитно как ще те възприемат местните фашаги, като почнеш да пишеш "този път радев има право - което си е вярно, вярно си е - няма как да отрека, когато някой казва истината". 😄

преди 2 часа, insec написа:

oще не си осъзнал, че чалгарчо си е изцяло герберо- депесарски проект, а вече ти харесва изключително много, само щото е отмъститко - смятай след още някой друг месец, колко още повече ще ти хареса ...... че, както е тръгнало и за радев ти предстоят такива метамормофози 😏 На мен ми е любопитно как ще те възприемат местните фашаги, като почнеш да пишеш "този път радев има право - което си е вярно, вярно си е - няма как да отрека, когато някой казва истината". 😄

Пак ще се повторя, че мнооого отдавна съм казвал и в темата и другаде, че Слави като идеология би трябвало да подкрепи ГЕРБ. Но той го намрази заради някакъв терен в Борисовата ако не се лъжа....

От тогава са на нож.

Само че той вместо да чегърта комунетата и околните изакани от пРезлидента мафиотски проектченца плюс лъжедемократите  гномове и алоМаджовци , почна да чегърта ГЕРБ.

То от него излезе този израз даже. :)

Да, може и да ми хареса. Но не и ако продъжлава с глупостите си за "модела ГЕРБ" .

За мухльото Зелен Чорап не виждам грам вариант да кажа добра дума. Дори да стане член на ГЕРБ :)

Историята си е история, и всички я знаем от момента на вербуването му, предлагането му , проучването му , и т.н. от рашистките лобисткоразузнавателни служби на Решетников , през послушния му друг проект - БСП.

Виждаме плодовете на тази "специална операция " на Решетников у нас.  За съжаление, успешна.

Ужас.

https://www.actualno.com/politics/stefan-janev-se-koalira-sys-stefan-sofijanski-za-izborite-news_1803941.html

Стефан Янев се коалира със Стефан Софиянски за изборите

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/stefan-janev-se-koalira-sys-stefan-sofijanski-za-izborite-news_1803941.html © Actualno.com
  • Автор
на 26.08.2022 г. в 20:21, miro20 написа:

Но той го намрази заради някакъв терен в Борисовата ако не се лъжа....

като беха гаджета  слафчо искаше да дели 50 на 50 държавата но  бб не се съгласи 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.